Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 28. 10. 2008 16:48

Somaia
Host

Re: vykladani karet

PPavlaa napsal(a):

Somaia napsal(a):

ano mohl,
u jedné blízké osoby jsem taky zjistila, že její vztah , který se v té době nacházel v idylické fázi v plánováním společné budoucnosti , brzy dospěje ke konci, v té době nebyl ještě na obzoru ani mráček...nebe jasné a modré big_smile... Jenže se mi to strašně těžko říkalo, protože jsem v té době milovala oba zúčastněné. Nicméně zhruba za rok... se změnilo úplně všechno a byl konec.
Takže jsem udělala stejnou zkušenost a to dokonce z pozice vykládajícího.

a řekla jsi jim to ? že se rozejdou ? nebo jsi to jen tak neurčitě "okecala"

neřekla cool cool jen to, že v jejich vztahu dojde ke zásadní změně tongue ... no, vzhledem k tomu, že se jednalo o mojí miničarodějnici, tak stejně věděla vo co gou gloria gloria beze mě

Upravil(a) Somaia (28. 10. 2008 16:48)

#77 28. 10. 2008 17:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Somaia napsal(a):

ano mohl,
u jedné blízké osoby jsem taky zjistila, že její vztah , který se v té době nacházel v idylické fázi v plánováním společné budoucnosti , brzy dospěje ke konci, v té době nebyl ještě na obzoru ani mráček...nebe jasné a modré big_smile... Jenže se mi to strašně těžko říkalo, protože jsem v té době milovala oba zúčastněné. Nicméně zhruba za rok... se změnilo úplně všechno a byl konec.

a řekla jsi jim to ? že se rozejdou ? nebo jsi to jen tak neurčitě "okecala"

neřekla cool cool jen to, že v jejich vztahu dojde ke zásadní změně tongue ... no, vzhledem k tomu, že se jednalo o mojí miničarodějnici, tak stejně věděla vo co gou gloria gloria beze mě

teda smilebig_smile ta vaše diplomacie lol to by mě zajímalo, co takhle diplomaticky okecala kartářka u které jsem byla já rollgratergrater

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#78 28. 10. 2008 17:27

Somaia
Host

i pravda se dá sdělit kulantně... a navíc podle mě nic není dobře nebo špatně... jsou jen okamžiky , kdy se nám to hodí a  nehodí... podle momentálního naladění... , zítra může být všechno jinak.
Jsem přesvědčená, že miničarodějka si dnes lebedí, že se to všechno najednou tak schumelilo... a krachlo , protože je šťastnější a spokojenější než kdy byla.

#79 28. 10. 2008 17:28

Somaia
Host

Lvice: nic tak zásadně dramatického to u tebe  nebylo... jen takové malé spočinutí a odpočinutí, ale děkuji za příjemnou zpětnou vazbu pussa

#80 28. 10. 2008 17:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

i pravda se dá sdělit kulantně... a navíc podle mě nic není dobře nebo špatně... jsou jen okamžiky , kdy se nám to hodí a  nehodí... podle momentálního naladění... , zítra může být všechno jinak.
Jsem přesvědčená, že miničarodějka si dnes lebedí, že se to všechno najednou tak schumelilo... a krachlo , protože je šťastnější a spokojenější než kdy byla.

ale ta moje mi předpověděla, že můj život bude vášeň a akce, zklidním se až do 5 let, prej mě to přestane bavit, chyba, mě už to nebaví půl roku lol takže se mi to nehodí a vůůůůbec mě nepotěšila sadrollgrater

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#81 28. 10. 2008 17:42

Somaia
Host

Ona je otázka, co ty vnímáš pod pojmem "vášeň a akce" a naopak "zklidnění". Každý jsme jiný . Někdo potřebuje společnost lidí tak maximálně jednou za týden a připadá si akční a další člověk jde z akce do akce, denně  a ještě je mu to málo... znám takové rozdíly, můžu porovnávat...
Proto taky tvůj náhled může být jen subjektivní dojem, případně do několika týdnů se ti nálada změní a budeš zase akční až až...big_smile lol

#82 28. 10. 2008 17:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nevím, ona se zkrátka trefila naprosto ve všem, jen tímhle mě nepotěšila, já bych už ráda v životě spíš ten klídek, asi stárnu albert
a 5 let je tááák dlouhá doba ... roll

Není tady

#83 29. 10. 2008 14:00

Holly
♥♥-----

Somaia napsal(a):

ano mohl,

Somaio, děkuji ti za odpověď.
Ráda bych se ještě zeptala, řekne-li kartář(ka), že vidí do budoucna vedle vás muže, jestli pozná i to, že se s ním teprve seznámíte a nebo je to někdo, koho znáte už nyní.....

Není tady

#84 29. 10. 2008 14:09

Somaia
Host

Holly , to je velmi individuální, na tvou otázku se nedá odpovědět všobecně. Řekla bych jen toto: dobrá kartářka, která má schopnosti se napojit na tvé podvědomí či "informační pole" je schopná identifikovat  cokoliv i děje budoucí, které jsou ještě neprojevené. Na druhou stranu jsou i kartářky bez těch to schopností, takže pokud se ptáš na konkrétní osobu, tak ti nedokážu odpovědět.
Ale to nemusí být jen kartářka, jsou mezi námi lidé, kteří mají  prokazatelně "jasnovidné" schopnosti a mají jiné metody a postupy.

#85 30. 10. 2008 6:57

Nick3594
Host

Som já vím že to nebylo nic tragického wink. Jenže přivaž lva na dva měsíce na gauč big_smile wink.......

Včera jsme si s partnerem vykládali partnerský tarot a zase vyčistili pár bubáků, co nám leželo v hlavě tummenuppgodlike. No prostě na kartičky nedám dopustit vissla

Upravil(a) lvice (30. 10. 2008 6:59)

#86 30. 10. 2008 22:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jak přivázat na gauč, jsem myslela, že ti karty vykládala, ne tě někam přivazovala .... big_smile

hele, to já mám karty Ivy Hutnerový ... sice jim prd rozumím a pořád čučím do návodu ... va ale když tam mám blbý karty, vykládám tak dlouho, dokud je nemám dobrý stoltbig_smile a pak jdu v klidu spát smile s těma blbejma bych neusla vissla

Upravil(a) PPavlaa (30. 10. 2008 22:17)

Není tady

#87 30. 10. 2008 22:11

haiel
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

...

hele, to já mám karty Ivy Hutnerový ... sice jim prd rozumím a pořád čučím do návodu ... va ale když tam mám blbý karty, vykládám tak dlouho, dokud je nemám dobrý stoltbig_smile a pak jdu v klidu spát smile s těma blbejma bych neusla vissla

lol Tuto metodu jsem používala také, ale časem jsem ji zredukovala na toliko jeden výklad, bez ohledu na to, jaké karty vyšly a když vyšly blbé, obrátila jsem jejich význam naruby a byly taky dobré. stolt

Není tady

#88 30. 10. 2008 22:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

...

lol Tuto metodu jsem používala také, ale časem jsem ji zredukovala na toliko jeden výklad, bez ohledu na to, jaké karty vyšly a když vyšly blbé, obrátila jsem jejich význam naruby a byly taky dobré. stolt

big_smilebig_smile vida, to musím zkusit storstark

Není tady

#89 31. 10. 2008 14:47

Nick3594
Host

Pavli, Som mi předpověděla, že část těhotenství proležím. Taky že jo od 32 týdne jsem musela ležet, malý mi tlačil na pánevní dno a otevírala jsem se rock. A teď si představ akčního lva, jak leží na gauči s nohama na hoře 2 měsíce a může jen na záchod, najíst a k doktorovi rock. Uf, to byla hrůza big_smile........

No to jste prd kartářky, když se bojíte svých vlastních lekcí a utíkáte od nich tongue reta.

#90 31. 10. 2008 21:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

ano mohl,

Som a vykladas i po netu?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#91 1. 11. 2008 19:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lvice napsal(a):

Pavli, Som mi předpověděla, že část těhotenství proležím. Taky že jo od 32 týdne jsem musela ležet, malý mi tlačil na pánevní dno a otevírala jsem se rock. A teď si představ akčního lva, jak leží na gauči s nohama na hoře 2 měsíce a může jen na záchod, najíst a k doktorovi rock. Uf, to byla hrůza big_smile........

