18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
chtěla jsem poradit, jestli někdo nemáte zkuenosti s nadměrným pocením. Straně se potím, jak podpadí, tak i ruce a nohy. Je to dost nepříjemný. Půjdu teď po mateřské zpět do práce a u mám z toho hrůzu, jak si nebudu moct ani s kolegy podat ruku. Koupila jsem si na podpadí z lékárny Driclor. Ten pomáhá, ale co s rukama a nohama? díky z rady
Není tady
Driclor pouívám také. Můe ho pouít kdekoliv - ruce, nohy.... Ptala jsem se i své koní lékařky a ta mi ho posvětila ) Je to bez vedlejích účinků a sama prý ho pouívá i na ruce...
Není tady
beruska321 napsal(a):
chtěla jsem poradit, jestli někdo nemáte zkuenosti s nadměrným pocením. Straně se potím, jak podpadí, tak i ruce a nohy. Je to dost nepříjemný. Půjdu teď po mateřské zpět do práce a u mám z toho hrůzu, jak si nebudu moct ani s kolegy podat ruku. Koupila jsem si na podpadí z lékárny Driclor. Ten pomáhá, ale co s rukama a nohama? díky z rady
Kadý z nás je jedinečná osobnost, u způsobem, jak jsme přili a svět, co nás opklopuje, co na nás působí, jak se umíme vyrovnat s danou situací. Ve má svůj důvod a řád. I tvé pocení má svůj důvod. Jedná se o nerovnováhu, disbalac v tvé psychice. Zatlačení pocení, můe vyvolat jiné nepříznivé reakce.
Upravil(a) Ilseli (23. 5. 2006 10:32)
Není tady
Ilseli
Já jsem zcela vyrovnaná, mám skvělého partnera, děti v pohodě, práci, která mě baví a taky se potím... Co vyvolám tím, e potlačím pocení v podpaí? Na těle jsou vude póry, nic se nezmění, e se póry na pár cm2 uzavřou.
Není tady
jsem.sva napsal(a):
Ilseli
Já jsem zcela vyrovnaná, mám skvělého partnera, děti v pohodě, práci, která mě baví a taky se potím... Co vyvolám tím, e potlačím pocení v podpaí? Na těle jsou vude póry, nic se nezmění, e se póry na pár cm2 uzavřou.
Běné pocení je zcela v pořádku, tělo jen reaguje na změnu teploty. Pokud se začnete potit při sebemení psychické zátěi, sebemení změně teploty, tak není cosi v harminii ve vás. Pokud se pory uzavřeu na cm2, tak opravdu o nic nejde.
Není tady
no jo, jene já nemám normální pocení, já se potím jak blázen. Je to psychického rázu, vím to. Co ale s tím mám dělat?
Není tady
Brouzdala jsem na internetu, protoe sama mám o to zájem a zjistila jsem, e se dá nadměrnému pocení zabránit aplikací Botoxu na místa, kde se moc potíte. Nala jsem si kliniku v Praze, kde mají do konce června 20% na tenhle zákrok.la jsem do toho! Jsem objednaná jdu přítí týden. Nic o tom, e by bylo kodlivé se nepotit jsem od pí doktorky při konzultaci neslyela:) Zdravím vechny potící se Erika
Není tady
Eriko, kolik to stojí a kde si to nechá dělat, po jak dlouhé době se to musí opakovat.
Není tady
beruska321 napsal(a):
no jo, jene já nemám normální pocení, já se potím jak blázen. Je to psychického rázu, vím to. Co ale s tím mám dělat?
Pokud ví, e je to psychického rázu, tak bys to také v tomto smyslu měla řeit. Přípravky proti pocení v tvém případě odstraňují jenom důsledky, ale ne příčiny...
Není tady
beruska321 napsal(a):
Eriko, kolik to stojí a kde si to nechá dělat, po jak dlouhé době se to musí opakovat.
