29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ABC s tou tisícikorunou to právní řekl pro srovnání, protože jsem se ptala jestli musím mít darovací dan a on řekl , že ne, tak nevím. A na dům mi dali rodiče peníze, ale já ho nechala napsat na oba. Tak asi půjdu ještě k dalšímu právníkovi, abych měla víc jasno. Ten předchozí říkal, že stačí svědectví, že jsem ty peníze dostala já.
Není tady
Dobrý den potřebovala bych poradit jsme s manželem již 4 roky rozvedení a o vyrovnání majetku nechce ani slyšet společnš jsme vlastnily byt 3+1 ten manžel prodal ale vyplatit mě do dnešního dne podíl z bytu nechce co mohu ještě proto udělat nebo už nemám nárok ani šanci aby mě z podílu z bytu vyplatil děkuji za radu
Není tady
misa1234 napsal(a):
Jeste ze nemam takovy problem s manzelem vychazime dobre. Ale znam par lidi, ktery to take nemeli lehke v manzelstvi. To ze se nekdo rozvede, tak to neni ostuda. Je lepsi se rozvest nez byt s nekym tyran. Mas pravdu, chranit si hlavu a utect z bytu, ale jak dlouho to clovek psychycky vydrzi? Moc ti drzim palecky, at si s tvym partnerem stastna. Jak dlouho spolu chodite? Bydlite spolu a po jake dobe?
Miso,bydlíme spolu 4 roky,téměř od začátku.Mám ho předpovězeného od věštkyně.Měla jsem potkat partnera,který se ke mě nějakým způsobem na první pohled neměl hodit,ale má to být pevný,spokojený vztah,který pokud vydrží rok,bude to na zbytek života.Je o 16 let mladší,takže to je ta nerovnováha a klape nám to.
Není tady
Ivco, moc Vam drzim palecky. 4 roky to uz je nejaka doba, to jo. Co na tom, hlavne, ze si spolu rozumyte. Chci se te zeptat, mate mezi sebou pouto? Ja jsem mladci od sveho manzela o 12 let a mame mezi sebou velike pouto, ze od sebe bysme nemohli jit. O 16 let mladsi? Muzu se te zeptat, jak jsi stara? Myslim, ze jsi typ, ze vypadas vzhledove mladsi? Je to tak? Hodne stesti Vam preji. Ahoj
Není tady
misa1234 napsal(a):
Ivco, moc Vam drzim palecky. 4 roky to uz je nejaka doba, to jo. Co na tom, hlavne, ze si spolu rozumyte. Chci se te zeptat, mate mezi sebou pouto? Ja jsem mladci od sveho manzela o 12 let a mame mezi sebou velike pouto, ze od sebe bysme nemohli jit. O 16 let mladsi? Muzu se te zeptat, jak jsi stara? Myslim, ze jsi typ, ze vypadas vzhledove mladsi? Je to tak? Hodne stesti Vam preji. Ahoj
Snad nedostanem vyhubováno,že si tu povídáme,měli jsme se přestěhovat na jiné fórum,třeba pavlač.Miso bude mi za měsíc 43 a jemu na podzim 27.Jeden čas jsme spolu byli téměř 24 hodin,pracovali jsme u stejné firmy.Teď se někdy vidíme jen večer nebo ráno,protože já dělám na dvě směny a on na tři.Na věku nezáleží,hlavně,že si rozumíme.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
misa1234 napsal(a):
Snad nedostanem vyhubováno,že si tu povídáme,měli jsme se přestěhovat na jiné fórum,třeba pavlač.Miso bude mi za měsíc 43 a jemu na podzim 27.Jeden čas jsme spolu byli téměř 24 hodin,pracovali jsme u stejné firmy.Teď se někdy vidíme jen večer nebo ráno,protože já dělám na dvě směny a on na tři.Na věku nezáleží,hlavně,že si rozumíme.
Sama na sobě vidím, ja člověk může změnit názor. Ještě před několika lety bych řekla, že o tolik let mladšího parnera nikdy - dneska už si to nemyslím. Vidím ve svém okolí, že to funguje. Sice to není tak velký rozdíl jako u IvčiK., ale vidím, že věk opravdu nehraje roli. Možná je to nepochopitelný pro okolí, ale ten určitý pár to neřeší, jelikož je jim navzájem dobře. Doba se mění, ženy jsou kočky i po čtyřicítce, takže ty rozdíly kolikrát nejsou nijak viditelný. Nevím jestli já sam osobně bych do takovýho vztahu šla, upřimně si myslím, že při svém pesimismu asi ne, ale nikdy neříkej nikdy, že....
Není tady
Môj brat je od švagrinej mladší o 11 rokov, sú spolu cca. 17 rokov, z toho 4 ako manželia, majú 2,5-ročnú dcérku.... Problémy boli, sú a budú, ale nie väčšie ako u rovnako starých párov...
Není tady
Ivča K. napsal(a):
misa1234 napsal(a):
Ahoj Ivco K. , moc te zdravim. Nerikam to jenom tak, ale uprimne nevypadas na svuj vek, typovala jsem ti pres 30 let. Pecujes o sebe? Myslim tim, pouzivam nejake kremy? Chces jit na forum pavlac? Klidne muzeme. Chci se te zeptat, jak Vam to vice vyhovuje. Byt spolu 24 hodin denne a nebo se videt nekdy rano nebo vecer? Co si myslis? Moc Vam drzim palecky.
Není tady
Iveta X napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
misa1234 napsal(a):
Sama na sobě vidím, ja člověk může změnit názor. Ještě před několika lety bych řekla, že o tolik let mladšího parnera nikdy - dneska už si to nemyslím. Vidím ve svém okolí, že to funguje. Sice to není tak velký rozdíl jako u IvčiK., ale vidím, že věk opravdu nehraje roli. Možná je to nepochopitelný pro okolí, ale ten určitý pár to neřeší, jelikož je jim navzájem dobře. Doba se mění, ženy jsou kočky i po čtyřicítce, takže ty rozdíly kolikrát nejsou nijak viditelný. Nevím jestli já sam osobně bych do takovýho vztahu šla, upřimně si myslím, že při svém pesimismu asi ne, ale nikdy neříkej nikdy, že....
Rika se nikdy nerikej nikdy. A pokud to partnerum klape, tak proc ne.
Není tady