29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj.
Chci se zeptat jestli někdo děláte modeláž nehtů a na kolik Vás vyšla prvotní výbava(nutných věcí)?
Díky
Není tady
Daroly napsal(a):
Ahoj.
Chci se zeptat jestli někdo děláte modeláž nehtů a na kolik Vás vyšla prvotní výbava(nutných věcí)?
Díky
Modeláž gel nehtů stojí cca 10tisíc. Záleží na firmě. Musíš vybrat tobě dobře dostupnou, každou chvíli něco dokupuješ.
Já ji dělám, ale dojíždím do domu. Jestli budeš něco chtít vědět tak napiš pa pa pa a pevnou ruku:)
Není tady
No,já bych určitě přidala. Minimálně počítej 20 000kč. Ono záleží jaké používáš gely a tak,ale hodně záleží na kvalitě a ty jsou většinou dražší. Nevyplatí se kupovat to nejlevnější,to pak poznáš v praxi.
Není tady
Ahoj,
díky moc
Zatím sháním pouze prvotní info, abych věděla co a jak .
Mějte se hezky, D.
Není tady
Renča2 napsal(a):
No,já bych určitě přidala. Minimálně počítej 20 000kč. Ono záleží jaké používáš gely a tak,ale hodně záleží na kvalitě a ty jsou většinou dražší. Nevyplatí se kupovat to nejlevnější,to pak poznáš v praxi.
Já jsem ted zařizovala takový menší nákup pro kámarádku a naštěstí jsen se do 10tis vešla, ale toho kombinování................................
Není tady
no asi záleží jestli si člověk bude dělat nehty sám sobě a nebo jako práci pro druhé... já si dělám doma sama akrylové nehty - keramické se tomu taky říká - a ta prvotní výbava je pro mou potřebu max 1 500,--
Není tady
Nově otevřený salon v Brně nabízí prostory pro zájemce o spolupráci v oblasti modeláže nehtů, tetování nebo piercingu. Nabízím připravené prostory v centru Brna s výbornou dostupností MHD i autem. Vlastní klientela vítána, ale těším se i na nově začínající. Prezentace na internetu a reklama v miste zajištěna.
Podminky po dohodě na tel.:777028245
Není tady
Lucie20006 všichni mi jistě dají za pravdu, že tohle není místo pro reklamu.
Není tady
ahojky ráda bych v Brně začala chodit na nehty, někde v centru. Ráda si potrpím na velký výběr barev a kreativitu paní/slečny, ke které bych chodila. Ale prosím nechci žádné nehtové studio od ťamanů, spíše hledám zkušený salón. Děkuji předem za zkušenosti.
Není tady
Ahojky Lucccinka13 a kde přesně by jsi chtěl chodit? Já chodím kousek od hlavasu Taky jsem měla stejné požadavky co se týká originality a barev, jsem tu spokojená. Také sem chodím na ostříhání a děljí tu i společenské účesy, tak že je to supr studio co toho opravdu dělá spoustu
Není tady
Ano kousek od hlavasu by mi to vyhovovalo, mám to při cestě z práce. A říkaš, že jsou tedy originální. Ano májí tu účesy? to je skvělé. Mohla by jsi mi tu dát adresu? byla bych velice spokojená pokud je pravda to co říkáte a co všechno nabízejí?
Není tady
Ano jsou velice originální a je si tu opravdu z čeho vybírat,účesy mají velice hezké, Snad budeš spokojena. Mají tu i tedy kadeřnictví, což je lákavé a preferují přírodní značku Davines a tu jen tak někde nemají, pokud vím.
Není tady
Ahoj leontýnkaj to jsem ráda. Tak to je super jsem veliký zastánce přírodních značek, co dále nabízejí ? Musí se člověk hodně dopředu objednat?? Díky za informace, mohla by jsi mi sem dát stránky ?
Není tady
To mám radost, ano samozžejmě www.em-beauty-studio.cz Tak nabízejí : Kadernictví, pedikuru,manikúru a modelaz nehtu. Na ostříhání dopředu nemusíš, ale na nehty by to chtělo si tak 2-3 týdny dopředu zavolat. Mají velice dlouhou zkušenost.
Není tady
A jak dlouho existuje toto studio? A co ty společenské účesy? A jak dlouho k nim chodíte? Jsem velice vděčná za stránky. Děkuji.
Není tady