29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Texlin napsal(a):
Myslíš, že ne?Já jsem už podnikla tolik čundrů, že si myslím, že dostanu:-)))
Ale Texlin, ono dostat se ke slovu s náma dvouma je fakt fuška.
Zkus nás umlčet a dostaneš Nobelovku.
Není tady
Teď mě napadá, že mám jeden dost drsnej zážitek z čundru do Adršpachu.Čundr trval dva dny.Ten první nás večer zastihl v lese takovej slejvák, že nám to vyplavilo veškerý věci(já je měla jediný suchý, protože jsem je měla všechny vč. spacáku v igelitovym pytli)Bylo to krátce, co jsme se chystali na spaní.Asi 100m od nás rozpůlil blesk strom.Byla to pěkná prda a pěkně jsme z toho byli psychicky rozhozený, tak jsme čekali na první ranní vlak a jeli domů. Tenkrát jsem ještě bydlela v rodném Kladně.Musím se tam ještě někdy podívat.
Není tady
Tak já jsem se konečně dostala k tomu, abych vám popsala to Norsko...
Byli jsme tam na 12 dní, jeli jsme busem a pak se tam různě přemisťovali... Každý den jsme spali jinde, projeli jsme za tu dobu jen jižní část... Byli jsme v Lillehamru, krása, fakt super městečko... Jinak v Oslu, pak i v Kodani...
Norsko je fakt krásná země, má úžasnou přírodu, to se tady nevidí!!! Můžu poslat fotečky...!
Není tady
Ahoj holky, vy jste ale zdatný turistky.Mám radost, že tohle téma se takhle rozrůstá. A fotky bysme si posílat mohli.
Já bych prosila vidět i Norsko. Klidáno na ten mail, co je uvedenej. Děkuju, na oplátku nemám zatím nic. Jsem chudá a nemám digifoták.....
Pa, hezký večer, jdu škrábat brambory
Není tady
Choysia neškrábe........furt surfuje Babinet..............to my ve Skotsku jednou vyrazili stopem na sever k Loch Nessu..batůžky na zádech..krásně se jelo....30mil od Inverness jsme zakempovali asi ve 23h. na nádraží,postavili v bažinách stan s tím,že brzo ráno kolem 6h. sbalíme a vyrazíme dál.....jenže ráno lilo,přitom v noci byly hvězdičky...seděli jsme ve stanu do11h.pak udělali bleskovou akci,zabalili a frr k dálnici...asi 2h.jsme na odpočívadle uskakovali TIRakům aby nás nenahodili vodou,byli úplně mokří a deštníkem kryli bytohy....pak se to zlomilo...přeskákali jsme na druhou stranu dálnice a kalupem zpět na Perth,nemělo to cenu,do stanu teklo,oblečení durch..jenže nic nebralo dál..až k večeru sme se svezli jeepem a pak klusali přes celý město k další silnici,ale to už byla brnkačka..půl hodinka a jelo se..no a když jsme dojížděli k našim karavanům...vysvitlo slunce....ale my už měli smůlu!!
Není tady
misha 88: Ne ne, já jsem škrábala brambory
Ale byla jsem celou dobu zapnutá
Tak nelži, nebo uvidíš
Není tady
misha88 napsal(a):
choysia:Věřím ti kamarádko:)
Není tady
Hm, norsko by mě taky zajímalo.
Máte nějaký fotky ze Skotska?Já taky nemám digi foťák.
Není tady
Texlin napsal(a):
Hm, norsko by mě taky zajímalo.
Máte nějaký fotky ze Skotska?Já taky nemám digi foťák.
Ale já si o něj budu psát Ježíškovi, snad přinese
Tady máte něco ode mně, místo fotek
Není tady
Ahoja..Choysia...hezkej čundrák..!
Texlin: Fotky mám ze Skotska,můžu ti nějaký poslat na mail,jestli chceš..
Není tady
Texlin napsal(a):
Tak to snad zvládnu.Pošlu vám ho . Choysie, odkud jsi ty?
Jé, promin, já tě neslyšela.Já jsem z Prahy...
Není tady
misha88 napsal(a):
Texlin,mrkni na mail...
mrk,mrk,mrk
Není tady
Holky, tak to teda jdu poslat... Texlin, choysia, ještě někdo?
Není tady
Holky, mně se ty vaše mejly nezobrazují, můžete mi je napsat? Třeba na soukromou, jestli je nechcete tady publikovat! Díky!
Není tady
Slvinka napsal(a):
Holky, mně se ty vaše mejly nezobrazují, můžete mi je napsat? Třeba na soukromou, jestli je nechcete tady publikovat! Díky!
Ahoj Slvinko, já prosím na : choysia@seznam.cz
Děkuju moc,pa.
Není tady
Tak je odesílám, je jich cca 13, tak Ti snad nezahltí schránku, ale zmenšila jsem je...
Jsou hlavně z přírody, ten kostelíček a skokanský můstek jsou z Lillehamru, pak kdyžtak můžu poslat i Oslo a Kodaň!
Dobrou noc !
Není tady
Slvinka napsal(a):
Tak je odesílám, je jich cca 13, tak Ti snad nezahltí schránku, ale zmenšila jsem je...
Jsou hlavně z přírody, ten kostelíček a skokanský můstek jsou z Lillehamru, pak kdyžtak můžu poslat i Oslo a Kodaň!
Dobrou noc!
Ahoj!!! Ted jsem si je prohlídla, je to krása. Ten skokanskej můstek je dobrej :-).Děkuju Ti moc.....
Fakt, nádhera!
Není tady