|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Sakra, teď si popsala můj nejtajnější erotický sen
Nene, asi budu doma, z toho kouká pěkná polízanice 
Není tady
KALIK napsal(a):
Sakra, teď si popsala můj nejtajnější erotický sen
Nene, asi budu doma, z toho kouká pěkná polízanice
No jak chceš...si holt bude kamarád užívat se 2 ženskejma sám. Kdybys přišel, tak by se možná i rozdělil...
Není tady

Jak znám kamarády, tak ti se neradi dělí 
Není tady
KALIK napsal(a):
Jak znám kamarády, tak ti se neradi dělí
Vážně? Tak to si nebyl minule ty? Ale byl ti strašně podobnej... no každopádně se mu to líbilo... 
Není tady

No jo, já jsem tuctovej typ, jako já vypadá každý druhý 
Není tady
KALIK napsal(a):
No jo, já jsem tuctovej typ, jako já vypadá každý druhý
Hm...
tak sory KALIK, tucťáky mi nebereme, potřebujeme něco extra, tak holt na tu přehlídku spodního prádla pozveme někoho jinýho, když ty nechceš...
Není tady

ufff, to se mi ulevilo, zadnej průser nebude
Aspoň si přes víkend odpočinu 
Není tady
KALIK napsal(a):
ufff, to se mi ulevilo, zadnej průser nebude
Aspoň si přes víkend odpočinu
Tak odpočívej, zasloužíš si to...minule tě to asi zmohlo, co? A až si tak budeš hezky relaxovat, tak můžeš popřemýšlet jaký by bylo mít dvě ženský...
Není tady

Tak to prrrrr.... Dvě ženský jsem nikdy neměl, páč já su kluk stydlivá a vůbec slušňák 
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak to prrrrr.... Dvě ženský jsem nikdy neměl, páč já su kluk stydlivá a vůbec slušňák
Já neřikam že měl, ale že si na nás můžeš vzpomenout až to tam chudáček kamarád bude muset oddřít všechno sám...
Není tady

chudáček kamarád 
Není tady
beruska a.s.
ta představa .... zavázaný oči a průhledný prádlo .... něco mi tu nehraje, třeba k těm zavázaným očím si můžeš vzít i tepláky s vytahanejma kolenama ... :-)))))
Není tady

Vašku, dobrej postřeh 
Není tady

Pouta nekupuj po inetu. Zajdi do armi nebo do loveckých potřeb. Tam koupíš spolehlivé zboží
Zápěstí si neodřeš (pokud si je nepřilehneš
Maximálně si otlačíš zápěstní kost, to sice může chvilku bolet, ale není to vidět
Upravil(a) mashanka (25. 5. 2006 11:10)
Není tady

V loveckých potřebách mají pouta? 
Není tady

KALIK napsal(a):
Samozřejmě. Dokonce několid druhů a kvalitní.
Není tady

a na co potřebují lovci pouta? 
Není tady

Lovci na nic, ale prodávají tam různé nože, tak to asi vzali jako podobný sortiment. Ono to ostatně je trochu o odchycení, podobné hry :-)
Ve všech rybářských a loveckých potřebách, hlavně v hypáčích, jsem je objevila. Stojí sice víc, než nějaké šmejdy z inetu, ale jsou profi a nehrozí, že se ti seknou a budeš mít problém
Není tady
Tak to by mě vůbec nenapadlo - pouta v těchto prodejnách. Jen co je to ten hypáč? Takovou zkratku neznám.
Není tady
KALIK napsal(a):
a na co potřebují lovci pouta?
Kalíku třeba na to když uloví nějakou ženskou aby jim neutekla :-))
Není tady
vašek napsal(a):
beruska a.s.
ta představa .... zavázaný oči a průhledný prádlo .... něco mi tu nehraje, třeba k těm zavázaným očím si můžeš vzít i tepláky s vytahanejma kolenama ... :-)))))
Ono jde taky o hmat, o ten pocit a o to, že tě uvidí než mu ty oči zavážeš, takže představy dělají taky svý, ne? Prostě to ber tak, že jsem skompletovala všechny ty jeho choutky ze všech těch fór co tady jsou, akorát jsem zapomněla na polykání, to se omlouvam, ale to je každýmu jasný kdo ho zná... 
Není tady
mashanka napsal(a):
KALIK napsal(a):
Samozřejmě. Dokonce několid druhů a kvalitní.
Kdo se vyzná ten se vyzná ....:-))))
Není tady
beruskaAS napsal(a):
vašek napsal(a):
beruska a.s.
ta představa .... zavázaný oči a průhledný prádlo .... něco mi tu nehraje, třeba k těm zavázaným očím si můžeš vzít i tepláky s vytahanejma kolenama ... :-)))))Ono jde taky o hmat, o ten pocit a o to, že tě uvidí než mu ty oči zavážeš, takže představy dělají taky svý, ne? Prostě to ber tak, že jsem skompletovala všechny ty jeho choutky ze všech těch fór co tady jsou, akorát jsem zapomněla na polykání, to se omlouvam, ale to je každýmu jasný kdo ho zná...
to já vím, ale rejpnou jsem si musel :-), ty ho znáš nějak moooc dobře, zřejmě fanynka :-))))) 
Není tady
vašek napsal(a):
beruskaAS napsal(a):
vašek napsal(a):
beruska a.s.
ta představa .... zavázaný oči a průhledný prádlo .... něco mi tu nehraje, třeba k těm zavázaným očím si můžeš vzít i tepláky s vytahanejma kolenama ... :-)))))Ono jde taky o hmat, o ten pocit a o to, že tě uvidí než mu ty oči zavážeš, takže představy dělají taky svý, ne? Prostě to ber tak, že jsem skompletovala všechny ty jeho choutky ze všech těch fór co tady jsou, akorát jsem zapomněla na polykání, to se omlouvam, ale to je každýmu jasný kdo ho zná...
to já vím, ale rejpnou jsem si musel :-), ty ho znáš nějak moooc dobře, zřejmě fanynka :-)))))
No jak se to vezme...
Ale ono si stačí přečíst ty fóra tady (teda zásadně ty, co se týkají sexu) a člověk zjistí, že snad nikde nechybí, takže se o něm chtěj nechtěj dozvíš fakt hodně...
Není tady
:-))) a ještě je volnej .... :-))))
Není tady