|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Wow....
Není tady
vašek napsal(a):
to ti tak věřím .... :-))
a nebyla to škoda že jste ne....
takže připoutat holku k radiátoru je legrace ?? to se těším až tě uvidím ... to se nasmějem :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
To bylo jen na chviličku, já marně doufala v sex a ono prd
Bezmocnou mne nikdo nechce! 
Není tady
jen nepovídej :_))))))))))))
Není tady

Jessie napsal(a):
Používáte některá při sexu pouta? Jaké máte zkušenosti? A co internetové sexshopy, ve kterých je nabízejí jsou spolehlivé? A poslední otázka - nejvíce se mi líbí klasická kovová než ta oplyšovaná, ale nebudu z nich mít popřípadě odřená zápěstí? Sháním totiž svému miláčkovi nějaký pěkný dáreček k svátku:-) Všem předem moc děkuju
Já používám "Rodinná pouta"každé úterý a čtvrtek(pokud nemám odpolední),ale musíme mít hlavy v nohách,abych viděla na televizi.
Není tady
My s přítelem máme klasická pouta bez kožešinky a když je příliš neutáhneš odřenin se rozhodně bát nemusíš. Dostali jsme je od kamaráda a musím říct, že je to vážně super dárek. Nejlepší je když si miláčka připoutáš k posteli a ještě mu zavážeš oči šátkem, to se může zbláznit . Docela dost jsme si s těmi pouty užili.
Není tady
Rozhodně neplánuju nic extra divokýho a taky žádný utahování-to už bych se asi necítila moc dobře. Ale zkusit se musí všechno. Hlavně bych chtěla nějaká kvalitní-známá jedny dostala, rozbalila je na oslavě pár lidí je zkusilo a rozpadly se na části a to s tím nedělali žádný opičárny:-)) Asi byly jen nějaký žertovný, mě se moc líbí tyhle - http://www.erosstar.cz/podrobne.asp?idz=3168 nejsou asi příliš drahé. A nebo tyhle http://www.erosstar.cz/podrobne.asp?idz=3152 ale ty už jsou dražší. A pak samozřejmě poštovný. Z kamenného obchodu by mě asi hned vyhodili - sice je mi 18, ale vypadám jako čerstvá patnáctka:-))) A všem moc děkuju za odpovědi a pište dál:-)
Není tady
Jessie napsal(a):
Rozhodně neplánuju nic extra divokýho a taky žádný utahování-to už bych se asi necítila moc dobře. Ale zkusit se musí všechno. Hlavně bych chtěla nějaká kvalitní-známá jedny dostala, rozbalila je na oslavě pár lidí je zkusilo a rozpadly se na části a to s tím nedělali žádný opičárny:-)) Asi byly jen nějaký žertovný, mě se moc líbí tyhle - http://www.erosstar.cz/podrobne.asp?idz=3168 nejsou asi příliš drahé. A nebo tyhle http://www.erosstar.cz/podrobne.asp?idz=3152 ale ty už jsou dražší. A pak samozřejmě poštovný. Z kamenného obchodu by mě asi hned vyhodili - sice je mi 18, ale vypadám jako čerstvá patnáctka:-))) A všem moc děkuju za odpovědi a pište dál:-)
Přesně ty první bez tý kožešinky mají i v žertovnejch předmětech, takže sexshop není nutná podmínka...
Není tady

jj, pouta na ruce a zavázat oči, ufff
To by byla moje smrt 
Není tady
KALIK napsal(a):
jj, pouta na ruce a zavázat oči, ufff
To by byla moje smrt
Nemam je v sobotu vzít s sebou? 

Není tady

Beruško, radši ne, ještě by byl nějaký průšvih 
Není tady
beruska akciová společnost :-))
vem bude od něj klid :-))))))))))))))))
Není tady
KALIK napsal(a):
Beruško, radši ne, ještě by byl nějaký průšvih
Myslíš jako že bychom ztratily klíč? 
Není tady

Vašku, to je normální závist 
Není tady

Beruško, to je ta lepší varianta 
Není tady
KALIK napsal(a):
Beruško, to je ta lepší varianta
A ta horší? Povídej...už se těšíme...
Není tady

To bych to taky nemusel vydržet 
Není tady
KALIK napsal(a):
To bych to taky nemusel vydržet
nejni už sobota? jéjejky to bude zase sranda...
Není tady

Ale se spoutanýma rukama se špatně pije 
Není tady
KALIK napsal(a):
Ale se spoutanýma rukama se špatně pije
Tak to snad radši pít nebudeš, ne? To by bylo strašný kdybys pak měl okno a nepamatoval bysis to... ale neboj, já bych ti to vyprávěla i s podrobnostma...
Není tady

Tak to se radši vožeru, aspoň se pak nebudu stydět 
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak to se radši vožeru, aspoň se pak nebudu stydět
No stydět se třeba nebudeš, ale pak nebudeš ani vědět za co ses nestyděl...
Není tady

No, už jsem z toho vážně magor
Tak mám se stydět nebo nemám? A bude se za co s tydět nebo nebude? 
Není tady
KALIK napsal(a):
No, už jsem z toho vážně magor
Tak mám se stydět nebo nemám? A bude se za co s tydět nebo nebude?
No to jestli se budeš stydět asi neovlivníme, protože to je na tobě, ale jestli se nebudeš stydět, tak je možný, že se budeš mít za co stydět...
Není tady

Jsem rád že se stydět snad za to sydění nebudu, protože kdyby jo, tak se musím ustydět. Stud je hrozná věc 
Není tady
KALIK napsal(a):
Jsem rád že se stydět snad za to sydění nebudu, protože kdyby jo, tak se musím ustydět. Stud je hrozná věc
No jak tu to tak čtu, tak zavázat oči, svázat ruce, zajet do kalhot, přidat líbání, průhledný prádýlko...a je vymalováno! A to byses asi nestyděl, to byses i přidal!
Není tady