Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 22. 5. 2006 13:37

Michalka
♥------

Samoopalovací krémy

Dobré odpoledne všem,
mám takový malý dotaz... i když jsem slyšela všemožné pro i proti samoopalovacích krémů, neodolala jsem a koupila si krém od Oriflame. Před nanesením jsem si udělala peeling, roztírala krém pečlivě, ovšem ty obávané fleky se bohužel dostavily. Nemáte prosím někdo lepší zkušenost než já? Děkuji...

Není tady

#2 22. 5. 2006 13:48

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Samoopalovací krémy

Ahoj Michalko, v Estet. medicíně je na tohle téma dost příspěvků, určitě najdeš...smile

Není tady

#3 23. 5. 2006 8:47

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Já si koupila samoopalovací mléko Astrid a nedělala jsem si žádný pílink a chytlo mi to pěkně.Jsem spokojená.

Není tady

#4 23. 5. 2006 11:05

jsem.sva
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Já mám taky Astrid a zcela bez fleků. Je třeba natřít víc vrstev a tím snadno reguluješ intenzitu "opálení". Peeling způsobí to, že ti opálení vydrží déle...

Není tady

#5 23. 5. 2006 12:48

Michalka
♥------

No zkusím se tedy napatlat znovu a uvidím :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí