|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zdravím všechny, zajímá mě názor všech, moje žena chce zkusit trojku se mnou a svojí kamarádkou, abych se přiznal, moc se mi do toho nechce, jsem spíše "romantická duše", než "sexuální mašina", ale je na to docela nažhavená, nechci ji nijak zklamat, mám do toho jen pro to, aby si to ona/ony užili a nebo je to fajn a nemám se toho "bát"?? Posera nejsem, ale mě to jaksi bez citů a lásky moc nejde..
Není tady
a ty by jsi si to neužil ?? líbí se ti ta její kamarádka ?? Nemáš strach že by to pak stejně zkusily bez tebe??
Není tady
kocour napsal(a):
Zdravím všechny, zajímá mě názor všech, moje žena chce zkusit trojku se mnou a svojí kamarádkou, abych se přiznal, moc se mi do toho nechce, jsem spíše "romantická duše", než "sexuální mašina", ale je na to docela nažhavená, nechci ji nijak zklamat, mám do toho jen pro to, aby si to ona/ony užili a nebo je to fajn a nemám se toho "bát"?? Posera nejsem, ale mě to jaksi bez citů a lásky moc nejde..
Tak takovýchle názorů je opravdu málo, většinou je chlap ten, kdo touží po trojce se dvěma ženskejma...každopádně člověk by se neměl do ničeho nutit a jestli tě má partnerka ráda, tak to určitě pochopí...PS: tebe opravdu nevzrušuje představa, že tě rozmazlujou dvě ženský?
Není tady
Tak to seš první koho znám,že si nechceš užít se dvěma kočkama.Okolo mě by se chlapy toho chytli hned:-))
Ale pokud nechceš tak stačí říct NE.....
Není tady
vašek napsal(a):
a ty by jsi si to neužil ?? líbí se ti ta její kamarádka ?? Nemáš strach že by to pak stejně zkusily bez tebe??
No a co, tak by to zkusily, takovejch bylo 
kocour: Ale pokud tobě se nechce, tak NE.
Není tady
Nevím, jsem asi divnej, ale prostě se mi do toho moc nechce, snad se trochu bojím, že to nějakým způsobem zápo*ně změní náš sex.život, ne, že bych si nevěřil, jsem na tom vcelku dobře, ale ....... mě to přijde jako zásah do intimního soukromí ..... mě naprosto stačí, když mě hýčká ta moje, ale jí asi ne, jak vidím, podala mi to s tím, že mě budou pěkně ve dvou mazlit a "hrát" si se mnou, což o to, představa hezká, ale jak říkám, já k tomu potřebuju trochu víc.. Byla vždy spíše "usedlá" a byla a myslím, že stále je "stydlivá" a dost zakomplexovaná svojí figurou(zbytečně), tak mě to dost překvapilo....no lidi se mění, že?
Já prostě asi nedokážu dát cit i "kamarádce"...
Není tady
Aspon, že víš, že se ti do toho nechce. Někdo si není jistej ani tím. A pokud máš obavy už ted, tak na to kašli....A divnýho na tom nic není, můj BM měl stejnej názor jako ty. 
Upravil(a) choysia (25. 5. 2006 15:24)
Není tady
kocoure
te je tím, že je rozdíl mezi sexem a milováním ....
Není tady
osobne si myslim, ze taketo veci su vysledkom dohody oboch partnerov...
pokial sa ty na to necitis, tak sa do toho nenut. vies, vysledok by mohol byt nakoniec aj taky, ze by sa ti od nervozity a podvedomeho pocitu "donutenia" vobec "nepostavil"....
kamaratke ziaden "cit" davat nemusis. to si sa vzdy miloval len z lasky?
a rozpraval si sa o tom vobec s manzelkou? povedal si jej vlastne pocity a nazor na to vsetko?
vies, toho tretieho mozete mat v posteli aj vtedy, ak si o tom budete rozpravat... nech ti povie svoje predstavy a tuzby, ked sa spolu milujete... bude to len take "virtualne", ale uvidis po com vlastne tuzi a preco... 
Není tady
No asi to bude znít divně, ale sex bez citů mě osobně nic neříká.....prostě ne....
Přijde mi to jako kdyby se ta moje o mě "rozdělila" s kamarádkou, zvláštní představa, alespoň pro mě, docela mě to "degraduje" na úroveň hračky...
Jo a ty jsi to Vašku taky asi trefil, mám trochu obavu z toho, že by to pak zkusila/ly někde jinde...taky bych třeba někdy uvítal ostřejší věci, ale když vím, že se jí to nelíbí, ani se to nesnažím "prosadit".....
no, ale co bych pro ní neudělal....
Není tady
Kocour a nebude to v tom, ze ona to jednoducho chce skusit so zenou, ale nechce to robit za tvojim chrbtom, tak preto ta k tomu "pozyva"? 
Není tady

