29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
:dumbom:Jaké máte nápady na balkón v paneláku.Je to teď jediné moje útočiště a tak bych rááda,aby bylo co nejhezčí
Není tady
Ahoj, záleží, jak máš velkej balkon.Naproti nám je panelák a rozložili si tam na terásce tujky a stromky na kmínku, je to krásný, není jim tam skoro vidět, ale oni viděj myslím v pohodě. Pak nějakej stoleček, židličku, pohoda.Mám to taky podobně. A trávím tam moře času. Nebo je pěkná mřížka na plazivky, břečtan a tak.
Není tady
No a když jsme v diskuzi "Kuchyňka" - tak doporučuju stoleček na kávičku + nějaké to pochutnání.
Není tady
Bety napsal(a):
No a když jsme v diskuzi "Kuchyňka" - tak doporučuju stoleček na kávičku + nějaké to pochutnání.
Ahoj Bety, že jsme v "Kuchynce"jsem si taky všimla, ale neumím to přešoupnout. Ty jo?
Není tady
Bludimírko, tak jsem ti to téma přešoupla, jo? Myslím, že tady ti poradí víc
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Bludimírko, tak jsem ti to téma přešoupla, jo?
Myslím, že tady ti poradí víc
Ahojky-děkuji.Já se tady pořád nějak neorientuji.
Není tady
choysia napsal(a):
Bety napsal(a):
Ahoj Bety, že jsme v "Kuchynce"jsem si taky všimla, ale neumím to přešoupnout. Ty jo?
Ale já to myslela úplně vážně - vždyť mezi těma kytičkama a tak se bude skvěle relaxovat! Pít kafe a číst knížka! Máš už něco vybraného? Viděla jsem v paneláku že natáhli tenké špagátky odshora dolů a nechali je porůst fazolí - roste děsně rychle, krásně kvete a udělá zelenou stěnu. Na podzim odstřihneš, vyhodíš a je to.
Není tady
Bety: Tak sem hod místo fazolí na špagátku nějaké to pochutnání Mám ted totiž tu kávičku.
Není tady
choysia napsal(a):
Bety: Tak sem hod místo fazolí na špagátku nějaké to pochutnání
Mám ted totiž tu kávičku.
Včera jsem sež...jedla VELKÝ kus koláče - Měsíční krajina ( někdy také pod názvem Cik-Cak řezy). A káviček spoustu...
Není tady
Bety napsal(a):
choysia napsal(a):
Bety: Tak sem hod místo fazolí na špagátku nějaké to pochutnání
Mám ted totiž tu kávičku.
Včera jsem sež...jedla VELKÝ kus koláče - Měsíční krajina ( někdy také pod názvem Cik-Cak řezy). A káviček spoustu...
Nam, nam.Tak já jdu hledat recepty na koláč, samozřejmě na dietní. At mám na ráno taky na balkooon.
Není tady
:)ahojte i my máme krásně udělaný balkon a když nám nadnámi sousedi začnou prášit špinavé věci z jejich balkonu tak je po kráse a utíkám se schovat. Doufám, že takové problémy nemáte. Nejlíp je bydlet na nejvyšším poschodí.
Není tady