|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobré odpoledne všem,
mám takový malý dotaz... i když jsem slyšela všemožné pro i proti samoopalovacích krémů, neodolala jsem a koupila si krém od Oriflame. Před nanesením jsem si udělala peeling, roztírala krém pečlivě, ovšem ty obávané fleky se bohužel dostavily. Nemáte prosím někdo lepší zkušenost než já? Děkuji...
Není tady
Ahoj Michalko, v Estet. medicíně je na tohle téma dost příspěvků, určitě najdeš...
Není tady

Já si koupila samoopalovací mléko Astrid a nedělala jsem si žádný pílink a chytlo mi to pěkně.Jsem spokojená.
Není tady
Já mám taky Astrid a zcela bez fleků. Je třeba natřít víc vrstev a tím snadno reguluješ intenzitu "opálení". Peeling způsobí to, že ti opálení vydrží déle...
Není tady
No zkusím se tedy napatlat znovu a uvidím :-)
Není tady