6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Peto, děkuji, es napsala. To je moc prima a drím palce do dalích dní.
(O astných koncích bych raději nepsala, abych nezakřikla. To se uvidí a na smrtelné posteli... )
Přeji hezké dny.
Není tady
To jsem trdlo, já napsala před 5 lety a ono u je to vlastně těch 7 let :-).
Já jsem sem tenkrát přestala psát, protoe jsem zjistila, e ex. si to tu čte a i kdy jsem psala jen pravdu, tak u to nelo tak bezprostředně.
On se pak chtěl po půl roce vrátit zpátky, ale to u nelo.
Nemůu říct, e zase chlapům věřím, protoe rozvod nechá na dui velký rám, ale snaíme se s přítelem oba , aby ná vztah byl pohodový, co se myslim celkem daří.
Dcera nastupuje v září na střední kolu a tátu navtěvuje často.
Děkuji holky za hezké komentáře :-)
Není tady
Bud rada,ze si pribeh psala pred 7 lety.Kdyz by si ho napsala ted, otocily by to pisatelky proti tobe.Ver,ze jak by tvuj pribeh skoncil by si sem,uz radci urcite nepsala.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Bud rada,ze si pribeh psala pred 7 lety.Kdyz by si ho napsala ted, otocily by to pisatelky proti tobe.Ver,ze jak by tvuj pribeh skoncil by si sem,uz radci urcite nepsala.
:-(, to se to tady tolik změnilo ? Vim, e tenkrát mi tu holky hodně podpořili :-)
Není tady
Peta napsal(a):
eremuruss napsal(a):
:-(, to se to tady tolik změnilo ? Vim, e tenkrát mi tu holky hodně podpořili :-)
Docela dost , ctu si nekdy hodne stara temata zde a opravdu ta komunikace byla uplne jina , pratelstejsi a vice se navzajem podporovaly .
Není tady
eremuruss napsal(a):
to mohu potvrdit
Není tady
Peta napsal(a):
Já jsem sem tenkrát přestala psát, protoe jsem zjistila, e ex. si to tu čte a i kdy jsem psala jen pravdu, tak u to nelo tak bezprostředně.
Nemůu říct, e zase chlapům věřím, protoe rozvod nechá na dui velký rám, ale snaíme se s přítelem oba , aby ná vztah byl pohodový, co se myslim celkem daří.
Děkuji holky za hezké komentáře :-)
Chci ti moc poděkovat, e jsi napsala jak ve dopadlo. Já to proívám nyní. Je to velmi těké, plácám se v tom velijak u 8 měsíců. U jsem rozvedená. O mě i syna (17) ztratil úplně zájem.
Ex bydlí ale pořád na ubytovně, milenka si ho k sobě nechce nastěhovat, i kdy se ji stará o kluka, opravuje jí dům ... . Pořád jsem doufala e se probere, ale kdepak. Tak snad nám bude oběma lépe. Bojím se moc samoty, je mi 51.
Není tady
sipova napsal(a):
Peta napsal(a):
Děkuji holky za hezké komentáře :-)Chci ti moc poděkovat, e jsi napsala jak ve dopadlo. Já to proívám nyní. Je to velmi těké, plácám se v tom velijak u 8 měsíců. U jsem rozvedená. O mě i syna (17) ztratil úplně zájem.
Ex bydlí ale pořád na ubytovně, milenka si ho k sobě nechce nastěhovat, i kdy se ji stará o kluka, opravuje jí dům ... . Pořád jsem doufala e se probere, ale kdepak. Tak snad nám bude oběma lépe. Bojím se moc samoty, je mi 51.
Já jsem to měla o to jednoduí, e mi ex.nedal ádnou anci, e by se mohl vrátit. Ty u ses oprostila od toho, e procitne ? Jestli ne, tak to je Tvůj první úkol !! Přeci bys nebyla s někym , kdo takto zradil a vykalal se na své dítě! Určitě to nechce se utápět v mylenkách, ale vyjít si ven s kamarádkama a co si dát inzerát, párkrát potká tupouna , ale ance , e to vyjde tady je :-).
Jinak mě pomohli pesani,co já s nima nachodila kilometrů a naběhala :-). Kdy přili černé mylenky, potřebovala jsem se fyzicky odrovnat a tak jsem s nima lítala po lese :-)
Chodí někam cvičit ? :-)
Není tady
Peta napsal(a):
sipova napsal(a):
Peta napsal(a):
Děkuji holky za hezké komentáře :-)Chci ti moc poděkovat, e jsi napsala jak ve dopadlo. Já to proívám nyní. Je to velmi těké, plácám se v tom velijak u 8 měsíců. U jsem rozvedená. O mě i syna (17) ztratil úplně zájem.
Ex bydlí ale pořád na ubytovně, milenka si ho k sobě nechce nastěhovat, i kdy se ji stará o kluka, opravuje jí dům ... . Pořád jsem doufala e se probere, ale kdepak. Tak snad nám bude oběma lépe. Bojím se moc samoty, je mi 51.Já jsem to měla o to jednoduí, e mi ex.nedal ádnou anci, e by se mohl vrátit. Ty u ses oprostila od toho, e procitne ? Jestli ne, tak to je Tvůj první úkol !! Přeci bys nebyla s někym , kdo takto zradil a vykalal se na své dítě! Určitě to nechce se utápět v mylenkách, ale vyjít si ven s kamarádkama a co si dát inzerát, párkrát potká tupouna , ale ance , e to vyjde tady je :-).
Jinak mě pomohli pesani,co já s nima nachodila kilometrů a naběhala :-). Kdy přili černé mylenky, potřebovala jsem se fyzicky odrovnat a tak jsem s nima lítala po lese :-)
Chodí někam cvičit ? :-)
není to jeho dítě
Není tady
agewa: Aha, to jsem nevěděla. No znám i chlapi co se nestarají o vlastní dítě, nato pak o cizí, i kdy s ním vyrůstá.
sipova: No nicméně to neznamená, e kdy nás opustí jeden chlap, tak ivot končí. Naopak, něco musí skončit, aby něco jiného mohlo začít :-). Take hlavu vzhůru, ije jenom jednou a není čas na truchlení po někom kdo za to nestojí !!
Není tady