29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dneska...? Dneska je možný všechno
Není tady
No tak já to tady vždycky prošvihnu, když to tu žije! Napíšu a většinou běžím něco udělat a pak zas nakouknu s křížkem po funuse.
Sylvii, to je dobrý nápad, určitě Míše písni, bude určo ráda! Škoda že teď ke konci nemá přístup na net, snad si ho brzy doma zřídí, aby mohla chodit na babinet pro rady... A víš, co jsem ještě teď slyšela ohledně "urychlování"? Prý není pravda, že když se nacpeš, tak jedeš - prý naopak jíst poskrovnu a navečír teplou vanu a svařáčka k tomu...případně sexík.
Teeda, tak u Míši tě dr. pěkně napínali, co? To snad ani není možný - rozpětí od 1. do 24.2.! Mmch 24.2. se narodila moje nej kámoška, zlatíčko - vůbec znamení rybky je fajn. Ryba je i manža a můj šéfík...
Teri, nejsem teda přímo z Pardubic, ale rodit tam budu. V červnu jsme s manžou prošli předporodním kurzem, porodnice je hezky vybavená, příjemná, taková domácká - tak snad vše proběhne OK. Ještě jsem původně uvažovala o Chrudimi, ale pak mě odradilo to, že když jsou náhodou nějaké komplikace jak u rodičky, tak u mimi, tak převážejí jinam - nemají vše potřebné vybavení...takže pak při potížích většinou převážejí do Havl. Brodu. A kam se chystáš Ty? Že bys prubla taky Pardubky?
Není tady
No Gábi, všechno tohle prubuju a asi bude malej zase nejakej odolnej, sexík zkoušíme, hodně teplou vodu taky - tu mám ráda i obyč, takže připomínám spařené kuře a pořád to nevypadá na nic
Taky si říkám že tenkrát ty termíny to byla síla, už jsem měla nervíky a dr. pořád času dost, no teď to vypdá na to samý, jj u nás je malej ryba a Michal taky, jenom já jsem vodnář - jsem o dva a půl týdne dřív, a teď budem mít pannu. Já myslela že budu mít srpňátko a nakonec to bude podzimáček uááááá
My nakonec rodíme v Nymburce, máme to tu nejblíž a jsem vůbec zvědavá, co mi řeknou v pátek - to jdem na kontrolu, myslela jsem, že tuhle už absolvovat nebudu chjo. Zase budu přenášet jak dlouho.
Není tady
Ahoj holky, tak mám pro Vás zprávu od Heli, porodila včera za pět minut sedm, Kačenka i maminka jsou v pořádku, malá měří 48 cm a váží 3200 g. Měli to holky jen tak tak, porodili 1 hodinu po prvních bolestech a málem na záchodě, vyděšená sestra ji prý dotáhla před sál, kde chudina klečela a pak nějakým zázrakem na porodní sál, bez klystýru, bez sprchy, samozřejmě bez manžela, protože ten to nestihnul Ale jsou prý šťastné. Mám Vás pozdravovat. pa pa
Není tady
Tak Ládi děkujeme za zprávičku, Heli vyřiď obrovský gratulace ke Kačence, no tak tomu říkám super rychlý porod, Helča už rodila podruhé viď? Tak to bych brala taky napodruhé, napoprvé tři hodinky, tak takhle bych byla spokojená. Každopádně moooooc štěstíčka s malinkou v náručí.
Není tady
Gratulujeme Helči ke Kačence a opravdu supr rychlý porod .Tak si na řadě Sylvi, ne ?
Není tady
No tak tomu se fakt říká rychlost já dvě hoďky u druhého po 10 letech,ale tohle je bomba
gratuluji a přeji hodně štěstí maličké Kačence a hodně trpělivosti Helence
vyřiď pozdrav
Není tady
Přidávám se ke gratulacím Heli ke Kačence! Tak to byl super rychlý porod, taky bych si dala říct!
Sylvii, vypadá to, že tě nepředběhnu, neboj. Právě jsem dorazila z kontroly - nález mám od minulého týdne stejný, tj. na prst a CS 4-5 a v pondělí mám šupajdit to rizikový poradny v porodnici, kde mi řeknou, kdy se bude vyvolávat.
Takže nejpozději do příštího pátka budu mamina.
Jinak prcek se za poslední týden zakulatil o 20 dkg, máme 3,20 kg.
Není tady
Ahaa, tak já byla dneska, páč celý den nebyly pohyby, tak jsem raději vyrazila, tak to vypadá, že konečně klesá a je mimořádně spavý, tak jsem se uklidnila, no jooo jsem na řadě, ale fakt vůbec ale vůbec nic takže těžko říci kdy bude hodina H.
Není tady
Tak Sylviiku dnes máš termín ,je poslední srpen tak šupej do porodky pro mimíska né ?
Není tady
Tak Sylvi,čapni tašku a kolečko kolem baráku né Ono to příjde, holt je to spáč a nespěchá, venku je zima a uvnitř je tak teplíčko
Držím palečky ať si ho už užíváš vedle sebe
Upravil(a) Blanka LBC (31. 8. 2006 16:29)
Není tady
Ahojky, tak jsem po víkendu tady - a opět 2 v 1! Byla jsem dnes poprvé té rizikové poradně v porodnici, hezky dvakrát jsem si vyzkoušela monitor - ne že by mimís spal, ale PA vypadala, že funguje na baterky a udělala mi krátký záznam, dr. to nestačilo...
Žádná velká změna, akorát na monitoru jsem měla slabé kontrakce - mám přijít zase ve čtvrtek a pak se uvidí, co se mnou dál. Už mě to běhání po porodce nebaví, nejradši bych to měla všechno za sebou a
u sebe.
Sylvii, že bychom se do toho daly najednou, v jeden den? Co takhle čtvrtek, pátek?
Není tady
Ahojkýýý já taky před chvílí přijela, monitor nic moc opět spal, na kontrolu jdu ve čtvrtek a jinak v pátek na příjem, takže asi nejdéle v sobotu budou vyvolávat no stejně se dočkám úctyhodného počtu v sobotu už budu 41+2 to je teda fakt síla, a pak že těhu trvá 40 týdnů, takže nakonec možná porodíš dřív než já
, já byla i na prohlídce a tam se dr. divila, jak to že jsem ještě neporodila, že mám všechno připravené akorát ty kontrakce pořád chybí ale jinak všechno k porodu, takže jsem zvědavá jak dopadnu ve čtvrtek a kdyžtak pátek to jistí. No myslela jsem že to bude dřív. Co takhle sobota? 9.9. je přece super datum nee?
Není tady
Tak jsme domluvený! Hezký datumek....
Mně ještě termín upravili na 7.9. místo původního 8.9. - mám přijít ve čtvrtek (na svůj nový TP ), tak nevím, jestli si mě tam nenechají a v pátek nezkusí už vyvolávat...uvidíme - záleží, kdo bude ve čt na porodnický ambulanci - ono co dr, to názor.
Ale pěkně mi teda tvrdne bříškko, jak kámen, každou chvíli. I na tom monitoru jsem měla za těch 20 min 2 x, ale pustil mě ještě dom...
Mobílky na sebe máme...
Jdu se natáhnout, jsem po dnešku už vyřízená. Tak brou noc a zítra pááá!
Není tady
No ono je fakt že co dr. to jiný názor, já taky měla jít až v pátek na příjem a pak když jsem přišla z monitoru tak tam byl jiný dr. střídali služby akorát a ten řekl že mám přijít ve čt. normál na kontrolu na monitor, takže jsem taky zvědavá, jak nakonec dopadnu. Každopádně koukám pokud mi to nevyvolají, tak dopadnu jak slon, to je síla, zase takhle přenášet - dneska už jsem 40+4 a kontrakce nulové. Takže mímouš zase bude pěknej flegmatik.
Není tady
Těhulinky, držím vám palečky a ať to zvládnete držte se a těšte se na miminka, jsou krásný
Hezky se vyspinkejte, odpočívejte jak to jen jde ! Pa
Není tady
Ahoj holky těhulky tak co pořád nic ? Ale nebojte už se to blíží a vy to určitě na jedničku zvládnete , držíme s Viktorkou palečky .
Není tady
Ahojík, tak u nás je to síla, Michala chytly záda takovým způsobem, že nikdo neví co to je, takže chodíme na injekce a když nebude zlepšení do tří dnů, tak do špitálu, já nastupuju v pátek a mami je tu do soboty, pak musí do práce, dovču už nemá. Takže je to síla a právě řešíme, co s malým až kdyby došlo k nejhorší variantě, že budem ve špitále oba, tak mi držte palečky ať se nezblázním do té doby, takže teď se naopak držím, abych se ještě nerozrodila. Proč to mít jednoduché, když to může být složité ne?
Není tady