|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ja nesúhlasím. je len zvedavá.
Není tady
KALIK napsal(a):
Něco podstatného je třeba to, že váš vztah není asi nejideálnější. Od chlapa bych to pochopil, je to docela normální, ale od holky co byla zdrženlivá je to krajně podezřelé. Ale je to jen můj názor.
Třeba jí fakt zvrtala kamarádka a něco málo proběhlo mezi nima, tak chtěj zkusit víc. Třeba si chce jenom zpestřit život, nemusí v tom bejt nic závažnýho.
Není tady
ja som to tiez navrhovala priatelovi....a ver ze ked na to bude vhodne atmosfera a ked ich dve uvidis sa mazlit - budes spokojny
a ked to nevadi priatelke ze ty budes s inou babou , tak myslim ze skusit by si to mal a potom uvidis
Není tady
a co kydyb jsi se tedy je díval ??
Není tady
Aj ja chcemmm!!!!
Kto sa hlási?
Není tady
kocour napsal(a):
Zdravím všechny, zajímá mě názor všech, moje žena chce zkusit trojku se mnou a svojí kamarádkou, abych se přiznal, moc se mi do toho nechce, jsem spíše "romantická duše", než "sexuální mašina", ale je na to docela nažhavená, nechci ji nijak zklamat, mám do toho jen pro to, aby si to ona/ony užili a nebo je to fajn a nemám se toho "bát"?? Posera nejsem, ale mě to jaksi bez citů a lásky moc nejde..
Tolerance by měla být vzájemná a oblast sexu je dost citlivá, možná by partnerka měla vzít v úvahu, že se Ti do toho nechce a nechtít to po Tobě raději. Ale jinak sexuální život váš tím neutrpí, to snad ne !
Není tady
Ako dlho mate vztah?
myslim si to co Nety - vas sexualny zivot tym isto neutrpi. a pokial by sa s tebou chcela kvoli tomu rozist, je to blbost... su vselijake ine praktiky a ak ona nechce s tebou skusat to , co sa paci tebe, lebo jej sa to nepaci, nevidim dovod, preco by si sa ty mal kvoli nej nutit do niecoho co ti je proti srsti.... ked si pisal, ze mate krizu, urcite jej nebud po voli len preto, aby si ju zazehnal. nie ze sa potom budes citit ako taky vyuzity somar... 
Není tady
KALIK napsal(a):
Dal bych si na to bacha, kdyz byla spíš zdrženlivá a najednou otočí o 180stupňů, vždycky v tom je něco jiného a něco dost podstatného.
Tak přesně to si myslím i já. Mám pocit, že tvá přítelkyně už tě třeba opravdu nemiluje a prostě najednou se spykla s kamarádkou a ta jí udělala díru do hlavy. Myslím si, že žena, která je zdrženlivá a najednou právě otočí a chce věci, které by dříve nemohla třeba ani slyšet, pak je v tom manipulace té kamarádky. A podle mě tohle nedokáže žena, která miluje (pokud to v ní není od začátku, ale sám píšeš, že byla spíše stydlivá). NO nevím. Mám pocit, že holky si z tebe chtějí udělat pokusného králíka. Být tebou,zachovám svou hrdost a nejdu do toho. (ale píšu tak proto, že to tak cítím z toho, co tu o vašem vztahu a tvé přítelkyni píšeš. Tak to na mě působí).
Není tady
nestrašte, taky možná chce ten vztah oživit a myslí si že by tohle mohlo pomoct, jediný řešení je si s ní o tom promluvit ....
Není tady
sunny2 napsal(a):
Ako dlho mate vztah?
myslim si to co Nety - vas sexualny zivot tym isto neutrpi. a pokial by sa s tebou chcela kvoli tomu rozist, je to blbost... su vselijake ine praktiky a ak ona nechce s tebou skusat to , co sa paci tebe, lebo jej sa to nepaci, nevidim dovod, preco by si sa ty mal kvoli nej nutit do niecoho co ti je proti srsti.... ked si pisal, ze mate krizu, urcite jej nebud po voli len preto, aby si ju zazehnal. nie ze sa potom budes citit ako taky vyuzity somar...
No, já si taky nejsem ještě jistá, jestli krizi vyřeší trojka s kamarádkou......
A asi byste to měli chtít všichni tři, jinak to může být docela utrpení .
Není tady
Byť pokusným králikom pre pekné ženy, to nie je zlé,
hlavne čo sa týka sexu. 
Není tady
A neni třeba možný, že kamarádka přítelkyně chce tebe? Kort když scénář který si tu nastínil je postavený tak, že o tebe budou pečovat....
Není tady

Sakra, z toho je už pěkná detektivka 
Není tady
Kaliku jen se pokoušim představit si myšlenkový pochody tý kamarádky:). Pokud je ale lezbička, tak to jsem asi mimo mísu:).
Není tady
no a je vobec ta kamaratka lesbicka? poznas ju? co vlastne o nej vies?
Není tady
hmm, ale je mu to prd platný, když manželka chce něco jinýho .....
Není tady

kocour napsal(a):
Zdravím všechny, zajímá mě názor všech, moje žena chce zkusit trojku se mnou a svojí kamarádkou, abych se přiznal, moc se mi do toho nechce, jsem spíše "romantická duše", než "sexuální mašina", ale je na to docela nažhavená, nechci ji nijak zklamat, mám do toho jen pro to, aby si to ona/ony užili a nebo je to fajn a nemám se toho "bát"?? Posera nejsem, ale mě to jaksi bez citů a lásky moc nejde..
- no ja by som ti odporučila jediné - navštevu fundovaného sexuológa-psychiatra, a to jednoznačne, ak ti na tom záleží-a aj na vzťahu, nemáš čo stratiť, možno sa ti to zdá prehnané, ale nie je, potom už môže byť neskoro,
Není tady
podle mě není důvod někoho navštěvovat, každej má nějaký představy a Trojka asi neni důvod na sexuologa ani psychiatra .... to by jsme tam mohli všichni kdo by chtěl něco jiného než klasickou polohu ...
Není tady
vašek napsal(a):
podle mě není důvod někoho navštěvovat, každej má nějaký představy a Trojka asi neni důvod na sexuologa ani psychiatra .... to by jsme tam mohli všichni kdo by chtěl něco jiného než klasickou polohu ...
Já chci teda taky psychologa!!! 
Není tady
jen psychologa ? :-)))))
Není tady

vašek napsal(a):
vašek, predstavy sú jedna vec a realizovať ich bez chcenia druhá, hlavne keď sa jeden obráti v sexe o 180 stupňov, nehovoríme tu o hocijakom experimente, a je zrejmé, že intímnu skúsenosť mať s niekým tretím a zároveň s partnerom, berie každý inak, nemyslím si , že je veľa párov, kde to chcú rovnako obaja, väčšina je asi jeden áno a druhý otázne, práve preto, by som si zašla k odborníkovi, kocourovi sa do toho nechce, čítal si niekedy názory po takejto akcii od ľudí, ktorí to majú za sebou ? ja áno, je to na hrane noža a názory psychológov / všetko sa bavíme, keď jeden súhlasí len kôli partnerovi / sú teda nie dobré, bohužiaľ,
Upravil(a) katafyge (27. 5. 2006 19:38)
Není tady
vašek napsal(a):
jen psychologa ? :-)))))

Není tady
:-)))) to jsem si myslel ...:-))
Není tady
vašek napsal(a):
:-)))) to jsem si myslel ...:-))
myslel a cos vymyslel?
Není tady