6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,hledám holku,která je z Teplic a chtěla by si taky najít nějakou těhotnou kámoku a mohla s ní o vem moným klábosit a pak třeba společně chodit vybírat oblečeníčka ..Je mi 21,tak bych byla ráda,kdyby to byla taky prvotěhule .Díky a zatim ahoj Kristina
Není tady
Ahojky Kristí bydlím kousek od Teplic a sice u nejsem těhulka ale v loni tady v tu dobu jsem na tom byla stejně jako ty těhulka no a dneska mám půl roční Malá se narodila v listopadu a rodila jsem v Ústí.Uvidí e to tak rychle uteče e zachvilku tady bude psát e má krásné
Kdy se ti bude chtít tak se zase ozvy
Pa pa
Není tady
To mas pravdu,ono to fakt leti.Pred chvili jsem netrpelive cekala na test az se objevej 2 carky a dneska uz jsem v 15.tydnu.Uz zacinam pomalu premyslet kde rodit,teda moje mama to vymysli za me a Teplice se ji moc nezamlouvaji,tak jeste uvidime .Nevis kdy se da zjistit jestli je to holka nebo kluk?Nekde ctu,ze uz v 15. a nekde zas pozdejs,tak by me zajimal tvuj nazor,kdyz uz to mas za sebou .Zatim se mej a zase se ozvi.Kristina
Není tady
Krití já jsem musela kolem sedmnáctého týdne na plodovku a tam mi zjistili e budeme mít holčičku.Ale podle ultrazvuku to nevím.Ale asi kdy začínají první pohyby.Kámoka si to nechala říct na velkým ultr.v Císařských lázních u dr.Černýho a vylo jí to.Musela snad něco zaplatit.
Do Teplic bych taky rodit nela u kvůli kojení.Na to jsou fakt machři v Ústí!!!!!!!
Tak se mnějte s prckem hezky a zase pa pa
Není tady
Ahoj promin,ze zas pisu po takovy dobe,ale nejak nebyl cas.Vcera jsem byla u myho doktora a prisli mu konecne vysledky z ty krve na ty vady a nastesti je vsechno v pohode,tak mam radost.Akorat me dneska nastvali na socialce,myslela jsem,ze mi daji nejakou korunku,ale protoze jsem jeste nepracovala,tak na me kaslou,protoze muj pritel vydelava vic jak 7,5 tis..hlavne,ze cikany zivej,fakt me stvou.Neco rikala o nejakym prispevku v tehotenstvi 8 tydnu pred porodem,nevis co to je?A jak je to dneska vubec s tou materskou?To zas rikala neco o 124kc na den a pak zas nejakej prispevek na dite kterej se zvysil na 7500kc,vubec tomu nerozumim.Poradis mi vid.Muj problem akorat je,ze jsem jeste nikdy nepracovala.Tak dik a ozvi se.Kristina
Není tady
Ahojky těhulko tak to je moc dobře e ti vyli ty testy dobře.Mně tenkrát vyli patně tak jsem musela do Ústí na plodovku a ta mi natěstí dopadla dobře.A taky jsem věděla e budeme mít holčičku To s těma penězma to mi ani nepřipomínej.Já musela ze zdravotních důvodů skončit v práci po jedenácti letech abych mimi vůbec mohla mít a skončila jsem ne pracáku.Prvních půl roku jsem brala almunu z pracáku vypočítanou z předchozí práce a pak u jsem neměla nárok ani na halíř s tím e mám manela a ten je povinný mě ivit.Mezitím se mi podařilo otěhotnět tak jsem zkusila jsem jít v Duchcově na socku a tam mě pomalu vyhodili Vůbec je nezajímalo e potřebujem nějakou výbavičku pro mimi postýlku kočárek atd.Peníze jsem pak dostala od socky z Teplic z Angru právě tech 8týdnů před porodem.Tam mi vypočítali tech 124kč na den.No dělalo to nějakých třiapůl tisíce na měsíc.To jsem pobírala půl roku a pak jsem musela na pracák tam mě vykrtli z evidence a přeřadili mě na sociálku.Nevím jestli jsi ty na pracáku.No a tech 7500kc by měla být mateřská ale a od Nového roku to má být schválený.Ted je mateřská půl z tech sedmi a půl.
No a co jinak jak se cítí?Co prcek u začíná cítit první pohyby?Tak se mněj hezky a zase se ozvy!!!!
Není tady
Ahoj,tak uvidim jak to dopadne.Ja nevim jestli uz citim nejaky pohyby,mozna jo,ale nevim jestli je to uz ono :-D .Nejradsi bych aby to uz bylo citit rukou,abych fakt poznala,ze to je ono.My by jsme taky chteli holcicku,ale myslim ze to bude kluk,podle toho jak my vsichni rikaj jaky mam priznaky.Nemela jsem totiz vubec zadny.Vubec jsem nezvracela,ani unava.No nevim,uvidime :-D .Pak se zas ozvi,zatim ahoj
Není tady
Ahojky těhulko hele ono je jedno zda to bude holčička nebo klučina hlavně aby to bylo zdravé!!!!Ani nevím kdy má vlastně termín tak se pochlub.Elice ted lezou horní zoubky dolní dva u má a je straně uknouraná určitě jí to moc bolí.Dneska po koupání ani nepapala.A to se větinou na to kojení klepe.Ale je to moná i kvůli tomu vedru No tak snad se zachvilku vzbudí a nadlábne se.
Tak zatím pa pa Ivča
Není tady
Ahoj,ja mam termin 17.11. uz se to pomalu ale jiste blizi .Uz se nemuzu dockat az ted ve 20. tydnu pujdu na ten velkej ultrazvuk,tesim se az uvidim jak tam pekne rajtuje.U myho dr. to neni videt,a taky se zeptam co to bude,i kdyz to nebude 100pro,ale jen tak pro radost vis jak to myslim .Jsem taky na sebe zvedava jak to budu zvladat az se TO narodi,tobe uz to asi jde pekne,vid.Ja jeste do toho budu dalkove studovat,tak jsem HODNE zvedava.Jak to je vubec s tim jidlem,od kdy treba muzou caj a tak?Kde se tyhle veci vubec dozvim .Tak se mej a zas napis K.
Není tady
Ahojky Kristi tak jak pak se máte s prckem?Tak co u jsi byla na tom velkém ultrazvuku?Věřím e u se nemůe dočkat.A stím jak to bude zvládat tak s tím se vůbec netrap.Ono to příjde samo od sebe a zachvilku se do toho dostane raz dva.My u ted máme takový zavedený rituál a večer mám pak pro sebe.No teda větinou je to tak e poklízím ehlím a někdy si i uvařím na druhý den.
S těma čajíkama si myslím e ze začátku se dávat vůbec nemusí ale kdy bude chtít vědět něco konkrétního tak mrkni na Porodní asistentky je to nad Hledám kamárádku a vlo si tam dotaz a holky ti určitě rádi poradí.
No tak se mnějte s prdolkou hezky a dej vědět jak jsi dopadla.Kdy bude chtít tak mi klidně písni na mejlík a já ti pak můu poslat i nějakou fotku.
Pa pa Ivča s Elikou
Není tady
Ahoj Ivi,tak jsem byla predevcirem na velkym :-D Vsechno nastesti v pohode,tak mam radost.Nechala jsem si i vitisknout obrazek a uz je to peknej kousek :-D .Chtela jsem si nechat rict i pohlavi,ale hajzlik mel(a) prekrizeny nozicky,tak jsem se dozvedela prd,ale rikala at prijdu za 10 dni,ze se na to podivame znovu,tak tam hned naklusu.Stejne si myslim,ze tam bude videt pinda...mame v rodine samy kluky.Ja bych ale chtela holcicku,ale kdyz to bude klucina tak co :-D .Tak se zatim mejte. K.
Není tady
Ahojky těhulindo omlouvám se my byli se ségrou a s dětma na dovolený a tak nějak toho je pořád hodně hlavně ty dusna jsou úmorný Tak jsem ráda e ultrazvuk ti dopadl dobře a s tím e se prcek schovává se netrap aspon bude mít pěkné překvápko.Kámoka ta si to nechala říct třikrát a pokadé jí řekli e bude mít holčičku nechala tam za to celkem est stovek nakoupila si růovou výbavičku a i nauničky koupili a ted druhého se jí narodil kluk jako buk.Ale co hlavně e jsou oba zdarvý. A co ty jak zvládá ty extrémi počasí?Doufám e v pohodě!!!!!!!!
Tak se mnějte s mimískem moc hezky a zase se ozvy.
Pa holky z Háje
Není tady
Ahoj,to nevadi,ze pises po takovy dobe.Ja na netu nejsem taky porad.Uz jsem konecne byla na tom pohlavi a zjistili mi holcicku :-D ,ale moc se mi tomu verit nechce,protoze mame v rodine samy kluky,tak si myslim,ze to bude spis kluk.Jeste si to zkusim rict v tom 30. tydnu a uvidime.No kdyztak bude pri porodu prekvapko :-D .To vedro je umorny,ja vychazim ven minimalne,akorat kdyz nekam potrebuju jit.Zacala jsem se v tom tehotenstvi nejak potit :-D .No jo,uz se to pomalu ale jiste blizi.Uz taky konecne zacalo kopat,ale je pekne liny.Cekala jsem presne do 22.tydne,davalo si pekne na cas :-D .A co ty,jak ti probihal porod?Ja mam z neho docela strach.Uz zacinam pomalu premyslet kde budu rodit,ty Teplic nevim nevim,moc se mi sem nechce.Mela si manzu u porodu?Ja bych tam pritele chtela.Tak se zas ozvi,a zatim ahoj.
Není tady
Ahojky no tak to jsem teda zvědavá jestli to bude holčina nebo klučina. Ale hlavně aby bylo zdravé.No a porod tak ten u si pořádně ani nevybavuji.Vím e jsem po porodu řekla manílkovi e druhé u nechci.No a dnes u bych pomalu chtěla druhý.No je mi třicet tak abych to měla co nejdřív Manel u porodu byl a bylo to něco skvělího můu vřele doporučit Hlavně kdy jsem měla kříový bolesti tak mě muík masíroval a při porodu mi dodával sílu.
Jinak mě porod vyvolávali protoe jsem měla první termín u 28.října tak aby se něco nepokazilo.Já byla celou dobu na rizikovce protoe jsem dvakrát o mimi přila.No začali s vyvoláváním ráno v sedm a malá se narodila chvíli před půlnocí.Ale bylo to v pohodě.
No a porodnici já jsem byla v Ústí fakt spokojená.Co se malá narodila tak jsem jí měla hned od porodu u sebe a v Teplicích dostane prcka a druhý den.Teda co vím od kámoek.A hlavně fakt super s kojením!!!!
A co jména u má vybraný?Jsi přímo s Teplic nebo z okolí?A co výbavičku u něco má?To je to nejkrásnějí z tech příprav kdy si připravuje ve pro toho svýho prcka.
No u budu končit zachvilku půjdu do hajan
Tak pa pa a zase písni
Není tady
Ahoj holky ,vybavicku jeste nemam,akorat ponozticky od kamosky a kdyz jsme jeli do Holandska,tak jsem tam neodolala takovymu prekrasnymu tricicku se zajickem.JInak ja jeste radsi nenakupuju,asi jsem poverciva.Necham to jeste chvili plavat,ale to vis ze me to laka .Ja jsem primo z Teplic,bydlim primo naproti nemocnici,to abych to nemela daleko .Taky doufam,ze to bude zdravy,vzdycky ctu ty umrti v tech vysokych tydnech a pak mam z toho panickou hruzu,radsi si hned na netu najdu neco veselejsiho.Tak se zatim mej.To je vedro,co
Není tady
Ahojky mamino tak jak secítí?Dlouho jsem tu nebyla a tobě zase přibyl nějaký ten týden Já ted nějak nemám ani náladu na pc oni malé rostou zoubky a máme teda pár probdělích nocí za sebou Malá si ted hraje na puzzlíkách a je hodná tak píu jen pár řádků.
Co s tou mateřskou u jsi si něco zjistila?Nás ted zase čeká nějaké vyplnování papírů.A co prcek u pořádně kope vid
Tak se mnějte hezinky a zase písni.
Není tady
Ahoj,mimi kope pekne,to mas pravdu..ale nastesti jenom pres den,nebo mozna i v noci ale to necitim .Jinak uz jsme byli s mamou koupit kocarek s autosedackou,od nejakych jejich znamych,ale vypada to nastesti jak novy,tak mam radost,ze nemusim shanet po kramech nejakej funglak za tezky prachy.Materska by mela byt od noveho roku tu sedmicku pokud ja vim,no uvidime jak to vsechno dopadne.Ty politici jsou trapni.Uz se taky tesim na rostouci zubiky,to bude neco .Myslis,ze mam koupit nejaky vecicky z bazarku nebo vse novy?Uz se to pomalu blizi,tak musim uz zacit neco resit .Tak se mejte a ahoj
Není tady
Ahoj holky já jsem taky z Teplic ale bohuel jsem jen snailka
Není tady
Ahoj,asi jsi Kata co?A odkud z Teplic jsi?Ja jsem z Retenic.A jak dlouho se snazite?Drzim palce,snad se to brzy povede.Zase se ozvi.
Není tady
Ahojik já jsem z trnovan..od červenýho kostela zatím se snaíme druhý měsíc tak doufám e to brzy vyjde a co ty za jak dlouho se povedlo?
Není tady
To my jsme napred cekali a pak jsme si rekli,ze ted a povedlo se nam to na poprve.Bylo to stesti,kdyz dneska vsude ctu jak to nejde.Tak drzim palce.Ja jsem po kazdym ... delala stojku treba 15 minut a otravovala toho myho kazdy den a povedlo se...Tak zatim a zase se ozvi..
Není tady
Ahojky tak jak se ti daří mamino co prcek u pořádně kope co?! Co nového na ultrazvuku?Nechala jsi si říct zda bude chlapeček či holčička?No a co jména u jste se na nějakém dohodli?U nás to bylo docela hustý.Mana chtěl jména po nás a já zase byla proti.No a jasně e jsem zvýtězila!!!!
No malá u má pět zoubků.Byli jsme pěkně nastydlí ale u je to vpoho Nebyla jsi se podívat v Oseku napouti?My byli tak jsem se s malou svezla na labutích a pak si malá zajezdila na poníku.No bylo to hezký.Hlavně se člověk odreagoval.Malá začíná chodit tak jsme pořád v jednom kole.
Tak se hezky opatrujte s a zase se ozvy.
Pa pa
Není tady
Ahoj,na pout jsme jit chteli,ale pak zacalo hrozne prset,tak jsme nakonec nesli nikam a staveli si Lego .No,kdyz jsem byla na UTZ ve 20.tt,tak jsem si to nechala rict a povidal,ze holka na 90-95 procent,ted pujdu na dalsi ve 30.tt a necham si to rict znovu,abych si to nechala potvrdit.Jestli mi rekne,ze to bude kluk,tak ho kopnu do hlavy ....MY CHCEME HOLKU ,ale co by se dalo delat.Jmena jsme vybirali jeste predtim nez jsem otehotnela a holcici bylo jasny,my jsme (ja,mama,babicka) Kristiny,tak by to zas byla Kristina a kdyz kluk,tak ja chci Mateje a ten muj Bruna,Denise nebo Olivera,,ale ja si myslim,ze by to stejne nakonec byl Matej .Ty uz to mas i se zoubkama,to je roztomily,taky se uz nemuzu dockat...hlavne at jste zdravy,mejte se
Není tady
Ahojky holky minulejsemzapoměla pozdravit novou dopisovatelku třeba se holky znáte a nevíte o tom.Teda myslím podle vidění.Kačí přeji ti aby se vám to co nejdřív povedlo a bylo ve v poho Je totvé první dítko?Nebo u má doma nějakého toho raráka nebo raraici?Kristý neboj určitě se té holčičky dočká a kdy né tak to třeba vyjde na podruhé
Tak zatím pa pááááááááááááá
Není tady
Tak uz se mi to blizi,kazdym dnem na nas vykoukne Matysek .Doufam,ze to bude hodny miminko a pujde rychle ven .Zacinam mit docela strach...A co ty,zijes vubec jeste,ze se neozyvas?
Není tady