27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Barborka napsal(a):
Helena:
kadý má asi svoje: tobě jde hubnutí a nejde přestat kouřit, mě zase nejde hubnutí a přestat kouřit mi nedělalo ádný problém... je to zvlátní, viď?
choysia:
já taky přestala kouřit (byla jsem silnej kuřák) a vůbec mi to nevadilo a nedělalo ádný problém. Proto jsem si říkala: kdy jsi dokázala překonat tohle (překonat závislost), tak hubnutí musí být u brnkačka... jene ouha, nejde to a já nevím proč! Proč na tohle nemám vůli...
Jojo, já jsem byla taky silnej kuřák a kouřit jsem přestala a dokonce to ani moc nebolelo. To hubnutí je horí
Není tady
Mendy: Přestat kouřit? Jak prosté!!!!Nerat? To u je horí!!!
helena: Ty,ty,ty!!!! Bude a ty pak bude
( Debata opět na úrovni )
Není tady
choysia napsal(a):
Mendy: Přestat kouřit? Jak prosté!!!!Nerat? To u je horí!!!
helena: Ty,ty,ty!!!! Budea ty pak bude
( Debata opět na úrovni )
choysia
Nerat - jak prosté!!! Nekouřit - nezvládám!!!
Mám dojem, e nezaujatý pozorovatel se z nás musí osypat po prvním letmém pohledu
Teprve později docení hloubku naí virtuální konverzace
Odcházím strávit weekend domácími pracemi
Není tady
helena : Přeju krásnej víkend, nerací a bez cigaret!!!!Pa f pondělí, ju?
Není tady
Jana Pospíilová napsal(a):
Takové problémy s hubnutím jsou malicherné.Opravdu věřte mi.Ale kdy si na vás někdo zasedne v práci a co hůř jetě k tomu paní
vedoucí tak je to opravdu na blázinec.A to je kadý den.Nechci si pořád stěovat.Mám dobrou kamarádku která pracovala u stejné firmy jak já
a byla nucená taky odejít.Protoe ta stejná paní vedoucí ji nadávala.Cituji.Ty krávo jedna táhni u na mateřskou a je od tebe pokoj.A to těhotná nebyla.Okamitě dala výpověď a byla nějakou dobu na pracáku.Práci teď nala.Teď mi pomáhá s hledáním místa já se ale hrozně bojím.Ale musím se rozhoupat a nějak to řeit.Jsem hrozně svědomitá a hlavně citlivá.
ahojky Jana
Ahoj Jano, k tomu hubnutí j¨sme se dostaly, protoe ses odmlčela.Drím palce, at najde novou práci a má tam klid.Chvilku to zkus vydret a mysli si něco o.....
A nezapomen se na éfovou usmívat......
Není tady
Jestli ti můu jetě poradit-dej nejdřív výpověď i za cenu,e pak bude na pracáku.Protoe jestli je ta vedoucí taková svině ,tak kdy si najde náhodou práci a bude chtít dát rozvázačku dohodou,tak tě tam bude dret ,jen abys přila o dobrej flek.Takhle si v klidu můe potom hledat práci a nedívat se na to,jestli tě milostpaní pustí dohodou.
Není tady
Jana Pospíilová napsal(a):
Takové problémy s hubnutím jsou malicherné.Opravdu věřte mi.Ale kdy si na vás někdo zasedne v práci a co hůř jetě k tomu paní
vedoucí tak je to opravdu na blázinec.A to je kadý den.Nechci si pořád stěovat.Mám dobrou kamarádku která pracovala u stejné firmy jak já
a byla nucená taky odejít.Protoe ta stejná paní vedoucí ji nadávala.Cituji.Ty krávo jedna táhni u na mateřskou a je od tebe pokoj.A to těhotná nebyla.Okamitě dala výpověď a byla nějakou dobu na pracáku.Práci teď nala.Teď mi pomáhá s hledáním místa já se ale hrozně bojím.Ale musím se rozhoupat a nějak to řeit.Jsem hrozně svědomitá a hlavně citlivá.
ahojky Jana
No ty bláho, já jsem dělala v podniku, kde nám éf nadával do kryplů, debilů, mrzáků a já nevim čeho jetě, bral to jako normální věc. Nakonec mi nezbylo stejně nic jiného, ne dát výpověď. Práci jsem neměla, tak jsem byla nějaký čas na pracáku. Teď mám práci jinou a zas mi tam strpčuje ivot moje vagrová. Tak já taky fakt nevím, jak na takoví hajzlíky, jedině
Není tady