29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevíte někdo, jestli jsou ty testy na těhu cukrovku již povinné?kamarádky které rodili třeba v lednu na testy nemuseli a ty co jsou těhotné o trošku dýl než já (já jsem v 24TT) už na testech byli...takže čekám, že o příští kontrole mě tam doktor pošle.Nebo se bojím zbytečně???
Není tady
No já mám rodit už teď a na testech jsem byla, taky jsem z toho byla vyplašená, ale bylo nás tam 14 mamin najednou a všechny dopadly dobře. Tak neboj, určitě to bude v pořádku.
Není tady
ja taky nebyla, pry posilaji nekteri doktori pokud moooc pribiras, ja to mela v klidku
Není tady
Ahojík, já jsem na testu byla a bylo mi řečeno, že teď už chodí všechny nastávající maminky
Není tady
Já na něm byla,dokonce mi tam ňáka zvíšená hladina cukru vyšla,ale přímo těhotenská cukrovka se neprokázala.Stejně mi nasadili dietu jako kdybich ji měla,ale to se nedalo vydržet.
Není tady
Ahojky, taky jsem nebyla a můj doktor posílá jen při diabetesu v rodině nebo při velkém nárůstu váhy u těhulky.
Není tady
Prý záleží na doktorovi. V nasem Gyncentru na tu "srajdu" posilali hromadně bez ohledu na váhu, nebo zatížení v rodině
Není tady
Já jsem byla na testech v 32. nebo 33. týdnu. A to mám oba rodiče diabetiky.
Není tady
Já jsem na testech byla. U doktrora mi bylo vysvětleno, že pro všechny maminky starší 25 let je to už povinnost. Ale asi opravdu záleží na doktorovi, protože stejně stará kamarádka na nich nebyla.
Není tady