|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
zatím jen tekutýho myslivce, že si na tebe musím dát větší pozor 

Není tady

Upravil(a) choysia (28. 5. 2006 21:46)
Není tady
Rekni svoji zene, ze se ti to nelibi a ze nechces, musi to pochopit.
Treba te zkousi jaka bude tvoje reakce?
Rekni ne 
Není tady

katafyge napsal(a):
vašek napsal(a):
podle mě není důvod někoho navštěvovat, každej má nějaký představy a Trojka asi neni důvod na sexuologa ani psychiatra .... to by jsme tam mohli všichni kdo by chtěl něco jiného než klasickou polohu ...
vašek, predstavy sú jedna vec a realizovať ich bez chcenia druhá, hlavne keď sa jeden obráti v sexe o 180 stupňov, nehovoríme tu o hocijakom experimente, a je zrejmé, že intímnu skúsenosť mať s niekým tretím a zároveň s partnerom, berie každý inak, nemyslím si , že je veľa párov, kde to chcú rovnako obaja, väčšina je asi jeden áno a druhý otázne, práve preto, by som si zašla k odborníkovi, kocourovi sa do toho nechce, čítal si niekedy názory po takejto akcii od ľudí, ktorí to majú za sebou ? ja áno, je to na hrane noža a názory psychológov / všetko sa bavíme, keď jeden súhlasí len kôli partnerovi / sú teda nie dobré, bohužiaľ,
vašek, ja som normálne zostala bez odpovede, budem 
Není tady
katafyge napsal(a):
katafyge napsal(a):
vašek napsal(a):
podle mě není důvod někoho navštěvovat, každej má nějaký představy a Trojka asi neni důvod na sexuologa ani psychiatra .... to by jsme tam mohli všichni kdo by chtěl něco jiného než klasickou polohu ...
vašek, predstavy sú jedna vec a realizovať ich bez chcenia druhá, hlavne keď sa jeden obráti v sexe o 180 stupňov, nehovoríme tu o hocijakom experimente, a je zrejmé, že intímnu skúsenosť mať s niekým tretím a zároveň s partnerom, berie každý inak, nemyslím si , že je veľa párov, kde to chcú rovnako obaja, väčšina je asi jeden áno a druhý otázne, práve preto, by som si zašla k odborníkovi, kocourovi sa do toho nechce, čítal si niekedy názory po takejto akcii od ľudí, ktorí to majú za sebou ? ja áno, je to na hrane noža a názory psychológov / všetko sa bavíme, keď jeden súhlasí len kôli partnerovi / sú teda nie dobré, bohužiaľ,
vašek, ja som normálne zostala bez odpovede, budem
podle mě jsou představy od toho, aby se realizovaly ... a jestli se otočila o 180 stupňů nevím nikde jsem nečetl, že byla vždy proti a a najednou bez toho nemůže být, ale samozřejmě že je to opravdu na ostří hraně a hodně lidí by to neuneslo .... ale spíš mají lidi promblémy s tím kdyby manželka řekla že chce s dvouma chlapama .... nebo manželky maji problémy kdyby ji manžel řekl že to chce s 2 holkama ...
Problém jak ho vidí kocour je opravdu netradiční ... ale taky to může být způsobeno tím problémem ve vztahu ....
tak snad už nemusíš

Není tady
Kam se nám vytratil "kocour"? Takovejch postřehů, názorů a zkušeností a on si klidně zmizí.....

Není tady
trénuje :-)))
Není tady
vašek napsal(a):
trénuje :-)))
No to je ale šikula!!!!!!!!!!!!
Není tady

Kocoure,naprostá většina chlapů by Ti záviděla možnost se tento sen vyzkoušet,zvlášť,když partnerka chce sama.....Ale,jestli,že jsi romantik,tak do toho nejdi,ono to bez těch citů stojí za houby.A jak do vztahu zasáhne někdo třetí,tak to už není o citech,ale jen o sexu.A může se Ti to pěkně vymstít.Přeju dobrou volbu.
Není tady
Ota: souhlasím, přesně to jsem taky psala. A pokud se mu, nechce, NE a NE a NE. Přece i v partnerství jsme svobodný, ne? Pokud si teda za tím stojíme.
Není tady

choysia napsal(a):
Ota: souhlasím, přesně to jsem taky psala. A pokud se mu, nechce, NE a NE a NE. Přece i v partnerství jsme svobodný, ne? Pokud si teda za tím stojíme.
Přesně tak.I kdyby to proběhlo bez problémů,tak jeden z nich si začne časem dělat větší nároky a vztah jde do kopru.
Není tady
a tady už se dopoledne chlastá :-))
Není tady
vašek napsal(a):
Chceš taky???
Není tady

tina napsal(a):
a tady už se dopoledne závidí
ve třech bych ale fakt jen chlastala (maximálně hrála mariáš), do postele dycinky jen ve dvou (jo, sex s těhotnou ženou se za trojku nepokládá, že ne?)
Není sex s těhotnou týrání dětí?Bouchání do hlavičky,popichování....
Není tady
Ota napsal(a):
tina napsal(a):
ve třech bych ale fakt jen chlastala (maximálně hrála mariáš), do postele dycinky jen ve dvou (jo, sex s těhotnou ženou se za trojku nepokládá, že ne?)Není sex s těhotnou týrání dětí?Bouchání do hlavičky,popichování....
Trojka sado-maso? No teda, nechcete toho nějak moc najednou?
Není tady
Ota napsal(a):
tina napsal(a):
ve třech bych ale fakt jen chlastala (maximálně hrála mariáš), do postele dycinky jen ve dvou (jo, sex s těhotnou ženou se za trojku nepokládá, že ne?)Není sex s těhotnou týrání dětí?Bouchání do hlavičky,popichování....
náš malej si nestěžoval 
Není tady

tina napsal(a):
Ota napsal(a):
tina napsal(a):
náš malej si nestěžoval
Kdyby tak uměl hned mluvit,asi by Vám vynadal...za neklid:D
Není tady
choysia napsal(a):
vašek napsal(a):
Chceš taky???
já po ránu jen to .... pracuju :-)) jsem děsnej suchar :-))
Tino
že by přírůstek do rodiny, nebo se jen ptáš do budoucna :-)))
Není tady

Tino,dobrá urychlovačka...a jde to bez injekce.
Není tady
vašek napsal(a):
choysia napsal(a):
vašek napsal(a):
Chceš taky???
já po ránu jen to .... pracuju :-)) jsem děsnej suchar :-)
Suchar, jo?
To bych neřekla...
Není tady

tina napsal(a):
no právě - to víš, už to bylo dlouhý
tak jsme poslechli starší a zkušenější a šli jsme na to - no, a pak i na to druhý
Dobrá rada nad zlato,důležitý je,když se všechno podaří a jsou všichni zdraví.
Není tady