29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Snad někdy po prázdninách budu mít kurz za sebou, tak se pak přihlaš, s radostí vyložím
Není tady
spunt napsal(a):
Snad někdy po prázdninách budu mít kurz za sebou, tak se pak přihlaš, s radostí vyložím
To vis,ze se prihlasim.A z jakych karet vykladas?
Není tady
Mám dvoje,
nejdřív jsem dostala Universal White Tarot, ale teď jsem se zaláskovala do Tarot of Dreams .
Není tady
dajú sa karty vyložit aj na dialku, myslím aby som nemusela byt pri tom, najlepšie cez internet, a kolko to asi stojí?
Není tady
Dělává se to, vím o vykládání po telefonu, tam jsou ceny bývají od 200 výše... výše...
Osobní zkušenost nemám protože na tohle bych zrovna moc nevěřila.
Není tady
Ajko, vím o dvou kartářích, co dělají výklad na dálku. Buď přes mail, nebo skype, nebo telefon. Ceny jsou různé. Znám je osobně a chválím, jinak hledej, možná najdeš někoho jiného
Tady je odkaz na kartáře na stránky kde najdeš bližší info
http://www.sweb.cz/alarzach/alarzach-ta … temit.html
Tady je na kartářku
http://www.sweb.cz/WorkneyLB/id-Sluzby.html
Není tady
Další přednáška o Tarotu v Praze
Tarot a zdraví
aneb
NEUMÍREJTE ZBYTEČNĚ!
Ve čtvrtek 27.3.2008 v 19:00 hod se tradičně budeme věnovat poznávání tarotových karet, tentokrát s důrazem na zdravotní symboliku v tarotu.
To však neznamená, že se nedotkneme i souvisejících témat. Projdeme si různé příčiny a způsoby léčby zdravotních problémů a a obtíží z pohledu tarotových karet.
Více na http://www.sweb.cz/alarzach/planovane-akce-1.html
Není tady
beth napsal(a):
Já mám Weiteho tarot uvažuji, že bych si koupila též Crowleyho tarot je prý přesnější. Používám ho k meditacím.......... Jak s ním pracuješ ty ? Ráda bych do toho pronikla více. Můžeš mi poradit nějaké kontakty nebo cestu kterou jsi šla ty ? Možná existuje nějaký chat.
Tarot je tatrot, ať je jakýkoliv a pokud vykládáš, je to vždy na stejném principu, pokud jsi někde slyšela, že je Crowley přesnější, tak to je nějaká podivná úvaha, které nerozumím.
Tarot používám k meditacím, k rozhodování, k analýze situace... ke všemu, co potřebuji ujasnit a mít správný vhled, nejen pro sebe, ale i pro ty co mě požádají.
Obrazy jsou takovou vizualizicí toho, co má člověk uloženo v podvědomí a co se někdy brání příjmout v realitě.
Ahoj vědmy:). Přidám trošku do mlejna ohledně té Crowleyho větší přesnosti. Bude to tím, že Crowley v učebnici k jím upravenému Tarotu (kniha Thothova) uvádí přímé vazby ke kabalistickému stromu života a astrologii. Astrologické konotace jsou ostatně vyznačeny přímo na kartách. Toto teoretické opatření pak může umožnit přesnější zacílení při výkladu. Bez něj se dá s Crowleyho tarotem pracovat podobně jako s jinými - člověk je ale více odkázán jen na intuici a ta se často opírá jen o subjektivní poznání či náhled, takže závěr bývá často jen přibližný. Kdo inklinuje spíš k takové té techničtější a trochu knihomolské stránce (většinou chlapi) a nechce se spoléhat jen na intuici, volí raději právě Crowley Tarot nebo úplně "studený" Tree of life Tarot, tam nejsou obrázky, jen schémata;)
Upravil(a) haiel (15. 4. 2008 16:34)
Není tady
Dobrý den,nedávno jsem byla u kartářky v ČB,měla jsem krizi a nevěděla jak zní ven,kamarádka mi doporučila kartářku,nechtělo se mi tam,moc jsem tomu nevěřila,když jsem tam přišla byla jsem mile překvapena je to mladá holčina,příjemná,vyložila mi karty a já se nastačila divit,už po telefonu působila příjemně,udělala mi i numerologii,a překvapila mě i cenou,moc ji doporučuji,její číslo,725718708
Není tady
Kdyby měl někdo porsím kontakt, na nějakou dobrou kartářku v Brně, byla bych vděčná. Děkuji
Není tady
Psala jsem TI vikyrku jinde, znám "jen" kartáře, pána. Stačí říct a pošlu kontakt.
Není tady
nepoznate niekto kartárku môže to byť aj muž na západnom slovensku alebo na Morave? Najďalej ale v Brne. ďakujem
Není tady
Ajko, máš SZ
Není tady
Ahoj všem mohu za vámi?
Nezná někdo kartářku v Pelhřimově ? Moc děkuji .Ahoj
Není tady
Veselý článek o kartářích
http://www.sweb.cz/alarzach/Clanky/Spinave-triky.html
Není tady
A ještě jeden, doporučuji přečíst
http://www.sweb.cz/alarzach/na-co-si-dat-pozot.html
Není tady
Další přednáška o Tarotu. Už se těším
Večery s Tarotem aneb minikurz
28. srpna 2008 = čtvrtek, v 16:00 hod.
.
Příběhy Tarotu a kouzla aspektů
Tentokrát se sejdeme nad Tarotovými kartami z pohledu moudrosti příběhů a možnostmi jak souvislosti nejen odhalit, ale i vyřešit = na vše existuje řešení = jen ho najít.
Fascinující moudrost tarotu- Bleskové zasvěcení.
Od počátku věků byla moudrost předků předávána prostřednictvím příběhů…Mnoho z těchto příběhů a podobenství se zachovalo do dneška ve formě posvátných textů, pohádek a bájí. Nové výzkumy principů, jak lidská mysl funguje, potvrzují, že tento způsob předávání vědomostí a zkušeností je nejefektivnější a nejpřirozenější. Stejně tak je dnes již dokázáno, že poutavě vyprávěný příběh je díky osobě vypravěče a intimní atmosféře naší myslí zpracován daleko lépe, než psaná informace. Pokud do příběhu zapojíme všechny své smysly a naši imaginaci, otevřou se před námi nové světy netušených možností. Proto jsme se vrátili k tomu, co funguje- tedy k příběhům.
Ovšem hlavně se budeme zabývat více tou částí, na kterou se budete ptát hlavně VY!! :-)
...
Seminář je veden v přátelské neformální atmosféře, v útulném prostředí "Čajovny Na cestě" s omezeným počtem účastníků, rezervujte si proto svá místa na telefonech:
777 828 929 (Jirka) nebo 728 745 306 (Vien) případně e-mailem: WorkneyLB@centrum.cz
Doufám, že to nebude bráno za reklamu.
Není tady
Dávala jsem tenhle dotaz na psychologickou, ale nějak mi nikdo neodpověděl....A mě by odpověď vážně docela zajímala.....Byla jsem před 4 roky u kartáře. Spíš ze zvědavosti. Tenkrát mě opravdu šokovalo, jak přesně se trefil do věcí z mojí minulosti.A rozhodně to nebyly běžné věci. V té době, kdy jsem u něj byla, jsem ještě žila v naivní představě, že můj současný přítel je ten napořád, že do budoucna snad i svadba....Ani jsem se na ten vztah neptala a kartář mi zcela vážně řekl, že to není můj životní partner a ať si ho v žádném případě neberu....zírala jsem na něj a on řekl, že samozřejmě můžu si prosadit svou, ale že prostě v časovém horizontu 7 let ho vedle mě prostě nevidí... Ještě mi to pak důrazně zopakoval.
Teď v současné době už sama vidím, že můj životní partner to opravdu není a nemyslím, že by mě v tomhle kartář nějak ovlivnil. Prostě to musel vědět.
Opravdu to ale mohl říct (vidět) takhle s určitostí?
Není tady
ano mohl,
u jedné blízké osoby jsem taky zjistila, že její vztah , který se v té době nacházel v idylické fázi v plánováním společné budoucnosti , brzy dospěje ke konci, v té době nebyl ještě na obzoru ani mráček...nebe jasné a modré ... Jenže se mi to strašně těžko říkalo, protože jsem v té době milovala oba zúčastněné. Nicméně zhruba za rok... se změnilo úplně všechno a byl konec.
Takže jsem udělala stejnou zkušenost a to dokonce z pozice vykládajícího.
Upravil(a) Somaia (24. 10. 2008 15:06)
Som já se tě normálně bojím
. Jinak mohu potvrdit, že Som je velice dobrá kartářka. Pár věcí, co mi napsala se do puntíku splnilo.
Somaia napsal(a):
ano mohl,
u jedné blízké osoby jsem taky zjistila, že její vztah , který se v té době nacházel v idylické fázi v plánováním společné budoucnosti , brzy dospěje ke konci, v té době nebyl ještě na obzoru ani mráček...nebe jasné a modré... Jenže se mi to strašně těžko říkalo, protože jsem v té době milovala oba zúčastněné. Nicméně zhruba za rok... se změnilo úplně všechno a byl konec.
Takže jsem udělala stejnou zkušenost a to dokonce z pozice vykládajícího.
a řekla jsi jim to ? že se rozejdou ? nebo jsi to jen tak neurčitě "okecala"
Není tady
lvice napsal(a):
Som já se tě normálně bojím
![]()
. Jinak mohu potvrdit, že Som je velice dobrá kartářka. Pár věcí, co mi napsala se do puntíku splnilo.
doufám, že jen ty dobrý
Není tady
Hm, moc dobrý to zrovna nebylo, ale nakonec to "dobře" dopadlo .
lvice napsal(a):
Hm, moc dobrý to zrovna nebylo, ale nakonec to "dobře" dopadlo
.
to je dobře
Není tady