29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj DEX,
taky ti přeju hezký den
jj, stojí to za velký h..., ale co se dá dělat,však ono jednou bude líp
Tak to je fajn,že se manžílek stará...a má pravdu, vydrž to, za to stojí, ale stejně ti budu držet palce ať je ti líp
Není tady
Ahojky holky,
tak jsme dneska s prckem vyzkoušeli sáňky, ale moc ho to nenadchlo, za to skočit do závěje až po pás mu přišlo strašně legrační, až mi nakonec usnul ve stoje, jak byl utahanej z toho blbnutí.
Naďí díky za pochvalu, ale ten tvůj smíšek je taky hrozně kouzelný, to budete holky odhánět vodním dělem!
Jinak přeju, ať je líp. Sice jsem nečetla to o čem psala Dex, ale neni to tak težký pochopit.
A Dex tobě zas už konečně jen pohodové těhotenství, ať si to můžeš užívat a těšit se. Já jsem naštěstí nepoznala co je to nevolnost, akorát ke konci mě trochu pálila žáha no a přesunovat z místa na místo jsem se musela pomocí valníku
, měla jsem mega břicho, každej mě strašil, že tam nemůže být jen jedno mimčo - naštěstí bylo, ale někdy vydá za pět! (teď zrovna ačkoliv je deset večer, lítá jak blázen a neni k zastavení, no ale vzhledem k tomu, že má taky tatínka, tak se do toho nemontuju a užívám si svých zasloužených pět minut)
Mějte se krásně, papa
Není tady
ahoj nadi a luci,
děkuji za povzbuzení. Budu ho potřebovat. Dneska ráno jsem se probudila a bolí me v podbříšku a vystřeluje mi to do ledvin. Také trochu špiním..... fakt mám strach,že to nikdy neskončí a já o mimi přijdu....... Možná,že je to jen stres, který si v sobě pěstuji, možná je to opravdu problém, který nastává...... Sice jsem četla,že je to občas normální. Že se usazuje plod a tím vzniká to slabé špinění, ale znáte to. Člověk vždy myslí na to nejhorší
Držte mi pěstičky děvčata, dnes jdu k tomu dr. tak doufám,že mě trochu povzbudí. Jak přijdu, tak písnu.
Není tady
Ahoj holčiny,
když já byla těhotná,tak prvních pár týdnů by děs běs ...zvracení,návaly, motolice, během tří týdnů jsem zhubla čtyři kila...byla to prostě nepřiměřená reakce organismu na těhotenství.
Moje cesta vedla od postele k záchodu a opačně
Takže se Dex neboj, sice se mi to kecá, ale nezbývá ti než čekat až to prostě přejde
Luci,
tak to máš taky pěknýho raráška. My zatím sáňkovat nebyly,máme takový blbý boby,co pořádně nejezděj a do kopce už vůbec ne
.
Navíc malej chodí do školky,takže se dost vyřádí tam a když mu to ještě nestačí...vypustim broučka na zahradu a pustim ho domu až když je utahanej
Horší to je když se nedá jít ven,to je pak znuděnej a neví,co by roupama...takže se pořád musí vymýšlet náhradní program
Odpoledne jdeme na zápis,tak nám držte palce...jsem zvědavá co se dozvim.
Ale stejně mu chceme dát odklad.
Není tady
po vyšetření už se nebojííííím (zatím
) Dopadlo na výbornou a fakt se mi ulevilo
tak co zápis Nadi? Jak to dopadlo? Dneska měli zápis děti - dvojčata mojí sestry a prošli
Není tady
Dex,
zápis v pohodě,dvojčatům blahopřeju,teď jim to pěkně začne....teda spíš mamince
Malej by prošel v pohodě, ale já si vyžádala odklad...chodí na logopedii ( dost špatně ještě mluví ) a pořád je oproti ostatním dětem takovej dětinskej...tak mu prodloužím dětství...a oni nebyli proti
Není tady
tak to je správné, já jsem také šla až o rok později a nemyslím,že bych o něco přišla
segrá to bude mít dost husté, dvojčata - vše nakupovat 2x - to aby si vzala půjčku
Není tady
Ahoj holky,vsechny vas zdravim.Vy toho napisete,to jsme ve 2 nenapsali za rok .Koukala jsem,ze jste se bavili o tehotenstvi,ja ho mela naprosto v pohode,akorat ke konci me palila zaha a musela jsem jit na vyvolani kvuli preeklampsii,byla jsem vodnata jak balon a mela jsem 30 kg nad,to byla hruza...ted uz to mam nastesti vsechno dole a vazim jako pred tehotenstvim.
My taky planujeme druhy,ale az tak za 3 roky az bude malej chodit do skolky.Docela se tesim,to maminkovstvi me bavi,ale to asi kazdou z nas.
Dex,ta tvoje segra ta bude mit co delat,to ja bych dvojcata vubec nestihala,ten muj jezdi kamionem a je v tydnu porad pryc,tak mi nema kdo pomahat.
Ja mam vlastne jako dvojcata,toho naseho prastenyho Retrivra,ta misto aby poslouchala,tak zacala co se narodil jeste vic neposlouchat hajzlice jedna..
Tak ja se zase ozvu az napisete dalsi 3 stranky
Není tady
závidím všem maminám, které prožívají těhu v pohodě.....je mi pořád zle a jsem děsně unavená. Zatím si teda to těhu tak nevychutnávám, jak bych chtěla Ale věřím,že to teprve přijde a vše ustane.
my máme pudla,ale příští měsíc ho budeme nechávat utratit Je už hodně starý a začíná být i dost nemocný. Takže nebudu riskovat nějakou nákazu a hlavně, chceme mu ulevit od bolestí...... Teda strašná to myšlenka
Ale teď něco veselého, holky tak si představte,že ten můj se snaží učit vařit. Zatím uvařil polévky (hov. + kuř.) a strašně ho to bavilo. Jen je problém, že mu to strááááášně dlouho trvá, ale on se otrká Hodně oceňuji to,že má tu snahu mi pomoci,když se pořád svíjím na gauči
přeji Vám pěknou a pohodovou neděli
Není tady
Ahoj kočky
Sifo,koukám,že jsi si v těhotenství taky užila svoje,ale ty broučci nám za to stojí
Já v těhotenství sice nabrala "jen" 11 kilo a pak se dostala na svou původní váhu, ale za to jsem sprasila během kojení A to mi každý tvrdil jak se kojením hubne
Dex,to si piš,že to přejde , ale ujišťuju tě,užívej si to, protože až se porodu pár měsíců nevyspíš, tak si budeš řikat zlatý nevolnosti
To s tvým pejskem mě mrzí , ale prostě přišel jeho čas a pro něj to bude velká úleva.
Taky jsem zkoušela manžela učit vařit,ale nějak to u nás neprošlo.
Není tady
Hezký večer,
jo pejsánci, my máme taky pudlíka, je to sice mrňousek, ale jak říká Sifa - je to druhý dítě a někdy bych jí přetrhla, ale pak na mě mrkne těma svejma psíma očima a je to OK. Ale vědět, že budu mít mimčo, tak s pejskem asi počkám až by byly dětičky o kus větší. Nejhorší pro mě bylo venčení, když byl Jířa ještě miminko - bydlíme v paneláku a po rekonstrukci výtahu je nadlidský úkol tam narvat kočár, takže děs běs. Jestli do příštího roku zase nezruší to porodné, tak jsem rozhodnutá si pořídit nový kočárek na míru do výtahu!
Jinak mě to kojení docela pomohlo, aniž bych cvičila, zhubla jsem ještě o 10 kg méně, než před těhotenstvím, ale už týden nekojíme, tak jsem teď zvědavá, jestli to tak zůstane, ale při mé lenivosti to vidim bledě!
To moje strašidýlko mi tu do toho neustále strká svoje prstíčky, takže zatim pa
Není tady
Ahoj děvčata,
Nadi, možná máš pravdu,ale zatím ty nevolnosti jsou děs. Já to vydržím,ale modlím se,aby netrvaly 4 měsíce,jako to měla moje sestra.
Myslím,že vele-kuchař z něho nebude,ale aspoň těch pár jídel
Co se týká mého pejska,nedokáži si představit,že už tady nebude. Ale opravdu už to nejde. A jelikož bydlíme v paneláku v 7 patře,takže zatím žádný jiný se pořizovat nebude. Ale až mimi bude větší tak ano,protože psi miluji, hlavně ty jejich oči
co se týká přibrání tak se toho dost bojím. Sice mám zatím 1,5 kg nad váhu,ale jsem strašně nafouklá (nebo nateklá vodou) čert ví. Prostě si na 7 týden připadám hodně tlustá
Není tady
Nazdárek,
skřítek spí, tak jsem si řekla, že se na vás mrknu a pak se pustim do domácích povinností.
