Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 5. 2006 14:38

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: FM

Re: Kompletní výbava pro miminko

Netlačí, neboj big_smile . Nám ale nic jiného nezbývá big_smile

Není tady

#27 30. 5. 2006 14:49

Marika
♥♥♥♥♥♥-

Kamčitko, prosím, už je mi vidět metřík? ZNovu jsem tam zadala BBcode..big_smile

Není tady

#28 30. 5. 2006 14:52

janca
♥♥♥----
Místo: Prostějov

zdravim vsechny,chtela jsem se zeptat jak se vam osvedcily termoizolacni obaly na kojenecke lahve?Jak dlouho tam vydrzi mleko teple?Dekuji

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10721;104/st/20060925/n/Barborka/dt/6/k/f470/age.png

Není tady

#29 30. 5. 2006 16:03

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-

Marika napsal(a):

Kamčitko, prosím, už je mi vidět metřík? ZNovu jsem tam zadala BBcode..big_smile

ano mariko. je tam  big_smile

Hlavně nekupujte obaly na láhve s polystyrenem, jsou na nic yikes

Upravil(a) Kamčitka (30. 5. 2006 16:03)

Není tady

#30 30. 5. 2006 20:57

jituš
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

ajka napsal(a):

Holky chci se zeptat, pořád slyším chválu na bepanten, na co všechno ho používáte. A když s ním mažete bradavky, je třeba je před kojením umýt? Díky.

Bepanthen je supr.Zařadím ho do normální výbavy lékárničky.Já bradavky-neomývám Máťovi nevadí a mimísek na prdku když jí má zarudlou.Jinak Rybilku. Bepanthenem si mažu i drobné ranky a dnes jsem se řízla a i na to to je fajn. tummenupp

Není tady

#31 30. 5. 2006 21:08

jituš
♥♥♥♥♥♥-
Web

Termoregulační mám od Aventu a vydrží až 5 hodin .Dám to tam teplejší než je potřeba na pití a pak to je akorát.Jinak ze začátku jsme dávali body,dupáky a mikinky nebo svetřík.V zimě ještě ovčí fusak a deku.Teď dávám boby tepláčky,ponožky a mikču.Těch bodyček mám tak kolem 10.Ty úplně malý jsem měla 4 a stačily.Pleny látkové asi 30 kousků na podložení hlavičky,na přebalováku nafukovací podložku z Ikea,na zadeček vlhčené kapesníčky od Nivea nebo Pampers sensitiv.Pleny Pampers a Tesco fialové.Ty jsou fajn.Mají ještě bílé,ale to jsou igelitové.Tepláčky dávám proto,že jsou lehčí na přebalování a dupajdy byly Máťovi malé na chodidlech.Asi bude mít pořádnou nožku jako Popelák.

Upravil(a) jituš (30. 5. 2006 21:11)

Není tady

#32 30. 5. 2006 21:42

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Já jsem dávala jen dupajdy (overaly atp.) tepláčky až po roce. Mě se to na miminku víc líbilo. V kalhotkách a tričku vypadala i miminka už tááák veliká big_smile . A té gumy v pase jsem se také bála. U nás to dr moc nedoporučovala. Ale v tomhle co maminka to názor.

Termoobaly jsem měla ty klasické, polystyren a přes to omyvatelný povrch. Měla jsem jeden klasický a druhý větší do kterého se vešla i lahvička od Aventu. Nemohu si stěžovat. Chvilku to v tom vydrželo teplé - dostatečně na procházku v zimě a na udržení před přehřátím v létě. Když jsem jela v zimě někam na delší dobu ( na kontrolu kyčlí ..) tak jsem si vzala malou nerezovou termosku a zvlášt lahvičku a do malé krabičky suš. mléko.......nebo dala do lahvičky vroucí vodu z konvice, ale za dvě hoďky to bylo moooc horké a musela jsem na plavču chladit.

Jo a k ubrouskům, od zítřka je v Tescu sleva. Fialové ubrousky 72 ks za 29 , asi pojedem pro pár balíčků big_smile big_smile big_smile

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#33 30. 5. 2006 22:27

Mišineček
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice

Reny, díky za tip. Tak na tu kosmetiku se zeptám. Konopí je také léčivé, že?!?!smile
Kamčitko, tak to je dobré. Já nevěděla, že v Polsku seženu i plínky levněji?! Tak to tam asi vyrazíme. Teda mi se tam chystáme už dlouho:rolleyes: Tak možná nám to už vyjde:)

Holky, chci se zeptat. Mám mít do porodnice plenky, teda prý jen deset. Jenže jsem otevřená, tak to prý může být dříve, tak jsme koupili i plenky od 2kg. Mám teda zabalené v tašce do porodnice tyto, asi 8ks, pak mám od 3kg, ale to měli taky dva druhy, takže mám od každého několik kousků zabalené. big_smile Můžete mi říct, jak poznám které mu mám tam vzít?? to je otázka, co?! Ale tak mě to napadlo, aby až to tam vybalím, tak si vyberte, že asi budu vypadat jako blázen:(

Není tady

#34 30. 5. 2006 22:33

Reny
♥♥♥♥♥♥-

Mišinečku, posílám ti stránky firmy, od které mám produkty z konopí: http://www.cannaderm.cz/index.php?scname=katalog

S plínkama ti neporadím, já mám připravené až ty od 3 kg.

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjKyNDQ2VbIGXDASrQKg19.png
http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjKyNDQ2UrIGXDASpAKd13.png

Není tady

#35 30. 5. 2006 22:37

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-

Mišineček napsal(a):

Reny, díky za tip. Tak na tu kosmetiku se zeptám. Konopí je také léčivé, že?!?!smile
Kamčitko, tak to je dobré. Já nevěděla, že v Polsku seženu i plínky levněji?! Tak to tam asi vyrazíme. Teda mi se tam chystáme už dlouho:rolleyes: Tak možná nám to už vyjde:)

Holky, chci se zeptat. Mám mít do porodnice plenky, teda prý jen deset. Jenže jsem otevřená, tak to prý může být dříve, tak jsme koupili i plenky od 2kg. Mám teda zabalené v tašce do porodnice tyto, asi 8ks, pak mám od 3kg, ale to měli taky dva druhy, takže mám od každého několik kousků zabalené. big_smile Můžete mi říct, jak poznám které mu mám tam vzít?? to je otázka, co?! Ale tak mě to napadlo, aby až to tam vybalím, tak si vyberte, že asi budu vypadat jako blázen:(

Mišinečku, asi ty nejmenší ne??? Ale alex byla otevřená pár týdnů před termínem na 4cm a taky vydržela přesně do termínu big_smile
Jojo balík vyšel v polsku o padesát levněji, což je docela dost -15%. Já koupila první pleny jen tam (asi 8balíků big_smile)

Není tady

#36 30. 5. 2006 22:50

Mišineček
♥♥♥♥♥♥-

Reny a Kamčitko díky moc.
Také doufám, že vydržíme dlouho 2v1:) Zatím vyhrožování funguje. Řekla jsem mu, že musí vydržet do 36tt.smile Asi bude poslušný hošíkbig_smile

Není tady

#37 31. 5. 2006 10:35

Gia
♥♥♥♥♥♥-

Já mám nakoupený olej na koupání a masážní olej od firmy Karel Hadek.
www.ckhi.cz
Požívám jejich aromaterapeutickou kosmetiku leta letoucí a sestra ji používala na děti, když byly malé.
Pak ještě dokoupím event. krémík, buď hežmánkový nebo levandulový.
Ještě mám Opthalmo Septonex - ten jsem dostala od kamarádky a vložky do podprsenky mám Fixies a koupila jsem ještě dvoje vlněné, prací od Popoliny.
Když jsem to prala, tak to docela nechutně smrdělo - doufám, že mi to pak mokré od mléka nebude smrdět pod nosem big_smile

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#38 31. 5. 2006 12:54

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kamčitko, můžu se zeptat co to znamená balík plenek Pampers o padesát lenější ?
Já jsem v Praze kupovala Jumbo balení v akci za 350,- . Jednou jedinkrát měli u Alberta akci za 300,- ( to Jumbo). Tak já jestli mám někoho kdo jede do Polska využít na plenky. Děkuji big_smile

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#39 31. 5. 2006 12:58

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-

Spuntíku, já nakupovala Pampersky 84ks za 278Kč, teď třeba je ještě lepší kurz, takže balík vychází na 263Kč. Kamarádka byla v kauflandu v Polsku minulý týden a plus minus platila tolik za balík. Což si myslím je dobrá cena za pampersky.

Není tady

#40 31. 5. 2006 13:00

jituš
♥♥♥♥♥♥-
Web

Spunte já kupuju Pemprsky v Rossmannovi v akci za 200,Mají to jednou za čas hlídám to na www.akcniceny.cz Mám jich plnou skříň.A musím říct,že Tesco pleny fialové jsou v akci taky za 199,50 a je jich tam ještě o dvě víc a jsou super.Matouškovi alespon vyhovují.Pampersky mu občas protečou a Tescové ne.Ty ubrousky mě nevyhovovaly protože nejsou moc vlhčené nebo jsem měla špatné balení.

Není tady

#41 31. 5. 2006 13:01

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-

Jituš, to se mi nechce zdát, jaké je to balení, kolik jich tam je? Je jich více druhů ..

Není tady

#42 31. 5. 2006 13:05

jituš
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jsou to Sleep and Play a měli jsme mini 72 kusů,teď máme midi 4-9 kg 62kusů.To teď nevím přesně kouknu se pak Matouš mi spí na klíně tak až se vzbudí.A mají i větší.Ty tesco jsou 68 kusů.Už jsem na to koukla.

Upravil(a) jituš (31. 5. 2006 13:18)

Není tady

#43 31. 5. 2006 13:06

Klaris
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice - Polabiny

Mišineček napsal(a):

Miši jestli ti můžu poradit vem si do porodnice v pardubkách určitě víc plenek, já měla newborny jak od Huggies a Pampers, nedaj ti tam ani jednu butter a taky se ti budou hodit ubrousky na otírání ty taky nedávají sad. Já tam byla týden a docela dost jsem toho spotřebovala. Co kojení to přebalování, na to si tam potrpěj. Jo a taky hodně vložek a síťovaný kalhotky, na začátek ti dají 10kusů a to je vše..

Není tady

#44 31. 5. 2006 13:08

jituš
♥♥♥♥♥♥-
Web

Teda to v porodnici já neměla vůbec nic,vše jsme dostali.

Není tady

#45 31. 5. 2006 13:12

Klaris
♥♥♥♥♥♥-

Jo a tu kosmetiku z konopí taky používáme, byla mi doporučena a Aduš má po ekzému tummenupp. Když jsem jí ukázala dr tak koukala vissla, že už nic nemá lol. Používáme mýdlo a krém Robátko a super tummenupp..V Pardubicích je distribuční firma a taky to prodávájí v bioprodejnách a kosmetikách..par

Není tady

#46 31. 5. 2006 13:14

Klaris
♥♥♥♥♥♥-

jituš napsal(a):

Teda to v porodnici já neměla vůbec nic,vše jsme dostali.

Tak to jste měli super tummenupp. Tady nic moc, spíš nic butter Ještěže jsem byla informovaná, ale hodně maminek bylo vykulenejch..roll

Není tady

#47 31. 5. 2006 13:30

Ivana26
♥♥♥♥---

Ahojky, mám radost, že jste psaly, že jste si dělaly zásoby vlhčených ubrousků a plínek i s tím Polskem. Takže díky za tipy a hezký i když studený den!!!

Není tady

#48 31. 5. 2006 13:35

Mišineček
♥♥♥♥♥♥-

Klaris díky. No, já doufám, že mě porodnice v Pardubicích mine. Po mé zkušenosti, tak bych tam nechtěla. To by asi raději manžel odrodil doma:Dbig_smile To je super, že také píšeš o té kosmetice z konopí. Tak to já se na to podívám. To je super. Doufám, že Danýsek nebude po mě exematik a alergik:(

Není tady

#49 31. 5. 2006 13:51

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ono hodně záleží na porodnici. Já dostatala 6 plenek na den. Akorát to vyšlo. Vložky byly volně k dispozici, plátěné košile pro mamky, rybylka , olejíček,vše volně. Někde dají jen balíček vložek a balíček plenek. Někde nic.  Prý to záleží na sponzorech.
Plenky si nějaké koupím v akci, ale přehánět to nebudu. Záleží jaké má dítko bříško atd a každému sedí jiné plenky jinak. A také jsme měli alergii na papírové plenky a já si na 14 dnů vyzkoušela jaké to měli naše maminky s látkovýma plenkama, pěkně děkuju.

Není tady

#50 31. 5. 2006 15:25

Klaris
♥♥♥♥♥♥-

Mišineček napsal(a):

Klaris díky. No, já doufám, že mě porodnice v Pardubicích mine. Po mé zkušenosti, tak bych tam nechtěla. To by asi raději manžel odrodil doma:Dbig_smile To je super, že také píšeš o té kosmetice z konopí. Tak to já se na to podívám. To je super. Doufám, že Danýsek nebude po mě exematik a alergik:(

Jojo u nás je to s tou alergii a exemem stejný, já na to taky trpím sad.. Teď se nám to už vytratilo, snad už bude klid (musím zaťukat) roll..
No vidíš, já mám jen samé dobré zkušenosti s porodnicí v Pce i s rizikovkou, ke mě se chovali všichni super tummenupp, nemůžu si stěžovat smile..
Rozrodila mě Kokrdová a dorodil Minžák a super wink..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí