6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Peto - říká oklivé věci...kope kolem sebe a chce viditelně ublíit - takovou reakci taky znám -doslova řeknu,kdy bylo mému mui"nejhůř", nevěděl co se s ním děje, protoe jeho m. ho iniciovala neustále k nějakému činu- haha- tak taky takhle slovně "mlátil" kolem sebe....protoe jsem věděla ,e co říká v podstatě nejen a tak nemyslí, ale hlavně, e není z jeho hlavy, nechala jsem ho doslova vykecat a mávla nad tím rukou...předpokládám, e se ji nikdy k tomu vracet nebudeme....take ti radím, dej vám jetě anci - samozřejmě, jestli TY CHCE.....
drím ti palce a přeji hodně klidu
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Peto - říká oklivé věci...kope kolem sebe a chce viditelně ublíit - takovou reakci taky znám -doslova řeknu,kdy bylo mému mui"nejhůř", nevěděl co se s ním děje, protoe jeho m. ho iniciovala neustále k nějakému činu- haha- tak taky takhle slovně "mlátil" kolem sebe....protoe jsem věděla ,e co říká v podstatě nejen a tak nemyslí, ale hlavně, e není z jeho hlavy, nechala jsem ho doslova vykecat a mávla nad tím rukou...předpokládám, e se ji nikdy k tomu vracet nebudeme....take ti radím, dej vám jetě anci - samozřejmě, jestli TY CHCE.....
drím ti palce a přeji hodně klidu
Michaelo
a ty jsi teď astná? Je vá vztah lepím ne byl dříve nebo jak to teď opravdově cítí. Promiň, ale docela by mě to zajímalo. Jsem zvědavá. Díky
Není tady
Peta napsal(a):
Moc děkuji za podporu, ale po dnení noci, kterou jsme celou mluvili u nemá nic cenu. Řekl, e i kdyby nebyla ta holka, tak by se chtěl rozejít, protoe cítil, e u ho nemiluju. U si ho nemůu váit, nechce nic řeit, nechce do poradny, je slaboch, chce jen utéct. Ta holka a stres před maturou mu to pomohli jen urychlit.
To, e si chce něco uít je pravda , to mi řekl.
Já musim ít kvůli holce , nemůu ji tu nechat. Jen se potřebuji vyhrabat z toho oku, abych mohla fungovat.
Tak jestli řekl tohle, tak je to fakt mamlas a nemá čeho litovat. Já mám podobný příběh, s BM jsem chodila od 15 let, v 18 jsme se vzali, měli dítě. Začaly neshody...zkrátím to - rozvedli jsme se, po 12 letech. Přilo úplné odcizení, najednou jsem nerozuměla tomu, co dělá. Začal vymetat diskotéky, seznamovat se s go-go tanečnicemi, striptérkami...holky mu volaly, aby mu sdělily, jak si zapařily, oraly se a poblily se (pardon)...a on se tomu vemu smál a smál.....on četl Ring, já četla navíc jetě třeba Týden....on koukal na Ramba...já koukala aspoň občas na Filmový klub....já se starala o domácnost, on stále někde lítal a domů přiel jednou v deset večer, jindy ve dvě ráno....co slíbil, to nesplnil a jetě měl d*ku, e furt chci vechno hned (třeba na rozbité sklo ve dveřích jsem si u po třech měsících slibované výměny zavolala sklenáře)....Myslím, e já nejsem ta hrozná. Jen jsem dospěla a on ne. Na "stará kolena" začal honit to, čeho si v mládí neuil. Já si ho neváím vůbec, není pro mě partner, je to jen malý kluk.......Pokud chce jen utéct, nechce nic řeit a ty cítí, e pro tebe ztratil glanc (ale opravdu to musí cítit, musí to být hluboký pocit, ne jen afekt teď, protoe mi nějakou větou ublíil...musí to být trvalé)....nemá cenu to zachraňovat. Tolik moje zkuenost. Moná by bylo dobrý si do tý poradny dojít sama. Ví, sama pro sebe. Aby sis sama utřídila, co chce, nechce, moná přijde i na to, kde byla chyba, kde je zakopán pes....a to se zúročí v přítích letech. Nic se neděje na světě jen tak, to trápení nějaký smysl má. Člověk líp pozná sám sebe, naučí se ít sám, protoe si uvědomí, e není o nic horí, i kdy je sám, e je lepí být sám ne s partnerem, který je chlapcem, malým hochem.....
Není tady
Uzlíku,
jsem teď astná, ano je to fajn....vysvětlím: nevěra byla, k 1.4. se dotyčná odstěhovala( sice jen 10 km, ale u nás to stačí), předtím to ji hlavně ona hrála do autu ( protoe se jí nepodařilo přesvědčit mého manela, e ona by byla lepí ena pro něj ha, ha, ano, ona doma chtěla bořit mosty, mému man. spíe vyhovovalo to, e jsme byly obě...take se rozeli - a jak říkám, je to tak lepí, ne kdyby byli rozejiti námi - jejich partnery.Jak ve bude dál, to nikdo nikdy neví, samozřejmě si nemohu být jista, e se za měsíc, za rok potkají , proběhne opět nějaká chemie atd...ale dopředu nevidíme nikdo...take beru to tak jak to je a fakt uívám kadý den - nejen ve společnosti manela, ale prostě nejsem u jen ta, která doma čeká a chodí od okna k oknu, kdy se starej vrátí....
Jestli je ná vztah lepí? Nevím, je dobrý, já nic nepřipomínám, já se v podstatě furt tvářila, e nic...., ale mohu napsat, e on se "vrátil" domů, nejen fyzicky - to myslím obrazně, protoe byl pořád doma, ale vrátil se i psychicky, kdy nyní je s ním opět normální řeč "jak za mlada", prostě v tomto případě není ovlivněn názory své milenky.To jsem vopravdu vdy hned poznala, kdy kecnul nějaký blábol, odkud vane vítr ( ona byla předtím má kamarádka, take ji moc dobře znám, sama pak ona přestala se mnou kamarádit, "protoe u to prý psychicky neunesla"....:-))
A to celé co mi dalo? Vědomí, e není jen můj mu středem bodu, ale e jsou i jiné věci, či činnosti, jiní známí a vůbec, e s nějakou nevěrou svět i pro mne nepadá a nehroutí se.To stávající situace, nevím, za rok bude názor třeba jinačí, zatím je to ve jetě tak trochu ivé, třeba si o tom za takových 5 let i s manelem v klidu popovídáme.Nebo taky ne.Prostě mě to podsunulo někam jinam, nevím, zda říct dál...
Není tady
Holky díky, je to ale sloitějí. Oba pracujeme ve firmě mých rodičů u 13 let, větinu toho co jsme nabyli nebo dosáhli nám pomohli oni. Můj m. těce nese, e nic nedokázal sám a, e ijem prý v jejich stínu. U ho to ničí a nechce takhle být dál. Tvrdí, e ta holka je "jen" kamarádka (nevím).
Mám pocit, e do třiceti let je chlap tvárnej a zájem má hlavně o sex, po třicítce se začne ohlíet co dokázal a kdy tam nic není, tak je zklamanej.
Je dobrý táta to mu nemůu upřít, spolehlivý je taky nikdy mě nepodrazil a vdycky jsme se shodli (prý proto, e on mi ustupoval).
Kdy o něho přijdu, tak ztratím NĚKOHO, ale nemám sílu bojovat. Kdy Vám někdo pořád dokola tvrdí, e u to nechce lepit a přilo by to dřív nebo později, tak já u nemůu.
Navrhla jsem mu, e se odtěhuju s ním někam daleko a oprostím se od rodiny a začneme znova, ale nechce, prý jsme kadý úplně jiný. U myslí i na majetkové vyrovnání a to je si myslím konec vech nadějí.
Vem Vám děkuji za podporu a věřím , e doktor čas pomůe i mě.
