|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jak na návaly v přechodu.Brala a beru léky už hodně dlouho a chtěla bych přejít na zdravou přírodní léčbu,které by zabránily návalum,má některá z Vás zkušenosti s tímhle.Můžete poradit.
Není tady
rozana napsal(a):
Jak na návaly v přechodu.Brala a beru léky už hodně dlouho a chtěla bych přejít na zdravou přírodní léčbu,které by zabránily návalum,má některá z Vás zkušenosti s tímhle.Můžete poradit.
Ahojky. Také jsem brala léky, ale doktor mi je přestal předepisovat, protože mám časté bolesti hlavy a migrény. Měla jsem i ucpanou cévku v mozku.
Na návaly neberu nic a docela mě obtěžují, ale snažím se je ignorovat.
Není tady
Neznám ženu, které by na návaly pomohla přírodní léčba, dle mého názoru je to jen tahání peněz z kapes žen. Lékař vám ji nejdříve doporučí a až pak předepíše chemické léky, injekce...ale mě nejvíce vyhovuje Oestrogel/nezatěžuje žaludek,ale prý ničí játra/, z počátku jsem si ho mazala pravidelně, ted už jen někdy.....myslím, že se může i při jiných lécích, tablety a injekce ne .
Není tady
Ja jsem dostala na predpis od pani doktorky prasky. Brala jsem je mesic a pak jsem je hodila do kose. Cetla jsem hodne clanku o tom jak hormonalni prasky jsou nezdrave. Nase babicky take prezivaly bez prasku. Prechod je prirozeny proces v zivote zeny. A tak jsem zaradila do sveho jidelnicku vice zeleniny, zacala vice sportovat a prihlasila se na hodiny yogy. Nevim ci to pomaha, ale urcite neuskodi jak chemicke leky.
Není tady
Děkuji Vám všem za radu.
Není tady
Dámy, neblázněte-kolik případů už skončilo rakovinou. Dokonce jedna známá lékařka nedávno v televizi mluvila o tom, že je přesvědčená o tom, že její rakovinu vyvolala hormonální léčby na přechod!!!!!
Moje známá bere Merilin (přírodní) a pomáhá jí. Taky to chce se prostě zapřít a vydržet, i když to není zrovna příjemné.
Já bych to nikdy, v žádném případě nebrala.
Není tady
tchýně bere Sarapis,je pravda že začal zabírat cca po půl roku užívání,zato dlouhodobě a je spokojená.Ale mojí mamince třeba vůbec nedělal dobře.
Není tady
rozana napsal(a):
Homeopatie je v těchto záležitostech velmi citlivá a šetrná k našemu tělu, bez chemie.
Není tady
Moje mamča si nechává "vrazit" pod kůži nad zadkem nějakou tobolku a ta je na půl roku. Už ji měla 3x a je spokojená.
Není tady