29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Když má někdo pocit, že si zdraví může koupit, určitě mu různé potravinové doplňky "dělají dobře". Kdo je rozumný, sáhne jen po tom, co opravdu potřebuje, ať je reklama jakákoliv. V tom je naštěstí naše volba svobodná.
Není tady
Ahoj Holky já bych byla určitě ráda kdybych si mohla zdraví koupit ale to bohužel nejde,Já se takovíma vitamínama bohužel cpát trochu musím mám silně oslabenou imunitu a kolikrát moc ovoce nebo zeleniny do sebe nedostanu.
Není tady
káto, možná bych Ti doporučila zkusit si sehnat i nějaké homeopatika na posílení imunity...
Není tady
Mi jsme už zkoušeli s dr.všechno měla jsem i spreje a tak i nic nezabralo stačí abych někam šla a druhý den mám angínu nebo něco.Jsem takovej chcípák.
Není tady
Káto to já jsem taky hroznej chcípák.. jsem nemocná každou chvilku
Není tady
Tak to jsme dvě
Ale jen mně mrzí to že když do sebe moc tak ovoce a zeleniny nedostanu tak si koupit takoví prášky abych měla alespon nějaký procento vitamínu a hned je to špatný.
Není tady
káto, já myslím, že pokud nemůžeš ovoce (já třeba nesnesu moc tropického, protože pak olezu a vypadám jak flekatá ropucha), tak je to v pohodě - holky to spíš myslely tak, že pokud máš na výběr, vždy jsou lepší přírodní zdroje
Není tady
Já kolikrát moc ovoce nemusím a když jo tak si dáám jen 1 za týden a to mi stačí.To víš že kdybych jedla ovoce furt tak bych do sebe žádný ppřášky nervala taky to nemám ráda.
Není tady
Nejzdravější "ovoce" je cibule a česnek, ale pak i když je člověk zdravý, není s ním k vydržení.
Není tady
Káto já taky ovoce a zeleninu moc nepapám a proto jsem si koupila tu kyselinu listovou a dneska si jdu koupit kontryhel a budu si dělat čajík no holky, já myslim že kyselina listová + kontryhel + vitamínky co bude brát přítel = miminko
no ne?
Není tady
Andrejko, tak to je 100%.
Není tady
Andrejka, to je svatá pravda
ale zapomněla jsi přidat to nejpodstatnější - milovat se
takhle mi to řekl můj gynekolog, když jsem plánovala mimi...
Není tady
Sunja, a myslíš, že bez milování by to nešlo? Já myslela že jo, tak v tom je asi ten háček
Není tady
vid cami? já se taky celou dobu divim proč jsem ještě neotěhotněla a teprve před pár dny jsem zjistila že se musíme milovat!!! tssssss, to sou mi teda novinky!
Není tady
camelia, no nevím, jedno neposkvrněné početí už jsme tu měli, třeba budeš druhá...
Není tady
srandičky, ono Vás to holky za chvilinku přejde, protože co nevidět z Vás budou těhulky a najednou zjistíte, že na sex fakt zapomínáte
Není tady
Káta, mně ho taky můj gynekolog doporučil, bylo to v zimě, vitamínů moc nebylo, tak jsem ho baštila a v něm je i ta lisotvka, která je potřeba... tak držím palečky, ať se brzy zadaří, a nejen Tobě, ale i všem ostatním snažilkám....
Není tady
Ahojky, jakou máte zkušenost s užíváním kyseliny listové či dalších preparátů? Myslíte, že je důležité to brát ještě před otěhotněním nebo máte opačný názor?
Není tady
No ja som na porodnica.cz v poradni citala ze zatial nebolo zistene ze by uzivanie vitaminov pred a pocas tehu malo nejaky vliv na miminko. Myslim tym vitaminove preparaty. Jedine co bolo skutocne preukazane je preventivny vliv kyseliny listovej na vyvojove vady. Ale minimalna davka musi byt 0,4 mg
Není tady