Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 24. 5. 2006 11:55

faf
♥♥♥♥♥♥-

Re: Pouta

Wow....dumbom

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#27 24. 5. 2006 12:07

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

vašek napsal(a):

to ti tak věřím .... :-))

a nebyla to škoda že jste ne....

takže připoutat holku k radiátoru je legrace ?? to se těším až tě uvidím ... to se nasmějem :-)))))))))))))))))))))))))))))))))

To bylo jen na chviličku, já marně doufala v sex a ono prd grater Bezmocnou mne nikdo nechce! gloria

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#28 24. 5. 2006 12:07

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

jen nepovídej :_))))))))))))

Není tady

#29 24. 5. 2006 13:27

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Jessie napsal(a):

Používáte některá při sexu pouta? Jaké máte zkušenosti? A co internetové sexshopy, ve kterých je nabízejí jsou spolehlivé? A poslední otázka - nejvíce se mi líbí klasická kovová než ta oplyšovaná, ale nebudu z nich mít popřípadě odřená zápěstí? Sháním totiž svému miláčkovi nějaký pěkný dáreček k svátku:-) Všem předem moc děkuju

Já používám "Rodinná pouta"každé úterý a čtvrtek(pokud nemám odpolední),ale musíme mít hlavy v nohách,abych viděla na televizi.rodna

Není tady

#30 24. 5. 2006 16:28

Majla
♥♥♥♥---

My s přítelem máme klasická pouta bez kožešinky a když je příliš neutáhneš odřenin se rozhodně bát nemusíš. Dostali jsme je od kamaráda a musím říct, že je to vážně super dárek. Nejlepší je když si miláčka připoutáš k posteli a ještě mu zavážeš oči šátkem, to se může zbláznit . Docela dost jsme si s těmi pouty užili.

Není tady

#31 24. 5. 2006 20:33

Jessie
♥♥♥♥♥--

Rozhodně neplánuju nic extra divokýho a taky žádný utahování-to už bych se asi necítila moc dobře. Ale zkusit se musí všechno. Hlavně bych chtěla nějaká kvalitní-známá jedny dostala, rozbalila je na oslavě pár lidí je zkusilo a rozpadly se na části a to s tím nedělali žádný opičárny:-)) Asi byly jen nějaký žertovný, mě se moc líbí tyhle - http://www.erosstar.cz/podrobne.asp?idz=3168 nejsou asi příliš drahé. A nebo tyhle http://www.erosstar.cz/podrobne.asp?idz=3152 ale ty už jsou dražší. A pak samozřejmě poštovný. Z kamenného obchodu by mě asi hned vyhodili - sice je mi 18, ale vypadám jako čerstvá patnáctka:-))) A všem moc děkuju za odpovědi a pište dál:-)

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#32 25. 5. 2006 9:06

beruskaAS
♥♥-----

Jessie napsal(a):

Rozhodně neplánuju nic extra divokýho a taky žádný utahování-to už bych se asi necítila moc dobře. Ale zkusit se musí všechno. Hlavně bych chtěla nějaká kvalitní-známá jedny dostala, rozbalila je na oslavě pár lidí je zkusilo a rozpadly se na části a to s tím nedělali žádný opičárny:-)) Asi byly jen nějaký žertovný, mě se moc líbí tyhle - http://www.erosstar.cz/podrobne.asp?idz=3168 nejsou asi příliš drahé. A nebo tyhle http://www.erosstar.cz/podrobne.asp?idz=3152 ale ty už jsou dražší. A pak samozřejmě poštovný. Z kamenného obchodu by mě asi hned vyhodili - sice je mi 18, ale vypadám jako čerstvá patnáctka:-))) A všem moc děkuju za odpovědi a pište dál:-)

Přesně ty první bez tý kožešinky mají i v žertovnejch předmětech, takže sexshop není nutná podmínka...

Není tady

#33 25. 5. 2006 9:16

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

jj, pouta na ruce a zavázat oči, ufff smile To by byla moje smrt smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#34 25. 5. 2006 9:32

beruskaAS
♥♥-----

KALIK napsal(a):

jj, pouta na ruce a zavázat oči, ufff smile To by byla moje smrt smile

Nemam je v sobotu vzít s sebou? big_smilegloria

Není tady

#35 25. 5. 2006 9:34

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Beruško, radši ne, ještě by byl nějaký průšvih big_smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#36 25. 5. 2006 9:34

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

beruska akciová společnost :-))

vem bude od něj klid :-))))))))))))))))

Není tady

#37 25. 5. 2006 9:41

beruskaAS
♥♥-----

KALIK napsal(a):

Beruško, radši ne, ještě by byl nějaký průšvih big_smile

Myslíš jako že bychom ztratily klíč? big_smile

Není tady

#38 25. 5. 2006 9:41

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Vašku, to je normální závist big_smile

Není tady

#39 25. 5. 2006 9:41

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Beruško, to je ta lepší varianta big_smile

Není tady

#40 25. 5. 2006 9:42

beruskaAS
♥♥-----

KALIK napsal(a):

Beruško, to je ta lepší varianta big_smile

A ta horší? Povídej...už se těšíme...tummenupp

Není tady

#41 25. 5. 2006 9:44

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

To bych to taky nemusel vydržet big_smile

Není tady

#42 25. 5. 2006 9:45

beruskaAS
♥♥-----

KALIK napsal(a):

To bych to taky nemusel vydržet big_smile

nejni už sobota? jéjejky to bude zase sranda...reta

Není tady

#43 25. 5. 2006 9:48

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Ale se spoutanýma rukama se špatně pije smile

Není tady

#44 25. 5. 2006 9:51

beruskaAS
♥♥-----

KALIK napsal(a):

Ale se spoutanýma rukama se špatně pije smile

Tak to snad radši pít nebudeš, ne? To by bylo strašný kdybys pak měl okno a nepamatoval bysis to... ale neboj, já bych ti to vyprávěla i s podrobnostma...big_smile

Není tady

#45 25. 5. 2006 9:53

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to se radši vožeru, aspoň se pak nebudu stydět big_smile

Není tady

#46 25. 5. 2006 9:54

beruskaAS
♥♥-----

KALIK napsal(a):

Tak to se radši vožeru, aspoň se pak nebudu stydět big_smile

No stydět se třeba nebudeš, ale pak nebudeš ani vědět za co ses nestyděl...big_smile

Není tady

#47 25. 5. 2006 9:55

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

No, už jsem z toho vážně magor big_smile Tak mám se stydět nebo nemám? A bude se za co s tydět nebo nebude?  smile

Není tady

#48 25. 5. 2006 10:00

beruskaAS
♥♥-----

KALIK napsal(a):

No, už jsem z toho vážně magor big_smile Tak mám se stydět nebo nemám? A bude se za co s tydět nebo nebude?  smile

No to jestli se budeš stydět asi neovlivníme, protože to je na tobě, ale jestli se nebudeš stydět, tak je možný, že se budeš mít za co stydět...big_smile

Není tady

#49 25. 5. 2006 10:01

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem rád že se stydět snad za to sydění nebudu, protože kdyby jo, tak se musím ustydět. Stud je hrozná věc smile

Není tady

#50 25. 5. 2006 10:05

beruskaAS
♥♥-----

KALIK napsal(a):

Jsem rád že se stydět snad za to sydění nebudu, protože kdyby jo, tak se musím ustydět. Stud je hrozná věc smile

No jak tu to tak čtu, tak zavázat oči, svázat ruce, zajet do kalhot, přidat líbání, průhledný prádýlko...a je vymalováno! A to byses asi nestyděl, to byses i přidal!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí