27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jana Pospíilová napsal(a):
Chtěla bych poradit.Mám malé sebevědomí.Pracuji v obchodě k lidem se chovám
sluně.ale mé nadřízené se pořád něco nelíbí.U dál nemůu a mám strach se někomu svěřit.
Ji
nak mám svou práci ráda.Moná bych doopravdy potřebovala psychologa.Děkuji Jana
Jani, napi nám o sobě trochu víc, aby mohl někdo zareagovat:-)) Na základě čeho si myslí, e má nízké sebevědomí? Co konkrétně se na tobě nelíbí tvé nadřízené a jak myslí, e toto souvisí s tvým nízkým sebevědomím?
Není tady
Přidávám se k tobě: taky mám malé sebevědomí. Nesouvisí to s prací, ale s mým vzhledem. Nebylo tomu tak vdycky, dřív jsem měla sebevědomí docela velké, ale pak jsem přibrala dost kilo a moje sebevědomí lo k ledu... A nějak se v tom plácám a místo abych se sebou začala něco dělat, tak mi k tomu chybí pevná vůle nebo co. A já radi sedím jen doma (do společnosti nejdu vůbec), abych se nemusela nikde ukazovat, protoe se stydím... je to jakoby takovej začarovanej kruh a nevím, jak z něj ven.
Jani, rozveď to trochu - sebevědomí a práce? Jak to myslí?
Upravil(a) Barborka (24. 5. 2006 11:11)
Není tady
Jé Barborko, ty snad popisuje mě.
Jako malá jsem byla tlustá a oklivá. Na střední jsem rapidně zhubla a ejhle, z oklivého Kačátka se stala labut, za kterou se vichni otáčeli.
No a ted je ze mě po porodu slon, kterej nemá vůli a neustále se něčím cpe, aby zahnal stres z tlouky. Absurdní co?
Závidím tíhlým enám, tím jsem ve stresu a abych stres zahnala, musím to zajíst, nejlépe čokoládou. A pak zase začnou výčitky svědomí, stres, čokoláda.......
Do ničeho se nevejdu, stydím se chodit ven (kvůli synkovi musím, přeci ho nezavřu doma). Navíc jsem ted těhu, take mi chutná dvojnásob. Jak z toho bludného kruku ven???
Není tady
Janičko, vechno nejlepí k dnenímu svátku. Jestli jsi to ty.která psala o ikaně na pracoviti, tak se nedivím, e se tvé vedoucí povedlo srazit tvoje sebevědomí na kolena.
Není tady
Holky, neblbněte. Člověk můe mít kila navíc. Máte 2 monosti. Začít na sobě místo fňukání makat - jde to, chce to jen, natvat se na sebe, nebo se ta kila naučit nosit a mít je ráda. Jiné východisko prostě není.
Není tady
Jesi napsal(a):
Jako malá jsem byla tlustá a oklivá. Na střední jsem rapidně zhubla a ejhle, z oklivého Kačátka se stala labut, za kterou se vichni otáčeli.
No a ted je ze mě po porodu slon, kterej nemá vůli a neustále se něčím cpe, aby zahnal stres z tlouky. Absurdní co?
Závidím tíhlým enám, tím jsem ve stresu a abych stres zahnala, musím to zajíst, nejlépe čokoládou. A pak zase začnou výčitky svědomí, stres, čokoláda.......
Do ničeho se nevejdu, stydím se chodit ven (kvůli synkovi musím, přeci ho nezavřu doma). Navíc jsem ted těhu, take mi chutná dvojnásob. Jak z toho bludného kruku ven???
Tenhle problém mi nepřipadá jako bludnej kruh. Pokud jsi dokázala jednou zhubnout, tak proč to nezkusit znovu? Kdy má něco řeení, tak zas to takovej problém není.
Není tady
choysia napsal(a):
Jesi napsal(a):
Do ničeho se nevejdu, stydím se chodit ven (kvůli synkovi musím, přeci ho nezavřu doma). Navíc jsem ted těhu, take mi chutná dvojnásob. Jak z toho bludného kruku ven???Tenhle problém mi nepřipadá jako bludnej kruh. Pokud jsi dokázala jednou zhubnout, tak proč to nezkusit znovu? Kdy má něco řeení, tak zas to takovej problém není.
jo, jene jsem zhubla za cenu toho, e se u mě po několik let střídala bulimie a anorexie.
Není tady
choysia napsal(a):
Jesi napsal(a):
Do ničeho se nevejdu, stydím se chodit ven (kvůli synkovi musím, přeci ho nezavřu doma). Navíc jsem ted těhu, take mi chutná dvojnásob. Jak z toho bludného kruku ven???Tenhle problém mi nepřipadá jako bludnej kruh. Pokud jsi dokázala jednou zhubnout, tak proč to nezkusit znovu? Kdy má něco řeení, tak zas to takovej problém není.
Choysia:
a myslí, e to nezkouíme? Jene právě, e to nejde... není to lehké, jsi fakt v takovým bludným kruhu = jsi tlustá, tím pádem víc jí = má míň energie, jsi línějí, stydí se chodit ven, chodit cvičit, nemá radost ze ivota, nic tě nebaví, malé sebevědomí zajídá - neumím to přesně vyjádřit, ale je to bludnej kruh. Nicméně řeení určitě má, jak píe... jene to je právě ten největí problém, kde v sobě za těchto podmínek (které jsem popsala výe) má najít v sobě pevnou vůli a odhodlání???
Není tady
Barborko, já taky mívala kolem metráku. Pak jsem si nala na vedleják úklid, k tomu omezila jednak sladké a jednak večerní jídlo i zobání k televizi nebo kníce a lo to samo. Ale zas neumím přestat kouřit.
Není tady
Barborka, Jesi : Jo, já to chápu, e nejhorí je se donutit. Ale pak to musí bejt pořád dokola, kdy se nebudete snait to změnit. Tak holky, jděte si koupit cvičky a alou na spartakiádu!!!
helena: Já přestala kouřit po 13 ti letech a drím se rok a měsíc.
Doufám, e neudělám blbost a nezačnu...Depka zatím nebyla, zdá se mi to straně jednoduchý, přestat kouřit. A předtím jsem to zkouela asi 100x
Není tady
Jana Pospíilová napsal(a):
Chtěla bych poradit.Mám malé sebevědomí.Pracuji v obchodě k lidem se chovám
sluně.ale mé nadřízené se pořád něco nelíbí.U dál nemůu a mám strach se někomu svěřit.
Ji
nak mám svou práci ráda.Moná bych doopravdy potřebovala psychologa.Děkuji Jana
Psychologa ani ne,ale zkus si najít novou práci.Já to riskla od 4 děcek a nelituju!!Jinak bych byla u asi v blázinci.
Není tady
Hm...tak koukám, e je nás víc. Já se mám teď vdávat a jsem 85/162 take si dovedete představit, jak asi budu vypadat ve svatebních atech Take mindráky, mindráky a zas jen mindráky. A místo toho, abych se snaila zhubnout, tak se cpu víc a víc a nedokáu přestat!! Drí mě akorát pohyb v práci:(
Není tady
Krucinál, baby jedny nespokojený, ubrblaný, u jste někdy proily jeden jediný den, - kdy
bolest ochromí tak, e se nemůete pohnout , dojít si na WC, vlézt do vany? ....
sice se takhle hloupě ptám, ale nejspí si můu i sama odpovědět, e ...
protoe mít zkuenost s tímhle, tak tu nefňukáte nad pár kily navíc.
( no a teď se do mě můete pustit)
Není tady
Spí by si měly přečíst,na co se Jana ptala
Není tady
Helena:
kadý má asi svoje: tobě jde hubnutí a nejde přestat kouřit, mě zase nejde hubnutí a přestat kouřit mi nedělalo ádný problém... je to zvlátní, viď?
choysia:
já taky přestala kouřit (byla jsem silnej kuřák) a vůbec mi to nevadilo a nedělalo ádný problém. Proto jsem si říkala: kdy jsi dokázala překonat tohle (překonat závislost), tak hubnutí musí být u brnkačka... jene ouha, nejde to a já nevím proč! Proč na tohle nemám vůli...
Není tady
gemi:
ale to já dobře vím (a ostatní určitě taky), e jsou na světě horí, závanějí problémy... a nějaká nae nespokojenost s mindráky je proti tomu přízemní blbost. Tohle vím. Jene kadý proívá jen ty svoje bolístky a trápení - né cizí... Pokud nezaiju nikdy to, co popisuje, tak se do toho můu těko vít, ít tím, e tohle je teprve problém. Pokud tohle nezaívám, tak můj osobní problém je malé sebevědomí, mindráky ze vzhledu - a protoe je to moje trápení, tak mě to trápí... Sama to dobře píe - my tu zkuenost nemáme, proto je pro nás toto ná problém.
Není tady
ctyr,listek napsal(a):
to jsme četly vechny, ale Jana u nám neodpovídá...
Není tady
Barborka napsal(a):
ctyr,listek napsal(a):
to jsme četly vechny, ale Jana u nám neodpovídá...
Jo, Jana neodpovídáí, tak řeíme hubnutí a kouření. A Jana napíe, tak se vrátíme k jejímu problému. Ted hubneme
Není tady
No - spí nehubneme, kouříme, cpeme se sladkým...
Není tady
helena napsal(a):
A pleteme.
A na monitor děláme prsk!prsk!prsk!
Není tady
Holky mám taky malé sebevědomí a pramení úplně z něčeho jiného ne z tlouky, a tak vám moná tie závidím, vdy vy s tím můnete při troe vůle něco dělat!!!! A i kdyby ne, tak na naem těle přeci nestojí celý svět. Znám spoustu muů, kteří upřednostňují baculatějí typy en. Důleitějí je, aby byli usměvavé a vyzařovali pohodu a těstí. Kadá z nás má důvod být na něco pyná, jen si tu svoji jedinečnost uvědomit!!! Důleité je si uvědomit, e nikdo z okolí není určujícím meřítkem pro spokojenost naeho ivota, to meřítko si nastavujeme my sami. Tak si ho zkusme nastavit na míru sami sobě, i třeba dost nízko a postupně ho zvyovat. A třeba taky ne. Vdy pochválit se můeme za takové maličkosti!!!!
Není tady
choysia napsal(a):
helena napsal(a):
A pleteme.
A na monitor děláme prsk!prsk!prsk!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nechá toho ... e tě
Není tady
To teda ne, ádný nebo se budu
.
Začnu chodit apak udělám já
a budu se
Není tady
Já mám taky malé sebevědomí. Nejsem tlustá, se svým vzhledem jsem naprosto spokojená. Můj problém mi způsobil můj ex přítel, který mě psychicky týral a neustále ponioval. Dneska u to vím a snaím se s tím něco dělat. Ale jde to ztuha, chce to jen nestáhnout se do ulity a bojovat s tím.
Není tady
choysia napsal(a):
To teda ne, ádný
nebo se budu
.
Začnu choditapak udělám já
a budu se
Bojim bojim.... néééé Nebo budu
Není tady