29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahojda maminy moje kamarádka si právě zařizuje vlastní kursy plavání s miminkama v HK, otvírá od července..
Může nabídnout plavání s miminkama od šesti týdnů doma ve vaně s ukázkou cvičení a masáží. A plavání v bazénku od tří měsíců.. Je to zkušená učitelka a příslušným certifikátem..
Pokud máte zájem tak si jí zavolejte: paní Pospíšilová Pavla tel: 777 134980 a dovíte se více informací..
Není tady
Ahoj Klaris. Děkuji za nabídku, už jsem si to napsala do mobilu. S mimčem chci určitě jezdit plavat. Domů (k Chlumci n. C.) mě sice asi nepojede, ale já budu ráda, když budu moc přijet do Hradce. Zatím je čas, ale potom bych určitě nevěděla, kam se mám obrátit. Děkuju moc.
Není tady
Děkuji Klaris,taky už mám číslo v mobilu a až se malé narodí,volám.Díky,pa Iva.
Není tady
Klidně ji zavolejte jak se mimča narodí, ono je na to strašný nášup a budete mít jistý že bude pro vás mít volnej kursík..
Přeji vám krásné koupání s mimoušema, my byly zase dneska a super, máme bezva fotečky..
Není tady
Stránky: 1