Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 19. 5. 2006 23:28

rozana
♥♥-----
Místo: sever.kraj

Přechod

Jak na návaly v přechodu.Brala a beru léky už hodně dlouho a chtěla bych přejít na zdravou přírodní léčbu,které by zabránily návalum,má některá z Vás zkušenosti s tímhle.Můžete poradit.

Není tady

#2 19. 5. 2006 23:58

milla
♥♥-----

Re: Přechod

rozana napsal(a):

Jak na návaly v přechodu.Brala a beru léky už hodně dlouho a chtěla bych přejít na zdravou přírodní léčbu,které by zabránily návalum,má některá z Vás zkušenosti s tímhle.Můžete poradit.

Ahojky. Také jsem brala léky, ale doktor mi je přestal předepisovat, protože mám časté bolesti hlavy a migrény. Měla jsem i ucpanou cévku v mozku.
Na návaly neberu nic a docela mě obtěžují, ale snažím se je ignorovat.

Není tady

#3 20. 5. 2006 0:27

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Neznám ženu, které by na návaly pomohla přírodní léčba, dle mého názoru je to jen tahání peněz z kapes žen. Lékař vám ji nejdříve doporučí a až pak předepíše chemické léky, injekce...ale mě nejvíce vyhovuje Oestrogel/nezatěžuje žaludek,ale prý ničí játra/, z počátku jsem si ho mazala pravidelně, ted už jen někdy.....myslím, že se může i při jiných lécích, tablety a injekce ne .

Není tady

#4 20. 5. 2006 2:36

carlo
♥♥-----

Ja jsem dostala na predpis od pani doktorky prasky. Brala jsem je mesic a pak jsem je hodila do kose. Cetla jsem hodne clanku o tom jak hormonalni prasky jsou nezdrave. Nase babicky take prezivaly bez prasku. Prechod je prirozeny proces v zivote zeny.  A tak jsem zaradila do sveho jidelnicku vice zeleniny, zacala vice sportovat a prihlasila se na hodiny yogy. Nevim ci to pomaha, ale urcite neuskodi jak chemicke leky.

Není tady

#5 20. 5. 2006 9:18

rozana
♥♥-----
Místo: sever.kraj

Děkuji Vám všem za radu.

Není tady

#6 20. 5. 2006 9:27

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Dámy, neblázněte-kolik případů už skončilo rakovinou. Dokonce jedna známá lékařka nedávno v televizi mluvila o tom, že je přesvědčená o tom, že její rakovinu vyvolala hormonální léčby na přechod!!!!!
Moje známá bere Merilin (přírodní) a pomáhá jí. Taky to chce se prostě zapřít a vydržet, i když to není zrovna příjemné.
Já bych to nikdy, v žádném případě nebrala.

Není tady

#7 20. 5. 2006 10:17

koudyova
♥♥-----
Místo: Milovice

tchýně bere Sarapis,je pravda že začal zabírat cca po půl roku užívání,zato dlouhodobě a je spokojená.Ale mojí mamince třeba vůbec nedělal dobře.

Není tady

#8 20. 5. 2006 11:16

Ilseli
♥♥♥----

rozana napsal(a):

Homeopatie je v těchto záležitostech velmi citlivá a šetrná k našemu tělu, bez chemie.

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#9 20. 5. 2006 17:28

Pešta
♥♥♥♥---

Moje mamča si nechává "vrazit" pod kůži nad zadkem nějakou tobolku a ta je na půl roku.  Už ji měla 3x a je spokojená.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí