18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Beo. Můj přítel vydělává sluné peníze, má vysoké postavení a stále se hrabe nahoru. Vím, e jednou se s ním co se majetku týče, bude mít ena dobře a nebude strádat, nic méně ani tento fakt, ani fakt, e máme spolu dítě, mě k němu nepřipoutalo. Jdu svou vlastní cestou, i kdy vím, e co se majetku týče, bude daleko strastiplnějí. Přesto mi je lépe a jsem astná, e jsem to zase já, já, která se nemusí přetvařovat, dělat ze sebe otroka v domácnosti, mohu mít vlastní názor a je mi tak nějak krásně. Jeliko je ná rozchod čerstvý, určitě vím, e bude jetě lépe a stále u jen lépe a lépe. Peníze a majetek není ve. Ne pro enu, která chce "cit", "pochopení".
Není tady
Harpagůnci hamtaj, hamtaj, ale těstí se jim uchopit zhusta nepovede. Čím větí sobci, tím často nespokojenějí. Kdesi jsem někde přečetla určitě se s tím dá souhlasit, e daleko radostnějí ivot mají ti, kteří jsou zaměřeni směrem ven, jejich pocit vnímání těstí závisí na to, kdy ONI UČINÍ DRUHÉHO ASTNÝM, ne ti, co myslí jen na sebe.
Není tady
Bea napsal(a):
Můe se někdo podělit se mnou o záitek jaké to je ít si v zlatý klítce a dokázal z toho odejít?
Čekám na názory já to zaila a moná budu u někoho divná ale iji zase od výplaty k výplatě ale jsem to já né někoho loutka.Vím e je mnoho en které radi trpí ale uívají si veho co bohatsví dává i kdy pro nikoho nic neznamenají ale snad nejsem výjimka.Jen ve zkrace,Na inzerát jsem se seznámila s muem který dlouho se mi dvořil ,postupem času jsem začala zjitovat jaký má majetek vlastně veliký .Podotýkám e koupě auta a velkých darů jsem odmítala.Vyadoval po mne a se odstěhuji za ním na jeho velký barák ,přestanu pracovat.Ono se to poslouchá dobře ale neposlechla jsem ho a jsem ráda.Ten člověk byl SNOB který zásadně rozhoduje o vem sám (tedy i o mém ivotě,dokonce naplánoval dítě e budem mít ale na můj názor se nezeptal)jeho vozový park spočíval jen z BMW,měl 1barák tu a 1 u moře.,zakazoval mi kupovat něco pro sebe ze svého ale záhy kdy mi něco koupil to vyčetl atd.Nemá cenu se dále rozepisovat.Odela jsem od něj (vyhrouje dodnes)a opravdu já jsem po dlouhý době tastná a svobodná.Můj názor je ten e opravdu veliké bohatství kazí charakter a to dokonale a ti lidém někteří jsou vlastně chudáci a sami nakonec.Bea
Ahoj, tento ivot v luxusu znám, tedy jsem znala, protoe jsem to byla já, kdo podal ádost o rozvod. Luxusní dovolená v Dubaji atd., prodlouené víkendy v Benátkách či v Paříi. Značkové hadířky Hugo Boss atd. Zadek jsem si vozila v Mercedesu a neřeila jsem, kolik stojí nafta+ náklady auta. Večeře v drahých restauracích. Nádherný barák (který jsme zařizovali spolu) s paní na úklid (ale i tak jsem měla co uklízet).A to jsem BM dosti v podnikání pomohla (tenktrát jsme si byli finančně rovni).
No a teď? iji od výplaty k výplatě ....... ale o svého syna se BM stará. Občas jsem zaslechla obdiv, protoe má ivotní úroveň dosti klesla. Máme na to asi stejný názor.
Není tady
Holt "Lika a kyselé hrozny"...
Není tady
No, holky, blbé akorát je, e protivní jsou i ti nemajetní chlapi....
Není tady
To je pravda....a v tom případě je o něco lepí blbej majetnej ne blbej nemajetnej....
Není tady
Tercila napsal(a):
No, holky, blbé akorát je, e protivní jsou i ti nemajetní chlapi....
Přesně tak.
Není tady
....a pak je horí verze "skrblíka", a to "parazit". Někteří lakomci jsou vpodstatě čestní, protoe mají stejně asketický přístup i ke svým potřebám, korunu obrací, i kdy by si SOBÉ měli pořídit něco nového. Teorie, e je to příli drahé, nebo e stará věc doslouí, e nejsou rozhazovační, nebo, proč by to měli...uplatňují na druhých, i na sobě. Méně charakterní "level" je, e pro sebe rozhazovat, pro druhé ne, je , ale ti se v partnerských vztazích moc nechytaj, protoe jejich sobecký přístup je do nebe řvoucí... A paraziti, více či méně se snaí uetřit na svém a přilepirt si z cizího, a je jim jedno, e sami jsou na to dobře a jsou schopni parazitovat i na samoivitelce s dětma, kdy to jde a dokud to jde...Chtěla bych těmhle typům vidět do hlavy, co bych objevila...
Není tady
Má někdo kladné zkuenosti?????? Potěilo by mě to.......
Není tady
Ja ziju ve stastnem manzelstvi.
Pisu, aby to nevypadalo, ze vsichni "bohaci" jsou skrblici a tyrani
Upravil(a) mipi (26. 3. 2009 20:02)
Není tady
To urcite ne Mam dve deti predskolniho veku. Se spoustou veci pomaham manzelovi.
Take pusobim jako dobrovolny instruktor a neustale se zdokonaluju v jazyce (travime
vetsinu casu v zahranici).
Není tady
Mipi: tak to jsem ráda... :-) A jak jsi přesvědčila manela e nejsi na ty peníze? e vlastně ho má opravdu miluje, a e jeho peníze ti jsou ukradené?
Není tady
Ja jsem ho nijak nepresvedcovala. Ale jednou mi rekl, ze to poznal hned pri nasem prvnim spolecnem pobytu.
Byli jsme spolu asi 3 tydny v zahranici. Ja jsem tam proste misto nakupovani varila jeho oblibena jidla,koukala s nim na Mr.Beana,... vysila mu na zupan jeho inicialy ( vypadalo to dost hrozne ) , proste jako kazda zamilovana zenska.
Není tady
Acha.... tak to jo.... Já se jenom bojím, e jeho kamarádi to tak brát budou, e jsem na prachy. Já jsem mu hnedka na začátku, e jsou mu jeho peníze ukradené...... A on to moc dobře ví.... e mi o jeho peníze nejde. Tak snad to bude pokračovat dál tak pěkně jak to je do teďka
Není tady
Pinduli,
neres jeho kamarady. Jestli s nim zacnes vazne chodit ci spolecne bydlet, najde se spousta neprejicich jazyku...
Upravil(a) mipi (22. 1. 2009 21:53)
Není tady
Mipi, to má asi pravdu... tak nějak pomalu začínám poznávat jeho okolí... Zatím mě tak nějak vichni berou...ale lidi jsou prostě lidi..... tak to nějak očekávám.....
Není tady
Jsem tady poprvé tak vás vechny zdravím.Moje bohatství je ve stavu mysli,cítím se bohata kdy mám ze sebe dobrý pocit a cítím se bezpečně,můu se smát dýchat chodit vnímat jak je na tom to světě krásně.Láska to je bohatství!pa pa lidičky
Není tady