Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 13. 10. 2006 17:50

chomáček
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Re: ŽIVOT S BOHATÝM MUŽEM

Ahoj Beo. Můj přítel vydělává slušné peníze, má vysoké postavení a stále se hrabe nahoru. Vím, že jednou se s ním co se majetku týče, bude mít žena dobře a nebude strádat, nic méně ani tento fakt, ani fakt, že máme spolu dítě, mě k němu nepřipoutalo. Jdu svou vlastní cestou, i když vím, že co se majetku týče, bude daleko strastiplnější. Přesto mi je lépe a jsem šastná, že jsem to zase já, já, která se nemusí přetvařovat, dělat ze sebe otroka v domácnosti, mohu mít vlastní názor a je mi tak nějak krásně. Jelikož je nᚠrozchod čerstvý, určitě vím, že bude ještě lépe a stále už jen lépe a lépe. Peníze a majetek není vše. Ne pro ženu, která chce "cit", "pochopení". smile

Není tady

#27 7. 9. 2007 9:53

balonek
♥♥♥♥---

Harpagůnci hamtaj, hamtaj, ale štěstí se jim uchopit zhusta nepovede. Čím větší sobci, tím často nespokojenější. Kdesi jsem někde přečetla určitě se s tím dá souhlasit, že daleko radostnější život mají ti, kteří jsou zaměřeni směrem ven, jejichž pocit vnímání štěstí závisí na to, když ONI UČINÍ DRUHÉHO ŠASTNÝM, než ti, co myslí jen na sebe. reta

Není tady

#28 2. 10. 2007 8:15

Sára6
♥♥♥♥---

Bea napsal(a):

Může se někdo podělit se mnou o zážitek jaké to je žít si v zlatý klítce a dokázal z toho odejít?
Čekám na názory já to zažila a možná budu u někoho divná ale žiji zase od výplaty k výplatě ale jsem to já né někoho loutka.Vím že je mnoho žen které radši trpí ale užívají si všeho co bohatsví dává i když pro nikoho nic neznamenají ale snad nejsem výjimka.Jen ve zkrace,Na inzerát jsem se seznámila s mužem který dlouho se mi dvořil ,postupem času jsem začala zjištovat jaký má majetek vlastně veliký .Podotýkám že koupě auta a velkých darů jsem odmítala.Vyžadoval po mne a se odstěhuji za ním na jeho velký barák ,přestanu pracovat.Ono se to poslouchá dobře ale neposlechla jsem ho a jsem ráda.Ten člověk byl SNOB který zásadně rozhoduje o všem sám (tedy i o mém životě,dokonce naplánoval dítě že budem mít ale na můj názor se nezeptal)jeho vozový park spočíval jen z BMW,měl 1barák tu a 1 u moře.,zakazoval mi kupovat něco pro sebe ze svého ale záhy když mi něco koupil to vyčetl atd.Nemá cenu se dále rozepisovat.Odešla jsem od něj (vyhrožuje dodnes)a opravdu já jsem po dlouhý době štastná a svobodná.Můj názor je ten že opravdu veliké bohatství kazí charakter a to dokonale a ti lidém někteří jsou vlastně chudáci a sami nakonec.Bea

Ahoj, tento život v luxusu znám, tedy jsem znala, protože jsem to byla já, kdo podal žádost o rozvod. Luxusní dovolená v Dubaji atd., prodloužené víkendy v Benátkách či v Paříži. Značkové hadířky Hugo Boss atd. Zadek jsem si vozila v Mercedesu a neřešila jsem, kolik stojí nafta+ náklady auta. Večeře v drahých restauracích. Nádherný barák (který jsme zařizovali spolu) s paní na úklid (ale i tak jsem měla co uklízet).A to jsem BM dosti v podnikání pomohla (tenktrát jsme si byli finančně rovni).
No a teď? Žiji od výplaty k výplatě ....... ale o svého syna se BM stará.  Občas jsem zaslechla obdiv, protože má životní úroveň dosti klesla. Máme na to asi stejný názor.

Není tady

#29 5. 10. 2007 10:40

balonek
♥♥♥♥---

Holt "Liška a kyselé hrozny"... wink big_smile

Není tady

#30 7. 10. 2007 23:12

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

No, holky, blbé akorát je, že protivní jsou i ti nemajetní chlapi.... sad big_smile

Není tady

#31 9. 10. 2007 10:52

balonek
♥♥♥♥---

To je pravda....a v tom případě je o něco lepší blbej majetnej než blbej nemajetnej.... usch roll

Není tady

#32 9. 10. 2007 11:11

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Tercila napsal(a):

No, holky, blbé akorát je, že protivní jsou i ti nemajetní chlapi.... sad big_smile

Přesně tak.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#33 10. 10. 2007 13:50

balonek
♥♥♥♥---

....a pak je horší verze "skrblíka", a to "parazit". Někteří lakomci jsou vpodstatě čestní, protože mají stejně asketický přístup i ke svým potřebám, korunu obrací, i když by si SOBÉ měli pořídit něco nového. Teorie, že je to příliš drahé, nebo že stará věc doslouží, že nejsou rozhazovační, nebo, proč by to měli...uplatňují na druhých, i na sobě. Méně charakterní "level" je, že pro sebe rozhazovat, pro druhé ne, je usch , ale ti se v partnerských vztazích moc nechytaj, protože jejich sobecký přístup je do nebe řvoucí... A paraziti, více či méně se snaží ušetřit na svém a přilepširt si z cizího, a je jim jedno, že sami jsou na to dobře a jsou schopni parazitovat i na samoživitelce s dětma, když to jde a dokud to jde...Chtěla bych těmhle typům vidět do hlavy, co bych objevila...usch dumbom

Není tady

#34 21. 1. 2009 18:26

PINDULI
♥♥♥----

Má někdo kladné zkušenosti?????? Potěšilo by mě to....... wink

Není tady

#35 21. 1. 2009 18:45

mipi
♥♥♥----

Ja ziju ve stastnem manzelstvi.
Pisu, aby to nevypadalo, ze vsichni "bohaci" jsou skrblici a tyrani smile

Upravil(a) mipi (26. 3. 2009 20:02)

Není tady

#36 21. 1. 2009 18:58

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) misha88 (13. 2. 2011 20:21)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#37 21. 1. 2009 19:11

mipi
♥♥♥----

To urcite ne big_smile Mam dve deti predskolniho veku. Se spoustou veci pomaham manzelovi.
Take pusobim jako dobrovolny instruktor a neustale se zdokonaluju v jazyce (travime
vetsinu casu v zahranici).

Není tady

#38 21. 1. 2009 19:17

PINDULI
♥♥♥----

Mipi: tak to jsem ráda... :-) A jak jsi přesvědčila manžela že nejsi na ty peníze? Že vlastně ho mᚠopravdu miluješ, a že jeho peníze ti jsou ukradené?

Není tady

#39 21. 1. 2009 20:04

mipi
♥♥♥----

Ja jsem ho nijak nepresvedcovala. Ale jednou mi rekl, ze to poznal hned pri nasem prvnim spolecnem pobytu.
Byli jsme spolu asi 3 tydny v zahranici. Ja jsem tam proste misto nakupovani varila jeho oblibena jidla,koukala s nim na Mr.Beana,... vysila mu na zupan jeho inicialy ( vypadalo to dost hrozne smile  ) , proste jako kazda zamilovana zenska.

Není tady

#40 22. 1. 2009 19:24

PINDULI
♥♥♥----

Acha.... tak to jo.... Já se jenom bojím, že jeho kamarádi to tak brát budou, že jsem na prachy. Já jsem mu hnedka na začátku, že jsou mu jeho peníze ukradené...... A on to moc dobře ví.... že mi o jeho peníze nejde. Tak snad to bude pokračovat dál tak pěkně jak to je do teďka

Není tady

#41 22. 1. 2009 21:52

mipi
♥♥♥----

Pinduli,
neres jeho kamarady. Jestli s nim zacnes vazne chodit ci spolecne bydlet, najde se spousta neprejicich jazyku...

Upravil(a) mipi (22. 1. 2009 21:53)

Není tady

#42 24. 1. 2009 12:05

PINDULI
♥♥♥----

Mipi, to mᚠasi pravdu... tak nějak pomalu začínám poznávat jeho okolí... Zatím mě tak nějak všichni berou...ale lidi jsou prostě lidi..... tak to nějak očekávám.....

Není tady

#43 25. 10. 2009 22:00

milka71
♥------

Jsem tady poprvé tak vás všechny zdravím.Moje bohatství je ve stavu mysli,cítím se bohata když mám ze sebe dobrý pocit a cítím se bezpečně,můžu se smát dýchat chodit vnímat jak je na tom to světě krásně.Láska to je bohatství!pa pa lidičky

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí