27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
tes1 ,no to je bezva zpráva. Já zatím odolávám..teď to není taková katastrofa,Hlavně hodně piju, a brala jsem práky dost mě pomohly.Pokud by to ale mělo opět začít ,tak bych to taky zvaovala.teď jsem v poho..jo a tes platila si něco??Vím ,e dřív se to platilo,ale uvaovalo se ,e to začnou pojiovny hradit.
Není tady
Longova metoda se kdysi hradila, dr povídal, e samotný přístroj na jednorázové pouití vychází na cca 15tis., i proto pojiovny otálely s placením a mají povolen jen určitý počet operací na měsíc, čekala jsem skoro 8 měsíců. Myslím, e od dubna 2007 je hrazena pojiovnami.
Není tady
Tes díky.hm .já si myslela,e na to bude nějaký pořadník.
Není tady
Tes, tak jak je?? Já jsem od března ok, u i jezdím na kole a chystám se psychicky na druhou ope v říjnu.....
Není tady
Ahoj Twinho, zrovna dnes jdu na kontrolu po 3 týdnech po zákroku a jsem naprosto OK, občas malé pnutí při stolici, tam kde mi to zvnějku řezali, ale je to naprosto bezvýznamné oproti tomu co to bejvávalo před operací. Můu říci , e jsem jako rybička, ale kolo a tanga zatím pro jistotu jetě neee
Twin - ty jsi psala, e jsi měla obyč operaci, to jest pouze tím skalpelem vid? Jak dlouho ti trvala rekonvalescence? A proč jetě jedna operace?
Není tady
Jdu si pro operační zprávu, a to napíu přesně. Excise a sutura dle Milligana , 2x elastická ligatura dle Barrona. Měla jsem velké mnoství vnějích hemo a tři velké vnitřní. Odstranil mi dva vnitřní a vyřezal některé z těch vnějích. Řekl mi, e mi je nemůe odřezat vechny zároveň, e by vzniklo velké zjizvení konečníku a mohla bych mít závané problémy se stolicí - chápe....? Take některé (asi zhruba polovina) vnějích vyřezal a dalí mě čekají. Proto nadvakrát. No bez léků od bolesti a bez laktulozy bych asi ten první týden nezvládla.... Pak to odeznělo a super. Jen se zas připravit na tu bolest....
Není tady
Aha, teda Twinho to je nářez, tak přeji a to má brzo za sebou, hlavně rychlé hojení. Moc dobře chápu ty psychickou přípravu - na druhou stranu, bude mít potom po problémech. Určitě ten Baaron je velice nepříjemný, podle mne je ale důleitějí ty potvory odstranit ne aby z nich časem vybujelo něco horího..
Take budu dret palečky a pěstičky a jsi brzy fit!
Není tady
AHoj. Je mi to vlemi trpane, ale mam otazku. Vzdy po nejakom casovom obdobi sa mi z take zemy z konecnika nieoc vylezie,nieco ako vačok, myslim ze su to hemeroidy. vzdy sa to za tyzden dva vrati do povodneho stavu, teraz to zase po roku prislo:( ale teraz ej velmi velky a boli to myslite ze s tym treba ist za lekarom ked to nieje take caste? maju to aj ostatny ludia ?
((
Není tady
ahojky.určitě zajdi ,ono je to dost pak bolestivý..a takhle ti doktor můe pomoci,někdy to i říznou a nebo ti dají nějaké mastičky a čípky .To,ale zhodnotí doktor v jakém to má stádiu,Hlavně se ničeho neboj..Je dost lidí co tím trpí akorát se s tím bojí k doktorovi zajít.drím palce.
jinak prevence je hodně pít ,jíst dost vlákniny, .ovoce.netahat těké věci.
Není tady
Mám novou mastičku, kterou určitě doporučuji. Mne čeká taky druhá operace - zbytek hemoroidů pryč. Teď u jen baaroni, vnitřní a prý tam s tím je třeba leet 4 dny.
Nevím, ale jak se zhoril cca víc ne po roce "stav", tak jsem koupila v čínském medic.centru mastičku na hemoroidy. Malá tubička 100 a něco. Asi smrdí, ale pomáhááááá.
Krvácení pryč, bolesti pryč a operace počká. Poradila mne to pani, která sama takto utekla noi. Kdo je z PH, adresu dám.
Není tady
miaa napsal(a):
Mám novou mastičku, kterou určitě doporučuji. Mne čeká taky druhá operace - zbytek hemoroidů pryč. Teď u jen baaroni, vnitřní a prý tam s tím je třeba leet 4 dny.
Nevím, ale jak se zhoril cca víc ne po roce "stav", tak jsem koupila v čínském medic.centru mastičku na hemoroidy. Malá tubička 100 a něco. Asi smrdí, ale pomáhááááá.
Krvácení pryč, bolesti pryč a operace počká. Poradila mne to pani, která sama takto utekla noi. Kdo je z PH, adresu dám.
jinak taky dobrý práek hemodin
Není tady
Hemodin taky znám, a pomáhá.Hlavně je to něco co nemusím nepříjemně zavádět do konečníku. Jsou to tablety na polykání a pomáhají vnitřně. Tak jsme ráda, e něco takového vůbec existuje
Upravil(a) faro33 (18. 11. 2009 11:28)
Není tady
já je mám od nějakých 24 let a chodil jsem na nějaké gumičky které mi tam nandali aby odumreli ale je to takový tlak ze je to az neprijemne a hlavne to trva hrozne dlouho ale jinou metodu jsem nezkousel proto si vazim hodne nazoru co tady jsou...
Není tady
miaa napsal(a):
Mohla bys napsat ,kde sehnat tu mastičku...
Není tady
Hezký den,
nově jsme zveřejnili článek Konec trápení s hemoroidy. Přejeme hezké počtení a těíme se na Vae postřehy. Trápily vás hemoroidy v době těhotenství? Opravdu zabírá odvar z dubové kůry?
Není tady
TCM CLINIC s.r.o., Národní 11, ted nevím, které patro. JInak jsem si zasadila mochyni peruánskou a ta funguje taky a navíc úúúúasně chutná a zabírá i na jiné nemoci. Myslím, e by to rostlo i na balkóně.... Důleitý je typ, peruánská.
Není tady
Mám vyzkouený hemostop kombinace práků a gelu, práky jím pro jistotu 2krát ročně jako prevenci, a potíe zmizely.
Není tady
Miroslav Doleal napsal(a):
já je mám od nějakých 24 let a chodil jsem na nějaké gumičky které mi tam nandali aby odumreli ale je to takový tlak ze je to az neprijemne a hlavne to trva hrozne dlouho ale jinou metodu jsem nezkousel proto si vazim hodne nazoru co tady jsou...
i po tomhle zákroku se hemeroidy vrací.
Není tady
Doktor mi předepsal Detralex,vyzkouela jsem hodně věcí.ale na detralex nedám dopustit.Hodně pomáhá!
Není tady
Taky pouívám Hemostop, je výhoda, e si ho můu koupit bez receptu a zabírá dobře.
Není tady
Vezměte si vyí dávky Psyllia, hodně pijte a zařaďte klidně denně pohanku a citrusy (jezte je s tou bílou slupkou, tam je také rutin). Věřím, e se vám po tom výrazně uleví!
Není tady
Ahoj. Můj taka s hemeroidy má také problémy. Natěstí kdy se objeví tak větinou mu pomůe koupel dubové kůře a také jsme mu pořídili hemodin mast. Mast obsahuje také výtaky z dubové kůry a opravdu pomáhá rychle proti svědění a pálení. Slyela jsem také o tabletkách hemodin akut-působí příznivě na ilní stěny a na otoky.
Není tady
Já jsem natěstí jetě hemeroidy nezaila, ale věřím, e to musí být velmi nepříjemné. Můj tatínek s nimi má velké problémy a velké bolesti, u něj to je jetě o to horí, e on prostě nevydrí se nepřetěovat a pořád někde něco tahá. Kupovala jsem mu v lékárně Hemodin akut a říkal, e mu to pomohlo, hlavně ta mast v tom prvotním stadiu, kdy to hodně bolí, tak se to mae a pak začnou asi zabírat ty kapsle u, nevím, ale byl spokojený. Jinak jsme taky někde načetla, e je dobré po kadé stolici mít někde vodu s březovou kůrou a opláchnout se jí.
Není tady
Já mám zase velké problémy s debilní reklamou. Poradí mi taky, co si na ni mám koupit?
Kdyby ses doma oplachovala v odvaru z kůry a tady neprudila, udělala bys dobrej skutek.
Není tady
Hemeroidy mám od svého druhého porodu u 27 let. Větinou o nich nevím, ale někdy mi prasknou a krvácí a típou. Opatrně si je umyji, namau mastičkou a zas je to dobé.
Není tady