|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
KLOKAN.. tak vidíš, našel jsi to, proč i když máme stejný názor, tak to vypadá že ne, nebot ty ses na to díval z pohledu rodiče versus syn a já zase přítelkyně versus jeho rodiče..
))) čmuk
Liska.......... musíš to brát tak, že otcové jakožto muži to berou trochu jinak. Náš matky (jako ženy) užirá jen ta představa, co asi ten náš "malý synáček ( 25 let)
dělá vedle s tou kráčmerou.
)))
Majla........ tak by to mělo být a můžeš tu napsat, jak dlouho spolu chodíte?
Není tady
Dodatek:nechodíme přes pokoj jeho rodičů,ale PRArodičů,nějak mi to uteklo,a tím pokojem jsem nemyslela ložnici,jak jste si to někteří vysvětlili,ale obývák..,/ložnici maj ovšem hned vedle/,takže ve spánku bychom je nerušili,je tam ale společná socialka,mohla bych se tam v noci/ráno/ střetávat se členy jeho rodiny atd.Ale např.když jsme spolu jednou spali a byli u toho" trochu" hlasitější
,já jsem říkala"to je trapas před tvými rodiči"a on mi na to řekl"Je to trochu trapné,ale tak oni určitě vědí,že se tady celou dobu nedíváme na filmy"..když jsou jeho rodiče tak striktní,tak by jim mělo vadit spíš tohle než to,že zůstanu do rána..a jinak jsou na mě jeho rodiče hodní..už jsem s ním o tom hovořila nejméně stokrát,ví,že to nesnáším,ale říká,že to nejde změnit,že to u nich tak prostě je/btw.já jsem první holka,kterou představil rodičům,a i tohle jsem si musela prosadit,abych vůbec do jejich domu mohla vstoupit../já vím,že má z rodičů respekt, je to na něm vidět, ale tím, že se v tomhle nezastane své přítelkyně, u mě hodně "ztrácí body" jako chlap-radši se bude koukat,jak jsem z toho frustrovaná, než aby si něco prosadil..a není to podle mě tak moc,nechci tam přece spát každý den,jednou za týden by stačilo..ráno po probuzení bych odjela...samozřejmě mi řekl,že to není možné/a že jemu je prý celá tahle situace také nepříjemná/
Upravil(a) Me (20. 5. 2006 17:42)
Není tady

Liska napsal(a):
klokan: no mně jako rodiči by asi nebylo šumafuk, kdyby si syn přivedl domů 20 holek na grupáč
![]()
No tak já předpokládám, že bych ho s dvaceti holkama dovnitř klidně pustil a to, co potom dělají ve svém soukromí, by mne nezajímalo, rozhodně bych jim tam každých pět minut nenakukoval, abych se přesvědčil, že zrovna nedělají něco zakázanýho (třeba zrovna sex, že jo...
případně "polykání"
).

Není tady

Víš co ? Jestli Ty nejsi moc hrr, na to rodinné stmelování. Když se do něj vžiju, možná bych se té Tvé horlivosti také lekla. Většina holek i kluků se spíš zdráhá, honem se cpát do rodiny. Zkus přestat tak tlačit a spíš se tomu vyhýbat.
Třeba ho začne zajímat, proč se Tvůj přístup změníl.
A věř, že co synáček opravdu chce, to si u rodičů časem prosadí
Není tady
Me-podle mě si nechává zadní vrátka!!Má možná pocit,že dokud s ním nesnídáš
tak to není vážný.Asi je to jeho pomyslná hranice,přez kterou nechce jít.
Z mého pohledu (matky 3dospělých dcer)-taky jsem nechtěla,abych ráno potkávala cizího kluka,když vylezu rozcuchaná z postele:O)))!!Takže jsem třeba k ránu slyšela,jak se vykrádá potichu ven.Až vážnější známost mě představila a pak už tam mohl spát do rána(museli to ale říct,aby mě nenačapal ve spodním prádle,když se jdu večer koupat atd.
.Ale-už spolu jste dlouho,rodiče tě znají,tak nechápu,proč tě tam nechce.Co zkusit se zeptat rodičů,jestli jim to vadí?A nebo to nesnáší prarodiče(stará škola)a on jen bere ohled na ně.
Zase ale píšeš,že jemu je to nepříjemný,tak je asi zakopanej pes v něm!!!!
Upravil(a) ctyr,listek (21. 5. 2006 0:11)
Není tady
No jo,ale my už jsme spolu párkrát snídali atd.-když nebyli doma jeho rodiče a tak,tak jsme tu hranici dá se říct překročili..jinak promluvit si o tom s jeho rodičema mi připadá trapné-nechci se jim tam vnucovat, ani jemu ne, spíš se divím, že si to neprosadí on sám-protože si myslím,že kdyby si to opravdu přál on/tak moc,jak si to přeju já/,tak by si za tím stál a možná by mu to i povolili-aspon obcas..no nevím,někdy jsem z toho strašně neštastná a mám chut se s ním kvůli tomu rozejít, ale zase tohle je jedna věc,jinak jsem s ním ráda a ocenuju na něm jiné věci..ale dokud budu mít tenhle pocit, že si nechává zadní vrátka, že si mě drží od těla atd.,tak mu nemůžu věřit, cítím,jak si díky tomu držím odstup i já od něho..a důvěra ve vztahu je pro mě/i pro něho/dost důležita,bez ní to jde hodně těžko,jestli vůbec..
ps:nejde mi o to,abych se "včlenila"do jeho rodiny,jde mi proste jen o to,že když se s někým pomiluju, tak nechci,aby mě pak odvažel pryč, chybí mi to, že nemůžu svému příteli usnout v náručí..jde prostě o mé citové /a částečně fyzické/potřeby, které tímto nejsou uspokojeny..někdy si díky tomu připadám tak trochu jako děvka-že si prostě se mnou užije a pak mě odveze pryč..vím,že to tak není,ale ten pocit ve mě je vždy,když usínám sama v prázdné posteli..
Není tady
Me: ten tvuj posledni odstavec chapu..U me trvalo rok, nez jsme mohli spat u sebe. Co bych udelala ja: Tak mu to takhle vysvetli a jestli ti to hodne vadi, ze si pripadas tak trochu jako devka, tak to nedelej..Ukaz mu, jak hodne ti to vadi, ze to myslis vazne, ne ze jen tak prudis..tot pouze ma rada.
Není tady

nejde mi o to,abych se "včlenila"do jeho rodiny,jde mi proste jen o to,že když se s někým pomiluju, tak nechci,aby mě pak odvažel pryč, chybí mi to, že nemůžu svému příteli usnout v náručí..jde prostě o mé citové /a částečně fyzické/potřeby
Jo, tomuhle rozumím. Jenže chlapi to vnímají jinak - jsou prostě divní 

Není tady
Nějak mi tu chybí, proč prostě nejdete jinam. Ty asi nebydlíš sama. Zřejmě jsi u rodičů a jsou tam podmínky pro společnou noc ještě horší. Napadlo Tě někdy, jet na víkend? U nás jsou i levnější penziony a hotýlky. Tam byste si jednou za měsíc užili a dělali si, co chcete. Nejde jen o noc, ale i o společně strávený čas. No a jinak... dej pozor, aby tenhle zádrhel v sobě neschovával další problémy, až spolu třeba jednou začnete bydlet nebo budete chtít vyrazit na dovolenou. Dej pozor na závislost na rodičích. Tak nějak mi tu něco nesedí. No, však ty časem uvidíš.
Není tady
Me: Ale to, že jim teda nechodíte přes ložnici, ale přes obývák je trošku jiná situace, je to celkem velkej rozdíl. Abych řekla pravdu, nějak se v tom přestávám orientovat. Rodiče, nebo prarodiče?
A co kdyby ses těch (pra)rodičů, když říkáš, že jsou milý, zeptala prostě ty. Když partnera předem upozorníš, mělo by to být v pohodě. Lepší, abys to věděla rovnou, jestli to vadí jim, nebo jemu, než si s tím lámat hlavu. Nejistota je přece hrozná a tebe to bude stát 5 minut času, než se to dozvíš....
Není tady

Tak já už holky nevím. Asi jsem ze staré školy, ale přijde mi to, že dnešní holky jsou takové moc oprsklé. Ne, že bych byla přímo pro "sedávej panenko v koutě, jsi -li hodná, nejdou Tě, ale mám pocit, že by snad i těm chlapům vyhovovalo z naší strany trochu zdrženlivosti.
Přijít za "tchyní" a říct jí. Můžu u vás spát ? - jen tak, bez pozvání.... nevím. Mně to přijde minimálně nezdvořilé
Není tady
mashanka napsal(a):
Tak já už holky nevím. Asi jsem ze staré školy, ale přijde mi to, že dnešní holky jsou takové moc oprsklé. Ne, že bych byla přímo pro "sedávej panenko v koutě, jsi -li hodná, nejdou Tě, ale mám pocit, že by snad i těm chlapům vyhovovalo z naší strany trochu zdrženlivosti.
Přijít za "tchyní" a říct jí. Můžu u vás spát ? - jen tak, bez pozvání.... nevím. Mně to přijde minimálně nezdvořilé
No já nejsem zas až tak mladá, je mi 30. Ale když bych s tím klukem chodila půl roku, tak než abych se denně deptala tím, jak na to jsem, tak se zeptám slušně rodičů, jestli jim to náhodou nevadí, že tam zůstávám tak dlouho. Já jsem se taky před lety zeptala rodičů svýho přítele, jestli jim to nevadí, jestli jim to není nepříjemný. Nevidím na tom nic oprsklýho, ani nezdvořilýho. Naopak. Já jsem nepsala, at se zeptá: "Můžu tady spát?" ale at se zeptá, jestli jim to nevadí. Určitě je to slušnější, než tam zůstat, vyspat se s jejich synem a pak se v noci ztratit.
Promin Me, ted to neber osobně, s tím, že se ztratíš, nemyslím to tak, chápeš, doufám...
Není tady
mashanka napsal(a):
Mi to taky připadá strašně hloupé..myslím,že tohle si musí vyřídit on se svými rodiči, mi záleží na tom, jestli je to o jeho rodičích,popř.prarodičích,že mě tam nechtějí do rána,nebo spíš o něm, že to nechce on sám..to je ta hlavní otázka...když jsem se ho na to přímo zeptala, tak mi řekl, že to je samozřejmě kvůli jeho rodičům/prarodičům..názor přímo z úst jeho rodičů jse ale ještě neslyšela/a ptát se jich na to radši nebudu,to mi fakt připadá nezdvořilé.../..i když jeho matka je na mě opravdu vždycky hodná,většinou mi i něco uvaří,ptá se mě na různé věci atd.Rozhodně to není nějaká semetrika,co by mě nesnášela a hned mě vyhazovala..co se týče babičky a dědy,to nevím,ale babi je prý občas taková zvláštní, to mi říkal už na začátku vztahu..zatím jsem s ní ale žádný konflikt neměla, a prej mému klukovi dokonce říkala,že jsem hezká a sympatická holka:)..tak nevím..
Není tady
Já jen říkám, co jsem udělala já: Když jsem před 8 lety začala chodit se svým přítelem a chtěli jsme tam spát, on mi říkal, že to je v pohodě, že se ptát nemusí. Jaktože ne? Mě zase připadá nezdvořilý se rodičů nezeptat , když bydlím u nich. A je jedno, jestli je mi 20 nebo 40.
Tak jsem se večer jeho mamky a táty zeptala, jestli jim nevadí, že tam přespím. Prosím vás, vysvětlete mi, co je na tom drzýho? Vám fakt připadá slušnější v noci, po "tom" odjet domů?
Není tady
Mne spise prijde divny toto: Rodice reknou synovi, ze si nepreji, aby tam jeho divka spala. Tak to syn rekne sve pritelkyni, ze to rodicum/prarodicum vadi..(to je tedy pripad Me)..A pak se divka zepta jeho rodicu, jestli jim jim nevadi, ze tam prespi..To bych brala jako vysmech at uz syna, nebo te divky..
Neco jineho je situace- syn rekne sve divce, ze tam klidne muze prespat, ze mu to rodice "dovolili", tak se muzu v obyvaku zeptat, zda jim to opravdu nevadi- to mi neprijde neslusne..
Není tady
choysia napsal(a):
Já jen říkám, co jsem udělala já: Když jsem před 8 lety začala chodit se svým přítelem a chtěli jsme tam spát, on mi říkal, že to je v pohodě, že se ptát nemusí. Jaktože ne? Mě zase připadá nezdvořilý se rodičů nezeptat , když bydlím u nich. A je jedno, jestli je mi 20 nebo 40.
Tak jsem se večer jeho mamky a táty zeptala, jestli jim nevadí, že tam přespím. Prosím vás, vysvětlete mi, co je na tom drzýho? Vám fakt připadá slušnější v noci, po "tom" odjet domů?
Toto mi prijde zdvorile..
Není tady
choysia napsal(a):
jo,to je v pořádku,rozdíl je v tom, že mi můj přítel řekl, že to NENÍ v pohodě, že by bylo nevhodné, kdybych u nich spala..
Není tady
Me napsal(a):
říká, že to není vhodné,abych u něj zůstala až do rána,že to prostě nejde, kvůli těm rodičům atd.Ale vždyt oni mě znají, a ví,že jsem jeho přítelkyně,že k němu navečer/na noc chodím,tak nevím..myslím,že když má vlastní pokoj,že by to nemělo vadit, kdybych tam byla do rána..ráno bych samozřejmě hned odjela..
Nikde není psáno, že mu řekli, že si to nepřejí, mám poci, že je to trochu zamotaný a tak rezignuju 
Není tady
podle mě on nechce, aby jsi tam byla, ale logickej důvod nemá ... leda jak píše mashanka moc tlačíš na pilu a on to cítí tak že by jsi chtěla mít na vodítku (samozřejmě nevím kolik prostoru mu dáváš) ale když už tam spíš do rána do 3 tak pár hodin víc nehraje roli .... jen se vymlouvá ...
jo holky co se týká spaní i rodičů přítele, podle mě by jste se ptát neměly, ale měl by to oznámit přítel rodičům, že dnes, zítra, v sobotu .... u mě bude spát "ta" a "ta" a vám pak jen říct, že rodiče o tom ví. Nehledejte v tom zbytečnou vědu.
Není tady
misha88 napsal(a):
Me: Zkrátka by v tom vztahu měla být komunikace a my do toho tvého takhle zprostředkovaně moc nevidíme..takže by asi skutečně bylo lepší zeptat se přímo (a možná znovu jestli už se tak stalo) přítele v čem je zakopaný pes..
A s tou (ne)zdvořilostí...mně to teda taky blbý nepřijde zeptat se těch rodičů ..Souhlasím s Choysiou!
Díky, díky

Není tady
Ahoj, Me. My jsme spolu skoro dva rokya je nám oběma 21. Když sem u nich poprvé spala bylo to divný. Jeho rodiče jsou učitelé a dost konzervativní oproti mým rodičům. Doteď když u nich spím, tak přítel to rodičům oznámí dopředu, tedy snaží se, ale samozřejmě se to někdy zvrtne a tak jim to řekne až ráno. Musím říct, že je to všechno jenom o čase a o dohodě. Dřív to bylo tak, že jsme se museli předtím zeptat, jako jestli souhlasí, ale je ravda, že nikdy proti tomu nebyly,jen aby se dodržela slušnost. Teď už jeto automatické, ale pořád se symbolicky ptáme. Ale já bych u něj stejně nechtěla spát víc jak jednou týdně, protože na něj nechci tlačit. Možná to je problém tvého přítele. Asi si nepřipadá ještě tak daleko abys u něj spala.V každém případě si s ním promluv a zjisti jaký je důvod.Chápu tvůj pocit, že po milování se chceš kněkomu přitulit, ale kluci to tak často nepotřebují.Co třeba kompromis. Po sexu se budete nějakou dobu tulit pak tě odebere domů. V každém případě jste spolu půl roku a na společné usínání a probouzení je ještě spousta času. Ale tu situaci by jste si vyjasnit měli.
Není tady
misha88 napsal(a):
není zač Choysio..prostě to tak vidím...jo když jsem tu našla(četla jsem tvoje příspěvky v jiném článku ale ted na něj nemohu narazit, od Geishy byl myslím),chtěla jsi napsat od někoho mailíka...ráda si s někým takhle přes mail bo icq pokecám taky..tak kdybys chtěla..
Misha: Napsala jsem ti mailík.
Není tady

choysia napsal(a):
on mi říkal, že to je v pohodě, že se ptát nemusí. --- no, a v tom je právě ten rozdíl.
To byl normální průběh, když ses jich potom ještě raději zeptala, jestli jim tam nevadíš, ale u nich je to jiné. Myslím, že kdyby on chtěl, dávno už by to s nimi vyřešil sám. Podle mě se na rodiče jen vymlouvá, protože nechce to "snídání", jak už tady někdo napsal. A v takovém případě je divné, aby to s nimi řešila ona. Co když řeknou: "No, my jsme se divili, proč vždycky v noci odchíázíš domů........ bude to jasné a to ona asi nechce slyšet
Upravil(a) mashanka (21. 5. 2006 17:16)
Není tady