Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 16. 6. 2006 0:55

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Re: pocení

Marian: za ty penize muzes rodine rovnou koupit nova trika. Spocitej si to "po slevě 11 600" a to jenom podpazdi pro jednoho cloveka - ty mas manzela a dceru t.j 23 200 Kc (kdyz tedy budes mit to "stesti" a dostanete "slevu")....pridej k tomu jeste nejake tisice za injekce pod nosem a kde to jeste potrebuji......

Ver mi, ze je to klamna reklama, kdyz rikaji, ze Botox vydrzi tak dlouho. Telo se samo regeneruje do trech mesicu po napichani Botoxu!!!..........Ti kteri maji dlouhodobe zkusenosti ti to potvrdi.

Bylo by zajimave cist co bude Erika psat po trech/ctyrech mesicich. Pujde-li si stezovat, ze ji to vydrzelo jenom tri mesice, reknou, ze v jejim pripade to vydrzelo vyjimecne kratsi dobu. Vysvetli Erice, ze cim dele k nim bude na Botox chodit, tim vice se budou intervaly mezi injekcemi prodluzovat. Neni to pravda. A kdo jim bude dokazovat ze lzou tim, ze bude chodit na dalsi injekce 4x rocne a zaplati 46.400 Kc.  Za rok budou mit totiz zase vysvetleni, ze nekterym lidem to trva dele treba i nekolik let, nez se jim intervaly pusobnosti mezi injekcemi Botoxu prodlouzi. A jestli se to nezmeni po ctyrech letech...cili bratru skoro 200.000 Kc a jejich klientky jim verily tak dlouho, tak se jim takovy obchod vyplati.

Proti poceni existuji tuhe antipespiranty, ktere pomahaji. V pripade, ze je poceni v podpazi opravdu spolecensky nesnesitelne, mel by postizeny jit k lekari a prodiskutovat odstraneni potnich zlaz v podpazi. I kdyby si to platil sam, bylo by to mnohem mnohem levnejsi a trvale.

Není tady

#27 19. 6. 2006 11:12

erika
♥------

Ahoj Jarmilo. Tak už jsem od tebe dlouho nic nečetla a po pravdě ani mi to nechybělo. Tvoje popletené názory na Botox už tady byly. ale je každého právo neco napsat. Zrovna tak moje, když jse objevilo nové téma tak jsem napsala svojí zkušenost.
Pleteš si aplikaci Botoxu proti vráskám a aplikací proti pocení. Najdi si ten rozdíl ty jsi šikovná.
Tohle vypočítávání nikam myslím nevede, ale proč hned útočíš, že je to klamavá reklama? Já osobně jsem na to šla po doporučení kamarádky, která na tom byla minulý rok. Jistě, zatím nemůžu říct, z vlastní zkušenosti, jak dlouho to vydrží. Ale jedno ti říct určitě můžu. Když budu chtít tak na zopakování zákroku půjdu, pokud nebudu spokojená tak tak mě nikdo nikam nedostane. A ubezpečuju tě, že to tady napíšu. Zrovna tak jako píšu o tvých poplašných zprávách o Botoxu z minulých měsícu. Ještě k té slevě. Slevu garantují pro všechny na svých webovkách do konce června, tak proč ten sarkazmus.
P.S. Na odstranění potních žláz operativně věru chu nemám.

Není tady

#28 24. 6. 2006 23:30

Jarmila
♥♥♥----

Eriko, ze ma nekdo na vec jiny nazor, nebo vice zkusenosti to neznamena, ze utoci nebo nekoho napada. Zde je diskuzni forum, cili to znamena, ze se zde diskutuje.
Ty, jak je videt podle cisla tvych prispevku jsi se zapojila jenom 16x, tak jsi se asi nevsimla, ze je to zde zvykem.

Jak navrhujes, slevu garantujes pro vsechny na svych webovkach, tak se omlouvam, ze ti kazim obchod. Opravdu jsem si toho nevsimla a omlouvam se. Myslela, ze zde diskutujeme o tom jakym zpusobem Botox t.j. Botulotoxin ci Botulinum toxin pusobi na potni zlazy ci mimicke vrasky.

To co jsem psala nepisi ve zlem, ironicky ci nejak ustepacne. Kdyz jsem napsala ze "Bylo by zajimave cist co bude Erika psat po trech/ctyrech mesicich." tak jsem to myslela uprimne a jako vzdy, ve prospech druhych ctenarek. Doufam, ze se ten (nejen ty), kdo zde pise, ze bude neco zkouset, vrati a bude o sve zkusenosti referovat ostatnim. Tot vse. Tesim se tedy, jak ti to vyjde a ze nam das pravdive vedet.

Me predesle zpravy o Botoxu te treba poplasily, ale pro toho, komu je znama chemicka reakce Botoxu (Botulotoxinu) to novinka neni. Pro kosmeticke ucely (v salonec) se pouziva velmi male mnozstvi, takze to neni zdravi nebezpecne.

Aby Botox znemoznil pohyb svalu, ktere tvori mimicke vrasky, jemne svaly/nervy v tuto cast  tela paralyzuje (tj. napr. svaly nad nosem a po strane oci, ci na cele). Totez se deje v miste kde jsou potni zlazy a proto prestanou vylucovat pot tak dlouho dokud se neobnovi nervovy system v injektovanem miste (priblizne 3 nejdele 4 mesice).

Botox je Botox, takze neexistuje jiny Botox na podpazi a jiny na oblicej. Zalezi jenom na mnozstvi a kam se pichne. Chemickou reakci Botoxu jsem popsala laicky vyse.

Mam s Botoxem dlouholete zkusenosti na Neurogicke klinice v Katerinske ul. v Praze. Mas-li zajem, nabizim ti, ze ti ukazi a nazorne vysvetlim jak a proc Botox ucinkuje a ukazi ti primo na pacientech, jak take Botox z toho stejneho duvodu leci.  Muzeme se treba dohodnout  na pristi patek, 30 cervna.

Nema cenu se zde dohadovat. Pokud "neradime" za ucelem neco prodavat, jsme tu vsechny kamaradky. Proste je to tak, ze nekdo vi o necem vice a nekdo mene. Ver ale, ze jestli se snazim neco vysvetlit ci poradit, ze o tom mam hlubsi znalosti.  Na druhou stranu jsem vzdy rada, ze mame Babinet, abych se mohla poradit a pozadat o radu ostatni, kteri toho zase vi v jinem oboru vice nez ja. smile

Upravil(a) Jarmila (24. 6. 2006 23:45)

Není tady

#29 26. 6. 2006 9:09

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

Ahoj holky, tak mám díky tomu svému pocení pěknou vyrážku. Právě jsem přišla od kožní dr. a dostala jsem recept na jakýsi krém. Tak si ho přes oběd jdu vyzvednout.
Jinak jsem snad sehnala i botky, které mi zatím nedřou nožičku. Koupila jsem je v HUMANICU a fakt SUPER smile

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#30 26. 6. 2006 11:06

erika
♥------

Jarmilo, je mi líto, ale já nic neprodávám!!!!! nevím jak jsi na tohle přišla, ale budiž. Vím, že je BOTOX jako BOTOX, ale neliší se jen místem vpichu, ale také ředěním. Tuhle debatu končím. Ozvu se až zase začnu potot.tummenupp

Není tady

#31 27. 6. 2006 9:30

Marian
♥♥-----

Ahoj Jarmilo,
ty pracujes v Katerinske?Jsi sestra, ci doktor? Urcite nejsi laik!big_smile

Není tady

#32 27. 6. 2006 13:10

Aniččka
♥♥-----

erika napsal(a):

Ono to nebolí, protože ti dají krém na znecitlivění, je těch vpichů požehnaně, ale fakt jsem nic necítila. Už jsem si koupila i nové bílé tričko, takže letos poprvé nrbude hned žluté. Jupííííííííí.Opravdu se toho neboj se toho. Myslím, že říkali, že to dávají jak na ruce, nohy, tak pod noc, čelo, hlavu a??? už nevím

Moc přirozená metoda to není co? Ale když pomůže a nepřinese žádné negativní reakce, proč ne.

Není tady

#33 27. 6. 2006 13:54

Jarmila
♥♥♥----

Erika napsal(a):

Jarmilo, je mi líto, ale já nic neprodávám!!!!! nevím jak jsi na tohle přišla...

Takhle reta 

Erika 19. 6. 2006 11:12 napsal(a):

Ještě k té slevě. Slevu garantují pro všechny na svých webovkách do konce června

tummenupp

Není tady

#34 27. 6. 2006 20:45

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Jarmila napsal(a):

Erika napsal(a):

Jarmilo, je mi líto, ale já nic neprodávám!!!!! nevím jak jsi na tohle přišla...

Takhle reta 

Erika 19. 6. 2006 11:12 napsal(a):

Ještě k té slevě. Slevu garantují pro všechny na svých webovkách do konce června

tummenupp

Ale Erika mluví o Myclinic a napsala GARANTUJÍ s dlouhým í jako že oni garantují, ne že ona něco prodává, vždy píše že byla na Myclinic??? Tak proč pošklebování, třeba zrovna někoho to zajímá, každý nemá stejný názor, to je veřejná diskuze není třeba se hned pošklebovat.

Strach je malá smrt...

Není tady

#35 27. 6. 2006 21:10

Jarmila
♥♥♥----

Bety, diky. Mas ostry zrak. Ale nebylo to posklebovani. Byl to vzkaz napsany v rychlosti a protoze jsem tu carecku prehledla, nebyl to komentar spravedlivy.

Omlouvam se godlike, omlouvam se godlike, omlouvam se godlike
(a to se neposklebuji, ale myslim to vazne)

Není tady

#36 28. 6. 2006 2:44

Buba
♥♥♥----

Jarmila, neviete nahodou nieco okolo vyhladovania- odparovania vrasok laserom? Dakujem.

Není tady

#37 29. 6. 2006 9:29

Marian
♥♥-----

Neodpovedelas??...

Ahoj Jarmilo,
ty pracujes v Katerinske?Jsi sestra, ci doktor? Urcite nejsi laik! kapitulation
Bylas nekdy na necem???
Marian

Upravil(a) Marian (29. 6. 2006 9:30)

Není tady

#38 29. 6. 2006 21:41

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Nový hit horkého léta...Také se potíte? Pomoc je snadná!

PRAHA/MÜNSTER – Konec s fleky na tričku v podpaží! Nechte si potní žlázy odsát! Tato nenáročná operace je nyní v Německu hitem léta. „Je to naděje pro všechny lidi trpící chorobným pocením.

Malým řezem v podpaží vstříknu lokální anestetikum pod kůži. Pak pomocí speciální trubičky odsaji potní žlázy,“ popisuje princip operace kožní lékař Kai Rezai (41). Zákrok trvá asi 90 minut. Náklady na operaci jsou asi 35 tisíc korun. „Jedná se o známou metodu, ale u nás málo využívanou,“ potvrzuje špičkový plastický chirurg Otakar Lucák.

Důvodem je její vysoká cena. Čeští pacienti si nejčastěji žádají injekce botulotoxinu. „Je stejný jako ten, který se píchá proti vráskám. Neaplikuje se však do svalu, ale do kůže. Nejčastěji se tak ošetřuje podpaží, plosky nohou nebo čelo,“ vysvětluje Lucák. Ale ani tento zákrok není laciný. Cena za zabránění pocení v obou podpažích se pohybuje od 8 do 10 tisíc!

Autor:  (end, tm)

24.6.2006
To jsem dnes okopírovala z AHAonline

Strach je malá smrt...

Není tady

#39 29. 6. 2006 21:42

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Strach je malá smrt...

Není tady

#40 30. 6. 2006 7:45

janica
♥♥♥♥♥♥-

Aůůůůůůů ta představa pěkně bolí sjuk

Není tady

#41 30. 6. 2006 8:59

Tinka
♥♥♥----
Místo: Zlínský kraj

Ahojte, chtela bych se podelit o moji zkusenost s Driclorem. O tomto pripravku jsem se docetla prave tady. Protoze jste to jenom chvalily, tak jsem to vyzkousela. Dle navodu jsem Driclor aplikovala pouze v podpazi. Za chvilku jsem citila svedeni, pichani, bylo to dost neprijemne, ale vydrzela jsem az do rana. To jsem zjistila, ze mam v podpazi zarudla mista a bylo to neprijemne. Kazdopadne musim rict, ze jsem se cely den v podpazi nepotila!!!! Zadne mokre skvrny na tricku. To je fakt super, ale urcite mi to nestoji za ten neprijemny pocit po aplikaci. Zkusim pockat den, dva a pak do toho pujdu znovu a uvidim. Mate nekdo podobnou zkusenost?

url=http://www.TickerFactory.com/]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;126/st/20090811/dt/5/k/0e61/preg.png

Není tady

#42 10. 7. 2006 12:48

erika
♥------

Ahojky, holky

taky jsem se pídila píď po pídi o Jarmilou navrhovanou metodou, ale tohle jsem neobjevila. Díky za to.
Musím to přirovnat k faceliftu. Myslím tím, že se toho dost bojím, mám na to ještě čas, ale přitom se sebou potřebuju něco dělat.  A proto vyhledávám jiné nekrvavé metody vylepšení. Proč o tom píšu? Je to pro mne nové, příjemné, dříve nic takového nemožné, a myslím, že spousta z nás chce slyšet co se dá a nedá a kde dělat. Tak už končím, přeju vám všem hezké léto a dovolenou.
P.S. Ještě se nepotím tummenupp

Není tady

#43 10. 7. 2006 16:07

janica
♥♥♥♥♥♥-

Tinko, můžu Ti říct, že jsem si právě po těch zkušenostech, co tu holky uváděly také driclor objednala. Zatím ještě nepřišel, ale z toho co píšeš....mám strach hmm

Není tady

#44 25. 7. 2006 16:12

Dudka
♥------

pocuvajte ludia, a co ten Droclor stoji? a daju mi ho bez receptu??

Není tady

#45 25. 7. 2006 18:58

kijjo
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Dobříš
Web

Dudka napsal(a):

Jmenuje se Driclor, stojí cca 250 kč a dostaneš ho v každé lékárně i bez receptu...

Upravil(a) kijjo (25. 7. 2006 18:58)

http://lb2f.lilypie.com/sVYsp1.png 

krása a zdravíMMB: ID 150189                  http://kijjo.rajce.idnes.cz/

Není tady

#46 26. 7. 2006 9:37

janica
♥♥♥♥♥♥-

Dudka napsal(a):

podívej se na tento odkaz - cena: 179,- Kč:
http://www.lekarna.cz/shop.php?action=s … ch=driclor
je to volně prodejné - bez receptu

Není tady

#47 26. 7. 2006 14:30

Marian
♥♥-----

PRO JARMILU

Odpovis mi prosim? Delas na nejake klinice??

Ahoj Jarmilo,
ty pracujes v Katerinske?Jsi sestra, ci doktor? Urcite nejsi laik!
Bylas nekdy na necem???

Marian

Není tady

#48 26. 7. 2006 14:32

Marian
♥♥-----

Ahoj mam ho( Driclor) take a jsem docela spokojena, ale porad se potim, sice min.... Na hyperhydrosu nemam....

M

Mbutter

Upravil(a) Marian (27. 7. 2006 10:19)

Není tady

#49 5. 9. 2006 10:39

Marian
♥♥-----

PRO JARMILU  grater

Odpovis mi prosim? Delas na nejake klinice??
Proc neodpovidas na me otazky???

Ahoj Jarmilo,
ty pracujes v Katerinske?Jsi sestra, ci doktor? Urcite nejsi laik!
Bylas nekdy na necem???

Marian

Není tady

#50 6. 9. 2006 14:12

janica
♥♥♥♥♥♥-

Marian napsal(a):

Ahoj mam ho( Driclor) take a jsem docela spokojena, ale porad se potim, sice min.... Na hyperhydrosu nemam....

M

Mbutter

Už jsem si Driclor koupila, ale teď se ho bojím použít, když tu holky psaly, že je to štípe anebo že jim po tom naskákaly nějaké červené fleky....... dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí