29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo a to mi ještě nedá,abych nezhodnotila Motolskou porodnici...jedním slovem...bylo to tam super..přes můj úděsný porod můžu říct,že personál se ke mě choval hezky a trpělivě...nikdo na mě neřval,všichni se mi snažili pomoct(teda byla tam jedna starší nevrlá sestra,která dokáže být asi pěkně hnusná,ale ta se naště stí u mě nezdržovala).To samé můžu říct i oddělení šestinedělí...fakt tam byli super.Akorád jídlo nic moc,prostě školní jídelna.Ale to už říkala i PétaZ.Jediný,co tam bylo výborný byly vdolky...mnam Pokoje a vybavení bylo taky dobrý...takže Motol můžu doporučit.
Není tady
Kiki, moc s Lukáškem gratulujem ! Malá je fakt krásná. Přejem Natálce hodně štěstí a zdraví do nového života
Není tady
Přejeme Vám s Adélkou hodně zdravíčka a štěstíčka celé rodině.. Ať se rány po porodu rychle zahojí, na to se brzy zapomene .. A pak na vše budete vzpomínat s láskou, vždyť jste to obě zvládly na jedničku
..
Není tady