Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 19. 5. 2006 15:34

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nevěra je pryč a teď ??

Holky, tak zase tady budu za vola, že se m. zastávám, ale takové hnusné jednání od něj neznám. Byl vždycky spolehlivý, milý, myslel hlavně na mě a dceru. Fakt. Ale před třemi lety to začalo všechno jít do háje. A to už je obehraná písnička. Však víte. Bylo by jednodušší napsat, že je hajzl a hotovo. Ale musím napsat /je malý hajzlík/ to, co chce říkat známým, po vzájemné dohodě se rozvádíme. Když už to prý musíme říkat, vůbec nejlepší by prý bylo , to ani neříkat. Na to mi nestačí ani IQ ani EQ.  Asi fakt ten chaoz.

Není tady

#77 19. 5. 2006 15:41

SOFI
♥♥♥♥---

Aevo,
a nebude to o tom, že si uvědomuje, že ho ostatní nepochopí? Že vlastně ani on pořádně nechápe co dělá?

Není tady

#78 19. 5. 2006 15:48

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

SOFI napsal(a):

Aevo,
a nebude to o tom, že si uvědomuje, že ho ostatní nepochopí? Že vlastně ani on pořádně nechápe co dělá?

Možná to proto trošku bude, ale ostatní ho taky pochopí. I já, starý vůl, ho chápu., On je zamilovaný jak malý kluk , i když říká, že ne. A když to s touto trvá dva roky, tak ona zase taková kráva /jak bych si přála/ nebude. Třeba je to prima ženská. grater

Není tady

#79 19. 5. 2006 15:51

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Aeva1: Já bych řekla, že on tuší, že to zpackal i on, ale chce zůstat před okolím "ten hezký"....můj BM taky říká, že Já jsem se chtěla rozvést, Já jsem zbořila rodinu, Já připravila dítě o otce...a takový kydy...chce bejt hezkej před okolím. Smysl toho všeho mi uniká.

Sofi: Ať je to, jak je to, nechám se překvapit. Nenaléhám (ostatně proč?), dokonce mu snad i rozumím, to bylo měsíců, než já odešla od manžela...taky mi to trvalo. Věřím mu, taky mi hodně připomíná tátu (tedy 3. manžela mojí maminky), už jsou spolu skoro 20 let, taky ho "odtáhla" od rodiny, ale neklapalo to tam, ona nebyla ten důvod. A táta je miliónovej. Někdy mi ten můj chlap připomíná jeho, ty pohledy, kterýma kouká na mamku, oči plný obdivu, lásky, takový ty psí oči "Udělám pro tebe cokoli" a on fakt udělá (nejsou to jen kecy)....Asi jsem si tentokrát vybrala podle vzoru otce, nevím....Včera jsem si koupila knížku o asertivitě a partnerských vztazích, abych měla co zlepšovat. Já se pořád babrám v těchhle psycho-knížkách ,místo abych četla třeba Manažerskou ekonomiku....ta zkouška v sobotu asi nedopadne. (A co? Ale jak budu chytrá  v partnerských vztazích! smile

Není tady

#80 19. 5. 2006 16:02

SOFI
♥♥♥♥---

taky jsem si koupila. Od Praška Asertivní chování v partnerství. No hltám a často se vracím a vypisuju.

Není tady

#81 19. 5. 2006 16:06

Miši
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

Daniela02 napsal(a):

dumbom

Proc by mel partner z "detektiva Colomba", co mu vleze do mobilu, aby zjistil/la konecne pravdu, na kterou ma "svate pravo", delat idiota?? To kazdy takovy detektiv perfektne zvlada sam sad
Partner nema v manzelstvi "jakekoliv pravo na neveru"? A kdepak jsi to vycetla??? V katastru nemovitosti, pardon partnetru, kde jsi snad zapsana jako jediny a nejjedinejsi vlastnik tela, duse, mysli i srdce sveho partnera???
Ublizovani??? Specifikuj prosim! Co ti ublizuje? Ze je tvuj partner schopen byt stastny i s nekym jinym?? To se nesmi, ze? Jest zakazano! Stastny muze byt jen s tebou a pod tvym dohledem??? A nebo spis ty budes stastna jen, kdyz on nebude mit jakekoliv pravo???
.....
Blby, co?
Nu, jako kazde kategoricke soudy kapitulation

Moc hezky napsané, podobně jako Axi napsal nezapomenutelné " my už si ho (nevěrného partnera) srovnáme do latě..."
Souhlasím s tím, jen bych chtěla říct, že odpověď na otázky Pan bolí, protože jsou mířeny přímo na duši a srdce a jsou krutě upřímné.

Není tady

#82 19. 5. 2006 16:07

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Tak vy si holky pěkně hltáte o partnerských vztazích. Já si můžu koupit tak leda knížku o výchově psa. Myslím, že partnerské vztahy hned tak už řešit nebudu.

Není tady

#83 19. 5. 2006 16:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som si kúpila všeobecnú Asertivitu(knihu), nielen vo vzťahoch, a myslím, že sa ta predsa prejaví aj vo vzťahoch...(partnerských). A ony zasa partnerské vzťahy súvisia so všetkým ostatným. Hlavne so vzťahom k sebe. Ja som začala tým, že som išla meniť seba. Vedela som, že vo všetkých mojich vzťahoch som jedinou konštantou ja. Tak načo sa týrať riešením premenných? Začnem rovno od konštanty.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#84 19. 5. 2006 17:11

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Miši napsal(a):

Moc hezky napsané, podobně jako Axi napsal nezapomenutelné " my už si ho (nevěrného partnera) srovnáme do latě..."
Souhlasím s tím, jen bych chtěla říct, že odpověď na otázky Pan bolí, protože jsou mířeny přímo na duši a srdce a jsou krutě upřímné.

Vis, sama na sobe jsem si vyzkousela, ze pokud clovek neni uprimny sam k sobe a porad si neco nalhava, boli to jeste mnohem vic. A nejen jeho. Boli to i jeho okoli, protoze jeden ovlivnujeme druheho. A kdyz si konecne prestanes lhat, zboris "svet" i svym nejblizsim. Potkat se se svym cernym "dablem" kazdy nedokaze. Neni to taky nic pekneho... ale je to osvobozujici. Neco jako korupce v politice...zkorumpovatelny neni jen ten, kdo nema zadneho kostlivce ve skrini a vsechno na sebe "vysype". Tak vnitrne vyrovnany muze byt jen ten, kdo nelze predevsim sam sobe a prijme i to negativni uvnitr sebe, prizna si sve vlastni chyby a nehleda je porad u druhych. Neni potreba sve nitro vystavovat obnazene na posmech hlupakum, kteri nikdy nic nepochopi a jen si radi rypnou, ale je potreba ho dukladne poznat a mit se rad se vsim vsudy smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#85 19. 5. 2006 20:09

Hali
♥------

Taky jsem se svýmu manželovi koukala do mobilu. Po osmi letech. Teda manželé jsme dvacet let, ale jeho chování bylo divný těch osm (!) let. Nefungoval jako manžel, nefungoval jako otec. Jasně, kdybych byla víc asertivní, řekla bych mu děláš to a to, neděláš tohle.. Jenže on mě postupně dostal dolů, sebevědomí v háji.
A to kouknutí do mobilu nebylo při první příležitosti, spíš jsem měla u některejch věcí dojem, že mi to snad podstrkuje pod nos schválně.
Byla jsem na dně, brečela na ulici.. a tak dál. Pak jsem se zmátořila a vyložila svou pozici na stůl, a on se začal snažit naše manželstí spravit!
Toho kouknuti do mobilu nelituju, mě to pomohlo. A jestli to bylo nefér vůči němu jako partnerovi - dyť on se choval nefér už takovou dobu!
Teď už jsme dva roky zase doopravdy spolu, poslední dobou dokonce líp, než kdy předtím. Ale jizvy jsou pořád. Že jsme spolu je jeho volba, i když já to chci taky. Ale někdy pláču uvnitř.
Miluju ho a nedovedu si život bez něj představit. A jsem smutná.

