Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 25. 1. 2007 9:37

Nada78
♥♥♥♥♥--
Místo: Teplice

Re: Hledám těhulu,která je z Teplic a bude mít mimi (Listopad)..

Ahoj DEX,

taky ti přeju hezký den smile

jj, stojí to za velký h..., ale co se dá dělat,však ono jednou bude líp stolt

Tak to je fajn,že se manžílek stará...a má pravdu, vydrž to, dudlik za to stojí, ale stejně ti budu držet palce ať je ti líp hjarta

Není tady

#77 25. 1. 2007 21:59

Luci.eee
♥------
Místo: Krupka

Ahojky holky,
tak jsme dneska s prckem vyzkoušeli sáňky, ale moc ho to nenadchlo, za to skočit do závěje až po pás mu přišlo strašně legrační, až mi nakonec usnul ve stoje, jak byl utahanej z toho blbnutí.

Naďí díky za pochvalu, ale ten tvůj smíšek je taky hrozně kouzelný, to budete holky odhánět vodním dělem! big_smile
Jinak přeju, ať je líp. Sice jsem nečetla to o čem psala Dex, ale neni to tak težký pochopit.

A Dex tobě zas už konečně jen pohodové těhotenství, ať si to můžeš užívat a těšit se. Já jsem naštěstí nepoznala co je to nevolnost, akorát ke konci mě trochu pálila žáha no a přesunovat z místa na místo jsem se musela pomocí valníku big_smile big_smile, měla jsem mega břicho, každej mě strašil, že tam nemůže být jen jedno mimčo - naštěstí bylo, ale někdy vydá za pět! (teď zrovna ačkoliv je deset večer, lítá jak blázen a neni k zastavení, no ale vzhledem k tomu, že má taky tatínka, tak se do toho nemontuju a užívám si svých zasloužených pět minut)

Mějte se krásně, papa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;42/st/20050105/n/Jurasek/dt/6/k/1a6b/age.png

Není tady

#78 26. 1. 2007 8:17

Dexpre
♥♥♥♥---

ahoj nadi a luci,

děkuji za povzbuzení. Budu ho potřebovat. Dneska ráno jsem se probudila a bolí me v podbříšku a vystřeluje mi to do ledvin. Také trochu špiním..... fakt mám strach,že to nikdy neskončí a já o mimi přijdu....... Možná,že je to jen stres, který si v sobě pěstuji, možná je to opravdu problém, který nastává...... Sice jsem četla,že je to občas normální. Že se usazuje plod a tím vzniká to slabé špinění, ale znáte to. Člověk vždy myslí na to nejhorší sad

Držte mi pěstičky děvčata, dnes jdu k tomu dr. tak doufám,že mě trochu povzbudí. Jak přijdu, tak písnu.

http://lilypie.com/pic/090414/IJkS.jpghttp://b2.lilypie.com/m55Mp2/.png

Není tady

#79 26. 1. 2007 11:17

Nada78
♥♥♥♥♥--

Ahoj holčiny,

když já byla těhotná,tak prvních pár týdnů by děs běs usch ...zvracení,návaly, motolice, během tří týdnů jsem zhubla čtyři kila...byla to prostě nepřiměřená reakce organismu na těhotenství.
Moje cesta vedla od postele k záchodu a opačně  sova usch
Takže se Dex neboj, sice se mi to kecá, ale nezbývá ti než čekat až to prostě přejde  usch roll godlike

Luci,
tak to máš taky pěknýho raráška. My zatím sáňkovat nebyly,máme takový blbý boby,co pořádně nejezděj a do kopce už vůbec ne  tummenupp lol.
Navíc malej chodí do školky,takže se dost vyřádí tam a když mu to ještě nestačí...vypustim broučka hjarta na zahradu a pustim ho domu až když je utahanej  lol
Horší to je když se nedá jít ven,to je pak znuděnej a neví,co by roupama...takže se pořád musí vymýšlet náhradní program va

Odpoledne jdeme na zápis,tak nám držte palce...jsem zvědavá co se dozvim.
Ale stejně mu chceme dát odklad.

