Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 23. 5. 2006 22:35

katafyge
♥♥♥♥♥--

Henna

kočky kapitulation  , poradte, farbím si vlásky čiernou hennou, nemám ich čierne, ale tmavo hnedé, potrebujem zohna-kúpi originál hennu na vlasy aby boli čierne, používam klasickú hennu z drogérie a už mi nefarbí, myslím, že to chce kvalitnejší výrobok, pozerala som na nete, ale nič som nenašla, len na farbenie telovú, a obyčajnú čo používam, farbíte si niekto vlásky hennou a kde si ju  kupujete ? godlike

Není tady

#2 24. 5. 2006 1:32

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Re: Henna

Henna je obycejne "cervena", o cerne jsem nikdy neslysela. ALE proc nepouzivas barbu na vlasy. Dnes se jiz delaji velmi kvalitni, ktere ti vlasy neznici. Muzes si vybrat z mnoha druhu a podle libosti. Jestli mas kratke vlasy, tak si to muzes rozdelit na 1/2 (nemichat!!!) a druhou polovinu pouzit priste. Nevyjde to draze a budes spokojena vic nez s Hennou.

Není tady

#3 24. 5. 2006 12:40

katafyge
♥♥♥♥♥--

Jarmila napsal(a):

Henna je obycejne "cervena", o cerne jsem nikdy neslysela. ALE proc nepouzivas barbu na vlasy. Dnes se jiz delaji velmi kvalitni, ktere ti vlasy neznici. Muzes si vybrat z mnoha druhu a podle libosti. Jestli mas kratke vlasy, tak si to muzes rozdelit na 1/2 (nemichat!!!) a druhou polovinu pouzit priste. Nevyjde to draze a budes spokojena vic nez s Hennou.

jarmila, mám dlhé vlásky, vieš ja potrebujem už čiernu, takú namiešanú henna plus indigo
chemické farby nemôžem, žiadne, bohužiaž grater

Není tady

#4 24. 5. 2006 15:43

Teru
♥♥♥♥---

Žádná barva nenahradí hennu. Henna vlasy nejen obarví, ale rovněž vyživí, zesílí... běžná henna barví do červena, ale tuším, že egyptská barví právě do černa. Taky jsem o ní přemýšlela... znám jednoho Inda, který se hennou barví, ale právě tou červenou. nicméně se mohu poptat, kde ji bere, a zda by tam nebyla k mání i černá... pokud si z prahy, zkus nějaký z těch "orientálních obchůdků, jako je Sanu Babu atp. I když tam jsem viděla spíše jen hennu na ruce (spolu se šablonami)...

Nacházíme to, co očekáváme, a dostáváme to, o co žádáme.
...
Tragédií života není to, že končí příliš brzo, ale že my čekáme příliš dlouho, než ho vůbec začnem žít.

Není tady

#5 24. 5. 2006 16:09

katafyge
♥♥♥♥♥--

Teru napsal(a):

I když tam jsem viděla spíše jen hennu na ruce (spolu se šablonami)...

Teru, no veď práve, že sa to nedá zohna, len na telo, z Prahy nie som, ale určite sa dá dohodnú z obchodom, kde to majú, telefonicky na dobierku, len keby som vedela kto to predáva  godlike

Není tady

#6 24. 5. 2006 16:17

agnes
♥♥-----

www.dobrykramek.cz pod odkazem ostatní přírodní kosmetika

Není tady

#7 24. 5. 2006 18:54

katafyge
♥♥♥♥♥--

agnes napsal(a):

agnes, ďakujem za ochotu hjarta , ale to je práve ta obyčajná čo používam a už mi nefarbí grater

Není tady

#8 24. 5. 2006 19:08

agnes
♥♥-----

katafyge napsal(a):

agnes napsal(a):

agnes, ďakujem za ochotu hjarta , ale to je práve ta obyčajná čo používam a už mi nefarbí grater

Aha, to je zvláštní, já si ji chtěla koupit v domnění, že působí asi jako tónovací šampón, ale kamarádka mě varovala, že naopak barví velmi silně, tak nevím...

Není tady

#9 25. 5. 2006 9:12

katafyge
♥♥♥♥♥--

- záleží na tom, ako dlho si ju nechᚠpôsobi, ja aj celú noc - a hlavne akej kvality mᚠvlasy - predtým farbené, či pórezné- henna nie je farba, ktorá farbí každému rovnako, napríklad ja si ju zalievam čiernym čajom,  dajú sa pridáva rôzne bylinky-a tým regulova tónovanie, záleží aj od teploty vody, ktorou zalievaš zmes,   treba to postupne odskúša, ja som brunetka, ale blond neviem ako, tmavé tóny dobre chytajú, budeš spokojná, len je to trošku zložitejšie na odskúšavanie aká zmes ti bude pasova, a hžadanie, ako ja teraz, keď potrebujem kvalitnejší výrobok

Není tady

#10 25. 5. 2006 12:23

ponožka
♥♥♥----

Není tady

#11 25. 5. 2006 18:55

potvora.nena
♥♥-----

Ahojky, já si jí koupila nedávno v drogerii DM - bydlím v Ústí n.L. a je na Mírovém náměstí, ale když já mají tam, tak bude i v ostatních pobočkách.

Není tady

#12 25. 5. 2006 19:38

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

u nás mají i hennu na řasy - hnědou i černou

Strach je malá smrt...

Není tady

#13 26. 5. 2006 18:53

katafyge
♥♥♥♥♥--

ponožka napsal(a):

http://www.hennecolor.com

- túto farbu som ešte nemala, ďakujem hjarta

Není tady

#14 26. 5. 2006 18:57

katafyge
♥♥♥♥♥--

chcela som sa ešte opýta, používate niekto hennu ? ja skúšam skoro rok, povinne, len som zvedavá ako si ju pripravujete a akú používate,

Není tady

#15 27. 5. 2006 14:15

geisha
♥♥♥♥---

Ahojik...ja si vlasy barvila hennou cca 2 roky. Vlasy mam od prirody plave s nadechem do zrzava, takze jsem si je barvila uplne na zrzavo(medena). No, kupovala jsem si obyc. za 50-60,- kc v drogeriich, Tescu apod., jinou jsem nikde ani nevidela. Ale casem mi prislo, ze mi ty vlasy cim dal tim vic ztmavuje, skoro dohneda, takze odrosty byly oproti tomu svetlounke. Tak jsem presla na chemickou barvu. prechod byl v pohode, akorat ta prvni chemicka na tu hennu po 2 mes. hur chytla, byl videt na odrostech rozdil. Jinak mi kadernik rikal, ze pry at se nenecham zmylit, ze pry do henny dokazou narvat tolik surovin, co tam vubec nepatri a pritom si to zanecha prirodni vzhled. A mama zkusila mahagonovou hennu a nechytlo ji to ani trosku(hnede vlasy)...

Není tady

#16 27. 5. 2006 14:30

Texlin
♥♥♥♥♥--

Myslím, že se henna sežene ve všech indických obchodech.

http://lilypie.com/pic/2009/07/11/WoD3.jpghttp://lb3f.lilypie.com/xT4ip2.png
http://lilypie.com/pic/2009/07/09/sU0t.jpghttp://lb1f.lilypie.com/nH2ep2.png

Není tady

#17 31. 5. 2006 0:38

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Ruzne druhy Henny (ruzne barvy od svetle do cerne) maji v Tescu na Narodni tr. v Praze, takze verim, ze ji maji i v jinych prodejnach Tesco.

Není tady

#18 28. 3. 2007 14:43

piskota
♥♥-----

Henna nikdy asi nebarvi na cerno ... nasla jsem na to strankach www.vlasy.cz / pry ma cerveny nadech, takze v tvem pripade asi hnedy

Není tady

#19 21. 2. 2010 21:19

Sosek
♥------

To, co koupíte v obchodech nemá s hennou vůbec nic společného. Jen a jedině přírodní sušená mletá bylina koupená v bylinkářských obchodech a v tetovací kvalitě. Opravdu na to dávejte pozor, protože ty humusy z obchodu většinou na tmavé vlasy nechytají a navíc pak mohou různě reagovat s chemickými barvami. A tak nádherné vlasy jako po několikahodinovém zábalu z opravdové henny nic neudělá, to je fakt:)

Není tady

#20 14. 1. 2011 14:51

Vetinari
♥♥-----
Místo: Poděbrady

Tady je o henně a barvení téměř vše:
http://dlouhevlasy.cz/top-tema/top-tema … ovani.html

Já používám tu francouzskou Hennecolor, prodávají ji u nás ve městě v zelené lékárně i v čajovně. Zatím jsem neměla problém ji sehnat. Ještě jsem si také dovezla z dovolené z Egypta, ale řekla bych, že kvalita je téměř srovnatelná.

Není tady

#21 21. 4. 2016 10:43

ajaksas
♥♥-----

Hennou se barvím už dlouho,abych si neničila vlasy chemickýma barvama. Dneska už nejsou sice tak ,,drsné" ale přece jen proč,když existuje henna. Teď jsem začala používat tohle: https://www.viphair.cz/SLEVY-A-VYPRODEJ … RA-EMBLICA
Je to přírodní výrobek,takže úplně super a vlasy mám černé a hlavně nezničené. Už bych asi ani nešla do těch srágor z drogerie

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí