18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamilkaka napsal(a):
Já jsem natěstí jetě hemeroidy nezaila, ale věřím, e to musí být velmi nepříjemné. Můj tatínek s nimi má velké problémy a velké bolesti, u něj to je jetě o to horí, e on prostě nevydrí se nepřetěovat a pořád někde něco tahá. Kupovala jsem mu v lékárně Hemodin akut a říkal, e mu to pomohlo, hlavně ta mast v tom prvotním stadiu, kdy to hodně bolí, tak se to mae a pak začnou asi zabírat ty kapsle u, nevím, ale byl spokojený. Jinak jsme taky někde načetla, e je dobré po kadé stolici mít někde vodu s březovou kůrou a opláchnout se jí.
a zlepila se mu ktice???? na hemeroidy se pouívá dubová kůra
Není tady
aprill napsal(a):
Kamilkaka napsal(a):
Já jsem natěstí jetě hemeroidy nezaila, ale věřím, e to musí být velmi nepříjemné. Můj tatínek s nimi má velké problémy a velké bolesti, u něj to je jetě o to horí, e on prostě nevydrí se nepřetěovat a pořád někde něco tahá. Kupovala jsem mu v lékárně Hemodin akut a říkal, e mu to pomohlo, hlavně ta mast v tom prvotním stadiu, kdy to hodně bolí, tak se to mae a pak začnou asi zabírat ty kapsle u, nevím, ale byl spokojený. Jinak jsme taky někde načetla, e je dobré po kadé stolici mít někde vodu s březovou kůrou a opláchnout se jí.
a zlepila se mu ktice???? na hemeroidy se pouívá dubová kůra
Není tady
na hemeroidy se pouívá dubová kůra
Nojo... ale březová je skoro jako papír... ta tak nedře...
Není tady
helena napsal(a):
na hemeroidy se pouívá dubová kůra
Nojo... ale březová je skoro jako papír... ta tak nedře... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
To uz mozna spis lopuch ... ale s beeeruskou
Není tady
spam
Upravil(a) AndreaP. (7. 10. 2014 23:40)
Není tady