Není tady

#80 26. 1. 2007 19:05

Dexpre
♥♥♥♥---

tummenupp po vyšetření už se nebojííííím (zatím wink ) Dopadlo na výbornou a fakt se mi ulevilo stolt

tak co zápis Nadi? Jak to dopadlo? Dneska měli zápis děti - dvojčata mojí sestry a prošli tummenupp

Není tady

#81 26. 1. 2007 19:24

Nada78
♥♥♥♥♥--

Dex,
zápis v pohodě,dvojčatům blahopřeju,teď jim to pěkně začne....teda spíš mamince lol

Malej by prošel v pohodě, ale já si vyžádala odklad...chodí na logopedii ( dost špatně ještě mluví ) a pořád je oproti ostatním dětem takovej dětinskej...tak mu prodloužím dětství...a oni nebyli proti vissla

Není tady

#82 26. 1. 2007 22:32

Dexpre
♥♥♥♥---

tak to je správné, já jsem také šla až o rok později a nemyslím,že bych o něco přišla wink
segrá to bude mít dost husté, dvojčata - vše nakupovat 2x - to aby si vzala půjčku big_smile

Není tady

#83 27. 1. 2007 17:49

Sifa
♥♥-----

Ahoj holky,vsechny vas zdravim.Vy toho napisete,to jsme ve 2 nenapsali za rok big_smile .Koukala jsem,ze jste se bavili o tehotenstvi,ja ho mela naprosto v pohode,akorat ke konci me palila zaha a musela jsem jit na vyvolani kvuli preeklampsii,byla jsem vodnata jak balon a mela jsem 30 kg nad,to byla hruza...ted uz to mam nastesti vsechno dole a vazim jako pred tehotenstvim.
My taky planujeme druhy,ale az tak za 3 roky az bude malej chodit do skolky.Docela se tesim,to maminkovstvi me bavi,ale to asi kazdou z nas.
Dex,ta tvoje segra ta bude mit co delat,to ja bych dvojcata vubec nestihala,ten muj jezdi kamionem a je v tydnu porad pryc,tak mi nema kdo pomahat.
Ja mam vlastne jako dvojcata,toho naseho prastenyho Retrivra,ta misto aby poslouchala,tak zacala co se narodil jeste vic neposlouchat big_smile hajzlice jedna..
Tak ja se zase ozvu az napisete dalsi 3 stranky big_smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;28/st/20061114/n/Matysek/k/6946/age.png

Není tady

#84 28. 1. 2007 10:32

Dexpre
♥♥♥♥---

závidím všem maminám, které prožívají těhu v pohodě.....je mi pořád zle a jsem děsně unavená. Zatím si teda to těhu tak nevychutnávám, jak bych chtěla   dumbom Ale věřím,že to teprve přijde a vše ustane. tummenupp
my máme pudla,ale příští měsíc ho budeme nechávat utratit grater Je už hodně starý a začíná být i dost nemocný. Takže nebudu riskovat nějakou nákazu a hlavně, chceme mu ulevit od bolestí...... Teda strašná to myšlenka sad

Ale teď něco veselého, holky tak si představte,že ten můj se snaží učit vařit. Zatím uvařil polévky (hov. + kuř.) a strašně ho to bavilo. Jen je problém, že mu to strááááášně dlouho trvá, ale on se otrká big_smile Hodně oceňuji to,že má tu snahu mi pomoci,když se pořád svíjím na gauči tummenupp

přeji Vám pěknou a pohodovou neděli cool

Není tady

#85 28. 1. 2007 18:59

Nada78
♥♥♥♥♥--

Ahoj kočky smile

Sifo,koukám,že jsi si v těhotenství taky užila svoje,ale ty broučci nám za to stojí tummenupp
Já v těhotenství sice nabrala  "jen" 11 kilo a pak se dostala na svou původní váhu, ale za to jsem sprasila během kojení usch A to mi každý tvrdil jak se kojením hubne  dumbom

Dex,to si piš,že to přejde tummenupp, ale ujišťuju tě,užívej si to, protože až se porodu pár měsíců nevyspíš, tak si budeš řikat zlatý nevolnosti usch lol

To s tvým pejskem mě mrzí grater , ale prostě přišel jeho čas a pro něj to bude velká úleva.