Není tady

#86 19. 5. 2006 21:01

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Hali napsal(a):

Taky jsem se svýmu manželovi koukala do mobilu. Po osmi letech. Teda manželé jsme dvacet let, ale jeho chování bylo divný těch osm (!) let. Nefungoval jako manžel, nefungoval jako otec. Jasně, kdybych byla víc asertivní, řekla bych mu děláš to a to, neděláš tohle.. Jenže on mě postupně dostal dolů, sebevědomí v háji.
A to kouknutí do mobilu nebylo při první příležitosti, spíš jsem měla u některejch věcí dojem, že mi to snad podstrkuje pod nos schválně.
Byla jsem na dně, brečela na ulici.. a tak dál. Pak jsem se zmátořila a vyložila svou pozici na stůl, a on se začal snažit naše manželstí spravit!
Toho kouknuti do mobilu nelituju, mě to pomohlo. A jestli to bylo nefér vůči němu jako partnerovi - dyť on se choval nefér už takovou dobu!
Teď už jsme dva roky zase doopravdy spolu, poslední dobou dokonce líp, než kdy předtím. Ale jizvy jsou pořád. Že jsme spolu je jeho volba, i když já to chci taky. Ale někdy pláču uvnitř.

Jestli jste doopravdy spolu, tak nebuď smutná. Každý někdy "ujede". A kdyby tě neměl rád...však víš.

Není tady

#87 19. 5. 2006 21:27

Hali
♥------

aevo,
dík

Není tady

#88 19. 5. 2006 23:51

katy3b
♥------

Axi napsal(a):

eset napsal(a):

Takže tebe Axi je úplne jedno kto si to rozdáva z tvojou ženou?

Axi napsal(a):

Ano, čtení soukromé korespondence je větší prohřešek, neboť zasahuje do soukromí partnera. Tzv. nevěra do soukromí partnera nezasahuje.

Moje žena nemá zase až tak moc volného času. A mně, jako milujícímu partnerovi, samozřejmě není ani ň do toho, co v tom volném čase dělá. Partnerku nepovažuju za někoho méněcenného a nesvéprávného, aby se mi musela hlásit, jako dítě na pionýrském táboře. Spoléhám na její inteligenci (proto jsem si ji bral), že pokud dělá něco, co by se mi třeba nelíbilo, že to bude dělat způsobem, kterým nic nezničí. Jestli mi byla nebo nebyla nevěrná nevím určitě, myslím, že kdysi dávno byla. Není mi ale jasné, k čemu by mi tahle informace byla, co bych z toho měl jako vyvozovat. Pokud by mi to mělo vadit, asi bych se nad sebou zamyslel, zda to náhodou není pouze moje uražená pýcha – co si to dovolila, milovat kromě mě ještě i někoho jiného.

No ono to asi tak nějak bylo. řekl mi,že to byla zlatá klec-takže vlastně rozmar? Dost mi spadlo sebevědomí,že náš vztah je v poho,do důchodu a přesvědčení,že nikdy s jinou a proč taky JSOU PRYČ

Není tady

#89 22. 5. 2006 13:53

Daniela02
♥♥♥♥♥♥-

Hali napsal(a):

Ani já nelituji toho, že jsem se do toho mobilu podívala (nedokážu Vám říci proč a co mne k tomu nutilo, najednou jsem prostě cítila, že se do toho mobilu musím podívat i když jsem to za celou dobu 12letého manželství nikdy neudělala). Kdybych se nepodívala, žiju dodnes (asi) v nevědomosti, protože na mém M nebylo vůbec nic poznat. A ejhle - vyklubal se z toho 5letý vztah s 2,5 letým dítětem. Jsem ráda, že jsem to udělala, alespoň mám jasno. A teď mne suďte.......

Axi, omlouvám se za mou poslední reakci, nebylo to fér. Jsem ještě strašně moc bolavá (3 týdny) a zatím vidím všechny věci trochu jinak. Chtěla bych, aby jsem už byla za vodou a zvedla jsem znovu hlavu a začala žít sama za sebe. Teď zatím dřu bláto a prach........sad

To nejkrásnější na světě je lásku dát a láskou být milován

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí