29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maminky, odešla vám před porodem hlenová zátka, jak to asi vypadalo a hlavně za jak dlouho nastal porod?
Není tady
No mě odešla v porodnici, je to takovej "hnus", určitě to poznáš.. Vypadá to jako hleny a měla jsem tam i krev..Těšila jsem se že už budu brzo rodit, ale sestřička mi řekla, že to zas tak nic neznamená..Pak mi píchly vodu a pak se to teprve rozjelo..
Není tady
Ajko, někde psaly, že by se po odchodu měl během několika hodin až dnů porod rozjet.
No já jsem asi vyjímka potvrzující pravidlo. Těsně než jsem šla na poslední přednášku k porodu jsem zjistila že malinko špiním. Po vyčůrání jsem měla na toaleťáku takový krvavý hlen, rosolek..... Snad během minuty jsem měla dozabalenou tašku do porodnice a šla jsem na přednášku. Hned jsem řekla co se stalo a vyzvídala co mám dělat a za jak dlouho to přijde. Prý čekat až to přijde. Za 17 dnů jsem začala mít kontrakce
Není tady
Tak přesně tak to vypadalo. Stalo se mi to před hodinou ve sprše. Docela mě to vyplašilo. Největší sranda je, že budu rodit už potřetí a nikdy předtím jsem to nezaregistrovala. A taky mám teď největší hrůzu z porodu. Asi jsem nějaká divná. No zrovna dneska mám 1. termín tak uvidíme. Díky za odpovědi, a mějte se krásně.
Není tady
Mě začala odcházet 14.4. ve 3 ráno a ve 22:55 jsem rodila (rosol s příměsí krve) a nejvíc toho odešlo k večeru...
Není tady
Mne to taky odeslo ve sprse v nemocnici, takovy krvavy husty hlen, proste zatka. Ale porod se i behem dvou dnu nerozjizdel, tak mi ho stejne nakonec vyvolali.
Není tady
Mně hlenová zátka začala odcházet ráno doma, v 7hodin, celou dobu odcházela, když po mně chtěla sestřička při příjmu počůrat papírek, tak jsem ji tam místo moči dala toto . Takže u mně to byl první příznak blížícího se porodu, nicméně mojí kamarádce odcházela zátka téměř měsíc před porodem, prý to vůbec nic neznamená
Držím pěstičky Ajko, ať máš další přírustek co nejdříve v náručí
Není tady
Mě odešla zátka okolo osmé večer, okolo deváté mi začali slabé kontrakce.Radši jsem se vypravila do porodnice protože jsme zrovna byli blízko a bydlíme na druhé strně Prahy.Doktor sice řekl že to nemusí nic znamenat,ale malá byla koncem pánevnim tak si mě tam radši nechali.Okolo 4 ráno mi praskla voda a ve 13h a 15min. byla malá na světě.
Není tady
Mě odešla večer před samotným porodem a můžu říct, že to je fakt hnus Kdybych nechodila na babinet a nevedela, ze je to zátka, tak bych asi pekne zpanikařila
Není tady
Mě začaly bolesti ve 2.15 a zátka odešla ve 2.45 a v 9.00 se malej narodil...
Není tady