29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, můžete mi prosím poradit nějaké kapky nebo sprej do nosu na sennou rýmu..budu vděčná i za přibližnou cenu. Díky moc, Martina:)
Není tady
sanorin analergin cca 40-50 ,-
Není tady
Martinka napsal(a):
Ahojky, můžete mi prosím poradit nějaké kapky nebo sprej do nosu na sennou rýmu..budu vděčná i za přibližnou cenu. Díky moc, Martina:)
Já bych doporučila olejové nosní kapky. Nedráždí a jsou podstatně jemnější. Taky jsem dříve měla sennou rýmu, nos jsem měla pořád jako bambuli, oči červené jako králík a v létě jsem snad ani nemohla existovat. Kapala jsem si do nosu obyčejné kapky (myslím, že to byl Sanorin) a měla jsem z toho rozleptanou sliznici (no hrůza) . Pak začali vyrábět olejové a to je úplně něco jiného. Nevím kolik teď stojí, ale ani dřív neyly drahé.
Není tady
Já slyšela o olejovém Nosánek se jmenuje a stojí kolem 80 korun.Je dobrý ho kombinovat,aby se nevysušila sliznice.Jinak já taky beru sanorin alergin,ale někdy mi už nerabírá.
Není tady
a já slyšela, že na sennou rýmu pomíhí, když člověk celé léto pije čaj z trávy...tím si prý tělo vytvoří protilátky.... hmm, ale nezkoušela jsem to, takže výsledek nezaručím
Není tady
mala.popelka napsal(a):
a já slyšela, že na sennou rýmu pomíhí, když člověk celé léto pije čaj z trávy...tím si prý tělo vytvoří protilátky.... hmm, ale nezkoušela jsem to, takže výsledek nezaručím
Celou zimu jsem brala zinek a letos to na mě nepřišlo, tak možná tím..
Není tady
ahoj holky mám 2měsíce rýmu zdá se mi že čím dál větší muj lékař mi dal nasivin a olynt a mě to trápí pořad.myslíte že by mohlo jít o sennou rýmu?díky za odpovědi
Není tady