Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 5. 2006 9:06

Martinka
♥♥-----
Místo: Olomouc

Co na sennou rýmu?

Ahojky, můžete mi prosím poradit nějaké kapky nebo sprej do nosu na sennou rýmu..budu vděčná i za přibližnou cenu. Díky moc, Martina:)

Není tady

#2 25. 5. 2006 9:47

koudyova
♥♥-----
Místo: Milovice

Re: Co na sennou rýmu?

sanorin analergin cca 40-50 ,-

Není tady

#3 25. 5. 2006 9:58

Marfet
♥♥-----

Martinka napsal(a):

Ahojky, můžete mi prosím poradit nějaké kapky nebo sprej do nosu na sennou rýmu..budu vděčná i za přibližnou cenu. Díky moc, Martina:)

Já bych doporučila olejové nosní kapky. Nedráždí a jsou podstatně jemnější. Taky jsem dříve měla sennou rýmu, nos jsem měla pořád jako bambuli, oči červené jako králík a v létě jsem snad ani nemohla existovat. Kapala jsem si do nosu obyčejné kapky (myslím, že to byl Sanorin) a měla jsem z toho rozleptanou sliznici (no hrůza) dumbom . Pak začali vyrábět olejové a to je úplně něco jiného. Nevím kolik teď stojí, ale ani dřív neyly drahé.

Není tady

#4 25. 5. 2006 15:22

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Já slyšela o  olejovém Nosánek se jmenuje a stojí kolem 80 korun.Je dobrý ho kombinovat,aby se nevysušila sliznice.Jinak já taky beru sanorin alergin,ale někdy mi už nerabírá.

Není tady

#5 25. 5. 2006 20:39

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

a já slyšela, že na sennou rýmu pomíhí, když člověk celé léto pije čaj z trávy...tím si prý tělo vytvoří protilátky.... hmm, ale nezkoušela jsem to, takže výsledek nezaručím smile

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#6 26. 5. 2006 12:34

anaid41
♥♥♥----

mala.popelka napsal(a):

a já slyšela, že na sennou rýmu pomíhí, když člověk celé léto pije čaj z trávy...tím si prý tělo vytvoří protilátky.... hmm, ale nezkoušela jsem to, takže výsledek nezaručím smile

Celou zimu jsem brala zinek a letos to na mě nepřišlo, tak možná tím..

Není tady

#7 11. 12. 2006 14:34

pajinkka
♥------

ahoj holky mám 2měsíce rýmu zdá se mi že čím dál větší muj lékař mi dal nasivin a olynt a mě to trápí pořad.myslíte že by mohlo jít o sennou rýmu?díky za odpovědi

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí