29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já bych taky hrozně moc ráda holčičku, ale to je pochopitelný, když už mám doma raubíře. Hlavně by se tím vyrovnalo score, Jiřík je celý tatínek a když mě ještě začnou mučit, tak marně hledám po zastání, takže rozhodně další ženský element, co by se mnou držel basu, by se hodil!
A navíc tchýně mě docela deptá narážkami typu: když to bude holka, ani se z tý porodnice nevracej! Už u Jiříka mě tímhle stresovala a pořád všude vykládala, že je čarodějnice a že mi přičalovala kluka, jak jí pak narostl hřebínek, když se opravdu narodil kluk. Teď ještě ani nejsem těhotná a už to začíná dělat znova a dokonce říká Jířovi: my tu žádnou holku nechcem viď , Jurášek bude mít brášku.
Takže upřímně, holka by byl takový můj trumf, že opravdu není všemocná, zas na druhou stranu bych se bála, aby jí kvůli tomu záměrně neubližovala. No není to někdy jednoduchý. Nejlepší bude nadělat si těch dětí hromadu, ať si každá babka vybere co je jí libo!
(škoda jen, že to vždycky nejde tak, jak by si člověk přál)
Není tady
ahoj holky, tak hlásím že ko dopadla dobře mudr ho sice neměřil, jen říkal že odpovídá tomu 18tt, ale měl tam praktikantky ze zdrávky, tak jich tam na mě koukalo 5 no aspoň ten utz trval asi 10 minut, hezky jim to všechno vysvětloval, potažmo i mě pinďas ještě vidět nešel...ale viděla jsem páteř, žebírka, nějakou tepnu u páteře, ta byla vidět i jak pulsuje, žaludeční bublinu, no a pak mi ukázal ten obličej, měl otevřenou pusinu, tak mi to vyfotil, no a pak když tam najel podruhý, tak se škvrnďa drbal rukou na bradě to bylo hezký, jo a jinak je docela divoch, metal tam skoro kozelce...se těším na ko toho 7/3, to už budu ve 21tt, jů to to letí...asi si do tý kontroly udělám metr
tak zatím pááá
Není tady
Ahoj KAČÍKU,
teda řeknu ti ....letí to hrozně...když vidim ten tvůj metřík a přitom to není tak dlouho,co jsi byla snažilka...
To nevadí,že si neviděla pindíka , hlavně když je mimčo na svým místě a má všechno co má mít
Není tady
Cau holky,tak co je novyho?Matysek roste jak z vody,ze to neni ani mozny.Od ty doby co ho prestaly zlobit prdiky,tak je slunickovej...A co ty Kaci,jak ti probiha tehu,uz mas asi i pekny brisko,co?Pomalu se ti to blizi
.Doufam,ze nam pak ukazes fotku,nejsi jeste nekde?Treba na missorce?Tak se zatim mejte a ahoj
Není tady
Ahojky ve spolek!
Dlouho jsem tu nebyla a koukám, že až tak moc nezměnilo. No začíná být venku hezky, tak je konec vysedávání u PC. A když tak koufám jak to Kačce s Dex pěkně přibývá, tak už se taky začínám těšit až to začnem zkoušet podruhé, nebo spíš až to klapne. Zrovna tenhle víkend už jsme s manžou zase řešili jména )), je to sranda jak jsem totálně zblbla i toho mýho chlapa. Tak se mějte krásně a ať máte vše o.k. papa
Není tady
Ahoj holky jen váš zdravím máme se s báří dobře, 26/3 nás čeká zase kontorla tak se těším, pomalu začínám řešit výbavu věcí jako postýlka bavl. plínky atp....bříško už mám fajné pipinka kope jako blázen hlavně večer
tak se mějte krásně i když počásko se trošku pokazilo...
Upravil(a) kačíkgirl (17. 3. 2007 17:38)
Není tady
Ahojky Kačí,
tak to vypadá, že už máte jasno. Barunka je krásný jméno, taky o něm uvažujeme, další v pořadí jsou Adélka a Kačenka. (jenže jak to tak chodí, tak nám čáp přinese dalšího raubíře a bude vymalováno!) )))
Tak ať jste s mimčem v pořádku a pěkně si to užívej.
My teď lítáme z jedný rýmy do druhý a jak je Jířa přistydlej, tak se mi počůrává, takže jen peru a žehlim, no už aby bylo pěkně teploučko.
Mějte se všichni fajnově, papa Lucek
Není tady
Ahoj,vsechny Vas zdravim...Ja ted zas nenavstivuju moc miminkovy diskuze,ale resime svatbu,takze ted jsou pro zmenu aktualni svatebni diskuze .Prcek roste jako z vody,uz si zacina vsimat chrastitek a neco furt nadava,tak uz je docela sranda.
To se nam to pocasi zas pokazilo,co...ja uz jasala,ze shodime ty vrstvy a zas nic,dneska jsem byla nabalena zas jak blazen...
Tehulkam preju pohodovej zbytek tehu,uz to mate za par ..
Není tady
ahoj holky, jééé sifo já už se taky mooc těším až budu mít prcka doma akorát si zase nejsem moc jistá jestli to bude ta Baruška, teď se v naší těhu diskuzi stalo to, že holčina už počítala s Eliškou, teď byla na 3D ve 28tt a je tam pinďourek ... no tak uvidíme na další utz jdu v pondělí tak uvidíme
Není tady
No to je presne jak ja,ve 20tt mi rekli na 98% holku a ve 30tt,to byl 100% kluk ,tak at ti vyjde to co si prejes...Uz se ti to blizi..
Není tady
téééda ahoj holky,koukám že tu pěkně dlouho nikdo nebyl....no já jsem zatím stále celá, stále čekáme Barušku a ty vedra mě fakt zabíjí...
Není tady
Ahojky Kačí tak to jsem ráda že jsi v pořádku a malá se má u tebe jako v bavlnce No už toto téma není nějak aktuální a to je fakt škoda.A co jinak jak se cítíš?A co rodit kam se chystáš?To to letí viď nedávno jsi hlásila // a teď už se pomalu připravuješ na tu nejnejnejkrásnější roli.Roli maminky
Naše Eliška to už je velká holka která miluje vodu a dnes pomalu celí den strávila tím že se rochnila v bazénku.
Tak paaaa
Není tady
ahoj myší no rodit budu určo v TP už kvůli o mu aby za mnou mohli bez dojíždění návštěvy
a cítím se moc dobře až teda na tato šííílená vedra to mě s tím pupkem zabíjí
Není tady
jojo ty vedra jsou fakt síla.Kdy máš TP?
Není tady
myší až 22/7 takže si to ještě vychutnám teď zorvna se chystám na lázeňskou
Není tady
Kačí tak si teda ještě hezky užívej mimi v bříšku protože to strašně uteče a budeš mimíska držet v náruči
A hezky si užij tu Lázeňskou.My se chystáme do Duchcova na Kasanovský slavnosti.
Pa pa
Není tady
Ahojky všem, hlásím se po dlouhatánské době, ale co začalo být venku pěkně, trávíme doma strašně malounko času.
Kačík už to má za pár, to je škoda, že jsme se nepotkali na lázeňské, skenovala bych každou "bříškandu", ale trochu jsme přecenili horka a čvachtali se v bazénu, až jsme s Juřánkem oba omarodili, ale v neděli se půjdem na chviličku mrknout, rýma už je skoro fuč.
Tak se opatrujte, zatím papa
Není tady
Ahojky vám všem,vůbec jsem si nevšimla téhle diskuze....Můžu se k vám taky přidat?Jsem z Teplic je mi 32 mám chlapečka 19 měsíců a jsem na začátku druhého těhu.Také se půjdem podívat na Lázeňskou třeba se s Luci a Kačí potkáme,ale bohužel se nepoznáme .Mějte holky krásnou neděli a Kačí ať ti to těhu hezky utíká.Pa,pa
Není tady