Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 29. 5. 2006 19:14

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Jaromír Nohavica

Dnes jsem četla,  že Jaromír Nohavica přiznal spolupráci s  STB. Myslíte si, že to může ovlivnit jeho masovou oblibu u lidí?

Mája

Není tady

#2 30. 5. 2006 11:19

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Jaromír Nohavica

Kde jsi to četla ?? Osobně tomu nevěřím.

Není tady

#3 30. 5. 2006 11:22

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Taky se mi tomu nechce věřit, myslím, že v minulým režimu měl celkem problémy........supermario

Není tady

#4 30. 5. 2006 17:07

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Není tady

#5 30. 5. 2006 17:30

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Májajája napsal(a):

http://show.idnes.cz/nohavica-priznal-spolupraci-s-stb-drl-/show_aktual.asp?c=A060529_171608_show_aktual_ob

No to je věc. Ale těžko říct, čemu věřit a za jakých podmínek se to dělo.Pokud na něj tlačili STB třeba skrz rodinu, je to strašně složitý. Kolikrát to psali o někom známým a pak to bylo úplně jinak.
Ale k tvojí otázce: Mě se líbí jeho písničky, mám ho ráda a tohle neznamená, že přestanu poslouchat jeho písničky. Možná, že trošku zájem opadne, ale spíš je to lidem jedno, pořád se vytahuje něco z minulosti, řekla bych, že už to tolik nevnímáme.......smile

Není tady

#6 3. 6. 2006 19:50

Nimue
♥------

Tak zaprvé, článek z internetovýho bulváru je nutno brát s ještě větší rezervou než ten tištěný.Za druhý v tom článku píšou, že na to reaguje KAREL KRYL, který už je bohužel 12 let po smrti.Za třetí každý kdo ví jaké měl Nohavica problémy za minulého režimu, těžko uvěří něčemu takovému.
Hezký den

Není tady

#7 5. 6. 2006 13:04

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ach bože idnes....to je ten nejhorší bulvár, který něco jako pravdu nebo ověření svých informací vůbec neřeší. Tam už bylo takových blbostí, že i kdyby tam psali, že tráva je zelená nebudu jim to věřit.

Není tady

#8 7. 6. 2006 13:31

koudyova
♥♥-----
Místo: Milovice

nevěřím,polopravdy se používají a používaly i k zastrašení typu mi to řekneme že jsi to podepsal a že jsi udával,kdo ví co jak bylo.

Není tady

#9 5. 7. 2006 11:52

maya
♥♥♥♥♥--

Tak to já klidně i věřím (s ohledem k odkazu na Respekt), ale není to pro mě až tak podstatné. Žádný člověk není jen černý nebo bílý a nechci nikoho hodnotit, tím spíš, že vím prdlajs o konkrétních okolnostech, za kterých to Nohavica "neustál". Důležitý je pro mě to, že dost jistě předpokládám, že to nedělal proto, aby někomu ublížil, a taky to, že se teď nějaké konfrontaci nesnaží vyhnout nebo sám sebe omlouvat - aspoň to tak na mě působí.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí