29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj! Akutně hledám psychiatra či psychologa (!!bezplatně!!) pro svou kamarádku, tak pokud někdo máto dobré zkušenosti s někým z Kladna či Prahy prosím dejte vědět. Předem děkuji!
Není tady
mortuus_sum napsal(a):
Ahoj! Akutně hledám psychiatra či psychologa (!!bezplatně!!) pro svou kamarádku, tak pokud někdo máto dobré zkušenosti s někým z Kladna či Prahy prosím dejte vědět. Předem děkuji!
Ahoj, nejlíp doporučí psychologa praktický lékař, záleží taky na tom, kvůli čemu.Nebo Zlatý stránky a vyhledat.
Není tady
choysia napsal(a):
Ahoj, nejlíp doporučí psychologa praktický lékař, záleží taky na tom, kvůli čemu.Nebo Zlatý stránky a vyhledat.
Já vím, ale za praktickou lékařkou jít nemůžu, protože jsem v mynulosti taky měla určité problémy a ona by mi nevěřila, že to chci pro kamarádku a ne pro sebe. A u zlatých stránek je nevýhodou, že nepoznám zda je onen psycholoch či psychiatr dobrý a nevím zda-li se u něj platí či ne.
Není tady
mortuus_sum napsal(a):
choysia napsal(a):
Já vím, ale za praktickou lékařkou jít nemůžu, protože jsem v mynulosti taky měla určité problémy a ona by mi nevěřila, že to chci pro kamarádku a ne pro sebe. A u zlatých stránek je nevýhodou, že nepoznám zda je onen psycholoch či psychiatr dobrý a nevím zda-li se u něj platí či ne.
Dobře, můžu ti napsat mail?
Není tady
Klidně
Není tady
mortuus_sum napsal(a):
Hmmm... pokud skutecne hledas pomoc pro svou kamaradku, bude nejspis prvni krok spocivat v tom, ze se s ni prestanes stykat. Podivam-li se na obrazek u tveho nicku, na tvuj samotny nic a na tvuj podpis, musis na ni vrhat tolik negarivni, primo smrtelne energie, ze se divim, ze jeste neskocila z mostu...
Není tady
Pandorra: Tohle by mě teda pomohlo, kdybych měla problém.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
mortuus_sum napsal(a):
Hmmm... pokud skutecne hledas pomoc pro svou kamaradku, bude nejspis prvni krok spocivat v tom, ze se s ni prestanes stykat. Podivam-li se na obrazek u tveho nicku, na tvuj samotny nic a na tvuj podpis, musis na ni vrhat tolik negarivni, primo smrtelne energie, ze se divim, ze jeste neskocila z mostu...
Pandorro, myslím, že toho psychologa budou potřebovat oba. Takové nápady dostaneš např. po drogovém opojení.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Díky za radu, ale problém je, že mě neznáš! Navíc sem jeden z posledních lidí, co jí drží nad hladinou, takže řídit se tebou, asi bych jí dorazila.............
Není tady
mortuus_sum napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Díky za radu, ale problém je, že mě neznáš! Navíc sem jeden z posledních lidí, co jí drží nad hladinou, takže řídit se tebou, asi bych jí dorazila.............
To je pouze tvoje domnenka..... stejne jako ta moje vychazejici z atributu, ktere tu o sobe inzerujes. Nerikaji nic kladneho o tvem dusevnim rozpolozeni...negace, smrt, prisery.... A je celkem jedno, zda je to skutecnost nebo jen poza. Je to proste negativni energie, kterou se obklopujes a vrhas ji trebas i nevedomky na ni. A protoze ona je oslabena, ublizuje ji to mnohem vic, nez tobe.
Není tady
mortuus_sum napsal(a):
Vyzařuješ negativní energii a jsi si toho vědom. Zřejmě k tomu máš důvod. Je to Tvůj problém né JEJÍ. Je dobře, že jí chceš pomoci. Pokud berete drogy je to hlubší problém. Lze ale pomoci. Přeji Ti nalezení pomoci.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
To je pouze tvoje domnenka..... stejne jako ta moje vychazejici z atributu, ktere tu o sobe inzerujes. Nerikaji nic kladneho o tvem dusevnim rozpolozeni...negace, smrt, prisery.... A je celkem jedno, zda je to skutecnost nebo jen poza. Je to proste negativni energie, kterou se obklopujes a vrhas ji trebas i nevedomky na ni. A protoze ona je oslabena, ublizuje ji to mnohem vic, nez tobe.
Věř mi že se mýlíš...............
To, že svým způsobem "uctívam" smrt ještě neznamená, že kolem sebe vrhám negativní energii, já ve smrti vidím to krásné..................
Upřímně, mně příjde že jsi člověk který oplívá mnohem větším množstvím negativní energie nežli já! Například z choysiae mám pocit, že je to člověk vstřícný, člověk který dokáže naslouchat druhým a pusobí na mě příjemě.............., ale z tebe citím aroganci a právě tu negativní energii a mám z tebe pocit na nic, ale stejně tak jako se mýlíš ty, mohu se mýlit i já. Třeba si ve zkutečnosti skvělý člověk, se kterým bych si rozuměla..............Ale nevím no, hold internet je špatné médium.
Není tady
Pandorraa napsala:
Hmmm... pokud skutecne hledas pomoc pro svou kamaradku, bude nejspis prvni krok spocivat v tom, ze se s ni prestanes stykat. Podivam-li se na obrazek u tveho nicku, na tvuj samotny nic a na tvuj podpis, musis na ni vrhat tolik negarivni, primo smrtelne energie, ze se divim, ze jeste neskocila z mostu.
Hezky napsané. :-)))
Upravil(a) Leila (29. 5. 2006 19:15)
Není tady
mortuus_sum napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Věř mi že se mýlíš...............
To, že svým způsobem "uctívam" smrt ještě neznamená, že kolem sebe vrhám negativní energii, já ve smrti vidím to krásné..................
Upřímně, mně příjde že jsi člověk který oplívá mnohem větším množstvím negativní energie nežli já! Například z choysiae mám pocit, že je to člověk vstřícný, člověk který dokáže naslouchat druhým a pusobí na mě příjemě.............., ale z tebe citím aroganci a právě tu negativní energii a mám z tebe pocit na nic, ale stejně tak jako se mýlíš ty, mohu se mýlit i já. Třeba si ve zkutečnosti skvělý člověk, se kterým bych si rozuměla..............Ale nevím no, hold internet je špatné médium.
Ty sama nejlepe vis, ze se nemylim. Jediny rozdil je v tom, ze ty smrt vnimas pozitivne, tedy to spis jen hlasas, mozna jako navrat domu, i kdyz prave tomu moc neverim. A moje arogance je pouze vnimana tvou vlastni aroganci. Pusobim na tebe negativne, protoze rikam to, co se ti nelibi, podle tvych vzorcu nejsem tedy vstricna. Stejne jako ty sama nejsi vstricna, mozna to neumis, ale spis nechces byt, mas svou cestu - utek pred zivotem se kterym si asi nevis moc rady... Proc jinak bys pohrdala tim bozskym darem?
Jiste, ze oplyvam silnou negativni energii. Stejne tak disponuji velmi silnou kladnou energii. Sve energie umim ovladat, ty ne. Zatim. Az se to budes chtit naucit, zvladnes to. Zatim nechces. Mozna se bojis, mozna ti brani pycha. Zahravat si s negativni energii je mnohem lehci, nez ji ovladnout, ze?
Na tomto svete tady a ted je tvoje pojeti smrti a predevsim kult smrti vniman negativne at se ti to libi nebo nelibi. Tak jako vse ma i smrt svuj cas a ve sve podstate neni zla. Ovsem kult smrti tak, jak ty ho vedome, nemyslim, ze je to nevedome, prezentujes, neni nic prinosneho. Pro tebe, ale ani pro tvou kamaradku. A ty to vis stejne jako ja, proto pro ni hledas pomoc. Jinak bys totiz jen sedela a cekala na tu krasnou smrt, ze?
Ty vubec nemas paru, s cim si to tu vlastne zahravas... Pozdeji ti da velkou praci a bude te bolet, az se budes chtit ocistit... A neuniknes tomu. Cim pozdeji, tim to bude tezsi....
Není tady
Choysia Ti to napsala správně - nejsnazší cestou je praktický lékař. A proč se kamarádka neobrátí na lékaře sama? Nechce se jí do toho, ostýchá se, bojí se nebo kde je problém?
Nevšímej si psychologického rozboru Tvé osobnosti na základě nicku a obrázku, jestli chceš upřímně pomoci kamarádce, šlechtí Tě to. A už jsi nějak v hledání pokročila?
Není tady