29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamilkaka napsal(a):
Já jsem naštěstí ještě hemeroidy nezažila, ale věřím, že to musí být velmi nepříjemné. Můj tatínek s nimi má velké problémy a velké bolesti, u něj to je ještě o to horší, že on prostě nevydrží se nepřetěžovat a pořád někde něco tahá. Kupovala jsem mu v lékárně Hemodin akut a říkal, že mu to pomohlo, hlavně ta mast v tom prvotním stadiu, kdy to hodně bolí, tak se to maže a pak začnou asi zabírat ty kapsle už, nevím, ale byl spokojený. Jinak jsme taky někde načetla, že je dobré po každé stolici mít někde vodu s březovou kůrou a opláchnout se jí.
a zlepšila se mu kštice???? na hemeroidy se používá dubová kůra
Není tady
aprill napsal(a):
Kamilkaka napsal(a):
Já jsem naštěstí ještě hemeroidy nezažila, ale věřím, že to musí být velmi nepříjemné. Můj tatínek s nimi má velké problémy a velké bolesti, u něj to je ještě o to horší, že on prostě nevydrží se nepřetěžovat a pořád někde něco tahá. Kupovala jsem mu v lékárně Hemodin akut a říkal, že mu to pomohlo, hlavně ta mast v tom prvotním stadiu, kdy to hodně bolí, tak se to maže a pak začnou asi zabírat ty kapsle už, nevím, ale byl spokojený. Jinak jsme taky někde načetla, že je dobré po každé stolici mít někde vodu s březovou kůrou a opláchnout se jí.
a zlepšila se mu kštice???? na hemeroidy se používá dubová kůra
Není tady
na hemeroidy se používá dubová kůra
Nojo... ale březová je skoro jako papír... ta tak nedře...
Není tady
helena napsal(a):
na hemeroidy se používá dubová kůra
Nojo... ale březová je skoro jako papír... ta tak nedře... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
To uz mozna spis lopuch ... ale s beeeruskou
Není tady
spam
Upravil(a) AndreaP. (7. 10. 2014 23:40)
Není tady