Jinak vám můžu říct, že chlap v kuchyni je spíš na mrtvici. Alespoň ten muj určitě, sice jsem ráda, že kdyby museli zůstat doma sami, že hlady neumřou, ale jinak ho moc ke sporáku nepouštim, to je pak bordel na tři dny uklízení. A navíc manža miluje pálivý jídla, takže se vsadim, že i kdyby vařil krupicovou kaši pro prcka, že mu tam propašuje alespoň jednu feferonku!
Prej: ...že si musí zvykat už od malička - to bych ho zabila, když mi tohle řekne!
Ale zas na jeho obhajobu musim říct, že dělá výborný lasagne a vůbec takový ty speciální jídla na kterých může vyřádit svojí fantazii. To by mě taky bavilo, mít vaření jako koníček a ne jako povinnost, no jo jenže co bychom pak denně jedli?
Jinak jsem mrkla do vedlejší diskuse, že jste tam oplakávali Karla S.
Je to hrozný a je mi líto, že odešel člověk, který byl bezesporu obrovským přínosem na hudební scéně, ale na druhou stranu si říkám, jestli dokážu litovat někoho kdo tu takhle sobecky dokáže nechat malé dítě. Snad měl sakra velký důvod, že to udělal, jinak mi to nejde na rozum. Možná jsem moc tvrdá, ale spíž než jeho, mi teď přijde líto těch, co tu nechal. No jo co se dá dělat.
Tak se raději radujme z těch našich drobečků (vnitřních i vnějších ) a ze zlobivých
, ale živých manželů
Mějte se moc hezky, zatim pa
Není tady
Ahoj,tak se budu muset koukat casteji,pisete o stosest,asi jsem pomala .Taky me to dneska prekvapilo to s tim Svobodou a mam na to stejnej nazor jako ty.JInak to porodny uz zase snizili,tak moc neplanuj a zas ODS vymejsli,ze bud bude tech 7tis. na 3 roky (jako materska,ze 4 roky neexistujou) a nebo,ze to daji zas dolu.Jsou to idioti,co k tomu rict.
S tim pudlikem,je mi to lito... ..aspon uz nebude trpet,je to hrozny na ne koukat v takovym stavu.
Jinak ten muj TERMINATOR je dneska pekne urvanej,nevim co mu je.Ted uz nastesti spi 1,5h..,tak je klidek :lysnna: ,tak muzu psat zvesela.
My ani nepovidej o zlobivych manzelich (ten muj teda jeste neni muj manzel,ale staci to ).Vcera jsme se pekne chytli kvuli jeho praci (byl trochu priopitej,protoze jsme vcera krtily), a samozrejme za vsechno muzu ja a ja delam vsechno spatne.A kdyz jsem se ho ptala co mu na me vadi,tak mi rekl,ze vsechno
,tak jsem do nej porad hucela a nezvladla jsem svoje nervy a dala mu dva poradny facany do hlavy
.Snad se to uz nebude opakovat..pripadala jsem si jak nejvetsi hysterka.A to ja se nehadam
Není tady
Jejda Sifo,
ty jsi teda dračice, ne že bych já tomu svému někdy nechtěla jednu ubalit, jenže, do toho hromotluka kdybych bušila sebevíc, tak je to k ničemu. A navíc, jak je v náladě (naštěstí ne často, ale už jsem ho taky zažila), tak se raději klidim z cesty, on si sice myslí, že je hrozně roztomilej, ale svým láskyplným pohlazením by mě zabil a těch keců o tom jaká jsem "Cruella" (to byla ta ježibaba ze 101 dalmatinů), druhý den si samo nikdy nic nepamatoval a chodil by kanálem jak se stydí, jenže ve mě to hlodá a občas mu to připomenu, to aby moc nenasával.
No nemáme to jednoduchý, když nezlobí děti, tak zlobí chlapi nebo psi a buhví kdo ještě.
Tak pevné nervy pro všechny!
