18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kočky , poradte, farbím si vlásky čiernou hennou, nemám ich čierne, ale tmavo hnedé, potrebujem zohna-kúpi originál hennu na vlasy aby boli čierne, pouívam klasickú hennu z drogérie a u mi nefarbí, myslím, e to chce kvalitnejí výrobok, pozerala som na nete, ale nič som nenala, len na farbenie telovú, a obyčajnú čo pouívam, farbíte si niekto vlásky hennou a kde si ju kupujete ?
Není tady
Henna je obycejne "cervena", o cerne jsem nikdy neslysela. ALE proc nepouzivas barbu na vlasy. Dnes se jiz delaji velmi kvalitni, ktere ti vlasy neznici. Muzes si vybrat z mnoha druhu a podle libosti. Jestli mas kratke vlasy, tak si to muzes rozdelit na 1/2 (nemichat!!!) a druhou polovinu pouzit priste. Nevyjde to draze a budes spokojena vic nez s Hennou.
Není tady
Jarmila napsal(a):
Henna je obycejne "cervena", o cerne jsem nikdy neslysela. ALE proc nepouzivas barbu na vlasy. Dnes se jiz delaji velmi kvalitni, ktere ti vlasy neznici. Muzes si vybrat z mnoha druhu a podle libosti. Jestli mas kratke vlasy, tak si to muzes rozdelit na 1/2 (nemichat!!!) a druhou polovinu pouzit priste. Nevyjde to draze a budes spokojena vic nez s Hennou.
jarmila, mám dlhé vlásky, vie ja potrebujem u čiernu, takú namieanú henna plus indigo
chemické farby nemôem, iadne, bohuiaž
Není tady
ádná barva nenahradí hennu. Henna vlasy nejen obarví, ale rovně vyiví, zesílí... běná henna barví do červena, ale tuím, e egyptská barví právě do černa. Taky jsem o ní přemýlela... znám jednoho Inda, který se hennou barví, ale právě tou červenou. nicméně se mohu poptat, kde ji bere, a zda by tam nebyla k mání i černá... pokud si z prahy, zkus nějaký z těch "orientálních obchůdků, jako je Sanu Babu atp. I kdy tam jsem viděla spíe jen hennu na ruce (spolu se ablonami)...
Není tady
Teru napsal(a):
I kdy tam jsem viděla spíe jen hennu na ruce (spolu se ablonami)...
Teru, no veď práve, e sa to nedá zohna, len na telo, z Prahy nie som, ale určite sa dá dohodnú z obchodom, kde to majú, telefonicky na dobierku, len keby som vedela kto to predáva
Není tady
www.dobrykramek.cz pod odkazem ostatní přírodní kosmetika
Není tady
agnes napsal(a):
agnes, ďakujem za ochotu , ale to je práve ta obyčajná čo pouívam a u mi nefarbí
Není tady
katafyge napsal(a):
agnes napsal(a):
agnes, ďakujem za ochotu , ale to je práve ta obyčajná čo pouívam a u mi nefarbí
Aha, to je zvlátní, já si ji chtěla koupit v domnění, e působí asi jako tónovací ampón, ale kamarádka mě varovala, e naopak barví velmi silně, tak nevím...
Není tady
- záleí na tom, ako dlho si ju nechá pôsobi, ja aj celú noc - a hlavne akej kvality má vlasy - predtým farbené, či pórezné- henna nie je farba, ktorá farbí kadému rovnako, napríklad ja si ju zalievam čiernym čajom, dajú sa pridáva rôzne bylinky-a tým regulova tónovanie, záleí aj od teploty vody, ktorou zalieva zmes, treba to postupne odskúa, ja som brunetka, ale blond neviem ako, tmavé tóny dobre chytajú, bude spokojná, len je to troku zloitejie na odskúavanie aká zmes ti bude pasova, a hžadanie, ako ja teraz, keď potrebujem kvalitnejí výrobok
Není tady
Ahojky, já si jí koupila nedávno v drogerii DM - bydlím v Ústí n.L. a je na Mírovém náměstí, ale kdy já mají tam, tak bude i v ostatních pobočkách.
Není tady
u nás mají i hennu na řasy - hnědou i černou
Není tady
ponoka napsal(a):
http://www.hennecolor.com
- túto farbu som ete nemala, ďakujem
Není tady
chcela som sa ete opýta, pouívate niekto hennu ? ja skúam skoro rok, povinne, len som zvedavá ako si ju pripravujete a akú pouívate,
Není tady
Ahojik...ja si vlasy barvila hennou cca 2 roky. Vlasy mam od prirody plave s nadechem do zrzava, takze jsem si je barvila uplne na zrzavo(medena). No, kupovala jsem si obyc. za 50-60,- kc v drogeriich, Tescu apod., jinou jsem nikde ani nevidela. Ale casem mi prislo, ze mi ty vlasy cim dal tim vic ztmavuje, skoro dohneda, takze odrosty byly oproti tomu svetlounke. Tak jsem presla na chemickou barvu. prechod byl v pohode, akorat ta prvni chemicka na tu hennu po 2 mes. hur chytla, byl videt na odrostech rozdil. Jinak mi kadernik rikal, ze pry at se nenecham zmylit, ze pry do henny dokazou narvat tolik surovin, co tam vubec nepatri a pritom si to zanecha prirodni vzhled. A mama zkusila mahagonovou hennu a nechytlo ji to ani trosku(hnede vlasy)...
Není tady
Ruzne druhy Henny (ruzne barvy od svetle do cerne) maji v Tescu na Narodni tr. v Praze, takze verim, ze ji maji i v jinych prodejnach Tesco.
Není tady
Henna nikdy asi nebarvi na cerno ... nasla jsem na to strankach www.vlasy.cz / pry ma cerveny nadech, takze v tvem pripade asi hnedy
Není tady
To, co koupíte v obchodech nemá s hennou vůbec nic společného. Jen a jedině přírodní suená mletá bylina koupená v bylinkářských obchodech a v tetovací kvalitě. Opravdu na to dávejte pozor, protoe ty humusy z obchodu větinou na tmavé vlasy nechytají a navíc pak mohou různě reagovat s chemickými barvami. A tak nádherné vlasy jako po několikahodinovém zábalu z opravdové henny nic neudělá, to je fakt:)
Není tady
Tady je o henně a barvení téměř ve:
http://dlouhevlasy.cz/top-tema/top-tema … ovani.html
Já pouívám tu francouzskou Hennecolor, prodávají ji u nás ve městě v zelené lékárně i v čajovně. Zatím jsem neměla problém ji sehnat. Jetě jsem si také dovezla z dovolené z Egypta, ale řekla bych, e kvalita je téměř srovnatelná.
Není tady
Hennou se barvím u dlouho,abych si neničila vlasy chemickýma barvama. Dneska u nejsou sice tak ,,drsné" ale přece jen proč,kdy existuje henna. Teď jsem začala pouívat tohle: https://www.viphair.cz/SLEVY-A-VYPRODEJ … RA-EMBLICA
Je to přírodní výrobek,take úplně super a vlasy mám černé a hlavně nezničené. U bych asi ani nela do těch srágor z drogerie
Není tady