Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 10. 6. 2006 15:33

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

Re: Pomoc, tchýně - velitel rodiny

obojí stojí za houby. Já mam celkem štěstí, s tchýni si vcelku rozumíme. Akorát má taky občas nějaký blbý kecy a když jí někod naštve, vybíjí si to na ostatních, ale není to moc často
Romčo dobře jste udělali že jste auto koupili, musíte mít nějaký spolehlivý, zvlášť když máte dítě. Člověk nikdy neví, co se může přihodit. Tchýně když to nechápe, tak je s prominutím blbá

Není tady

#27 10. 6. 2006 15:34

kaštánek
♥♥-----

Určitě v tomto případě ignorovat camelie. Přece se nebudeš doprošovat, ne? Já se snažím dělat, že neslyším ,ale taky mě to sere. Ona chce, aby jsme se tam nastěhovali do porodu. Stejně to nestihnem, tak se nebudu stresovat, ne?

http://www.rodice.cz/metrik/500.png

Není tady

#28 10. 6. 2006 15:38

Paila
♥♥♥♥---

Lucka napsal(a):

Romčo, nedejte se. Nějaká stará rachejtele, i přestže je to tchýně, vám přece nebude diktovat, co si máte koupit a co ne. To by vám zachvilku mohla nařizovat, kdy se tulit a kdy ne.... Brrrr tchýně.

Romco, naprosto s Luckou souhlasim, je to vas zivot, vase penize, vase auto a vase problemy. Ona nema pravo vam kafrat do vztahu, tak se neboj. Hlavne manzel by te mel podporit. rock

Není tady

#29 10. 6. 2006 16:26

Lucka
♥♥♥----
Místo: Plzeň

kaštánek napsal(a):

Je třeba ji fakt odbýt, nebo na to nereagovat. Moje tchýně je taky moc akční, i když to asi myslí dobře. Stavíme barák,čekáme k tomu mimčo a taky ty peníze nekradem a ona pořád, že někde viděla v bazaru nějakou sedačku apod. No to bych fakt vraždila. Nejsme teď možná v ideální finanční situaci, ale sedačku si teda rozhodně použitou kupovat nebudu. Vůbec je akční jak prase, až mě to s prominutím sere. Normálně nám tam bez pozvání chodí malovat. Tak nevím, je to normální???????????????

Teda Kštánku, a to jí nic manžel co by syn neřekne??? Já bych asi určitě řádila jako kulový blesk. Jednou nám tchán vymaloval pokojík a já musela jít a přebílit to.  Jak to bylo kocourovatý, je to starej šetřil a tak primalex tak zředil vodou, že........ No hrůza. Když jsme koupili byt, tak už tchýně s tchánem měli nastartovaný košťata ahadry, že nám jdou pomoct. Ale drahý věděl, že to nechci, a tak je zabrzdil. Určitě bych se s nima pohádala. Docela často se pak vnucovali, když třeba byl drahý na noční a já tam řádila sama, že pomůžou, ale my to zvládli sami a máme z toho větší radost.

Není tady

#30 10. 6. 2006 18:47

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Lucko - no to je síla. Nám jednou tchýně čistila koberec, nějakým úžasným zařízením od Zepteru a na rok starém koberci zůstaly šedivé skvrny na furt. Prostě tam toho čistícího prostředku narvala tolik, že to vyžralo mapy. Tchán nám jezdil pomáhat při rekonstrukci bytu. Skoro 2 měsíce vždy v pátek od Frýdku Místku dojel do Prahy, o víkendu jsme makali jak barevní a v neděli jel zase zpátky. Byli jsem mu s manželem docela vděční. Nejvíc vděční jsme byli za to, že doma nechal tchýni!
Ona to sice nemyslí špatně, máme se docela rády, ale nejvíc miluji vzdálenost 350 km!!!
Mám vždy trošku potěšilou radost z toho, že když k nám přijedou, já něco dobrého uvařím a upeču a tchán to pak tchýni nutí vařit doma. Jenže ona vařit moc neumí a navíc se u toho strašně trápí, takže to jídlo taky pak vypadá    usch Má to zkrátky hnusný usch

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#31 10. 6. 2006 20:20

Romana
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Tak tchyne uz to vi, vytahla to z tchana, ktery byl od zacatku s nama. Tvarila se jako, ze ji se to netyka a jizlive podotkla "Delejte si co chcete, ale mne se to nelibi", pak uz trochu roztala, protoze pochopila, ze je to rozhodne bezpecnejsi nez nas stary veteranek.

My taky stavime, ale tchyne se neobtezuje nam pomoct a to bydli kousek. Zato moje mamka bydli 250 km od Brna a porad se nabizi, tak toho vyuzivam, ze mi hlida Barunku, bo kdyz ji hlida tchyne, tak mi ji vrati urvanou, poblitou a ospalou. Taky mi porad predhazuje, ze kdyz jsem z maleho bytu, tak urcite nezvladnu uklizet tak velkej dum a jeste se starat o dite. No, moc mila pani..............

http://lbyf.lilypie.com/Eezvp1.png                             
                                12.12.2005 (2,8 kg/48 cm)
http://lb3f.lilypie.com/TiI7p1.png
                                13.1.2009 (4,1 kg/52 cm)

Není tady

#32 10. 6. 2006 20:33

Lucka
♥♥♥----
Místo: Plzeň

tak to je pecka. Nedej se Romčo a pořádně ji to nandej, protože budeš super hospodyně se super dětičkama. A to budeš koukat jak jí sklapne. Moje tchýně pochopila, že si všechno umím udělat sama. I jsem si zapojila pračku, než můj drahy přišel z práce. A tak na to ze začátku  koukala jako péro. Ona je hrozně (jak mi na Šumavě říkáme) přepíčená. Omlouvám se za to slovo. To furt říká "mějte se rádi", nebo "že se máte rádi" a podobné nesmysly. Drahého ze začátku našeho bydlení při každé návštěvě hladila, jako bych jí ho kradla. Ale jemu to taky bylo nepříjemné. Ale je to poslušný synek, tak jsem mu řekla, že se pak cítím jako 5. kolo u vozu, když jsme u nich na návštěvě a tak to matce vysvětlil a je pokoj. Už ho nehladí. Já jsem z domova zvyklá tak trochu na Spartu, tak se u nich necítím dobře. Je to takové neupřímné. Jsem zvědavá jak se bude tchýně vtírat až ji pořídíme nějaké vnouče. A to ona umí. Už jich má 6 a při každém to bylo jako by bylo to jediné na světě.
Taj holky vzhůru do boje za bezproblémový život bez tchýní.

Není tady

#33 10. 6. 2006 20:46

Petricka80
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ostrava

No..já mám tchýni asi o tři baráky dál,ale naštěstí je pohodlná tady zajít..takže je to celkem v klidu..z počátku jsem šílela,jak byl manžel mazánek....ale postupem času mám pocit,že se začíná měnit a co se oženil,tak mám pocit,že je konečně můj.....tchýni mám ale celkme ok..v rodine nemám ráda konflikty,takže se raději nehádám,ale v klidu svůj názor řeknu...akorát je pravda.že ž ted tchýně básní o krajkových peřinánkách!! bože to ne....to jí musím vymluvit,ale je mijasné,že se urazí.....

ale manžel je naštěstí stejného názoru,tak snad to bude ok....

tchýně je jakž takž,ale obávám se ,že s výchovou dětí konflikty nastanou..mám lepší pozici v tom,že švagrová-její druhá snacha už má větší děti a s tchýní si vytrpěla své,jenže švagrová je taková drškatá,takže tchýni hodně usměrnila..takže já to mám ted hodně lehčí...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;93/st/20061228/n/Natalinka/k/54c5/age.pnghttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10758;107/st/20090630/n/Misanek/k/55d8/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;107/st/20140812/n/Ondrasek/k/389b/age.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí