Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 24. 5. 2006 9:17

Marilyn
♥♥♥----

malé sebevědomí

Jana Pospíšilová napsal(a):

Chtěla bych poradit.Mám malé sebevědomí.Pracuji v obchodě k lidem se chovám
slušně.ale mé nadřízené se pořád něco nelíbí.Už dál nemůžu a mám strach se někomu svěřit.
Ji

nak mám svou práci ráda.Možná bych doopravdy potřebovala psychologa.Děkuji   Jana

Jani, napiš nám o sobě trochu víc, aby mohl někdo zareagovat:-)) Na základě čeho si myslíš, že mᚠnízké sebevědomí? Co konkrétně se na tobě nelíbí tvé nadřízené a jak myslíš, že toto souvisí s tvým nízkým sebevědomím?

Není tady

#2 24. 5. 2006 11:10

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Re: malé sebevědomí

Přidávám se k tobě: taky mám malé sebevědomí. Nesouvisí to s prací, ale s mým vzhledem. Nebylo tomu tak vždycky, dřív jsem měla sebevědomí docela velké, ale pak jsem přibrala dost kilo a moje sebevědomí šlo k ledu... A nějak se v tom plácám a místo abych se sebou začala něco dělat, tak mi k tomu chybí pevná vůle nebo co. A já radši sedím jen doma (do společnosti nejdu vůbec), abych se nemusela nikde ukazovat, protože se stydím... je to jakoby takovej začarovanej kruh a nevím, jak z něj ven.

Jani, rozveď to trochu - sebevědomí a práce? Jak to myslíš?

Upravil(a) Barborka (24. 5. 2006 11:11)

Není tady

#3 24. 5. 2006 13:01

Jesi
♥♥♥♥---

Jé Barborko, ty snad popisuješ mě.
Jako malá jsem byla tlustá a ošklivá. Na střední jsem rapidně zhubla a ejhle, z ošklivého Kačátka se stala labut, za kterou se všichni otáčeli.
No a ted je ze mě po porodu slon, kterej nemá vůli a neustále se něčím cpe, aby zahnal stres z tloušky. Absurdní co?
Závidím štíhlým ženám, tím jsem ve stresu a abych stres zahnala, musím to zajíst, nejlépe čokoládou. A pak zase začnou výčitky svědomí, stres, čokoláda.......
Do ničeho se nevejdu, stydím se chodit ven (kvůli synkovi musím, přeci ho nezavřu doma). Navíc jsem ted těhu, takže mi chutná dvojnásob. Jak z toho bludného kruku ven???

Není tady

#4 24. 5. 2006 13:02

Svas
♥♥♥♥♥--

Janičko, všechno nejlepší k dnešnímu svátku. Jestli jsi to ty.která psala o šikaně na pracovišti, tak se nedivím, že se tvé vedoucí povedlo srazit tvoje sebevědomí na kolena.

Není tady

#5 25. 5. 2006 11:26

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Holky, neblbněte. Člověk může mít kila navíc. Máte 2 možnosti. Začít na sobě místo fňukání makat  - jde to, chce to jen, naštvat se na sebe, nebo se ta kila naučit nosit a mít je ráda. Jiné východisko prostě není.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#6 25. 5. 2006 11:43

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Jesi napsal(a):

Jako malá jsem byla tlustá a ošklivá. Na střední jsem rapidně zhubla a ejhle, z ošklivého Kačátka se stala labut, za kterou se všichni otáčeli.
No a ted je ze mě po porodu slon, kterej nemá vůli a neustále se něčím cpe, aby zahnal stres z tloušky. Absurdní co?
Závidím štíhlým ženám, tím jsem ve stresu a abych stres zahnala, musím to zajíst, nejlépe čokoládou. A pak zase začnou výčitky svědomí, stres, čokoláda.......
Do ničeho se nevejdu, stydím se chodit ven (kvůli synkovi musím, přeci ho nezavřu doma). Navíc jsem ted těhu, takže mi chutná dvojnásob. Jak z toho bludného kruku ven???

Tenhle problém mi nepřipadá jako bludnej kruh. Pokud jsi dokázala jednou zhubnout, tak proč to nezkusit znovu? Když má něco řešení, tak zas to takovej problém není.

Není tady

#7 25. 5. 2006 12:47

Jesi
♥♥♥♥---

choysia napsal(a):

Jesi napsal(a):

Tenhle problém mi nepřipadá jako bludnej kruh. Pokud jsi dokázala jednou zhubnout, tak proč to nezkusit znovu? Když má něco řešení, tak zas to takovej problém není.

jo, jenže jsem zhubla za cenu toho, že se u mě po několik let střídala bulimie a anorexie.

Není tady

#8 25. 5. 2006 13:32

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

choysia napsal(a):

Jesi napsal(a):

Choysia:
a myslíš, že to nezkoušíme? Jenže právě, že to nejde... není to lehké, jsi fakt v takovým bludným kruhu = jsi tlustá, tím pádem víc jíš = mᚠmíň energie, jsi línější, stydíš se chodit ven, chodit cvičit, nemᚠradost ze života, nic tě nebaví, malé sebevědomí zajídᚠ- neumím to přesně vyjádřit, ale je to bludnej kruh. Nicméně řešení určitě má, jak píšeš... jenže to je právě ten největší problém, kde v sobě za těchto podmínek (které jsem popsala výše) mᚠnajít v sobě pevnou vůli a odhodlání???

Není tady

#9 25. 5. 2006 13:46

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Barborko, já taky mívala kolem metráku. Pak jsem si našla na vedlejšák úklid, k tomu omezila jednak sladké a jednak večerní jídlo i zobání k televizi nebo knížce a šlo to samo. Ale zas neumím přestat kouřit.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#10 25. 5. 2006 16:02

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Barborka, Jesi : Jo, já to chápu, že nejhorší je se donutit. Ale pak to musí bejt pořád dokola, když se nebudete snažit to změnit. Tak holky, jděte si koupit cvičky a alou na spartakiádu!!!
                   styrka                styrka             styrka

helena: Já přestala kouřit po 13 ti letech a držím se rok a měsíc.
Doufám, že neudělám blbost a nezačnu...Depka zatím nebyla, zdá se mi to strašně jednoduchý, přestat kouřit. A předtím jsem to zkoušela asi 100x 
                                     storstark

Není tady

#11 25. 5. 2006 18:17

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Jana Pospíšilová napsal(a):

Chtěla bych poradit.Mám malé sebevědomí.Pracuji v obchodě k lidem se chovám
slušně.ale mé nadřízené se pořád něco nelíbí.Už dál nemůžu a mám strach se někomu svěřit.
Ji

nak mám svou práci ráda.Možná bych doopravdy potřebovala psychologa.Děkuji   Jana

Psychologa ani ne,ale zkus si najít novou práci.Já to riskla od 4 děcek a nelituju!!Jinak bych byla už asi v blázinci.

Není tady

#12 25. 5. 2006 21:23

Mendy
♥♥♥♥♥--

Hm...tak koukám, že je nás víc. Já se mám teď vdávat a jsem 85/162 takže si dovedete představit, jak asi budu vypadat ve svatebních šatech sad Takže mindráky, mindráky a zas jen mindráky. A místo toho, abych se snažila zhubnout, tak se cpu víc a víc a nedokážu přestat!! Drží mě akorát pohyb v práci:(

Není tady

#13 25. 5. 2006 21:58

gemi
♥♥♥♥♥♥-

Krucinál,  baby jedny nespokojený,   ubrblaný,   už jste  někdy  prožily  jeden jediný den, - kdy
bolest ochromí tak, že  se nemůžete pohnout ,  dojít si  na WC,   vlézt do vany?  ....   

sice se takhle hloupě ptám, ale  nejspíš si můžu  i sama odpovědět, že ...

protože  mít zkušenost s tímhle, tak tu nefňukáte nad pár kily navíc.
( no a teď se do mě můžete pustit)  rodna

Není tady

#14 25. 5. 2006 22:04

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Spíš by si měly přečíst,na co se Jana ptala dumbom

Není tady

#15 26. 5. 2006 8:32

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

Helena:
každý má asi svoje: tobě jde hubnutí a nejde přestat kouřit, mě zase nejde hubnutí a přestat kouřit mi nedělalo žádný problém... je to zvláštní, viď?

choysia:
já taky přestala kouřit (byla jsem silnej kuřák) a vůbec mi to nevadilo a nedělalo žádný problém. Proto jsem si říkala: když jsi dokázala překonat tohle (překonat závislost), tak hubnutí musí být už brnkačka... jenže ouha, nejde to a já nevím proč! Proč na tohle nemám vůli...

Není tady

#16 26. 5. 2006 8:37

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

gemi:
ale to já dobře vím (a ostatní určitě taky), že jsou na světě horší, závažnější problémy... a nějaká naše nespokojenost s mindráky je proti tomu přízemní blbost. Tohle vím. Jenže každý prožívá jen ty svoje bolístky a trápení - né cizí... Pokud nezažiju nikdy to, co popisuješ, tak se do toho můžu těžko vžít, žít tím, že tohle je teprve problém. Pokud tohle nezažívám, tak můj osobní problém je malé sebevědomí, mindráky ze vzhledu - a protože je to moje trápení, tak mě to trápí... Sama to dobře píšeš - my tu zkušenost nemáme, proto je pro nás toto nᚠproblém.

Není tady

#17 26. 5. 2006 8:38

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

ctyr,listek napsal(a):

to jsme četly všechny, ale Jana už nám neodpovídá...

Není tady

#18 26. 5. 2006 11:21

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Barborka napsal(a):

ctyr,listek napsal(a):

to jsme četly všechny, ale Jana už nám neodpovídá...

Jo, Jana neodpovídáí, tak řešíme hubnutí a kouření. Až Jana napíše, tak se vrátíme k jejímu problému. Ted hubneme  styrka

Není tady

#19 26. 5. 2006 11:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No - spíš nehubneme, kouříme, cpeme se sladkým...

Není tady

#20 26. 5. 2006 11:27

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

A pleteme.
A na monitor děláme prsk!prsk!prsk!
godlike  godlike  godlike  godlike  godlike  godlike

Není tady

#21 26. 5. 2006 11:38

jelitko
♥♥-----
Místo: Hradec Králové

Holky mám taky malé sebevědomí a pramení úplně z něčeho jiného než z tloušky, a tak vám možná tiše závidím, vždy vy s tím můžnete při troše vůle něco dělat!!!! A i kdyby ne, tak na našem těle přeci nestojí celý svět. Znám spoustu mužů, kteří upřednostňují baculatější typy žen. Důležitější je, aby byli usměvavé a vyzařovali pohodu a štěstí. Každá z nás má důvod být na něco pyšná, jen si tu svoji jedinečnost uvědomit!!! Důležité je si uvědomit, že nikdo z okolí není určujícím meřítkem pro spokojenost našeho života, to meřítko si nastavujeme my sami. Tak si ho zkusme nastavit na míru sami sobě, i třeba dost nízko a postupně ho zvyšovat. A třeba taky ne. Vždy pochválit se můžeme za takové maličkosti!!!!

pokud mě někdo donutil k pláči, nestojí mi za to, abych pro něho ronila slzy (K. Dunst)

Není tady

#22 26. 5. 2006 11:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

smile

choysia napsal(a):

helena napsal(a):

A pleteme.
A na monitor děláme prsk!prsk!prsk!
godlike  godlike  godlike  godlike  godlike  godlike

Nechᚠtoho smile... že tě dumbom dumbom dumbom

Není tady

#23 26. 5. 2006 11:59

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

To teda ne, žádný dumbom nebo se budu butter .
Začnu chodit styrka  apak udělám já dumbom   a budu se lol

Není tady

#24 26. 5. 2006 12:50

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já mám taky malé sebevědomí. Nejsem tlustá, se svým vzhledem jsem naprosto spokojená. Můj problém mi způsobil můj ex přítel, který mě psychicky týral a neustále ponižoval. Dneska už to vím a snažím se s tím něco dělat. Ale jde to ztuha, chce to jen nestáhnout se do ulity a bojovat s tím.

Není tady

#25 26. 5. 2006 13:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

To teda ne, žádný dumbom nebo se budu butter .
Začnu chodit styrka  apak udělám já dumbom   a budu se lol

Bojim bojim.... dumbom néééé Nebo budu skurt

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí