6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
janica napsal(a):
Marian napsal(a):
Ahoj mam ho( Driclor) take a jsem docela spokojena, ale porad se potim, sice min.... Na hyperhydrosu nemam....
M
MUž jsem si Driclor koupila, ale teď se ho bojím použít, když tu holky psaly, že je to štípe anebo že jim po tom naskákaly nějaké červené fleky.......
Neboj, taky ho používám a to štípání se dá opravdu vydržet. Jen ho nepoužívej, když si čerstvě oholená. Žádné fleky se mi nedělaj a když tě to bude přeci jen víc štípat tak ho mužeš vždycky smýt.
Není tady
S pocením jsem se rozloučila díky používání iontoforézy Antipe. Driclor ani nic jiného nepomohlo. Antipe mi poradila ex švagrová. A já jsem s ní moooooooooc spokojená.
Není tady
Já se nepříjemného pocení zbavila až díky iontoforéze Antipe. Dočetla jsem se o ní na netu a prostě to zkusila. Účinek byl vynikající. A teď má být snad nějaká vylepšená iontoforéza OZO-OZO. Je to novější výrobek, takže bude zase o něco lepší.
Není tady
A prosímtě to, že se nemá používat po oholení je jen kvůli tomu štípání? nebo to má i nějaký vliv na účinek? Díky
Není tady