Taky jsem zkoušela manžela učit vařit,ale nějak to u nás neprošlo. roll

Není tady

#86 28. 1. 2007 20:48

Luci.eee
♥------

Hezký večer,
jo pejsánci, my máme taky pudlíka, je to sice mrňousek, ale jak říká Sifa - je to druhý dítě a někdy bych jí přetrhla, ale pak na mě mrkne těma svejma psíma očima a je to OK. Ale vědět, že budu mít mimčo, tak s pejskem asi počkám až by byly dětičky o kus větší. Nejhorší pro mě bylo venčení, když byl Jířa ještě miminko - bydlíme v paneláku a po rekonstrukci výtahu je nadlidský úkol tam narvat kočár, takže děs běs. Jestli do příštího roku zase nezruší to porodné, tak jsem rozhodnutá si pořídit nový kočárek na míru do výtahu! big_smile

Jinak mě to kojení docela pomohlo, aniž bych cvičila, zhubla jsem ještě o 10 kg méně, než před těhotenstvím, ale už týden nekojíme, tak jsem teď zvědavá, jestli to tak zůstane, ale při mé lenivosti to vidim bledě! sova
To moje strašidýlko mi tu do toho neustále strká svoje prstíčky, takže zatim pa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;42/st/20050105/n/Jurasek/dt/6/k/1a6b/age.png

Není tady

#87 29. 1. 2007 8:57

Dexpre
♥♥♥♥---

Ahoj děvčata,

Nadi, možná máš pravdu,ale zatím ty nevolnosti jsou děs. Já to vydržím,ale modlím se,aby netrvaly 4 měsíce,jako to měla moje sestra. usch
Myslím,že vele-kuchař z něho nebude,ale aspoň těch pár jídel tummenupp

Co se týká mého pejska,nedokáži si představit,že už tady nebude. Ale opravdu už to nejde. A jelikož bydlíme v paneláku v 7 patře,takže zatím žádný jiný se pořizovat nebude. Ale až mimi bude větší tak ano,protože psi miluji, hlavně ty jejich oči hjarta smile

co se týká přibrání tak se toho dost bojím. Sice mám zatím 1,5 kg nad váhu,ale jsem strašně nafouklá (nebo nateklá vodou) čert ví. Prostě si na 7 týden připadám hodně tlustá yikes

Není tady

#88 29. 1. 2007 16:05

Luci.eee
♥------

Nazdárek,
skřítek spí, tak jsem si řekla, že se na vás mrknu a pak se pustim do domácích povinností.

Jinak vám můžu říct, že chlap v kuchyni je spíš na mrtvici. big_smile Alespoň ten muj určitě, sice jsem ráda, že kdyby museli zůstat doma sami, že hlady neumřou, ale jinak ho moc ke sporáku nepouštim, to je pak bordel na tři dny uklízení. A navíc manža miluje pálivý jídla, takže se vsadim, že i kdyby vařil krupicovou kaši pro prcka, že mu tam propašuje alespoň jednu feferonku! big_smile big_smile
Prej: ...že si musí zvykat už od malička - to bych ho zabila, když mi tohle řekne!
Ale zas na jeho obhajobu musim říct, že dělá výborný lasagne a vůbec takový ty speciální jídla na kterých může  vyřádit svojí fantazii. To by mě taky bavilo, mít vaření jako koníček a ne jako povinnost, no jo jenže co bychom pak denně jedli?

Jinak jsem mrkla do vedlejší diskuse, že jste tam oplakávali Karla S.
Je to hrozný a je mi líto, že odešel člověk, který byl bezesporu obrovským přínosem na hudební scéně, ale na druhou stranu si říkám, jestli dokážu litovat někoho kdo tu takhle sobecky dokáže nechat malé dítě. Snad měl sakra velký důvod, že to udělal, jinak mi to nejde na rozum. Možná jsem moc tvrdá, ale spíž než jeho, mi teď přijde líto těch, co tu nechal. No jo co se dá dělat.

Tak se raději radujme z těch našich drobečků (vnitřních i vnějších big_smile) a ze zlobivých dumbom, ale živých manželů
Mějte se moc hezky, zatim pa

Není tady

#89 29. 1. 2007 17:32

Sifa
♥♥-----

Ahoj,tak se budu muset koukat casteji,pisete o stosest,asi jsem pomala sova .Taky me to dneska prekvapilo to s tim Svobodou a mam na to stejnej nazor jako ty.JInak to porodny uz zase snizili,tak moc neplanuj a zas ODS vymejsli,ze bud bude tech 7tis. na 3 roky (jako materska,ze 4 roky neexistujou) a nebo,ze to daji zas dolu.Jsou to idioti,co k tomu rict.
S tim pudlikem,je mi to lito... grater ..aspon uz nebude trpet,je to hrozny na ne koukat v takovym stavu.
Jinak ten muj TERMINATOR je dneska pekne urvanej,nevim co mu je.Ted uz nastesti spi 1,5h..,tak je klidek :lysnna: ,tak muzu psat zvesela.

My ani nepovidej o zlobivych manzelich (ten muj teda jeste neni muj manzel,ale staci to dumbom ).Vcera jsme se pekne chytli kvuli jeho praci (byl trochu priopitej,protoze jsme vcera krtily), a samozrejme za vsechno muzu ja a ja delam vsechno spatne.A kdyz jsem se ho ptala co mu na me vadi,tak mi rekl,ze vsechno grater  ,tak jsem do nej porad hucela a nezvladla jsem svoje nervy a dala mu dva poradny facany do hlavy kapitulation .Snad se to uz nebude opakovat..pripadala jsem si jak nejvetsi hysterka.A to ja se nehadam

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;28/st/20061114/n/Matysek/k/6946/age.png

Není tady

#90 29. 1. 2007 18:17

Luci.eee
♥------

Jejda Sifo,
ty jsi teda dračice, ne že bych já tomu svému někdy nechtěla jednu ubalit, jenže, do toho hromotluka kdybych bušila sebevíc, tak je to k ničemu. A navíc, jak je v náladě (naštěstí ne často, ale už jsem ho taky zažila), tak se raději klidim z cesty, on si sice myslí, že je hrozně roztomilej, ale svým láskyplným pohlazením by mě zabil big_smile a těch keců o tom jaká jsem "Cruella" (to byla ta ježibaba ze 101 dalmatinů), druhý den si samo nikdy nic nepamatoval a chodil by kanálem jak se stydí, jenže ve mě to hlodá a občas mu to připomenu, to aby moc nenasával.
No nemáme to jednoduchý, když nezlobí děti, tak zlobí chlapi nebo psi a buhví kdo ještě. dumbom
Tak pevné nervy pro všechny!

Není tady

#91 29. 1. 2007 18:26

Nada78
♥♥♥♥♥--

Ahoj holky,

tak teď jsem vylezla z pelechu...normálně odpo nespim,ale to počasí je hrůza...ještě jsem ani nedopila kafe a už jsem klimbala dumbom
Tak co pak hezkýho jste řešili a vyřešili vissla. Lucí já nelitovala Káju,spíš jsem se zamyslela nad tím,co ho vedlo k tak strašnému rozhodnutí,když tady měl tak krásnou a vymodlenou rodinu:grater:....prý byl těžce nemocný a ze zkušenosti s Klárkou věděl jak je to hrozné pro ty co by ho pak viděli a starali se o něj...těžko říct...každopádně mě to docela vzalo,i když je to cizí člověk,ale vždycky si představim,co bych asi dělala já roll

Sifo to s manželem mě mrzí, ale rozhodně si to nevyčítej a už vůbec se nepovažuj za hysterku...podobné situace jsem zažívala s předchozím partnerem mad....ono taky, kdyby se k nám takhle ty chlapi blázniví nechovali,tak by jsme nebyli "hysterický"...prostě ti ujeli nervy...navíc to je v kombinaci s malým mimčem normální...spíš se divim,že místo aby nám ty chlapi pomáhaly,tak maj ještě keci kapitulation.

Já bych kolikrát manžela samou láskou sežrala a pak z něj vypadne taky slovní "perla" a nejradši bych ho dumbom stolt. Lucko s tím pálivim máš naprostou pravdu,taky musim vysvětlovat,že chili malému dítěti opravdu ne va.

