|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dnes jsem četla, že Jaromír Nohavica přiznal spolupráci s STB. Myslíte si, že to může ovlivnit jeho masovou oblibu u lidí?
Není tady
Taky se mi tomu nechce věřit, myslím, že v minulým režimu měl celkem problémy........
Není tady
Májajája napsal(a):
http://show.idnes.cz/nohavica-priznal-spolupraci-s-stb-drl-/show_aktual.asp?c=A060529_171608_show_aktual_ob
No to je věc. Ale těžko říct, čemu věřit a za jakých podmínek se to dělo.Pokud na něj tlačili STB třeba skrz rodinu, je to strašně složitý. Kolikrát to psali o někom známým a pak to bylo úplně jinak.
Ale k tvojí otázce: Mě se líbí jeho písničky, mám ho ráda a tohle neznamená, že přestanu poslouchat jeho písničky. Možná, že trošku zájem opadne, ale spíš je to lidem jedno, pořád se vytahuje něco z minulosti, řekla bych, že už to tolik nevnímáme.......
Není tady
Tak zaprvé, článek z internetovýho bulváru je nutno brát s ještě větší rezervou než ten tištěný.Za druhý v tom článku píšou, že na to reaguje KAREL KRYL, který už je bohužel 12 let po smrti.Za třetí každý kdo ví jaké měl Nohavica problémy za minulého režimu, těžko uvěří něčemu takovému.
Hezký den
Není tady
nevěřím,polopravdy se používají a používaly i k zastrašení typu mi to řekneme že jsi to podepsal a že jsi udával,kdo ví co jak bylo.
Není tady
Tak to já klidně i věřím (s ohledem k odkazu na Respekt), ale není to pro mě až tak podstatné. Žádný člověk není jen černý nebo bílý a nechci nikoho hodnotit, tím spíš, že vím prdlajs o konkrétních okolnostech, za kterých to Nohavica "neustál". Důležitý je pro mě to, že dost jistě předpokládám, že to nedělal proto, aby někomu ublížil, a taky to, že se teď nějaké konfrontaci nesnaží vyhnout nebo sám sebe omlouvat - aspoň to tak na mě působí.
Není tady