Není tady
Peto...tak ho nech snít o tom, e sám něco dokáe...a coe mu to dodnes nevadilo? e pracuje ve firmě tvé rodiny....nejsou to taky slova a názory jeho spoluačky??? Jinak OK, můe to být jen spoluačka, ví co, nech ho vycukat , dobrá a se chlapec rozhodne, co chce, ale není potřeba mu to nějak usnadňovat...ví ono bojovat a bojovat - samozřejmě, e čas pomůe nejen tobě
Není tady
Milá Peto, takové rozhodnutí se snad nedá udělat ze dne na den, mě je jasný, e emoce jsou emoce, ale opravdu to chce chladnou hlavu, v afektu něco řeit a rozhodovat je dost divočina.. Dva, tři, pět, deset DNŮ je prostě pořád moc málo, spí to budou měsíce a někdy i rok, dva, ne to vechno bude zase stabilní. Počkal bych na definitvní rozhodnutí určitě déle, ne pár dní...
Není tady
Muj M se taky chtěl postavit na vlastní nohy a hlavně si dokázat sám sobě e je toho schopen.On si to v té hlavě musí srovnat .A opravdu to není na jeden den, chce to čas.Někdo se hledá měsíc někdo třeba i rok, záleí jak rychle "dozraje" a jestli vůbec,jak to psala Pan v příspěvku Trápím se....
Časem ti bude docházet proč se toto vechno stalo, pokus se chvíli vcítit do M kůe a vra si vá společný ivot zpět.Jak píe tak se asi M hodně přizpusoboval jak v práci tak a asi i doma.A jednou kalich přeteče.Plně tě chápu, procházela jsem si něčím podobným,kde mi taky M nedával ádnou naději.Tak se dr a neházej flintu do ita...Naděje umírá poslední
Peta napsal(a):
Holky díky, je to ale sloitějí. Oba pracujeme ve firmě mých rodičů u 13 let, větinu toho co jsme nabyli nebo dosáhli nám pomohli oni. Můj m. těce nese, e nic nedokázal sám a, e ijem prý v jejich stínu. U ho to ničí a nechce takhle být dál. Tvrdí, e ta holka je "jen" kamarádka (nevím).
Mám pocit, e do třiceti let je chlap tvárnej a zájem má hlavně o sex, po třicítce se začne ohlíet co dokázal a kdy tam nic není, tak je zklamanej.
Je dobrý táta to mu nemůu upřít, spolehlivý je taky nikdy mě nepodrazil a vdycky jsme se shodli (prý proto, e on mi ustupoval).
Kdy o něho přijdu, tak ztratím NĚKOHO, ale nemám sílu bojovat. Kdy Vám někdo pořád dokola tvrdí, e u to nechce lepit a přilo by to dřív nebo později, tak já u nemůu.
Navrhla jsem mu, e se odtěhuju s ním někam daleko a oprostím se od rodiny a začneme znova, ale nechce, prý jsme kadý úplně jiný. U myslí i na majetkové vyrovnání a to je si myslím konec vech nadějí.
Vem Vám děkuji za podporu a věřím , e doktor čas pomůe i mě.
Není tady
Ahoj holky, jsem ráda, e mám kam napsat a vypovídat se , kdy pročítám babinet, tak vím ,e na tom jste některé stejně nebo jetě hůř.
První ok u je pryč, ted u se srovnávám se skutečností, e končíme. Nevím co bude dál a to je straný pocit. M. u začíná kalkulovat co si vezme a jak se budeme vyrovnávat, bohuel já jetě nejsem schopná rozumně uvaovat. Zatím jsem ve stavu kdy bych mu dala vechno at jde.
Nevím jak se mám k němu chovat, zatím se skoro nic nemění ,peru , ehlím , vařím.
Neděláme si naschvály, snaíme se domluvit kvůli holce. On nemá kam odejít, neumím si představit, jak dlouho jde tahle situace vydret.
Kdy pročítám vae příběhy, tak se s mým lií jen v tom , e já ho u zpátky na 85% nechci.
Ve středu jdu ke kartářce, tak jsem zvědavá co mi řekne.
Není tady
Peto,
tak přestaň vařit, prát a uklízet, a tedy taky tvému mui dojde, e se něco děje, e se situace mění ( protoe on to chce). Předpokládám, e vy ( ty a dcera) budete mít kde bydlet, tak je na něm, zda zdvihne kotvy, ale on chce opustit rodinu, tak holt a jde a tudí i s nevypraným prádlem ( nebo bys mu chtěla jetě na cestu upéct bábovku?). Nechce ho zpět, tak prostě přestaň mu i " slouit", a jestli e je myslí a hlavou někde jinde, tak to od tebe je pouze posluha, e mu vaří, pere a ehlí...