Není tady
Ahoj holky,
tak teď jsem vylezla z pelechu...normálně odpo nespim,ale to počasí je hrůza...ještě jsem ani nedopila kafe a už jsem klimbala
Tak co pak hezkýho jste řešili a vyřešili . Lucí já nelitovala Káju,spíš jsem se zamyslela nad tím,co ho vedlo k tak strašnému rozhodnutí,když tady měl tak krásnou a vymodlenou rodinu:grater:....prý byl těžce nemocný a ze zkušenosti s Klárkou věděl jak je to hrozné pro ty co by ho pak viděli a starali se o něj...těžko říct...každopádně mě to docela vzalo,i když je to cizí člověk,ale vždycky si představim,co bych asi dělala já
Sifo to s manželem mě mrzí, ale rozhodně si to nevyčítej a už vůbec se nepovažuj za hysterku...podobné situace jsem zažívala s předchozím partnerem ....ono taky, kdyby se k nám takhle ty chlapi blázniví nechovali,tak by jsme nebyli "hysterický"...prostě ti ujeli nervy...navíc to je v kombinaci s malým mimčem normální...spíš se divim,že místo aby nám ty chlapi pomáhaly,tak maj ještě keci
.
Já bych kolikrát manžela samou láskou sežrala a pak z něj vypadne taky slovní "perla" a nejradši bych ho
. Lucko s tím pálivim máš naprostou pravdu,taky musim vysvětlovat,že chili malému dítěti opravdu ne
.
Ale holky ruku na srdce,co by jsme si bez těch našich malých i velkých "hajzlíků" počali.
Upravil(a) Nada78 (29. 1. 2007 18:27)
Není tady
Taky jsem pak četla nějaký článek o té jeho údajné nemoci, no ať či tak je to strašný a sama sebe si raději nepředstavuju, měla jsem otřesnou zkušenost, když byl Júřa ještě mimčo, tehdy mi manžel propadl střechou v domě mých rodičů. Nesl něco na půdu a protože to tam neznal, šlápl do místa, kde byl jen sádrokarton. Já jsem v tu chvíli stála před dveřmi koupelny (kam propadl), navíc s prckem v náručí.
Viděla jsem ten pád a to že se nehýbe, pak už mě mamina vlekla pryč a jala se ho zachraňovat, těch několik minut, než mi řekli, že žije, bylo nejhorších v celém mém životě.
Naštěstí to tenkrát dopadlo dobře, ale i dneska když o tom jenom píšu, rozklepaly se mi ruce a mám to před sebou.
Samozřejmě že nám občas pocuchají nervy, ale to je jenom kořeníčko toho našeho žití.
A přesně jak jsi utěšovala Sifu, že ta hysterie je naprosto normální, já mám někdy pocit, že co jsem na mateřský stala se ze mě taková hysterická příšera, ječim kolikrát kvůli takovym pitomostem, brečim kvůli jeho 50-ti letým kolegyním v práci a vůbec mi zkrátka hrabe. Ale prý si tím projde většina mamin, takže to zas tak moc neřešim, manžela jsem obeznámila s tím, že mě bude muset lecos tolerovat a brát mě s rezervou a celkem to funguje.
Takže slunce v duši a papánek
Není tady
Ahoj holky,tak jak se mate?Uz nam zase zacalo snezit,co.Kdyby to aspon chvili vydrzelo a nebyla z toho hned ta hnusna cvachtanice.Uz se tesim az bude malej vetsi a budu ho vozit na bobech.Matysek byl ted 2 dny nejakej protivnej,tak jsem zjistila,ze uz hoproste nebavi jenom lezet a cumet na me co mu ta mama prastena rika,ale zacinaji ho zajimat chrastitka,sam je sice jeste neumi chytit,ale kdyz chrastim ja,tak je klid..je to zlaticko .
U nas doma uz je nastesti klidek,jsem rada protoze se nerada hadam.Trosku jsem zmenila postoj a najednou je to lepsi,asi taky byla chyba ve me.Nejhorsi je,ze se vidime jen 1-2 dny v tydnu a kdyz se jeste pohadame,tak to pak hodne mrzi :rolleyes
Není tady
Ahojky,
tak my jsme si všichni komplet poleželi s chřipajznou, ale naštěstí to netrvalo déle jak tři dny. To počasí má na mě ale šíleně depresivní vliv, už aby to bylo pryč a žačlo krásný optimistický jaro, jakmile slyšim ráno zpívat ptáky, hnedle mám o dobrou náladu postaráno.
Jinak mám ale radost, že se mi po dvou letech podařilo našeho cipíska odstěhovat do pokojíčku a tak můžem pomalu začít plánovat sourozence
Zatím pa
Upravil(a) Luci.eee (12. 2. 2007 0:18)
Není tady
Ahoj,zdravim vas...
Luci,ja taky premejslim jestli nemam uz prcka ucit spat beze me vecer,bojim se aby to nedopadlo tak,ze bude spat u me porad.Kdyz ja jsem tak linaaa .Vecer vzdycky na nej koukam a vubec se mi od nej nechce..
Me to pocasi ani nejak moc nevadi,akorat me vsude stve to blato..jeste k tomu ted nas pes zacal menit srst,to je zas neco.Kdybych to vedela jaky to je,tak vzivote si nevezmu dlouhosrtyho cokla,to je katastrofa,nevim jak to budu delat az bude malej lezt,to se asi zblaznim,nebo ji ostriham dohola
..
A at je brzy to jaro,at jsme vsechny plny radosti...ahoj
Není tady
Ahoj holky, tak pozítří, na valentýna jdu zese na kontrolu už se moc těším, chci se zeptat jestli by bylo vidět co to je..a pak jdeme se Simčou na kafíčko
pak dám vědět jak jsem dopadla tak páá
Není tady
No s tim spanim je to někdy náročný, jsem ráda, že to šlo tak hladce. Ale museli jsme koupit velkou postel, abych si tam ze začátku mohla lehnout s ním. (a to jsem myslela, že užijeme postýlku tak do tří let a spal v ní možná tak do tří měsíců) Jířa byl macík už když se narodil a upřímně noční kojení bylo pěkný posilováníčko, potřebovala bych jeřáb, abych ho z tý postýlky zvedla a tak jsem si ho čím dál častěji nechávala u sebe, až nám zůstal v ložnici do dvou let. Mě by to zas tolik nevadilo, přeci jen jsem dost sama, ale když se manžel vrátil po týdnu z práce, dost ho mrzelo, že mě nemohl chytit ani za ruku (náš tyránek mě chce mít zkrátka jen pro sebe).
Teď jsem ale v ložnici sama a je mi tu bez těch mých mužských smutno, alespoň ta naše věrná čubinka mi tu funí do polštáře, naštěstí nelíná a je malinká, tak mi zas tak v posteli nevadí.
Kačí, tak ať ti ta tvoje valentynská kontrola dobře dopadne, tíhneš k nějakému pohlaví víc? Nám to gynekolog odmítl říct, první mimčo má být prý překvapení a tak jsme souhlasili a bylo to hrozně hezký, když přišlo to naše překvápko na svět. Manža by si chtěl to napětí zopáknout i podruhé, ale já už to asi nevydržim a budu to chtít vědět.
Tak se mějte fajnově, jdu se ztratit do postele pa
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
Ahoj holky, tak pozítří, na valentýna jdu zese na kontrolu
už se moc těším, chci se zeptat jestli by bylo vidět co to je..a pak jdeme se Simčou na kafíčko
pak dám vědět jak jsem dopadlatak páá
Ahoj Kačí,
přeju ti ať kontrola dopadne dobře a mimís tam má všechno na svém místě
Když bude mít dr. dobrý UTZ, může to zjistit....ale z vlastní zkušenosti bych na to nespoléhala.....já si v 21.týdnu zaplatila za určení pohlaví...dr. viděla holčičku....takže hurá pořídila jsem si naivně klasicky holčičí výbavu.....a vtip je v tom,že při porodu měl mimís pindíka
....takže kde soudruzi z NDR udělali chybu....
No ještě,že moje dr. byla,tak duchapřítomná a s šibalsky mi na to řekla "no tak budete mít chlapečka v růžovym"
Není tady
to je dobrý, já teda nemám favorita, jestli holku nebo kluka, to mi je jedno, ani nezastávám holky růžová kluk modrej al přeci jen se na prďolu bude líp mluvit a tak...tak zítra vám dám vědět jak to dopadlo, stejně si myslím že bude dělat drahoty
Není tady
Jee,ty uz si v 17. tydnu,to to utika...urcite ti to dopadne dobre.Ja jsem si to nechala rict ve 20.tydnu a rikal na 95% holcicka a pak znova ve 30.tydnu a to uz byl 100% kluk,kulky s pindasem proste nesli prehlidnout ,takze nevim...jeste je asi brzy,pockej ve 30tym..Az zadelame na druhy,tak si to nenecham rict,chteli by jsme holcicku,ale u nas v rodine je to asi nemozny,tak se nechame prekvapit..
Není tady