Jdu v Praze na Myclinic, podpaí stojí po slevě 11 600 a vydrí to 6-8 měsíců. Napíu jaké to bylo
Upravil(a) erika (26. 5. 2006 11:22)
Není tady
Nejprve mi udělali test, který jsem zapoměla jak se jmenuje , pak mi dali krém, Emla? a čekala jsem asi 45minut. Pak mě paní doktorka počmárala podpaí a no a potom u to bylo jedna dvě Honza jde:D. Normálně jsem se mohla umývat, bylo to trochu červené, ale to je po bodnutí komárek taky. Po třech dnech jsem se přestala potit. Holky je to skvělé! Nemám svoje bílá trička zaloutlá podpaí. A e bych se potila někde jinde víc to jsem nepozorovala. Vydrí to a 8 měsíců, ale to u bude zima tak to se stejně člověk moc nepotí. Chtěla bych jetě nohy, ale to prý bolí. No uvidíme uvidíme uvidíme.
Není tady
erika napsal(a):
Nejprve mi udělali test, který jsem zapoměla jak se jmenuje , pak mi dali krém, Emla? a čekala jsem asi 45minut. Pak mě paní doktorka počmárala podpaí a no a potom u to bylo jedna dvě Honza jde:D. Normálně jsem se mohla umývat, bylo to trochu červené, ale to je po bodnutí komárek taky. Po třech dnech jsem se přestala potit. Holky je to skvělé! Nemám svoje bílá trička zaloutlá podpaí. A e bych se potila někde jinde víc to jsem nepozorovala. Vydrí to a 8 měsíců, ale to u bude zima tak to se stejně člověk moc nepotí. Chtěla bych jetě nohy, ale to prý bolí. No uvidíme uvidíme uvidíme.
To mi tedy připadá jako for!
Není tady
no, já jsem někde četla, e tím, e různýma antiperspirantama zadrujem pot v těle, si můem přivodit rakovinu prsu? Co si o tom myslíte????????,
Není tady
S tou rakovinou sem to taky slyela a hlavně prej,kdz se oholíme a pak na to něco nastříkáme.Nevím:-((
Jinak na pocení sem slyela o alvěji exituje i v tabletách.
Není tady
Holky neblbněte, člověk se potí naprosto po celém těle, tím e zamezíte pocení v podpaí se nic nestane - vyloučí se to jinama, jene na větí ploe se to rychle odpařuje a není to patrné!!! To pes je větí chudák - potní lázy nemá a odpařuje jenom jazykem a proto mu hrozí přehřátí! A potní lázy a mléčné lázy jsou kadá něco jiného. Občas se mluví o tom, e z antiperspirantů se dostává do těla hliník, ale kolik desítek let se pouívalo hliníkové nádobí! Doslova jsme při vaření hliník okrabovali a konzumovali a mnohde jetě mají hliníkové příbory.
Upravil(a) Bety (9. 6. 2006 7:41)
Není tady
Bety, konečně někdo rozumný.
Není tady
Tak jednoduché to zase není!
Není tady
Co myslí tím, e to není jednoduché?
Není tady
Ahoj, přidávám se do klubu potilek. Já se potím taky příerně. A to takovým stylem, e po dvou minutách drení sluchátka v práci mi z ruky pot teče čůrkem. To samé nohy. Nemohu pořádně nosit ani otevřené boty, protoe díky tomu mám kui tak jemou, e s kadých páskových mám nohu absolutně rozřezanou Mám to tak nějak od dětství. Byla jsem u psychologa, jsem O.K., doktorka moje dětská i teď obvoďačka mi tvrdíly, e se to spraví po pubertě... pořád nic, tak e by jetě byla? a pak, e a budu mít děti... na to se teprve připravuji. Tak nějak jsem se s tím naučila ít. Ale ve kole jsem nedokázala psát jinak, ne e jsem měla kadé pero obalené kapesníkem, abych ho vůbec udrela. A teď co to sem píu mám na klávesnici pod prsty taky louičky.
Musím uznat, e v některých situacích je to fakt krizovka. Ne někomu podám ruku, musím ji snad 100x vysuit kapesníkem. A kdy se doma zuji, zůstavají zamnou mokré otisky. Nemluvě o tom, e přilepit si náplast na patu je hotové umění... do dvou minut je odlepená . Snaím se si z toho dělat srandu, ale fakt se potím víc ne chlap.
Take holky hlavu vzhůru, nic z toho co jsem napsala není přikráleno... a omlouvám se, e to bylo tak dlouhé
Nejhorí je, e si stím nikdo neví rady...
Není tady
Ahoj Luckies, mám úplně ten samý problém co ty. Táhne se to se mnou od dětství a čím jsem starí tím je to jen horí. Fakt mě to dost obtěuje potí se mi hlavně dlaně, chodidla a podpaí.Kdy někomu podávám ruku tak si ji musim nejdřív vydímat do kapesníku,nohy mám také věčně odřené od páskvých bot, v práci mám u sebe ručník a stále vysouím a nejhorí je kdy jedu MHD a musím se det tyče to je opravdu krize.Nemůu jít na manikůru ani pedikůru, nato se dret za ruku s chlapem a čim víc na to člověk myslí tim je to horí. Doktorka mi řekla, e je to nedostatek magnesia, nějaký čas jsem ho uívala, ale je to k ničemu. Jediné co mi pomáhá je přípravek Driclor,prodávaj to v lékárně a do teď jsem ho pouívala hlavně v podpaí a tam to zabralo a u se nepotím, Teď ho zkouím i na dlaně a chodidla (teprve 3 den),ale zatim nic, tak uvidím jestli to zabere.Určitě to vyzkouej a dej vědět jestli ti to pomohlo.Pouívá se to na noc a ne si zvykne tak to troku pálí hlavně v tom podpaí.
Měj hezký den Renča :-)
Není tady
Renčo1 je to hrozný, ale jsem ráda, e v tom nejsem sama ten přípravek určitě vyzkouím. Hned a půjdu domů stavím se pro něj v lékárně. Hlavně kdyby mi to zabralo na ty nohy. Protoe se kadé léto pařím v zavřených botech, jen abych je nemusela mít rozedřené noky. V MHD je to opravdu síla. Jednou se mi dokonce stalo, e jsem na koené sedačce v busu nechala "louičku" protoe jsem zrovna jela v skuni a stáli jsme ke vemu v zácpě, take cesta 2x tak dlouhá. No trapas, co Ti budu povídat. Vichni v mém okolí o tom pocení ví, take tam jsou schovívaví... S manelem se za ruce taky moc nechytáme. Spí ho drím jen za malíček. Jako malé dítě
Taky se měj prima
Není tady
tak holky, mám uplně stejný pocení jako vy. Já vím, e to je psychického rázu. Také doktorka slibovala po pubertě , e se toho zbavím. Bohuel nic. Po porodu, také bohuel nic. Ba naopak potim se víc a hlavně teď v létě. Začala jsem chodit znova do práce a jsem z toho pořád mimo, e mám vechno mokré. Jetě ke vemu kdy mám k tomu stres, tak mám straně studené ruce. Zrovna dneska jsem zákazníkovi podávala ruku a on byl celý paf z toho, jak mám ledovou ruku. No trapas.Také pouívám Driclor, ten mi pomáhá podpadí. Zkouím ho na nohy a ruce, ale bohuel stále nic. Boty bych chtěla nějaké pantofle, ale nemůu, protoe na boso jít to nejde, straně se mi pak klouou nohy. Tak zkouejte nové a nové přípravky já budu také. Pak si povíme jaký byl výsledek. Zdravím vás a jsem fakt moc ráda, e nejsem v tom sama:reta:
Není tady
Ahoj Eriko,
muj muz a dcera se potej silene na a pod nosem, myslis,ze to delaj tim botoxem i tam? Je to bych brala nemit zniceny trika a bluzy..., ale pichat se do podpazi???
M
Není tady
Ono to nebolí, protoe ti dají krém na znecitlivění, je těch vpichů poehnaně, ale fakt jsem nic necítila. U jsem si koupila i nové bílé tričko, take letos poprvé nrbude hned luté. Jupííííííííí.Opravdu se toho neboj se toho. Myslím, e říkali, e to dávají jak na ruce, nohy, tak pod noc, čelo, hlavu a??? u nevím
Není tady