myslím si to samý sunny 
Není tady
To mě už taky napadlo, ona myslím nepatří mezi "sexuchtivky" jdoucí přes mrtvoly, trochu jsme se o tom bavili, tak říkala, že mezi dvěma ženskejma jí to přijde "přirozenější", než mezi dvěma chlapama.
Možná to opravdu chce zkusit se ženou a nechce mě "podvádět", jo, to je dost dobře možný.....jen mě tady trochu nesedí ta její stydlivost a celkově nikdy nebyla divoká a nechtěla nijak moc experimentovat...no budiž.
Tak to abych zabral naplno a pochlapil se....
Není tady
Všechny holky to zkusily s kamarádkou, teda aspon v mým okolí, Na druhou stranu je vidět, jak tě miluje, že tě chce u toho.
Takže pomalu odoláváš?
Není tady

A ty ses někdy zmínil o tom, že by si chtěl trojku? Nebo ona naprosto sama? U ženský je to dost neobvyklý požadavek, asi v tom bude ještě něco jiného. Asi právě to chuť to zkusit s ženskou.
Není tady
No miluje, ono, popravdě máme teď takový horší období, snad krizi, tak jestli se takhle pozná, že mě miluje, tak jupííííííí, říkala, že nemiluje, tak že by snad...?? OHHHHHHH YYESSS..
Přišla s tím sama, ale něco mě říká, že v tom bude taky mít prstíky ta její kamarádka, zdá se mi, že na ní má dost silnej vliv, snad až moc, co naplat..
Ona byla spíše puritánka, kdybych doma pustil po*no, tak mě "zabije", takže se mi nezdá, že sama od sebe, ne ne...
Není tady
kocour napsal(a):
Osobně si myslím, že bys do toho jít neměl. Nechce se ti to do toho a už jenom z tohoto důvodu jsou tvoje obavy, že vám to naruší další soužití, opodstatněné. Faktem totiž je, že řada párů takovou zkušenost měla, a vztah to nevydržel, i když oba dva to původně chtěli.
Také si nemyslím, že to, že tě chce mít u toho, je důkazem toho, jak tě miluje. Důkazem toho, jak tě miluje, bude to, že bude respektovat tvoje negativní rozhodnutí a nebude tě k ničemu nutit a ani nebude nic takového abslovovat za tvými zády.
Není tady
po*no taky nemusím a puritánka opravdu nejsem, prostě mi to nic neříká.
Není tady

Dal bych si na to bacha, kdyz byla spíš zdrženlivá a najednou otočí o 180stupňů, vždycky v tom je něco jiného a něco dost podstatného.
Není tady
nechce sa mi to čítať, ale aj aj chcem ísť do trojky.
to je konkurz? 
Není tady
Co je něco jiného a dost podstatného????
Není tady
chce len ju, ty tam nemusíš byž a ani chýbať nebudeš. a nemyslím, že tam musí byť niečo podstatné. možno to chce len zažiť ako veľa iných.
Není tady

Adri, to není konkurz!
Není tady

Něco podstatného je třeba to, že váš vztah není asi nejideálnější. Od chlapa bych to pochopil, je to docela normální, ale od holky co byla zdrženlivá je to krajně podezřelé. Ale je to jen můj názor.
Není tady