18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nedavno jsem potkala byvalou spoluzacku, rekla jsem ji o babinetu a ruznych "nasich" problemech tady...Pavla ma kluka, ktery kdysi kouril marihuanu a ma obavy, ze s tim znovu zacal...nedaji se v lekarne koupit nejake papirky na zjisteni vyskytu marihuany? Mam doma takove papirky, na ktere staci moc a okamzite se da zjisti zvysena hladina cukru a cholesterolu, neexistuji podobne papirky i na marihuanu?
Není tady
Já bych řekla, e jsou hodně rozířené zornice , veselost,smích,nepije alkohol, to přece musí podle chování poznat. Mám dojem, e se to pozná z krve, jinak ne...ale kdy s ním bude půl dne.....tak to pozná....
Není tady
No, je to docela i cítit... Jinak moč a krev a co psala Aneri. Ale s tím alkoholem nevím, mám známé, kteří trávu kouří a alkohol pijí. No, jestli se jí doma ulítle směje čemukoli v nepochopitelných situacích, tak asi hulit bude. Stav, kdy je spálenej pozná. otázkou je, jestli chce vypátrat, jestli si zapálí třeba jednou týdně nebo občas s kamarády. Tam bude problém to odhalit. Moná ikovně se zeptat někoho z jeho známých, jestli si vichni třeba nedali. Nebo moná bys nala nějaké stopy po oblečení, načichlé nebo přímo materiálek na výrobu!
Není tady
V lékárně jsou přímo určené testy na zjitění návykových látek. Jeden z nich se jmenuje Dynex test, je kombinovaný a dá se zjistit kromě marihuany kokain, amfetaminy, metamfetaminy, morfium. Test stojí cca 450 KČ. Prodávají se i testy, které se provádějí ze slin, ale ty jsou jetě draí. Problém je, e test z moči ti ukáe pozitivní výsledek i v případě, e marihuana byla kouřena např. před 3 týdny a i po tak dlouhé době se z těla vylučuje a výsledek vyjde pozitivní.
muj manzel pracuje ve statni zprave. kazdych 12 mesicu musi mimo preventivni prohlidky odevzdat i par vlasu. pry v nich najdou cokoliv a jakmile by si zapalil byt i jedinou cigaretu marjanky pred tim rokem, hrozil by mu vyhazov z prace. ja kdyz jsem zadala o prvni povoleni k pobytu, musela dat taky vlasy a moc, jinak bych povoleni nedostala. ani kdybych nedala, ani kdyby neco nasli. takze nejspolehlivejsi budou asi ty vlasy (pokud chce zjistit, jestli fetuje dlouhodobe
Není tady
Dito, zřejmě neije v Čechách, ale někde v zahraničí. Moná i u nás se dá takové vyetření zajistit, ale pravděpodobně bude velmi nákladné. Přikláněla bych se k testům z moče, které jsou cenově dostupné a celkem spolehlivé. U nás v práci tímto testem testujeme zaměstnance, take nějaké zkuenosti s tím mám.
Lucky, a kdy to ta tvá kamarádka jakýmkoliv způsobem zjistí, co s tím chce pak dělat? Myslí e mu to zakáe? Maximálně si nezahulí doma před ní ale kdykoliv kdekoliv jinde. To se podle mě ani nedá odnaučit. Kdy se huličům snaí oponovat, tak si z toho za prvé nic nedělaj, je to u součástí jejich ivota nebo ti hned vyčtou alkohol a cigarety, e to je to samý, droga jako droga..... Nebo myslíte e z toho někdy "vyrostou"? Já v to aspoň doufám.....
Není tady
Já teda nevím, ale je mi divný, e to na něm nepozná u jenom od pohledu!!! Já to teda na svym přítelovi poznám hned, stačí se podívat na oči a je to jasný (má je jak králík )!
Není tady
holka napsal(a):
Lucky, a kdy to ta tvá kamarádka jakýmkoliv způsobem zjistí, co s tím chce pak dělat? Myslí e mu to zakáe? Maximálně si nezahulí doma před ní ale kdykoliv kdekoliv jinde. To se podle mě ani nedá odnaučit. Kdy se huličům snaí oponovat, tak si z toho za prvé nic nedělaj, je to u součástí jejich ivota nebo ti hned vyčtou alkohol a cigarety, e to je to samý, droga jako droga..... Nebo myslíte e z toho někdy "vyrostou"? Já v to aspoň doufám.....
Ono taky záleí na tom, jak často si zahulí... Já jsem si trávu vyzkouela několikrát, nic mi to neříká a nerada se stýkám s lidma, který jsou pod jejím vlivem... Můj přítel, jak u jsem psala ví, si občas taky zahulí, ale prostě jsme se domluvili, e kdy budeme spolu, tak zhulenej prostě nebude... Take si myslím, e on hulí tak 1x měsíčně... Jo, jasně, e mě to trochu tve, ale myslím, e tohle není tak straný!
Ovem nevíme, jak často si dopřává ten její přítel...
Není tady
Jestli Tvoje kamarádka zjistí, e hulí, co s tim udělá? Neni na tom nic patnýho, myslím, e je lepí si dát jointa a být v klídku, ne se někde orat, poblejt a nic si nepamatovat. Znám spostu lidí, dospělých i mladích, kteří trávu kouří. Pokud člověk neni vůl, nehrozí mu ádné ,,nebezpečí". Sama jsem to jednu dobu kouřila často a pokud se to přehání, tak se člověk u nesmějě kadý blbosti, u to vnímá trochu jako normální stav. Take jestli její přítel neni začínající hulič, tak to určitě nepozná z toho, e se směje. A taky záleí kdy a kde si člověk zahulí. Při jaký příleitosti. Pokud se zhulí s kámoema někde venku na sídliti jen tak, tak je to samozřejmě blbost. Ale kdy jde třeba s přáteli někam posedět (hospůdka, čajovna), tak si naopak příjemě pokecáte...
Není tady
Lucky co to je "kouřil marihuanu" ? Je sakra rozdíl jestli si dá někdo jednu dvě cigarety dejme tomu za 14 dní, tak se myslím nic neděje, jsou to v podstatě jenom bylinky. Nicméně pokud by dával x peků denně a nestíhal normálně fungovat , je to určitě problém. Ale to by na něm přece poznala.
Není tady
potvurkapodivna napsal(a):
Dito, zřejmě neije v Čechách, ale někde v zahraničí. Moná i u nás se dá takové vyetření zajistit, ale pravděpodobně bude velmi nákladné. Přikláněla bych se k testům z moče, které jsou cenově dostupné a celkem spolehlivé. U nás v práci tímto testem testujeme zaměstnance, take nějaké zkuenosti s tím mám.
jsem v zahranici a je tu mozne zajit na kliniku a pozadat o vysetreni vlasu. samozrejme se za to plati, ale je to asi nejspolehlivejsi. nevedela jsem, ze v cechach se takove testy nedelaji. ja zase neznam ty testy na moc.....
Není tady
Kdy jsme u těch testech z moče, pominuly jste dost zásadní otázku - jak přimět testovaného, aby se dobrovolně vymočil do skleničky a nechal si udělat test??? Ono to toti nejde udělat jinak! Osobně mi to připadá dost poniující, honit někoho se skleničkou a testovacími papírky:( a pokud někomu vadí by jen podezření, e partner něco bere, místo podobných takařic má radi zvolit cestu rozchodu a najít si někoho, kdo takovéto problémy nemá.
Není tady