No to jste prd kartářky, když se bojíte svých vlastních lekcí a utíkáte od nich tongue reta.

fááákt ? ona věděla dopředu, že si to pak odležíš va týýý brďo va kdo by to do ní řekl roll

já přeci od žádných lekcí neutíkám, ono mě to blbý postihne i bez toho, ale jen tak pro klídek, abych věřila, že všechno bude dobrý vissla

Není tady

#92 1. 11. 2008 22:47

Nemo
♥------

Ppavli, já se - upřímně - teď honem v těchhle stránkách nevyznám, takže nevím, jestli jsi mi odpovídala, nebo ne... Promiň. kvetinka112@seznam.cz (nemo)

Není tady

#93 1. 11. 2008 22:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

odpovídala přes SZ smile za chvíli se vyznáš, neboj se par

Není tady

#94 1. 11. 2008 23:23

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lvice napsal(a):

Bud lvíčku ráda, že jsi ležela doma smile
Já to zažila v nemocnici - mňamka butter

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#95 1. 11. 2008 23:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

to je fakt - doma je doma, nemocnice je nemocnice, nedá se to srovnat ... mě by zabilo už jejich buzení ráno na teploměry a vizity ...
ale stejně se divím, že jsi byla doma, měla jsem za to, že s tímhle se musí do nemocnice, abys byla pod kontrolou, kdyby něco ...

Není tady

#96 2. 11. 2008 19:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

holky a kdo vás naučil vykládat karty - samy va

Není tady

#97 13. 11. 2008 14:37

Nemo
♥------

To PPavlaa: Ano, ano, Pavli, sama smile Já osobně moc nevěřím, že se to člověk může naučit jen čtením z knížek a příruček. Je to hodně o intuici. Ty knížky Ti mohou poradit, pokud v něčem tápeš, naznačit konkrétnější směr, ale to nejdůležitější k tomu, abys pravdivě vykládala, musí jít zevnitř par

Není tady

#98 13. 11. 2008 14:42

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

holky a kdo vás naučil vykládat karty - samy va

Nejdřív na kurzech a potom sama, každým výkladem se člověk dál učí a docházejí mu souvislosti... Je to vývoj.

Není tady

#99 13. 11. 2008 16:40

ajka123
♥♥♥----
Místo: Slovensko, Záhorie

verili by ste tomu, že pomocou mágie sa dá rozdeliť vzťah? Kamarátka do toho chce ísť stojí to veľa peňazí a ešte si chce prinavrátiť svoju lásku naspäť, nemala by som jej to vyhovoriť? Ja si myslím, že je to dosť nebezpečné si tak zahrávať s mágiou. Dala si vyložiť karty a tie jej jasne povedali že to nie je pravý.

Není tady

#100 13. 11. 2008 17:11

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

ajka123 napsal(a):

verili by ste tomu, že pomocou mágie sa dá rozdeliť vzťah? Kamarátka do toho chce ísť stojí to veľa peňazí a ešte si chce prinavrátiť svoju lásku naspäť, nemala by som jej to vyhovoriť? Ja si myslím, že je to dosť nebezpečné si tak zahrávať s mágiou. Dala si vyložiť karty a tie jej jasne povedali že to nie je pravý.

Za prvé, tomu nevěřím. Pokud je ten vztah pevný, nenechají si mezi sebe nikoho vstoupit.
A za druhé, co vyšle, to se jí vrátí... tzv. "černá" magie není nic, s čím by si kdokoliv měl zahrávat... a tím "černá" myslím to, že se snažím druhým lidem ZÁMĚRNĚ škodit!!!
Kámošce bych to vymluvila a pak bych ji poslala k psychologovi, protože rozchod absolutně nezvládla.
A pokud by se náhodou stalo, že by se jí to povedlo - aby se k ní chlap vrátil - tak by pak mohla zjistit, že dostala něco, co si sice přála, ale ve výsledku to vlastně nechtěla!!! Tj. třeba by se k ní chlap vrátil, ale mělo by to nějaký háček, který by se jí nelíbil a který by nesnesla - to může být cokoli, např. by si mezitím udělal dítě, dluhy, nebo by jí vyčítal, že mu rozbila nový vztah... atd.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí