21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vim, ze jsem alergicka na penicilin a na kovy. Pred par mesicema se mi udelala vyrazka na dlani prave ruky a mezi prsy. Byla jsem s tim u kozniho lekare, dostala jsem krem, ktery me absolutne nepomohl. Zkontaktovala jsem Dr. Safranka z Celostni mediciny a ten me doporucil Detox, (vycistit strevo). Zkusila jsem 2x a vysledky zadne. Zkoumam, co je pricina. Take me napadlo ci to nemam z mysky od pocitace. Vyrazka je presne v mistech, kde dochazi ke styku s mysi. Dalsi pricina by mohlo byt alergie na urcite jidlo. Vetsinou jim zeleninu a varim, nekupuji polotovary ani konzervy. Posledni dobou jsem vsak zacala kupovat salatovy dressing, take pridavam vlaske orechy do cereal na snidani. Hledam pricinu a hledam lek, co by me mohlo pomoci. Jeden den je ruka lepsi a druhy den to pali a svedi. Pokud budete mit nejakou radu budu Vam vsem velice vdecna.
Není tady
carlo napsal(a):
Vim, ze jsem alergicka na penicilin a na kovy. Pred par mesicema se mi udelala vyrazka na dlani prave ruky a mezi prsy. Byla jsem s tim u kozniho lekare, dostala jsem krem, ktery me absolutne nepomohl. Zkontaktovala jsem Dr. Safranka z Celostni mediciny a ten me doporucil Detox, (vycistit strevo). Zkusila jsem 2x a vysledky zadne. Zkoumam, co je pricina. Take me napadlo ci to nemam z mysky od pocitace. Vyrazka je presne v mistech, kde dochazi ke styku s mysi. Dalsi pricina by mohlo byt alergie na urcite jidlo. Vetsinou jim zeleninu a varim, nekupuji polotovary ani konzervy. Posledni dobou jsem vsak zacala kupovat salatovy dressing, take pridavam vlaske orechy do cereal na snidani. Hledam pricinu a hledam lek, co by me mohlo pomoci. Jeden den je ruka lepsi a druhy den to pali a svedi. Pokud budete mit nejakou radu budu Vam vsem velice vdecna.
Ano, alergie narůstá díky chemii, kterou do sebe dostáváme od prvopočátku očkováním, dále potravinami, léky atd.., tak se nemůeme divit, e se tělo začne bránit z počátku jen tímto způsobem.....
Není tady
Carlo...já myslím, e to můe být alergie - některá sloka něčeho....v dresingu, alergie na ořechy, nebo některou sloku z nich...normálně potravinovou alergii těko hledá a ty jsi alergická jetě na jiné látky...to bude sloité a dlouhodobé...
Není tady
Jo, ořechy jsou těký alergen-jsou lidé, kteří se po prvním oříku začnou dusit.
Tohle já mám na penicilin a jod.
Vude to hlásím a v kartě to mám červeně s vykřičníkem. Ale tak mně napadá, e stát se mi třeba autonehoda, tak mně potřou, nebo zastříkají jodem poranění a můou mně křísit!
Není tady
Káča napsal(a):
Jo, ořechy jsou těký alergen-jsou lidé, kteří se po prvním oříku začnou dusit.
Tohle já mám na penicilin a jod.
Vude to hlásím a v kartě to mám červeně s vykřičníkem. Ale tak mně napadá, e stát se mi třeba autonehoda, tak mně potřou, nebo zastříkají jodem poranění a můou mně křísit!
Někde jsem četla, e alergie můe vypuknout u kadého z nás, pokud je ji tělo přesyceno jedy a nemůe se bránit. Můe za to nae nedostatečná imunita..
Není tady
A já jsem zase četla, e větina lidí je alergických na některou sloku mléka,, take pokud je něco v drezingu....a také jsem četla, e na co má člověk chut - to jeho tělu kodí....tak nevím......
Není tady
Předně by jsi měla vypozorovat po jaké stravě se ti alergie zhoruje.
To znamená,poctivě si napsat co jsi který den jedla a pokud se projeví příznaky,zaměřit se na určitou potravinu,kterou jsi pozřela.Vypozorovat se to dámje to postup který ti doporučí alergolog.Toho co ti alergii způsobuje se jednodue vyvaruj.Pokud ale má vyráku na jednom místě na dlani,potom bych uvaovala o tom s čím přichází v těch místech pokoka nejčastěji do styku.
Já osobně musím kadý kovový knoflík na kalhotech nebo sukni potírat bezbarvým lakem,protoe při styku s pokokou se mi dělá příerná vyráka.
Není tady
carlo napsal(a):
Mám zrovna stejné problémy, měla jsem výborného koního lékaře, který mi doporučil listy z černého bezu , který jsem pomlela na masovém strojku a ruce do kae vloila na pár minut, fakt je ten, e jsem si myslela, e mi ruce v tu chvíli shoří, ale pomohlo to, pak, kdy se mi občas svědivé flíčky objevili, tak nastoupila triamcilinová mastička, taky pomáhá, nesmí se dávat na obličej, dalí podpůrný lék je diprosalic, k potírání postiených míst. Své ve stravě dělají hruky, neutralizují kyselost, tak dokud ti nedalejí problém, jako např. nadýmání, tak je hodně jez
Není tady