18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můe se někdo podělit se mnou o záitek jaké to je ít si v zlatý klítce a dokázal z toho odejít?
Čekám na názory já to zaila a moná budu u někoho divná ale iji zase od výplaty k výplatě ale jsem to já né někoho loutka.Vím e je mnoho en které radi trpí ale uívají si veho co bohatsví dává i kdy pro nikoho nic neznamenají ale snad nejsem výjimka.Jen ve zkrace,Na inzerát jsem se seznámila s muem který dlouho se mi dvořil ,postupem času jsem začala zjitovat jaký má majetek vlastně veliký .Podotýkám e koupě auta a velkých darů jsem odmítala.Vyadoval po mne a se odstěhuji za ním na jeho velký barák ,přestanu pracovat.Ono se to poslouchá dobře ale neposlechla jsem ho a jsem ráda.Ten člověk byl SNOB který zásadně rozhoduje o vem sám (tedy i o mém ivotě,dokonce naplánoval dítě e budem mít ale na můj názor se nezeptal)jeho vozový park spočíval jen z BMW,měl 1barák tu a 1 u moře.,zakazoval mi kupovat něco pro sebe ze svého ale záhy kdy mi něco koupil to vyčetl atd.Nemá cenu se dále rozepisovat.Odela jsem od něj (vyhrouje dodnes)a opravdu já jsem po dlouhý době tastná a svobodná.Můj názor je ten e opravdu veliké bohatství kazí charakter a to dokonale a ti lidém někteří jsou vlastně chudáci a sami nakonec.Bea
Není tady
Ahoj,zazila jsem uplne to stejne,a to nekolikrat v zivote,jen s tim rozdilem ze to nebylo pres inzerat ale proste shodou okolnosti.Ty muzi meli opravdu velky majetek a podle mne tim byli vsichni poznamenani.neni to ani nahodou takovej uvolnenej a normalni a uzasnej zivot jak si nekdo predstavuje.Jasne ze mne ty penize ze zacatku bavily ,urcite i tebe ,ale rychle to prejde ze?Clovek se neciti svobodnej.Lepsi je mit normalniho zabezpecenyho chlapa kterej se umi postarat o rodinu nez zazobanyho vola.Udelalas dobre,nic si nevycitej ze ses mohla mit dobre a tak,pokud nebyl takovej frajer aby ti nic nevycital tak by ses jen trapila.
Není tady
Já jsem ivot s bohatým muem nepoznala. Take z této strany to posoudit nemohu. Ve co jsme si s manelem pořídili, na to jsem si pomalu, ale jistě vydělali. Někdy i samy vyrobili, abychom uetřili, a o to víc jsme si toho váili.
Myslím, e to vztah upevňuje a oba partneři si toho mnohem více váí, víc je to spojuje. Určitě není čeho litovat, e jsi ho opustila. Naopak tě to ctí. Ty hodnoty pro krásný a obapolný vztah jsou úplně někde jinde, ne v bohatství. Někdy na to člověk přijde pozdě, ty jsi na to přila včas. Ale nemyslím si, e jsou vdycky bohatí lidé zkaení, ale o věcech určitě přemýlí jinak a mají zase jiné strarosti.
Není tady
Pro Beu: Fandím Ti a myslím si, e jsi dobře udělala ...
K tomu souití: já znám zase bohatého člověka, jeho opatrnost a spořivost hraničí těce s podivínstvím. Díky těkopádnému přístupu má navíc velice fádní ivot, díky egocentrismu a sobectví dohromady ádné kamarády...hamtá si hamtá, občas udělá nějakou méně či více výhodnou větí investici....a dost času stráví dumáním a přemýtáním nad tím, jestli "dobře udělal", kdy se mu nezdá zdostatek výhodná...Jeliko je sirotek, nemá sourozence ani blií příbuzné,ani manelku, ani děti, vekerý nahamtaný majetek propadne státu jako odúmr. I takhle se dá "ít"
Lidi jsou různí
Není tady
Judinko, práskni kde Hamoun bydlí... já si ho namluvím, koupím kafe u ida a pak uděláme sraz a vechno probendíme, a má stát vztek!
Není tady
Jo nejlepí je mít hodně peněz a k tomu mít primového mue( kadá dle svých představ). CHodit do práce? No jen kdyby se nám někdy chtělo! A disponovat s penězi? No samozřejmě!!! Přece bychom nemohli připustit aby nám do toho někdo kibicoval! Jo a děti? No za sebe- pouze jedno. ale i s chůvou.kamarádka by stačila jedna. A je to! No není to paráda? Jo v ivotě není nic zadarmo ale zakate mi abych snila!!!!!
Není tady
Heleď Květo a nezapomeň snít aspoň dvoubarevně! Modrý moře, bílá jachta....bílá limuzína, černý ofér...
Není tady
Jo tak toho černocha vidím zcela zřetelně. Hellgo a vidím jasně i jeho ruce,pupík a..... vidím ve! I to modrý moře,vlny mně plouchají. Kdy vylezu z vody tak mně zas plouchají prachy. Boe já se tak ráda nechávám plouchat. KDE JE NĚJAKÝ PLOUCHADLO?????????????????
Není tady
plouchat se nebude, černoch má uniformu!!! Ale s tím sněním má recht, je to supr ventil...
Není tady
Není problém mu ji sundat!Tím to bude zajímavějí a hlavně překvápko co mně čeká....... chtěla jsem vloit smajlíka,ale nejde mi to. Poraď. Díky.
Není tady
nedávej rychlou odpověď - dole, ale poslat příspěvek - vpravo nahoře a jestli má smajlíky nastavený, tak si vybere...
Tak se vidím, jak rvu ze oféra uniformu...
Ale on by se stejně utek, já běhám pomalu...
Není tady
Hellga - ofér je tvůj zaměstnanec, předpokládám, e dobře placený, kdy plouchá v penězích tak proč by utíkal? Můe z něj rvát uniformu, můe cokoli... jediný problém je výe jeho odměny
Není tady
Ó nikolivěk!!! Jsem karaktér dbalý dobrých mravů a pověsti, haraení neprovádím a asi jsem moná i takovej "pidirasista".... Jo a taky jsem lakomá, proto plouchám, kdybych rozhazovala za kluky a takový kratochvíle, tak bych brzy doplouchala...Ne, ne, nic nebude!
Není tady
No tak jóóó - hledej bílého nenáročného gerontofila, s ním nebude haraiti, ale míti čistou lásku dvou křehkých duí , aby ti nemohly býti skvrny na pověsti nepřejícími osobami vyčítány. Pak můe plouchat a do smrti smroucí (a kdy bude něný gerontofilek hodný, můete si hrátky zpestřit ploucháním společným
Ale já bych mnohem radi orvávala toho oféra z uniformy, barvu (obou) nerozliujíce , snad pouze věk (drivera, ne hadrů) by měl býti odpovídající tomu, co s ním jeho paní prováděti hodlá...
Není tady
Tak já bych si někdy zatrhala (často ne to by mně nervalo),ale občasná kratochvíle je nutná pro zpestření ivota.Jo věk je dúleitý: No představte si děvčata,e by se na vás sápal chlapík jen by si nejdřív musel:sundat paruku,vytáhnout zuby a přiroubovat pindíka! A jetě mu za to platit? tak to jsem asi přehnala!
Není tady
Helčo: Gerontofil???! Jednak nevím, co to je a jednak mě to uráí! Má nemravý mylenky a pánbůh tě ztresce!
Apropó, kde e bydlí, ten tvůj ofér?
Květo:...a ne by to vechno zvládnul, tak by zapoměl, co to vlastně chtěl, né? Leda, e by mu za zády stáli dva jinoi kyslíkáři?
Není tady
Hellga - to ví, já ti budu vykládat, kde bydlí můj ofér-gerontofil. Z toho si, milá přítelko, rvu uniformu sama a zubama, dokuď je jetě mám...
A ty dva jinochy má dědek pro první pomoc vlastní nebo dámskou??? Moná, e jeden by křísil staříka, druhý by pečoval o madam - proto dva?
Není tady
Hellgo ano je moné mít u sebe dva jinochy. Ten jeden by u by byl zaběhnutý a učil by toho druhého jak ve charakterně zvládnout a neupadnout a také si neudělat ostudu. Je moné naučit se i předvíkávat potravu,ale to u jsem moc v budoucnu.Kdy tak nad tím přemýlím tak na vechno mají být dva!
Není tady
květa - někdy i tři
Není tady
Tak do těch 30 let tři zvládnout - pohoda. Od 30-40 pak u jen dva. Od 40-60 u jen jednoho ale pozor to zase záleí na silném jedinci! No a po té 60 u je člověk na vechno sám a (te'd dolo i na toto) musí si i tu potr. sám výkat. Já začínám vcházet do třetí fáze tak se sama nechám překvapit,kam a dojdu!
Není tady
Do té doby u budou technologie na takovém stupni, e na předvejkávání bude mít androida v podobě, jakou si sama vybere...
Není tady
Take bych si přála.......a jsme opět na začátku. Fakt je ten e ve finále nám enským vdy zůstávájen to snění a je jedno zda muskýho mám nebo ne. Co myslí?
Není tady
květa napsal(a):
Take bych si přála.......a jsme opět na začátku. Fakt je ten e ve finále nám enským vdy zůstávájen to snění a je jedno zda muskýho mám nebo ne. Co myslí?
Ámen!
helena: Nechej si svýho oféra, jsi haminá a nepřející. A budu mít já "jinocha Kolouka", taky nepůjčím... Ale od tý doby, co zruili "civilkáře" v nemocnici, tak mám asi po he, he... ..a kyslík u nás v nemocnici vozí statný důchodce...
květa: Kup si mixér a bude!
Já se tuhle nechala zlákat reklamou na 3Bit, slupla jsem dva a polonahý chasníky jsem neviděla... Tak asi zůstanem u toho snění...a budem "důstojně" stárnout a puchřet.... No co, kadý věk "prý" má své kouzlo...U mě je kolikrát zázrak, e vůbec vylezu z postele a nezlomím se "vejpůl"...Nebujte, holky nic, Brufen to jistí!...
Není tady
Hellga: Představ si,e minule jsem si na netu dělala ten jejich rozbor do kdy budu na tomto světě dejchat a otravovat příbuzný a výsledek byl- do 83 let. No co lepího si můu přát?! Já myslím,e to je vcelku sluný výkon! Hned jsem povyrostla a měnila závě. Ale ví jak budu nasmolená jak mi to nevyjde? Tak podám alobu. S těma alobama se teď roztrch pytel tak a sem v tom pytli i já!
Není tady