6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tes1 ,no to je bezva zpráva. Já zatím odolávám..teď to není taková katastrofa,Hlavně hodně piju, a brala jsem prášky dost mě pomohly.Pokud by to ale mělo opět začít ,tak bych to taky zvažovala.teď jsem v poho..jo a tes platila si něco??Vím ,že dřív se to platilo,ale uvažovalo se ,že to začnou pojišovny hradit.
Není tady
Longova metoda se kdysi hradila, dr povídal, že samotný přístroj na jednorázové použití vychází na cca 15tis., i proto pojišťovny otálely s placením a mají povolen jen určitý počet operací na měsíc, čekala jsem skoro 8 měsíců. Myslím, že od dubna 2007 je hrazena pojišťovnami.
Není tady
Tes díky.hm .já si myslela,že na to bude nějaký pořadník.
Není tady
Tes, tak jak je?? Já jsem od března ok, už i jezdím na kole a chystám se psychicky na druhou ope v říjnu.....
Není tady
Ahoj Twinho, zrovna dnes jdu na kontrolu po 3 týdnech po zákroku a jsem naprosto OK, občas malé pnutí při stolici, tam kde mi to zvnějšku řezali, ale je to naprosto bezvýznamné oproti tomu co to bejvávalo před operací. Můžu říci , že jsem jako rybička, ale kolo a tanga zatím pro jistotu ještě neee
Twin - ty jsi psala, že jsi měla obyč operaci, to jest pouze tím skalpelem vid? Jak dlouho ti trvala rekonvalescence? A proč ještě jedna operace?
Není tady
Jdu si pro operační zprávu, ať to napíšu přesně. Excise a sutura dle Milligana , 2x elastická ligatura dle Barrona. Měla jsem velké množství vnějších hemo a tři velké vnitřní. Odstranil mi dva vnitřní a vyřezal některé z těch vnějších. Řekl mi, že mi je nemůže odřezat všechny zároveň, že by vzniklo velké zjizvení konečníku a mohla bych mít závažné problémy se stolicí - chápeš....? Takže některé (asi zhruba polovina) vnějších vyřezal a další mě čekají. Proto nadvakrát. No bez léků od bolesti a bez laktulozy bych asi ten první týden nezvládla.... Pak to odeznělo a super. Jen se zas připravit na tu bolest....
Není tady
Aha, teda Twinho to je nářez, tak přeji ať to máš brzo za sebou, hlavně rychlé hojení. Moc dobře chápu ty psychickou přípravu - na druhou stranu, budeš mít potom po problémech. Určitě ten Baaron je velice nepříjemný, podle mne je ale důležitější ty potvory odstranit než aby z nich časem vybujelo něco horšího..
Takže budu držet palečky a pěstičky ať jsi brzy fit!
Není tady
AHoj. Je mi to vlemi trpane, ale mam otazku. Vzdy po nejakom casovom obdobi sa mi z take zemy z konecnika nieoc vylezie,nieco ako vačok, myslim ze su to hemeroidy. vzdy sa to za tyzden dva vrati do povodneho stavu, teraz to zase po roku prislo:( ale teraz ej velmi velky a boli to myslite ze s tym treba ist za lekarom ked to nieje take caste? maju to aj ostatny ludia ? ((
Není tady
ahojky.určitě zajdi ,ono je to dost pak bolestivý..a takhle ti doktor může pomoci,někdy to i říznou a nebo ti dají nějaké mastičky a čípky .To,ale zhodnotí doktor v jakém to máš stádiu,Hlavně se ničeho neboj..Je dost lidí co tím trpí akorát se s tím bojí k doktorovi zajít.držím palce.
jinak prevence je hodně pít ,jíst dost vlákniny, .ovoce.netahat těžké věci.
Není tady
Mám novou mastičku, kterou určitě doporučuji. Mne čeká taky druhá operace - zbytek hemoroidů pryč. Teď už jen baaroni, vnitřní a prý tam s tím je třeba ležet 4 dny.
Nevím, ale jak se zhoršil cca víc než po roce "stav", tak jsem koupila v čínském medic.centru mastičku na hemoroidy. Malá tubička 100 a něco. Asi smrdí, ale pomáhááááá.
Krvácení pryč, bolesti pryč a operace počká. Poradila mne to pani, která sama takto utekla noži. Kdo je z PH, adresu dám.
Není tady
miaa napsal(a):
Mám novou mastičku, kterou určitě doporučuji. Mne čeká taky druhá operace - zbytek hemoroidů pryč. Teď už jen baaroni, vnitřní a prý tam s tím je třeba ležet 4 dny.
Nevím, ale jak se zhoršil cca víc než po roce "stav", tak jsem koupila v čínském medic.centru mastičku na hemoroidy. Malá tubička 100 a něco. Asi smrdí, ale pomáhááááá.
Krvácení pryč, bolesti pryč a operace počká. Poradila mne to pani, která sama takto utekla noži. Kdo je z PH, adresu dám.
jinak taky dobrý prášek hemodin
Není tady
Hemodin taky znám, a pomáhá.Hlavně je to něco co nemusím nepříjemně zavádět do konečníku. Jsou to tablety na polykání a pomáhají vnitřně. Tak jsme ráda, že něco takového vůbec existuje
Upravil(a) faro33 (18. 11. 2009 11:28)
Není tady
já je mám od nějakých 24 let a chodil jsem na nějaké gumičky které mi tam nandali aby odumreli ale je to takový tlak ze je to az neprijemne a hlavne to trva hrozne dlouho ale jinou metodu jsem nezkousel proto si vazim hodne nazoru co tady jsou...
Není tady
miaa napsal(a):
Mohla bys napsat ,kde sehnat tu mastičku...
Není tady
Hezký den,
nově jsme zveřejnili článek Konec trápení s hemoroidy. Přejeme hezké počtení a těšíme se na Vaše postřehy. Trápily vás hemoroidy v době těhotenství? Opravdu zabírá odvar z dubové kůry?
Není tady
TCM CLINIC s.r.o., Národní 11, ted nevím, které patro. JInak jsem si zasadila mochyni peruánskou a ta funguje taky a navíc úúúúžasně chutná a zabírá i na jiné nemoci. Myslím, že by to rostlo i na balkóně.... Důležitý je typ, peruánská.
Není tady
Mám vyzkoušený hemostop – kombinace prášků a gelu, prášky jím pro jistotu 2krát ročně jako prevenci, a potíže zmizely.
Není tady
Miroslav Doležal napsal(a):
já je mám od nějakých 24 let a chodil jsem na nějaké gumičky které mi tam nandali aby odumreli ale je to takový tlak ze je to az neprijemne a hlavne to trva hrozne dlouho ale jinou metodu jsem nezkousel proto si vazim hodne nazoru co tady jsou...
i po tomhle zákroku se hemeroidy vrací.
Není tady
Doktor mi předepsal Detralex,vyzkoušela jsem hodně věcí.ale na detralex nedám dopustit.Hodně pomáhá!
Není tady
Taky používám Hemostop, je výhoda, že si ho můžu koupit bez receptu a zabírá dobře.
Není tady
Vezměte si vyšší dávky Psyllia, hodně pijte a zařaďte klidně denně pohanku a citrusy (jezte je s tou bílou slupkou, tam je také rutin). Věřím, že se vám po tom výrazně uleví!
Není tady
Ahoj. Můj taťka s hemeroidy má také problémy. Naštěstí když se objeví tak většinou mu pomůže koupel dubové kůře a také jsme mu pořídili hemodin mast. Mast obsahuje také výtažky z dubové kůry a opravdu pomáhá rychle proti svědění a pálení. Slyšela jsem také o tabletkách hemodin akut-působí příznivě na žilní stěny a na otoky.
Není tady
Já jsem naštěstí ještě hemeroidy nezažila, ale věřím, že to musí být velmi nepříjemné. Můj tatínek s nimi má velké problémy a velké bolesti, u něj to je ještě o to horší, že on prostě nevydrží se nepřetěžovat a pořád někde něco tahá. Kupovala jsem mu v lékárně Hemodin akut a říkal, že mu to pomohlo, hlavně ta mast v tom prvotním stadiu, kdy to hodně bolí, tak se to maže a pak začnou asi zabírat ty kapsle už, nevím, ale byl spokojený. Jinak jsme taky někde načetla, že je dobré po každé stolici mít někde vodu s březovou kůrou a opláchnout se jí.
Není tady
Já mám zase velké problémy s debilní reklamou. Poradíš mi taky, co si na ni mám koupit?
Kdyby ses doma oplachovala v odvaru z kůry a tady neprudila, udělala bys dobrej skutek.
Není tady
Hemeroidy mám od svého druhého porodu už 27 let. Většinou o nich nevím, ale někdy mi prasknou a krvácí a štípou. Opatrně si je umyji, namažu mastičkou a zas je to dobé.
Není tady