29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
máme už zajištěnou dovolenou na tento ostrůvek, nebyl tu někdo z vás?
dovolená je bez stravy a ve stanech, máte někdo zkušenost?zajímají mě i výlety, ceny, úrověň kempu/jedu s malým dítětem/jak jste byli spokojeni?
Není tady
Byla jsem tam, nevím, co od dovolené očekáváš, nějaké bujaré zábavy tam nebyly, spíš klid a romantika a dlouhé mělčiny na plážích.
Není tady
Myslím, že to právě fiona kvůli dítěti hledá.
Já tam byla asi jako 13ti letá holka s rodičema a pamatuji si jen, že tam bylo úžasně a měla jsem tam svoji (z prvních) platonickou lásku-15ti letého syna majitele kempu). Ach jo!
Není tady
Bujarou zábavu opravdu nehledám, jen klídek a pohodu, odpočinek od práce.Prý se v kempu dají půjčit i kola se sedátkem pro dítě? A mělčiny budou skvělé!!!!Jen aby vyšlo počasí, jedeme už koncem června.
Není tady
Taky jsem tam byla - začátkem července, zdálo se mi to brzo vzhledem k teplotě moře. Nic moc tam není, na koupání jsme raději jezdili na Suha Punta. Ubytovaní jsme byli v hotelu, já na kempy moc nejsem. Je to dost malé, procházka okolo přístavu + 1-2 romantické uličky a to je vše.
Není tady
Ja jsem byla na Radbu hodnekrat. Ale bydleli jsme u jedne pani ve vesnicce Rabat. Myslim, ze Rab je takove klidne a velmi pratelske mesto. Rab jako mesto je velmi sympaticke a myslim, ze docela i historicke. Moc se mi tam libilo. Se stanovanim ovsem zadne zkusenosti nemam. Co se tyce plazi, tak si muzete vybrat. V samotnem Rabu je jen pristav, takze na koupani se musi jezdit na jine plaze - napr. Suha punta - ta je kamenna a spis na plavani a pak je jeste jedna, ale nevim, jak se jmenuje, ale ta je piskova a do vody vede dlouha melcina, takze tam si myslim, ze to pro dite bude lepsi. Jinak tento ostrov vrele doporucuji.
Není tady
Na Rabu jsem byla, ubytování ve stanech. Pokud chcete klidnou levnou dovolenou, tak super. Kola jsme si půjčovali, je tam přírodní park a super koupání. Celý den takřka nikde nikdo. Ale byly tam kameny ve vodě. Klidné místo na dovolenou s dítětem.
Není tady
Pajdinka napsal(a):
Ja jsem byla na Radbu hodnekrat. Ale bydleli jsme u jedne pani ve vesnicce Rabat. Myslim, ze Rab je takove klidne a velmi pratelske mesto. Rab jako mesto je velmi sympaticke a myslim, ze docela i historicke. Moc se mi tam libilo. Se stanovanim ovsem zadne zkusenosti nemam. Co se tyce plazi, tak si muzete vybrat. V samotnem Rabu je jen pristav, takze na koupani se musi jezdit na jine plaze - napr. Suha punta - ta je kamenna a spis na plavani a pak je jeste jedna, ale nevim, jak se jmenuje, ale ta je piskova a do vody vede dlouha melcina, takze tam si myslim, ze to pro dite bude lepsi. Jinak tento ostrov vrele doporucuji.
Ta druhá je San Marino ta písčitá ale s Italským to nemá pranic společného...
Jo a hlavně pozor na ježky, bez botiček nelezte vůbec do vody.
Upravil(a) Bety (28. 5. 2006 21:45)
Není tady
fiona1 napsal(a):
dovolená je bez stravy a ve stanech, máte někdo zkušenost?zajímají mě i výlety, ceny, úrověň kempu/jedu s malým dítětem/jak jste byli spokojeni?
Je tam super,hlavně pro děti !
Není tady
Bety napsal(a):
Jo a hlavně pozor na ježky, bez botiček nelezte vůbec do vody.
Manžel si zapíchl ježka do nohy i přesto, že lezl do vody zásadně v botičkách
Není tady
Holky a jak se léčí takové bodliny v noze, prý se špatně vytahují,lámou se.....
Není tady
Iveta napsal(a):
No právě - manžel s tím u doktora nebyl, vyndal si jehlou to, co šlo; co bylo hluboko a nešlo, tak to tam zkrátka nechal a asi to tam má dodnes
Není tady
Na ostrově Rab jsem byla. Moc krásná dovolená, vzpomínám ráda! Byla tam písečná pláž, krásné koupání. Na ty ježky Chorvati používali olivový olej, tím ta noha změkne a bodlinka se dá krásně vyndat.
Není tady
fiona1 napsal(a):
Rab můžu jen doporučit. Nádhera, pokud hledáš klídek, jakříkáš. Takže si to užijte.
Není tady
Na bodlinu od jezka je nejlepsi dat trochu nakapat mleko od nezraleho fiku.Za chvili to vyleze samo.V nedostatku fiku, je tady drsnejsi moznost a sice, louhovat asi 15 minut ve vlastni moci. Drsne ale ucine. Holt, nasi predkove vedeli jak na to lidovou medicinou
Iveta napsal(a):
Není tady
Ostrov Ráb, krásné místo.
Nedoporučuji někomu, kdo jede s cestovkou a nemá dost peněz, aby si pujčil člun nebo auto nebo skutr. Ty nejkrásnější pláže nejsou v městě Rábu, ale všude se musí dojet. Suha punta krásná, skalnatá ale plno ježků... průzračně čistá voda.
Pláž Cigánka... myslím, že naturistická, ale tzv. plavkáči a naháči se tolerují.
Na cigánce se mísí písek s kameny. Nedoporučuji Saharu těm, kdo se nechtějí procházet v moři D, ale zase výborný pro malé dítě, postačí opravdu hodně daleko.
A pozor na vzdušné vzdálenosti, ukazatel ukazuje PLáž 300m a ono to je přes kilometr. :DDD
Jak se někde píše, Ráb je ráj pro naturisty.
Není tady
Těch krásných pláží je tam víc, ale neměli jsme čas to projet a cigánku jsme si zamilovali.
Určitě bych se tam ještě jednou vrátila.
Není tady
Pujceni clunu je drazsi pro toho kdo je na Rabu s cestovkou nez li pro toho kdo jel na "vlastni pest" ? "Zajimava "informace...
annemarie napsal(a):
Ostrov Ráb, krásné místo.
Nedoporučuji někomu, kdo jede s cestovkou a nemá dost peněz, aby si pujčil člun nebo auto nebo skutr. Ty nejkrásnější pláže nejsou v městě Rábu, ale všude se musí dojet. Suha punta krásná, skalnatá ale plno ježků... průzračně čistá voda.
Pláž Cigánka... myslím, že naturistická, ale tzv. plavkáči a naháči se tolerují.
Na cigánce se mísí písek s kameny. Nedoporučuji Saharu těm, kdo se nechtějí procházet v mořiD, ale zase výborný pro malé dítě, postačí opravdu hodně daleko.
A pozor na vzdušné vzdálenosti, ukazatel ukazuje PLáž 300m a ono to je přes kilometr. :DDD
Jak se někde píše, Ráb je ráj pro naturisty.
Není tady
Tomislave,
já opravdu nechci do Vás šít.
My jsme si člun nepujčovali, všude jsme si dojeli autem... a jelikož jsme si vybrali místo kam se dalo dojet autem, tak jsme člun nepotřebovali.
Pokud se tam vrátím, určitě si člun pujčím a jsem si jistá, že bude za stejnou cenu jako když jedu s cestovkou.
Chtěla jsem jen říct, že jsou mezi námi i lidi, kteří přijedou na místo a už se z něj nehnou a třeba nečekaj, že v Rábu bude jen městská pláž. Ty nejlepší pláže jsou uplně mimo Rab.
Pokud bude mít jakýkoukoli výtku k mému příspěvku, tak Vás prosím, ať jste objektivní.
A přivítala bych kdyby jste místo jízlivé poznámky napsal třeba:
Pujčení člunu stojí cca např 100 kuna na hodinu...., auto na den .....
(ceny jsem si právě vymyslela, jsou uvedeny jen jako příklad)
Není tady
jo jo, s temi cluny by me to taky zajimalo, kolik ktery stoji... slsyuel jsme endanvo zajimavou rodinnou prihodu na clunu prae v cHROVATSKU[bude brzo v ZIVOTE ZEN] a tkay bych si jej LEVNE na den pujcil... Kolik bude stat u vas, Tomislave? Napriklad na tom Hvaru?
Není tady
Ceny pujcovani jsou velice individualni a jsou rozdilne v kazde oblasti. Treba co vim, tak slapadla pro rodinu se skluzavkou vyjdou na 20,-Kn na 30 minut. Vodni skutry asi 100-120,-Kn na asi 20 minut
annemarie napsal(a):
Tomislave,
já opravdu nechci do Vás šít.
My jsme si člun nepujčovali, všude jsme si dojeli autem... a jelikož jsme si vybrali místo kam se dalo dojet autem, tak jsme člun nepotřebovali.
Pokud se tam vrátím, určitě si člun pujčím a jsem si jistá, že bude za stejnou cenu jako když jedu s cestovkou.
Chtěla jsem jen říct, že jsou mezi námi i lidi, kteří přijedou na místo a už se z něj nehnou a třeba nečekaj, že v Rábu bude jen městská pláž. Ty nejlepší pláže jsou uplně mimo Rab.
Pokud bude mít jakýkoukoli výtku k mému příspěvku, tak Vás prosím, ať jste objektivní.
A přivítala bych kdyby jste místo jízlivé poznámky napsal třeba:
Pujčení člunu stojí cca např 100 kuna na hodinu...., auto na den .....
(ceny jsem si právě vymyslela, jsou uvedeny jen jako příklad)
Není tady