29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jake mate zkusenosti s touto antikoncepci...?
at uz negativni nebo pozitivni...
je pravda ze zlepsuji plet..?
Není tady
Chloe je úplně stejná jako Diane 35, jen ji vyrábí jiná firma a tak je levnější. Tudíž by měla mít stejné účinky - zlepšení pleti, nebolestivé menstruace atd. Gynekoložka mi ji doporučila, protože jsem studentka právě kvůli těm penězům - přecházela jsem z Diane. Nebylo mi po ní moc dobře, menstruace, která byla po braní Diany bezbolestná, tak se téměř nedala vydržet. A pleť? Z čisté tváře se stal jeden velký pupínek. V závěru jsem se vrátila zpátky k Dianě. Gynoložka mi poté říkala, že spousta jejích pacientek, které na Chloe přešly z Diany tak jim nesedla, ale pacientky, které s Chloe začínaly, byly spokojené. Tak takhle to působilo na mě, ale je to u každého individuální.
Není tady
diky..ma to bejt moje prvni antikoncepce, tak doufam ze to bude v poho...
Není tady
Ahoj, Chloe beru asi půl roku. Mám jí hlavně kvůli pleti a bolesti při menstruaci. Před tím jsem brala dvakrát drahé antikoncepce také vylepšující pleť (Janine, Yadin). Chloe je levnější, protože je to český výrobek. Jinak účinek má úplně stejný. Nemůžu si na ní zatím stěžovat. Do Diane bych nikdy nešla. Chloe je oproti Diane nízkohormonální antikoncepce. Takže proč do sebe cpát ještě více hormonů...? S žádnou antikoncepcí jsem nikdy neměla problém ohledně bolestivé menstruace.
Není tady
Můžu jen tak naťuknout...holky, myslíte některá z vás, že je pravda, že když berete hormonální antikoncepci, je mnohem složitější zhubnout???
Není tady
Mně se něco takového nepotvrdilo ani sestře ne. U nás antikoncepce na hubnutí neměla žádný vliv. Ale možná u té vícehormonální by to už možná problém byl. Kamarádky naopak po Diane ztloustly a shodit se jim to podařilo, až když jí vysadily. Přijde mi, že Diane je pravěká antikoncepce, kterou kdysi dávno brala i moje mamča a docela se divim, že jí ještě předepisují. Mamča po Diane příšerně zvracela a trpěla migrénama. Neprojevilo se to hned, ale asi až po roce a půl užívání.
Není tady
Tak já beru triquilar, nemůžu říct, že bych nějak přibrala, možná každý rok o něco málo, spíš mi to ale nejde shodit, ať dělám co dělám. No asi bude na čase zatoužit po mimču a bude vystaráno
Není tady
Diane je taky nízkodávková antikoncepce - když si přečtete letáček Diane a Chloe tak je naprosto stejný. Jen Chloe má i inaktivní tablety, které vlastně ani nejsou potřeba. A váha? Nikdy jsem neměla problémy - stále stejná. Když jsem potřebovala zhubnout, zhubla jsem. S Diane nikdy sebemenší problém
Není tady
Holky a kolik stojí Chloe?
Není tady
Jessie, jen jsem napsala, co mi řekla gynekoložka, když jsem k ní před několika lety přišla poprvé. Chtěla jsem antikoncepci, která mi pomůže i od akné a přímo jsem si řekla o Diane 35, protože jsem tehdá ani netušila, že může jiná antikoncepce existovat. Doktorka mi řekla, že mi takovou silnou antikoncepci rozhodně nedoporučuje. Kdybych jí přecijen chtěla napsat, měla bych jí, podle jejího soudu, užívat tak max. rok. Napsala mi Jeanine. Postupně jsem přešla až k Chloe... Sestra navštěvuje jiného doktora a tý Diane 35 napsal jen kvůli tomu, že má vysokou formu akné. Prý až se jí to dá dohromady, napíše jí něco jiného, míň drastického. Takže soudím jen podle toho, co mi řekl doktor. Sama těmto věcem nerozumím...jsem holt strojař.
Není tady
Tý jo tak to je docela levný.Možná to změním uvidím.Škoda že už pojištovny nepřispívaj:-(( hodila se každá kačka.Díky
Není tady
hi hi tak dneska si beru svuj druhej prasecek chloe:)))
a uz si pridu tlusta jako prase..))