Kartářku poslouchej bedlivě, mě například dost pomohla a měla pravdu..take drím palce
Není tady
Pokud to té kartářce nebude vadit , tak si sebou vem diktafon.Mi to navrhla sama od sebe.Těch informací je tolik, e si je v ten moment vechny nezapamatuje.Já to měla na hodinu.
Není tady
Holky, můete mi nějakou dobrou kartářku doporučit? Vyplnilo se Vám to, co Vám předpověděla?
Není tady
Romčo, to není patný nápad s tím diktafonem, protoe opravdu najednou moc informací, člověk je jetě celý roztřesený...
já mohu doporučit tu svojí - Praha, byla jsem za ní jen jednou, ale ok - nemyslím, to, jestli mi řekla kladné, čií zápo*né věci, ale cítila jsem se i v její přítomnosti dobře...
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Romčo, to není patný nápad s tím diktafonem, protoe opravdu najednou moc informací, člověk je jetě celý roztřesený...
já mohu doporučit tu svojí - Praha, byla jsem za ní jen jednou, ale ok - nemyslím, to, jestli mi řekla kladné, čií zápo*né věci, ale cítila jsem se i v její přítomnosti dobře...
Michaelo, Praha by mi naprosto vyhovovala. Pokud to není problém, budu ráda.....
Není tady
To je zajímavé, mi taky svým způsobem neřekla nic pozitivního co se týká mého manelství(kvůli toho jsem tam la),ale cítila jsem se tam straně dobře.Uvidím jak to dopadne.Dělala mi i karmu,minulé ivoty,výklad z ruky a karet a z nártu zdraví.
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Uzlíku,
jsem teď astná, ano je to fajn....vysvětlím: nevěra byla, k 1.4. se dotyčná odstěhovala( sice jen 10 km, ale u nás to stačí), předtím to ji hlavně ona hrála do autu ( protoe se jí nepodařilo přesvědčit mého manela, e ona by byla lepí ena pro něj ha, ha, ano, ona doma chtěla bořit mosty, mému man. spíe vyhovovalo to, e jsme byly obě...take se rozeli - a jak říkám, je to tak lepí, ne kdyby byli rozejiti námi - jejich partnery.Jak ve bude dál, to nikdo nikdy neví, samozřejmě si nemohu být jista, e se za měsíc, za rok potkají , proběhne opět nějaká chemie atd...ale dopředu nevidíme nikdo...take beru to tak jak to je a fakt uívám kadý den - nejen ve společnosti manela, ale prostě nejsem u jen ta, která doma čeká a chodí od okna k oknu, kdy se starej vrátí....
Jestli je ná vztah lepí? Nevím, je dobrý, já nic nepřipomínám, já se v podstatě furt tvářila, e nic...., ale mohu napsat, e on se "vrátil" domů, nejen fyzicky - to myslím obrazně, protoe byl pořád doma, ale vrátil se i psychicky, kdy nyní je s ním opět normální řeč "jak za mlada", prostě v tomto případě není ovlivněn názory své milenky.To jsem vopravdu vdy hned poznala, kdy kecnul nějaký blábol, odkud vane vítr ( ona byla předtím má kamarádka, take ji moc dobře znám, sama pak ona přestala se mnou kamarádit, "protoe u to prý psychicky neunesla"....:-))
A to celé co mi dalo? Vědomí, e není jen můj mu středem bodu, ale e jsou i jiné věci, či činnosti, jiní známí a vůbec, e s nějakou nevěrou svět i pro mne nepadá a nehroutí se.To stávající situace, nevím, za rok bude názor třeba jinačí, zatím je to ve jetě tak trochu ivé, třeba si o tom za takových 5 let i s manelem v klidu popovídáme.Nebo taky ne.Prostě mě to podsunulo někam jinam, nevím, zda říct dál...
Moc ti to přeju Michaelo,
a ti to těstí vydrí a myslím si, e vydrí, protoe se na to dívá u jinak. Já zatím tak daleko nejsem.Nebo spí někdy jsem a někdy ne. Pořád se učím a zároveň dělám dalí a dalí chyby.Ale ty chyby mi zase říkají, vidí jak jsi pitomá? Pouč se u konečně lépe a já zase udělám nějaký ten lepí krůček.Ráda bych u dělala ty kroky pevné, sebejisté a hlavně správné.
Není tady
Uzlíku, neboj, krok se ti časem zpevní!!!nicméně vichni se pořád učíme a vyvíjíme se za chodu situace, ale je to prostě třeba brát tak jak to je
Není tady
Mio,
boe, to je přesně jak u nás. A Já mám stejné pocity jako Ty. Taky mám pocit, jako by se m vrátil o 15 let zpět, kdy pořád mluvil, kdy bral ohledy na mne atd. Nebo jsem se změnila Já? Asi z kadého kousek. Neřeím jeho chování v "době temna", i kdy občas mi některé jeho slova a chování vytanou na mysli, např. kdy od něj něco nečekaně dostanu a on mi řekne, e si to přeci zaslouím a přitom předtím jsem byla ta se kterou nemohl dýchat ,neměl si co říct ... . Teď je sluebně mimo republiku a kdy volá ( kadý den)tak se zajímá jak se mám, co dělám .Přetím ho zajímalo jen co je v práci a jestli jsou děti v pořádku, o mně ani slovo.
Taky si říkám, e si o tom jednou popovídáme, pro mne je to opravdu jetě ivé, a občas mne to nečekaně vyděsí, ale u né tak, abych plakala nebo se sesypala.
A střed světa? To u opravdu pro mne není m, ale Já a moje děti. On tam samozřejmě taky patří, ale u jinak.
Uzlíku,
u to e přemýlí ( moná někdy a moc) je cesta ke světlu. Jen to nepřehánět. Jednou Ty Tvé kroky budou jisté a pevné. Nemusí přeci jít mílovými kroky, někdy stačí krok sum krok a jde to taky. Myslím, e kadý děláme chyby, no a co, jsou nae a buďme za ně rády. Aspoň se můeme zase poučit. Ví jak budem z těch naich rad jednou chytré. Pomalu docentky na "nevěru". chi , chi.
Není tady
Sofi,
hezky řečeno: doba Temna....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
SOFI,
se mi zda, ze ty se musis naucit BRAT, nejen davat..... Porad jeste v tom mas rezervy
P
Pan,
to ví, učený z nebe nespadl, ale učím se. Vak mám tady dobré učitele, tak věřím, e se dopracuji ke kladnému výsledku. Tím myslím sebe a své Já.
Není tady
Michaelo 43: S tou bábovkou jsi mě pobavila, opravdu mu na cestu nic neupeču (taková budu), jene on se nemá k tomu aby se stěhoval.
Já si myslím ,e u jsem z nejhorího venku (hlavně , e je holka zdravá), třeba včera nebyla ani slzička, jene mi to připadá jako klid před velkou bouří. Tak sbírám síly, čtu tady na babinetu a vsugerovávám si.
S tím vařením je to těké , já mu nenandavám ,jene uvařím , nechám na stole a on si vezme. A ne bych si nechala rozbít pračku , tak to radi vyperu i to jeho. Nechci se rozejít ve zlém, nemám na něj vztek, spí je mi líto , e to takhle skončilo, ale vracet nic nechci.
S majetkem je to u nás sloitějí, to bude jetě veselé. Zatím asi bude do maturity klid, pak začneme řeit.
Dneska jdu k té kartářce , tak u se klepu.
Není tady
Dělej ve tak jak cítí.Určitě se Ti to vyplatí.
Drím ti palce.Kdy jsem la ke kartářce tak jsem se taky klepala, ale pak mi bylo u ní straně fajn.Pak napi jak jsi dopadla.
Není tady
Tak, čo, Peto, čo nového? Ako bolo u kartárky? A čo inak?
Není tady
Peto...očekáváme zprávičky....
Není tady