|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
pomooooooooooooooooooooooc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jednoduše: Me píše, že jí přítel řekl,že to není v pohodě, že by bylo nevhodné, aby u nich spala. Tak a je to vyřešený, ne? Přespání rodičům vadí, sex ne.
Není tady
Já souhlasím s Mashankou a myslím, že to ME moc řeší. Já v tom vidím pouze to, že tam je problém těch prarodičů. Myslím, že právě z nich mají respekt rodiče a díky tomu je to tak, jak to je. A řešila bych to zásadně asi až po delší době chození. Mě se půl roku nezdá zrovna hodně.
Není tady
mashanka napsal(a):
To byl normální průběh, když ses jich potom ještě raději zeptala, jestli jim tam nevadíš, ale u nich je to jiné. Myslím, že kdyby on chtěl, dávno už by to s nimi vyřešil sám. Podle mě se na rodiče jen vymlouvá, protože nechce to "snídání", jak už tady někdo napsal. A v takovém případě je divné, aby to s nimi řešila ona. Co když řeknou: "No, my jsme se divili, proč vždycky v noci odchíázíš domů........ bude to jasné a to ona asi nechce slyšet
No právě,že bych to ráda slyšela,protože bych aspon věděla,na čem jsem..kdyby mi řekli,že si to opravdu nepřejí,tak bych to respektovala,pokud by řekli, že jim to nevadí,zjistila bych,že se můj"drahý"na ně jen vymlouval a částečně mi tedy lhal,okamžitě bych se s ním rozešla..pro mě je nejhorší tohle tápání,kdy nevím,na čem jsem,jestli chodím s takovým křivákem,co se vymlouvá na rodiče,tak je mi z něho špatně a radši to zkončím hned ted..ale zase:Co když si to jeho rodiče opravdu přejí,tak bych se s ním rozešla zbytečně..o to mi jde..
Není tady
treba v tom hledate nejake hlubsi duvody zbytecne.. ja to mam treba doma v pohode, rodice jsou ok, ale nedovolila bych si tam kluka dotahnout na noc. nikdy u nas nefungovalo ani prespavani kamaradek a stejne to je s klukama. a neni to o tom, ze by mi rodice rekli, ze nesmim, je to proste muj pocit, necitila bych se dobre. vim ze maji radi soukromi a ne aby se rano potkali s nekym cizim v koupelne. hodne mi to pripominalo nazor myslim chomacka?.. je to jejich byt, tak to minim respektovat /ackoliv jsem to od nich nikdy neslysela, dokonce jsem presvedcena ze by mi urcite rekli, at prespi, ale vim ze by jim to nebylo pohodlne/.. a memu priteli se to tezko vysvetluje, ptz on to ma doma jinak a u nej prespavam bezne, tak jsem mu rekla ze si to nasi nepreji.a neni to o tom, ze bych s nim nechtela snidat nebo se probouzet! proste to mam akorat doma jinak.
Není tady

Me napsal(a):
mashanka napsal(a):
To byl normální průběh, když ses jich potom ještě raději zeptala, jestli jim tam nevadíš, ale u nich je to jiné. Myslím, že kdyby on chtěl, dávno už by to s nimi vyřešil sám. Podle mě se na rodiče jen vymlouvá, protože nechce to "snídání", jak už tady někdo napsal. A v takovém případě je divné, aby to s nimi řešila ona. Co když řeknou: "No, my jsme se divili, proč vždycky v noci odchíázíš domů........ bude to jasné a to ona asi nechce slyšet
No právě,že bych to ráda slyšela,protože bych aspon věděla,na čem jsem..kdyby mi řekli,že si to opravdu nepřejí,tak bych to respektovala,pokud by řekli, že jim to nevadí,zjistila bych,že se můj"drahý"na ně jen vymlouval a částečně mi tedy lhal,okamžitě bych se s ním rozešla..pro mě je nejhorší tohle tápání,kdy nevím,na čem jsem,jestli chodím s takovým křivákem,co se vymlouvá na rodiče,tak je mi z něho špatně a radši to zkončím hned ted..ale zase:Co když si to jeho rodiče opravdu přejí,tak bych se s ním rozešla zbytečně..o to mi jde..
Tak netápej a přiznej si, co z něho opravdu cítíš. Ženská vždycky pravdu cítí, jen si to nechce přiznat
Není tady
Cítím to tak,že ta jeho situace je velmi podobná jako situace u Loily,akorát s tím rozdílem,že ona může se svým klukem spát u něj,zatímco u mě je to nemožné,abychom spolu spali,protože nás bydlí víc na jednom pokoji..takže si myslím, že by měl v tomhle případě ustoupit on,protože u něj je ta situace nepříznivá,ale u mě ještě mnohem nepříznivější..a co mě štve je to,že on to zřejmě nehodlá v nejbližší době měnit,protože mu to nevadí tak,jako mi..děkuju všem za odpovědi a připomínky;)
Není tady
Me
to jsi ještě nepochopila jeho myšlení a chlapů vůbec ....
On nic měnit NEBUDE nemá důvod nic měnit!!! Do postele tě dostane a apk tě pošle domů tak co by měnil !!!!
Není tady
Me: a jak te vubec napadlo neverit mu, ze je to pozadavek rodicu? Vzdyt i pro nej by bylo pohodlnejsi, kdyby jsi odesla sama v 7 rano, nez aby te ve tri rano kdyz jste oba rozepsali vyprovazel at uz ke dverim nebo k tobe domu?
Není tady
vašek napsal(a):
Me
to jsi ještě nepochopila jeho myšlení a chlapů vůbec ....
On nic měnit NEBUDE nemá důvod nic měnit!!! Do postele tě dostane a apk tě pošle domů tak co by měnil !!!!
No právě,že tuhle variantu beru v úvahu, a proto to tady takhle řeším..jestli je to takhle,pak mám jedinou možnost:prostě s ním nebudu spát..myslím ale,že sex začne chybět jemu i mi,takže si oba postupem času najdem jiné partnery..a proto bych se s ním nejspíš ihned rozešla,bez nějakých nesmyslných ultimat..napřed ale musím vedět 100 procentně, že to bere takhle vypočítavě, a opravdu to není přání rodičů. Protože pokud by to bylo přání rodičů,pak by byl ten rozchod nesmyslný..
Není tady
Allice napsal(a):
Me: a jak te vubec napadlo neverit mu, ze je to pozadavek rodicu? Vzdyt i pro nej by bylo pohodlnejsi, kdyby jsi odesla sama v 7 rano, nez aby te ve tri rano kdyz jste oba rozepsali vyprovazel at uz ke dverim nebo k tobe domu?
To vím,určitě mu není příjemné vozit mě až domů v noci,což vždy dělá...taky je rozespalý,musí se obléct atd.Ale v tom případě nechápu,proč není schopen si to prosadit..podle mě ve 3 ráno nebo v 7,8 není až takový rozdíl,a byli bychom oba vyspalí atd.A určitě bych tam nikoho z jeho rodiny nijak neobtěžovala,nasnídat bych se mohla klidně až u sebe..Myslím,že kdyby to bylo u nás doma tak jako u nich, tak bych si to prosadila,aspon jednou za tyden,to by bylo optimální..
Upravil(a) Me (21. 5. 2006 20:47)
Není tady
Me: Me to pripada, ze ti vadi, ze si to nedokaze prosadit..Ale treba je tak vychovany, respektuje rozhodnuti rodicu..Tys psala, ze tim u tebe ztraci body, ale treba u me by ty body naopak ziskal...Kdyz te v ty tri vozi, rekne neco v tom smyslu, ze ho to stve?
Není tady
No tak to mam asi hodné rodice...
Pritel spi treba na vikend u me a ja pak u nej a
zadne problemy na obou stranach nejsou.
Jemu je 20 a me 16.
Není tady
Vendísek napsal(a):
No tak to mam asi hodné rodice...
Pritel spi treba na vikend u me a ja pak u nej a
zadne problemy na obou stranach nejsou.
Jemu je 20 a me 16.
Mě když bylo 17 let, příteli bylo 22. Taky mi to tolerovala, stejně jí bylo jasný, že když budeme chtít, tak nám bude jedno kde. Takhle měla aspon klid.
Není tady

No vidíte, a ja mám 38 a v živote som domov žiadneho svojho priateľa, ani milenca nedoviedla... Jednak bývam "trošku hlučnejšia" a bolo by mi to prosto trápne, jednak sú moji rodičia hrozne zdvorilí(hlavne voči cudzím) a skôr by ho obťažovali svojou pozornosťou... Raz som si vo všetkej počestnosti doviedla domov kamošku(mimobratislavskú a vonku pršalo), ktorá mi chcela porozprávať o svojom novom frajerovi, ale nedostala sa k slovu, lebo moja mama si k nám "zdvorilo" sadla a po poldruha hodine sme to vzdali a išli radšej moknúť von a rozprávať sa voľne.... No a počúvať otcove komentáre by sa mi tiež nechcelo. Takže - moji rodičia mi síce NIKDY NEZAKÁZALI si doviesť domov chlapa, ale môj vlastný pud sebazáchovy mi v tom zabránil spoľahlivo. Zamlada sme si požičiavali voľné izby na intráku, no a "zastara" sme hľadali lacnejšie penzióny v okolí Blavy s tým, že si zároveň urobíme pekný weekend, presne ako to tu niekto písal. Me: nikdy sa nedozvieš, či zábrany tvojho milého(lebo podľa mňa to sú naozaj JEHO zábrany) súvisia osobne s tebou, alebo všeobecne s jeho rodičmi - ibaže by si sa ho skúsila spýtať a zhodnotila odpoveď. Pýtať sa rodičov nemá význam. Moji rodičia by presvedčili všetkých mojich partnerov, že URČITE NEMAJÚ NIČ proti ich prenocovaniu, ale ja by som potom do smrti počúvala ich komentáre... A to nielen v 20, ale aj dnes. Oni mi nič nezakážu(dnes na to už akosi ani nemajú, pravda), ale veľa vecí mi vedia okoreniť alebo rovno znechutiť svojimi reakciami. A na toľko vecí majú skrátka iný názor, a vo svojom veku sa už nezmenia, takže je jednoduchšie, keď sa ja prispôsobím situácii a nájdem si východisko pre seba.
Není tady
Njn,akorát pořád nevím, co mám s tím teda dělat..do hotelu se mi fakt moc nechce,nejsem přece nějaká *****, abych si chodila užívat s vlastním přítelem do hotelu. Vím,že mi tady určitě někdo napíše něco jiného,ale já to tak cítím,takže prostě tohle ne.Rodičů se ptát nebudu,asi je to fakt jeho vlastní "blok".Mám sto chutí s ním přestat spát, protože pak bych se necítila tak ponížená..nebo se s ním rozejít/au,to by ale bolelo../..nebo mám možnost počkat,jestli se to nevyřeší časem,když tady všichni píšou,že přes půl roku/7 měsíců/ to nic není...budu to v sobě ale muset hodně potlačovat, a myslím, že to jednou pořádně bouchne..problém je v tom,že můj přítel rozhodně není dokonalý, ale určitě je nejlepší z těch,se kterýma jsem chodila,takže bych o něj nerada přišla..na druhou stranu nemůžu chodit s člověkem, který si mě drží od těla..a nemůžu mu věřit, což on by po mě chtěl,abych mu věřila..je to začarovaný kruh..
Upravil(a) Me (22. 5. 2006 13:51)
Není tady
proboha copak on si te drzi od tela? v tom prespavani? ja vim, ze to musi byt hrozne se vzdycky ve tri rano zvedat a jet domu, to by me taky stvalo, ale prece to neni duvod k rozchodu, tak snad neplanujete cely zivot bydlet u rodicu, ne? budte radi, ze se tam muzete aspon pomilovat.. a to spinkani vedle sebe si uzijte na dovolene, na chate v lete nebo kdyz rodice nekam vypadnou..
Není tady
milá Me, víš co říká jeden můj kamarád? - když se s ní vyspím, je to sex, když se vedle ní ráno probudím, je to vztah :-) a toho se tvůj přítel bojí, nechce se vázat, necítí se na to a přespání je u něj taková ta psychologická hranice. to, že bydlí s rodiči mu v tom nahrává...
Není tady
ale Me psala, ze kdyz rodice nebyli doma, tak tam mohla byt az do rana.. a probudili se vedle sebe..
Není tady
Me: Zajímalo by mně, jak je ten váš vztah stabilní? Když pořád uvažuješ nad tím, jestli ti ON nelže, jestli tě chce vedle sebe, přemýšlíš o tom, že s ním kvůli tomu nebudeš spát anebo jestli se sním máš rozejít? Píšeš, že není dokonalý¨, že nemůžeš chodit s někým, kdo si tě drží od těla....
Nemáš těch pochyb nějak moc?
Někomu možná budu připadat zlá, ale když to pořádně pročítám, tak mi připadá, že ani nevíš, jestli s ním máš být.
Není tady

pavli napsal(a):
milá Me, víš co říká jeden můj kamarád? - když se s ní vyspím, je to sex, když se vedle ní ráno probudím, je to vztah :-) a toho se tvůj přítel bojí, nechce se vázat, necítí se na to a přespání je u něj taková ta psychologická hranice. to, že bydlí s rodiči mu v tom nahrává...
Ano, můj názor je stejný
Není tady