Není tady
Ahoj holky, kdo by měl zájem, zbyla mi 2 platíčka HA Chloe (2x28 tablet). Ozvěte se, na ceně se určitě dohodneme!
Není tady
Ja mam Chloe uz skoro rok a mimo prvnich tri mesicu, kdy jsem porad spinila, tak jsem s nima spokojena.Prestal se mi mastit oblicej a celkove se fakt plet zlepsila.Akorat u me moc nefungujou, kdyz si to porebuju prodlouzit a beru dalsi radu, tak to zacne haprovat.Doktor mi rekl, ze tenhle typ prasku ten dalsi cyklus vetsinou neudrzi.Ja teda nevim, ale stoji 380,- na tri mesice, takze nevi, kde jste vzaly ty necele tri stovky??
Upravil(a) sandonorica (10. 7. 2006 9:06)
Není tady
Ahoj budu reagovat trošku mimo téma, ale na odpověď Bubliny, pojišťovna sice nepřispívá 500kč, jak tomu bývalo, ale jsem u metal aliance a když půjdete s potrvzením na pojištovnu, tak dostanete šek na 300kč, za který si můžete vybrat pouze vitaminy v lékárně od firmy Walmark. U jiných pojištoven nevím.
Není tady
ponožka napsal(a):
Jessie, jen jsem napsala, co mi řekla gynekoložka, když jsem k ní před několika lety přišla poprvé. Chtěla jsem antikoncepci, která mi pomůže i od akné a přímo jsem si řekla o Diane 35, protože jsem tehdá ani netušila, že může jiná antikoncepce existovat. Doktorka mi řekla, že mi takovou silnou antikoncepci rozhodně nedoporučuje. Kdybych jí přecijen chtěla napsat, měla bych jí, podle jejího soudu, užívat tak max. rok. Napsala mi Jeanine. Postupně jsem přešla až k Chloe... Sestra navštěvuje jiného doktora a tý Diane 35 napsal jen kvůli tomu, že má vysokou formu akné. Prý až se jí to dá dohromady, napíše jí něco jiného, míň drastického. Takže soudím jen podle toho, co mi řekl doktor. Sama těmto věcem nerozumím...jsem holt strojař.
Ahoj ponožko, beru Diane-35 už několik let a bez problémů a Chloe je co se týče složení naprosto to samé co Diane-35, nebo Minerva. Jen jí vyrábí Česká firma Zentiva a Diane vyrábí Německá firma Schering. Všechny tyto vyjmenované antikoncepce obsahují dva stejné hormony ethinylestradiolum (0,035 mg) a cyproteroni acetas (2,0 mg). Můj gynekolog mi řekl, že je to naposto normální nízkodávková antikoncepce, takže není důvod jí měnit. Holt co doktor to jiný názor, ale fakt je že v nich jiný rozdíl než v ceně není.
Není tady
Ahoj Holky...jdu si teď pro mojí první HA a chtěla bych si nechat předepsat Chloe...už jsem toho hodně přečetla a musím tady někoho zklamat, jelikož Diane a Chloe...žádný rozdíl..ptala jsem se i gynekoložky a ta mi to potvrdila..přesně jak tu už někdo psal..pouze jiná firma. Každopádně jsem moc ráda, že spousta holek píše, že po ní nepřibrala..Vím že u každé je to jinačí ale doufám že budu patřit k těm štastným:-D Jinak s tím akné..mám ho taky..jeden z hlavních důvodů předepsání. ale není nijak hrozné ale prostě vadí...ta kjsem se chtěla zeptat..zmírní se to nebo se mi obličej vyhladí a sem tam vyleze nějaký ten pupínek...?
Není tady
Chloe beru přes 3/4 roku a jsem s ní celkem spokojená. Nevidím v účincích rozdíl od jiných HA. Začala jsem ji brát kvůli pleti a vlasům (vypadávaly mi a dermatolog bez nějakých testů jen tak od stolu mi naordinoval přebytek testosteronu). Jinak menstruace se mi po ní zkrátila, oproti jiným HA, ještě asi o 2 dny, takže si nestěžuju.
Chtěla bych od někoho poradit, kdo už máte s Chloe zkušenosti. Dřív když jsem brala nějakou jednofázovou antikoncepci, tak jsem dobrala třebas 1 1/2 platíčka, udělala týden přestávku a pak začala brát z toho už rozebraného platíčka a normálně dobrala. Můžu tohle i s Chloe? - příbalový leták byl tak do detailu popisný, že jsem z toho nebyla moc moudrá.
Není tady
Dcera začla brát chloe jako léčbu místo norethisteronu na menzes na srovnání.Tam se žádná pauza nedělá abadon.Nejdřív bere bílé a potom růžové a při těch i má menses.Má je jako první antikoncepci a přímo od doktorky koupila první 4 plata za 400,- jinak stojí 3 platíčka asi 380,-kč.Pleť má docela už dobrou a nejdřív se jí spíš zhoršila.Potom jak začla pravidelně menstruovat,tak ji má teď dobrou.Taky začla mít větší chuť k jídlu a první měsíc dost rapidně nabrala.Měří 178 cm a vážila 62 kg,potom rychle nabrala na 68 a teď se jí váha tak nějak ustálila na 65 kg.Má ženskou postavu,před tím byla jak vižle.
Není tady
Pauza se dělá - těch 7 bílých tablet (nebo kolik jich je) neobsahují vlastně žádné látky a berou se jen jako pomůcka, aby si holka nespletla, kdy si má vzít první prášek z dalšího balení. Takže je vlastně zbytečné je polykat.
Ivča K. napsal(a):
Dcera začla brát chloe jako léčbu místo norethisteronu na menzes na srovnání.Tam se žádná pauza nedělá abadon.Nejdřív bere bílé a potom růžové a při těch i má menses.Má je jako první antikoncepci a přímo od doktorky koupila první 4 plata za 400,- jinak stojí 3 platíčka asi 380,-kč.Pleť má docela už dobrou a nejdřív se jí spíš zhoršila.Potom jak začla pravidelně menstruovat,tak ji má teď dobrou.Taky začla mít větší chuť k jídlu a první měsíc dost rapidně nabrala.Měří 178 cm a vážila 62 kg,potom rychle nabrala na 68 a teď se jí váha tak nějak ustálila na 65 kg.Má ženskou postavu,před tím byla jak vižle.
Není tady
Ahoj holky,já brala 5let Diane-35 a na obličej s akné to moc vliv nemělo a po Chloe se mi obličej až zázračně zlepšil...Jenže mi zas přibily šílený problémy s náladama,tak spíš se asi musí zkoušet,teď mi doktorka předepsala Jeannine,tak jsem zvědavá...
Není tady
Že by to bylo tím? Poslední dobou (asi 1/2 roku) mám taky změny nálad, až kolikrát sama sebe děsím. Ale do spojitosti s HA mě nenapadlo to dávat.
vojanda napsal(a):
Ahoj holky,já brala 5let Diane-35 a na obličej s akné to moc vliv nemělo a po Chloe se mi obličej až zázračně zlepšil...Jenže mi zas přibily šílený problémy s náladama,tak spíš se asi musí zkoušet,teď mi doktorka předepsala Jeannine,tak jsem zvědavá...
Není tady
Chtěla bych se zeptat....nedávno jsem byla u gynekologa a předepsal mi antikoncepci chloe prý je často používaná a kdyby se dostavily nežádoucí účinky tak ji změníme. Přečetla jsem si návod a nejsem si jistá.... Za pár dní mi se mi má dostavit menstruace a chtela bych je začít užívat jen si nejsem jistá jestli při prním dnu menstruace mám použít aktivní nebo neaktivní pilulku??? Čím dřív se to dozvím tím líp:-)
Není tady
Ahojky,tak jak jsem tady psala,Jeanine dopadla strašně,obličej se mi ještě zhoršil,tak mám teď Minervu a snad už se mi to přiblblý akné konečně vypaří:-)
Není tady
ponozka: No co ja vim, tak Chloe ma uplne stejne slozeni, tudiz i stejne mnozstvi hormonu- to ze se jedna o nizkohormonalni antikoncepci bych v zadnem pripade nerekla. Diana ma v sobe ethinylestradiolum (0,035 mg) a acyproteroni acetas (2,0 mg). Myslim ze je ted jasny od jakyho cisla ma diana za sebou tu 35. No a chloe ma mnozstvi naprosto stejny, muzes se podivat do pribalovyho letaku nebo primo na internetu na strankach vyrobce, kteryho tu nebudu jmenovat. To jen pro tve info, nerada bych ti kazila iluze o nizkohormonalnosti Chloe, ale je to trosku jinak.
Není tady