Ale holky ruku na srdce,co by jsme si bez těch našich malých i velkých "hajzlíků" počali. godlike

Upravil(a) Nada78 (29. 1. 2007 18:27)

Není tady

#92 29. 1. 2007 19:41

Luci.eee
♥------

Taky jsem pak četla nějaký článek o té jeho údajné nemoci, no ať či tak je to strašný a sama sebe si raději nepředstavuju, měla jsem otřesnou zkušenost, když byl Júřa ještě mimčo, tehdy mi manžel propadl střechou v domě mých rodičů. Nesl něco na půdu a protože to tam neznal, šlápl do místa, kde byl jen sádrokarton. Já jsem v tu chvíli stála před dveřmi koupelny (kam propadl), navíc s prckem v náručí.
Viděla jsem ten pád a to že se nehýbe, pak už mě mamina vlekla pryč a jala se ho zachraňovat, těch několik minut, než mi řekli, že žije, bylo nejhorších v celém mém životě.
Naštěstí to tenkrát dopadlo dobře, ale i dneska když o tom jenom píšu, rozklepaly se mi ruce a mám to před sebou.
Samozřejmě že nám občas pocuchají nervy, ale to je jenom kořeníčko toho našeho žití.
A přesně jak jsi utěšovala Sifu, že ta hysterie je naprosto normální, já mám někdy pocit, že co jsem na mateřský stala se ze mě taková hysterická příšera, ječim kolikrát kvůli takovym pitomostem, brečim kvůli jeho 50-ti letým kolegyním v práci a vůbec mi zkrátka hrabe. Ale prý si tím projde většina mamin, takže to zas tak moc neřešim, manžela jsem obeznámila s tím, že mě bude muset lecos tolerovat a brát mě s rezervou a celkem to funguje.
Takže slunce v duši tummenupp a papánek

Není tady

#93 8. 2. 2007 7:31

Sifa
♥♥-----

Ahoj holky,tak jak se mate?Uz nam zase zacalo snezit,co.Kdyby to aspon chvili vydrzelo a nebyla z toho hned ta hnusna cvachtanice.Uz se tesim az bude malej vetsi a budu ho vozit na bobech.Matysek byl ted 2 dny nejakej protivnej,tak jsem zjistila,ze uz hoproste nebavi jenom lezet a cumet na me co mu ta mama prastena rika,ale zacinaji ho zajimat chrastitka,sam je sice jeste neumi chytit,ale kdyz chrastim ja,tak je klid..je to zlaticko gloria .
U nas doma uz je nastesti klidek,jsem rada protoze se nerada hadam.Trosku jsem zmenila postoj a najednou je to lepsi,asi taky byla chyba ve me.Nejhorsi je,ze se vidime jen 1-2 dny v tydnu a kdyz se jeste pohadame,tak to pak hodne mrzi :rolleyes

Není tady

#94 12. 2. 2007 0:17

Luci.eee
♥------

Ahojky,
tak my jsme si všichni komplet poleželi s chřipajznou, ale naštěstí to netrvalo déle jak tři dny. To počasí má na mě ale šíleně depresivní vliv, už aby to bylo pryč a žačlo krásný optimistický jaro, jakmile slyšim ráno zpívat ptáky, hnedle mám o dobrou náladu postaráno.
Jinak mám ale radost, že se mi po dvou letech podařilo našeho cipíska odstěhovat do pokojíčku a tak můžem pomalu začít plánovat sourozence lol
Zatím pa

Upravil(a) Luci.eee (12. 2. 2007 0:18)

Není tady

#95 12. 2. 2007 15:16

Sifa
♥♥-----

Ahoj,zdravim vas...
Luci,ja taky premejslim jestli nemam uz prcka ucit spat beze me vecer,bojim se aby to nedopadlo tak,ze bude spat u me porad.Kdyz ja jsem tak linaaa big_smile .Vecer vzdycky na nej koukam a vubec se mi od nej nechce..
Me to pocasi ani nejak moc nevadi,akorat me vsude stve to blato..jeste k tomu ted nas pes zacal menit srst,to je zas neco.Kdybych to vedela jaky to je,tak vzivote si nevezmu dlouhosrtyho cokla,to je katastrofa,nevim jak to budu delat az bude malej lezt,to se asi zblaznim,nebo ji ostriham dohola dumbom  big_smile ..
A at je brzy to jaro,at jsme vsechny plny radosti...ahoj

Není tady

#96 12. 2. 2007 20:12

kačíkgirl
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky, tak pozítří, na valentýna jdu zese na kontrolu smile už se moc těším, chci se zeptat jestli by bylo vidět co to je..a pak jdeme se Simčou na kafíčko smile
pak dám vědět jak jsem dopadla smile tak páá

Není tady

#97 13. 2. 2007 1:08

Luci.eee
♥------

No s tim spanim je to někdy náročný, jsem ráda, že to šlo tak hladce. Ale museli jsme koupit velkou postel, abych si tam ze začátku mohla lehnout s ním. (a to jsem myslela, že užijeme postýlku tak do tří let a spal v ní možná tak do tří měsíců) Jířa byl macík už když se narodil a upřímně noční kojení bylo pěkný posilováníčko, potřebovala bych jeřáb, abych ho z tý postýlky zvedla a tak jsem si ho čím dál častěji nechávala u sebe, až nám zůstal v ložnici do dvou let. Mě by to zas tolik nevadilo, přeci jen jsem dost sama, ale když se manžel vrátil po týdnu z práce, dost ho mrzelo, že mě nemohl chytit ani za ruku (náš tyránek mě chce mít zkrátka jen pro sebe).

Teď jsem ale v ložnici sama a je mi tu bez těch mých mužských smutno, alespoň ta naše věrná čubinka mi tu funí do polštáře, naštěstí nelíná a je malinká, tak mi zas tak v posteli nevadí.

Kačí, tak ať ti ta tvoje valentynská kontrola dobře dopadne, tíhneš k nějakému pohlaví víc? Nám to gynekolog odmítl říct, první mimčo má být prý překvapení a tak jsme souhlasili a bylo to hrozně hezký, když přišlo to naše překvápko na svět. Manža by si chtěl to napětí zopáknout i podruhé, ale já už to asi nevydržim a budu to chtít vědět.
Tak se mějte fajnově, jdu se ztratit do postele pa

Není tady

#98 13. 2. 2007 10:10

Nada78
♥♥♥♥♥--

kačíkgirl napsal(a):

Ahoj holky, tak pozítří, na valentýna jdu zese na kontrolu smile už se moc těším, chci se zeptat jestli by bylo vidět co to je..a pak jdeme se Simčou na kafíčko smile
pak dám vědět jak jsem dopadla smile tak páá

Ahoj Kačí,
přeju ti ať kontrola dopadne dobře a mimís tam má všechno na svém místě lol tummenupp

Když bude mít dr. dobrý UTZ, může to zjistit....ale z vlastní zkušenosti bych na to nespoléhala.....já si v 21.týdnu zaplatila za určení pohlaví...dr. viděla holčičku....takže hurá tummenupp pořídila jsem si naivně klasicky holčičí výbavu.....a vtip je v tom,že při porodu měl mimís pindíka va....takže kde soudruzi z NDR udělali chybu....

No ještě,že moje dr. byla,tak duchapřítomná a s šibalsky mi na to řekla "no tak budete mít chlapečka v růžovym" dumbom

Není tady

#99 13. 2. 2007 16:50

kačíkgirl
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile to je dobrý, já teda nemám favorita, jestli holku nebo kluka, to mi je jedno, ani nezastávám holky růžová kluk modrej al přeci jen se na prďolu bude líp mluvit a tak...tak zítra vám dám vědět jak to dopadlo, stejně si myslím že bude dělat drahoty smile

Není tady

#100 14. 2. 2007 12:51

Sifa
♥♥-----

Jee,ty uz si v 17. tydnu,to to utika...urcite ti to dopadne dobre.Ja jsem si to nechala rict ve 20.tydnu a rikal na 95% holcicka a pak znova ve 30.tydnu a to uz byl 100% kluk,kulky s pindasem proste nesli prehlidnout big_smile ,takze nevim...jeste je asi brzy,pockej ve 30tym..Az zadelame na druhy,tak si to nenecham rict,chteli by jsme holcicku,ale u nas v rodine je to asi nemozny,tak se nechame prekvapit..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí