29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám za to,když to není prvotní stavba tak Vám musí stačit jen ohláška.
Není tady
Já bych to dal jen jako ohlášení stavby. Do papírů bych napsal rekonstrukce kuchyně s drobnými zednickými pracemi. Starostku do toho netahej, ta nemá v této věci pravomoci.
Já osobně si myslím že je to na stavební povolení, ale co se zeptat přímo na stavebním úřadě, že se jdete jen informovat
Není tady
Drobnou stavbou, kterou pouze můžete ohlásit na OÚ se rozumí stavba do plochy max 16m2. Pokud tato Vaše přístavba není větší než výše uvedená plocha, nakreslete si jednoduchý výkres půdorysu, popř i pohled a toto zaneste na příslušný OÚ.
Jinak existují jistě i projektanti, kteří nejsou drazí. Jedná se spíše o samostatné projektanty, kteří pracují jen na sebe a mají min. režie.
Není tady
Podle popisu ohláška stačit nebude, ale jinak pokud si dáte práci a obvoláte
pár odpovědných osob (projektantů) Vám dodají i cenově nenáročný projekt,
který bude vycházet z Vašeho původního. Ceny jsou jistě různé, ale pro srovnání,
kamarádka nechala zhruba před měsícem dělat projekt podobného typu - nástavba RD - nad koupelnu a chodbu, která je v přízemí chtějí přistavět dětský
pokoj a chodbičku - cca prostor 30 m2 + pochopitelně rozšíření střechy. Projektantka si za návrh a obligátní kulaté razítko dozoru naúčtovala 1500 Kč.
Není tady