27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
vytvořila jsem super sekanou
tři velké cukety, mleté hovězí a pak jetě míchané mleté, vejce, koření, cibule, na zahutění ovesné vločky a troka hl. mouky - byly toho tři pekáče - pravda, tvar spí jako nádivka - ale pochvala velká ...
Není tady
Ovesné vločky? To by mě nenapadlo.
Není tady
co dalsiho z mleteho? na testoviny mame casto, sekanou taky, karbanatky taky - co ale dalsiho?
Není tady
Čevabčiči nebo "Bitky po kozácku" dávaj se do svíčkové omáčky (nesmí v nich být, ale česnek). Nebo kuličky do rajské.
Není tady
Kamchinka napsal(a):
co dalsiho z mleteho? na testoviny mame casto, sekanou taky, karbanatky taky - co ale dalsiho?
Rizoto z mletýho masa - rychlé a jednoduché
Koupím balíček mletého masa (asi půl kila - vepřové nebo mix vepřové s hovězím). V kastrolu na oleji orestuju 1 cibuli na kostičky, přidám to maso, sůl, troku pepře a sladké papriky, mono troku podravky a restuju ... Troku to podliju vodou a asi 15 minut dusím do měkka. Vedle zatím dám rýi ve 4 sáčcích do misky, trochu to ve vlané vodě pomuchlám, aby vyplaval krob ( my máme rádi rizoto sypké ne jak Italové na kai). Pak dám rýi v sáčkách vařit do vroucí osolené vody (hodím do ní pár kuliček nového koření) na malinký plamínek. Kdy je rýe hotová smíchám to s masem a hrákem z malé konzervy. Za 20 minut je jídlo hotové a syn to tak má rád, pořád po mně chtěl rizoto, co měli ve kole... K tomu dám červenou řepu a hned je jako v jídelně na Základce....
Není tady
co jsou ty bitky po kozacku? ja cesnek ani nemuzu, kojim:(
Není tady
Su to placky, mlete maso + cibula + zemla namozena v mlieku + vajce som zabudol + korenie, z toho palcicky - osmazis a navrch das osmazenu cibulku
Upravil(a) Oxi (30. 5. 2008 12:45)
Není tady
Kamchinka napsal(a):
co jsou ty bitky po kozacku? ja cesnek ani nemuzu, kojim:(
To jsou zbytky sekané nebo karboů a jen ohřáté ve svíčkové. Kdysi to bylo velice populární a levné jídlo. Podávané s h.k.
Není tady
http://primakucharka.wz.cz/recepty/tepl … _4_2_1.htm
http://www.chytrazena.cz/vareni/masita- … 55348.html
Není tady