|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Používáte některá při sexu pouta? Jaké máte zkušenosti? A co internetové sexshopy, ve kterých je nabízejí jsou spolehlivé? A poslední otázka - nejvíce se mi líbí klasická kovová než ta oplyšovaná, ale nebudu z nich mít popřípadě odřená zápěstí? Sháním totiž svému miláčkovi nějaký pěkný dáreček k svátku:-) Všem předem moc děkuju
Není tady
Jessie napsal(a):
Používáte některá při sexu pouta? Jaké máte zkušenosti? A co internetové sexshopy, ve kterých je nabízejí jsou spolehlivé? A poslední otázka - nejvíce se mi líbí klasická kovová než ta oplyšovaná, ale nebudu z nich mít popřípadě odřená zápěstí? Sháním totiž svému miláčkovi nějaký pěkný dáreček k svátku:-) Všem předem moc děkuju
Tak s touhle myšlenkou taky koketuju 
Není tady
Já s ji zatím tajně představuju:gloria:))))
Není tady
Já už bych jí realizovala kdybych nebyla čerstvě opuštěná
))
Není tady
Taky jsme zouseli satky a ty byli super.. Na pouta se chystam, az si k nim jednou poridim tu pravou zeleznou postylku.. Ono byt prikurtovany k topeni trosicku ztraci na efektu... :-)
Není tady
backie napsal(a):
Taky jsme zouseli satky a ty byli super.. Na pouta se chystam, az si k nim jednou poridim tu pravou zeleznou postylku.. Ono byt prikurtovany k topeni trosicku ztraci na efektu... :-)
hlavně nevím, jak bychom si pod ně lehli
a nemusí být ani připoutaný, stačí spoutaný 
Není tady
hm mam momentalne topeni za postylkou, coz jsem tam zapomnela dodat. Omlouvam se. Ale i tak moc romantarny v tom takhle neni.
Není tady
babyboy, myslim ze zena nemusi za cely zivot poznat vaginalni orgasmus, anebo se muze stat ze bude s jednim chlapem a az po 10 letech sexu s nim ho prozije, na to asi neexistuje zadne pravidlo, a nerekla bych ze je to vada nebo chyba..
Není tady
babyboy napsal(a):
mohol by mi niekto strucne a pochopitelne napisat,,ci je mozne aby baba nemala za cely svoj zivot vaginalny orgazmus,,ci je to nejaka vada,,alebo je chyba v muzovi?
Stačí se snad zeptat jednou , ne? A ne to cpát všude 
Není tady
Liska
to jsou celý chlapi, pořád to cpou všude :-)))))))))))))
Není tady
Taky to není u nás kam přikšírovat
To chce začít u postele. takže nevim.
Ale jednou mne kamarádi přitáhli policejními pouty k radiátoru a docela mi ten kov vadil
Ale asi to moc utáhli! 
Není tady

My zkoušeli policejní pouta - a je to fakt dobrý zpestření. Když se moc neutáhnout, tak se nemusíš bát odřenin nebo tak.
Není tady
Nety napsal(a):
Ale jednou mne kamarádi přitáhli policejními pouty k radiátoru a docela mi ten kov vadilAle asi to moc utáhli!
kamarádi u táhli .... fíííha prosdim tě kolik tě chlapů najednou potřebuješ ?? 

Není tady
Jeeej, aka vzrusujuca tema. :-)))) Ja som si vzdy chcela kupit take tie chlpate, lenze teraz by tiez nebolo velmi kam sa priputavat, no.....
Drevene postele su sice super, ale na urcite veci uplne nepouzitelne....
Není tady

Dřevěné postele mají ovšem jednu viditelnou (teda spíš slyšitelnou..) nevýhodu: vržou.... 
Upravil(a) klokan (24. 5. 2006 9:18)

Není tady
klokan napsal(a):
Dřevěné postele mají ovšem jednu viditelnou (teda spíš slyšitelnou..) nevýhodu: vržou....
Jeziiis a este ako..... Je to hroza, zatial byvame v prenajatom rodinnom dome, tam to nema kto pocut, ale v lete sa mame stahovat do jeho noveho bytu a to je v bytovke, tak uz teraz mam z toho zimomriavky. 
Chudaci susedia.... Esteze je to tehla a ma hrube mury, v panelaku by sme to mali fakt zleee. 
Není tady
Jessie napsal(a):
ještě nepoužíváme,ale brzy s tím začneme;)..jediným problémem jsou ty ceny-chtěli bychom ty s kožešinkou., ale v sexshopu stojí něco přes 500, na internetu se prodávájí levnější, ale ta spolehlivost by mě taky zajímala..a pak ještě sehnat tu správnou postel:cool:
Není tady
klokan napsal(a):
když máš pořádnou tak ji nerozvržeš 
to víš nesmíš si výbýrat postel jen na spaní ale taky na TO 

Není tady
vašek napsal(a):
Nety napsal(a):
Ale jednou mne kamarádi přitáhli policejními pouty k radiátoru a docela mi ten kov vadilAle asi to moc utáhli!
kamarádi u táhli .... fíííha prosdim tě kolik tě chlapů najednou potřebuješ ??
Jenže my nesouložili, my dělali legraci 
Není tady
to ti tak věřím .... :-))
a nebyla to škoda že jste ne....
takže připoutat holku k radiátoru je legrace ?? to se těším až tě uvidím ... to se nasmějem :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Není tady
Vášnivej sex s poutama nic moc, to dost bolí, provaz je lepší. Ovšem pokud to má být něco hooodně něžného, pak pouta klidně.
Není tady
Doporučuju pravá policejní pouta a ne nějaký plyšový náhražky :-)
Měla jsem kdysi románek s policajtem, takže vím o čem mluvím :-)
Není tady
Angie napsal(a):
Doporučuju pravá policejní pouta a ne nějaký plyšový náhražky :-)
Měla jsem kdysi románek s policajtem, takže vím o čem mluvím :-)
Souhlasím, pravý pouta, žádnej plyš...
Není tady