29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky tu doporučovaly nějaké obchody, ale nepsaly jestli tam mají tu velikost co chceš. Chodívám na www.moje-pradlo.cz/podprsenky a koukala jsem se a mají tam na výběr tvoji požadovanou velikost podprsenky 75 E. Tak snad budou sedět. Já mám spíše opačný problém Ale vždycky se najde nějaký kšeft, kde seženu přesně co mi padne
Není tady
Ahoj jsem z brna a moje mamka ted nasla nový obchod s tady pro tady tu velikost je to někde mezi hlavním nádražím a mendlákem a jmenuje se to Madam podprsenka
Není tady
Prosím, máte někdo zkušenost s prádlem z LIDLU? Moc mě zaujala jejich aktuální nabídka http://www.aktualniletaky.eu/letak-lidl … strana15/, ale bojím se jak bude sedět? Nosíte někdo? Díky za zkušenosti
Není tady
Moje maminka kupuje takové velikosti v madam podprsenka v brne, ale netuším, zda prodává i online
Není tady
Dívky oblíbená je sexy styl, a za rozumnou cenu. jako například http://www.evewholesale.com/Sexy-Lingerie-c1382.html
Není tady
To souhlasím, taky jsem tam pár kousků pořídila a prádlo hezky sedělo
Není tady
Já nakupovala spodní prádlo na eva-s.eu Jsem moc spokojená kvalitou i dodáním
Není tady
Levné a pěkné spodní prádlo seženete na www.kalhotky-podprsenky.cz ... Taky tam nakupuju a jsem s tímto e-shopem spokojená
Není tady
Hledám nějaké hezké noční prádlo a za rozumnou cenu. Kde nakupujete?
Není tady
Ahoj, zkoušela jsi Lidl? Ceny tam mají dobré a ani ty velikosti nejsou úplně ztracené, i když musím říct, že ta tvoje se musí shánět opravdu těžko. Já si tam zrovna dneska koupila hned dvě a sedí mi parádně, tak zkus mrknout přímo na leták, třeba tam zrovna něco objevíš
Není tady
Osobně mám ráda sportovnější a pohodlnější spodní prádlo, jako má třeba calvin klein nebo tommy hilfiger krajkám jsem nikdy nepřišla na chuť i když to vypadá moc pěkně
Není tady