Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 26. 5. 2006 14:04

Mendy
♥♥♥♥♥--

Re: malé sebevědomí

Barborka napsal(a):

Helena:
každý má asi svoje: tobě jde hubnutí a nejde přestat kouřit, mě zase nejde hubnutí a přestat kouřit mi nedělalo žádný problém... je to zvláštní, viď?

choysia:
já taky přestala kouřit (byla jsem silnej kuřák) a vůbec mi to nevadilo a nedělalo žádný problém. Proto jsem si říkala: když jsi dokázala překonat tohle (překonat závislost), tak hubnutí musí být už brnkačka... jenže ouha, nejde to a já nevím proč! Proč na tohle nemám vůli...

Jojo, já jsem byla taky silnej kuřák a kouřit jsem přestala a dokonce to ani moc nebolelo. To hubnutí je horšíroll

Není tady

#27 26. 5. 2006 14:09

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy: Přestat kouřit? Jak prosté!!!!Nežrat? To už je horší!!!roll
helena: Ty,ty,ty!!!! Bude   dumbom a ty pak budeš  grater
( Debata opět na úrovni )

Není tady

#28 26. 5. 2006 14:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

Mendy: Přestat kouřit? Jak prosté!!!!Nežrat? To už je horší!!!roll
helena: Ty,ty,ty!!!! Bude   dumbom a ty pak budeš  grater
( Debata opět na úrovni )

choysia
Nežrat - jak prosté!!!  smile Nekouřit - nezvládám!!! sad
Mám dojem, že nezaujatý pozorovatel se z nás musí osypat po prvním letmém pohledu skurt
Teprve později docení hloubku naší virtuální konverzace big_smile big_smile big_smile
Odcházím strávit weekend domácími pracemi butter

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#29 26. 5. 2006 14:21

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

helena : Přeju krásnej víkend, nežrací a bez cigaret!!!!Pa f pondělí, ju?

Není tady

#30 27. 5. 2006 16:13

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Jana Pospíšilová napsal(a):

Takové problémy s hubnutím jsou malicherné.Opravdu věřte mi.Ale když si na vás někdo zasedne v práci a co hůř ještě k tomu paní
vedoucí tak je to opravdu na blázinec.A to je každý den.Nechci si pořád stěžovat.Mám dobrou kamarádku která pracovala u stejné firmy jak já
a byla nucená taky odejít.Protože ta stejná paní vedoucí ji nadávala.Cituji.Ty krávo jedna táhni už na mateřskou a je od tebe pokoj.A to těhotná nebyla.Okamžitě dala výpověď a byla nějakou dobu na pracáku.Práci teď našla.Teď mi pomáhá s hledáním místa já se ale hrozně bojím.Ale musím se rozhoupat a nějak to řešit.Jsem hrozně svědomitá a hlavně citlivá.
                                                                                                                 ahojky Jana

Ahoj Jano, k tomu hubnutí j¨sme se dostaly, protože ses odmlčela.Držím palce, at najdeš novou práci a mᚠtam klid.Chvilku to zkus vydržet a mysli si něco o.....
A nezapomen se na šéfovou usmívat......tummenupp

Není tady

#31 27. 5. 2006 20:30

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Jestli ti můžu ještě poradit-dej nejdřív výpověď i za cenu,že pak budeš na pracáku.Protože jestli je ta vedoucí taková  svině  sad ,tak když si najdeš náhodou práci a budeš chtít dát rozvázačku dohodou,tak tě tam bude držet ,jen abys přišla o dobrej flek.Takhle si v klidu můžeš potom hledat práci a nedívat se na to,jestli tě milostpaní pustí dohodou.

Není tady

#32 27. 5. 2006 21:25

Mendy
♥♥♥♥♥--

Jana Pospíšilová napsal(a):

Takové problémy s hubnutím jsou malicherné.Opravdu věřte mi.Ale když si na vás někdo zasedne v práci a co hůř ještě k tomu paní
vedoucí tak je to opravdu na blázinec.A to je každý den.Nechci si pořád stěžovat.Mám dobrou kamarádku která pracovala u stejné firmy jak já
a byla nucená taky odejít.Protože ta stejná paní vedoucí ji nadávala.Cituji.Ty krávo jedna táhni už na mateřskou a je od tebe pokoj.A to těhotná nebyla.Okamžitě dala výpověď a byla nějakou dobu na pracáku.Práci teď našla.Teď mi pomáhá s hledáním místa já se ale hrozně bojím.Ale musím se rozhoupat a nějak to řešit.Jsem hrozně svědomitá a hlavně citlivá.
                                                                                                                 ahojky Jana

No ty bláho, já jsem dělala v podniku, kde nám šéf nadával do kryplů, debilů, mrzáků a já nevim čeho ještě, bral to jako normální věc. Nakonec mi nezbylo stejně nic jiného, než dát výpověď. Práci jsem neměla, tak jsem byla nějaký čas na pracáku. Teď mám práci jinou a zas mi tam strpčuje život moje švagrová. Tak já taky fakt nevím, jak na takoví hajzlíky, jedině dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí